MJ-12: panalungtikan Anyar confirms kaaslian dokumen teh!

7612x 11. 12. 2018

Dina masalah Désémber ngan diterbitkeun di MUFON, geus diterbitkeun dina analisis nu detil mimitina tina dokumen bocor Omod 47 sisi, nu ngarojong kacindekan yen dokumen MJ-12 nyaeta otentik.

(= Omod Agénsi AKAL Pertahanan:... Pertahanan Service AKAL Catetan Panarjamah urang)

Omod - kontak resmi kalayan mahluk luar angkasa

dokumen Omod nyadiakeun Tinjauan lega tina sajarah resmi ngeunaan kontak extraterrestrial kalawan Bumi sarta nembongkeun awal jaman UFO modern, nepi ka radio Nikola Tesla dina Colorado Springs, nu indit ka mahluk luar angkasa, anu lajeng dikirim hiji kapal interstellar mun pariksa eta. Sagalana culminated UFO insiden, kayaning Roswell (1947) jeung Aztec (1948) dimimitian nalika hubungan diplomatik resmi jeung rahayat mahluk luar angkasa, dina Présidén Eisenhower.

Panulis dina MUFON Journal, Dr. Robert Kai, panalungtik pangpentingna di dunya dina watesan dokumén kontroversial MJ-12. Ieu teh dokumen bocor ngeunaan kagiatan Operasi Majestic-12, nu ieu resmi diadegkeun dina bulan Séptember 1947, pikeun ngatur isu UFOs na extraterrestrials. A urut insinyur aerospace, McDonnell-Douglas, anu karir spanned 43 taun - Dr. Kai, mimiti panalungtikan sarta verifikasi dokumén ieu dina 1995 kalayan putrana Ryan. Dina artikel na, anu anjeunna disebut "Opat puluh-tujuh kaca ti Omod -? Naha kedah aranjeunna jadi kajawab" Dr. Kai summarizes eusi hiji dokumen bocor ti Omod:

MJ-12: Pokokna aya lima bagian eusi pamikiran

- 1: Obyektif, sajarah sarta organisasi MJ-12

- 2: rinci karek kaala tina Roswell 1947

- 3Wincik kacilakaan di Azteca ti 1948

- 4: ngawawancara ringkes jeung EBE ti Aztec

- 5: Masalah kaamanan nasional atawa risiko upheaval budaya, dina konteks informasi séntral diplomatik jeung budaya kalawan EBE, anu salila tujuh sarta eighties ngadatangan dunya urang.

A ngarecahna langkung detil rupa eusi dokumen nu bisa kapanggih dina artikel saméméhna yén nganalisis dokumén ieu.

Dokumén Omod ti 1989 kapanggih Dr. Kai-rupa alesan nu nunjuk ka kaaslian sarta naha éta kasalahan keur nolak eta ngan saukur, sabab tuh loba élmuwan dina AS. analisis nu detil ditulis jeung éjahan kasalahan, tanda tangan, Tumbu ka patén-patén, pamanggih, individu jsb ngabalukarkeun kacindekan yén éta téh pesen didikte ku anggota Majestic-12 dua ma Scorers anu pihak 47 sangkan ngalaman anu salinan ieu dilestarikan dina mikrofilm Omod kumaha ceuk Dr Kai.

Ieu bakal di garis jeung MJ-12 (dina hal ieu nyatakeun grup individu MJ-1), nu didikte input hiji-waktos keur jalma anyar, sabab écés ieu teu sadia dina waktu nu disangka instruksi, hal rékaman ditulis saméméhna. dokumen Imah Omod geus ditandaan salaku "pengarahan awal", dijieun ku Kantor pikeun AKAL Pertahanan AKAL of 8. January 1989.

ngaran laporan

Judul pinuh ku laporan "Penilaian kaayaan jeung hiji pernyataan dina peran objék ngapung unidentified," nu ditangtukeun ku Kantor Présidén urang. Anggapan alam éta suratna ieu ditujukan pikeun Présidén George Bush, urut Wapres jeung Tien Juara Pemilu Présidén di 1988. Sanajan kitu, analisis nu signature tunggal nu nembongan dina Omod dokumen ieu, menyimpulkan Dr. Kai cik nu suratna ieu sabenerna dimaksudkeun pikeun astrophysicist MIT utama, Dr. Philip Morrison.

(MIT = Massachusetts Institute of Technology. Ed. Panarjamah urang).

Ieu hiji-hijina signature on dokumen jeung patarosan kahiji bisa jadi naha éta éta baé anu informed dina tingkat awal atawa informan. Sigana leuwih lumrah, éta tanda tangan tina jalma anu geus informed. Dr Morrison mimiti karirna salaku fisikawan nuklir, anjeunna digawé dina Project Manhattan lajeng dipindahkeun dina Arsitéktur pikeun nganyatakeun oposisi maranéhna pikeun ngembangkeun pakarang nuklir. Jadi dipikawanoh ti buku populér tur documentaries kaayaan Arsitéktur sarta dituluykeun salaku dosen di MIT. Dina 1987 Dr. Morrison hosted a genep bagian miniseries pikeun stasiun PBS (PBS) disebut "cingcin bebeneran" nu diurus sababaraha jejer astrophysical.

Dr Morrison

Aya bukti signifikan yén dokumen Omod ieu pengarahan kapala Majestic-12 keur Dr. Morrison. Dina artikel di MUFON Dr. Kai catetan anu Dr. Morrison éta ramah sareng Carl Sagan, anu sakumaha sababaraha yakin, geus diganti Dr. Menzel dina panitia Majestic-12, salila pangsiun kasebut maot dina bulan Désémber 1976.

Philip Morrison geus profesor pisan terhormat nu jadi protégé of Oppenheimer jeung pisan dipikaresep éta sadar masalah kaamanan, sanajan teu bukti naon. Sanajan kitu, aya bukti yen salila karirna anjeunna kalawan Carl Sagan dina hubungan nutup, sarta mantuan di pangatur dina symposium on UFOs di ahir ulikan, Colorado 'di Boston.

Top Rusiah / Majic

Menzel ieu ngaranna dina laporan pikeun Eisenhower sakumaha MJ-10. Dina bukuna "Top Rusiah / Majic" nyadiakeun Stanton Friedman, Samaun UFO panalungtikan ilmiah, bukti lengkep yén Dr. Menzel ieu saéstuna mangrupa anggota Panitia Majestic-12, sanajan manéhna nulis sababaraha buku nu UFOs decloaking.

Menzel ieu pangalusna dipikawanoh pikeun buku populér-Na dina astronomi, kayaning "Guide ka Béntang sarta Planét" (1964). Boh saméméh, atawa teu lila sanggeus maot Menzel urang, panitia ditéang Majestic-12 astronom atanapi astrophysicist anu bisa ngaganti anjeunna. Santunan kudu boga posisi ilmiah padet dina widang astronomi tur Arsitéktur, bisa dipikawanoh di kalangan masarakat umum, sarta saméméh maot sumping dina rekomendasi ti Dr. Menzel. Dr Sagan jeung kompeténsi ilmiah na, salaku panalungtik di Universitas Berkeley, dimana anjeunna miboga pangakuan ilmiah éksténsif dina gawé dina misi NASA keur Mars jeung Vénus.

Paling importantly, sarta karya ilmiah na sumping ka perhatian Dr. Menzel, anu disusun kana Sagan meunang sakumaha asisten di Universitas Harvard dina taun 1963-1968. Sagan lajeng dipindahkeun ka Cornell sanggeus anjeunna PHK ti Harvard, ironisna kusabab popularitas tumuwuh tina pendekatan umum -na pikeun elmu. Sanajan kitu, Menzel tetep dibereskeun Saganovým kipas.

Sagan massana status selebritis ngaliwatan buku populér sarta documentaries, kaasup acara pangajén, Cosmos ', anu ditayangkan dina PBS di 1980 500 sarta listened ku jutaan jalma di nagara 60. Lamun posisi panitia Majestic-12 ditangtayungan pikeun kapala ahli astronomi - Arsitéktur, nu ngahontal popularitas global ngaliwatan buku atikan tur documentaries TV, sarta ieu dianjurkeun ku fungsi wadah saméméhna, teras Sagan ieu diganti alam kanggo Menzel.

Dr Morrison tur karyana

Kitu ogé, dina 1989 Januari nalika Majestic-pilari sub 12 Dr. Sagan, alatan pangsiun na approaching (sigana geus dina posisi ieu saprak sahenteuna 1976) atawa pikeun sababaraha alesan sejenna (Sagan maot 20. 1996 Désémber) éta Dr. Morrison pilihan padet, alatan pangaruh ilmiah na, popularitas sarta lega kana hubungan ramah saméméhna mibanda Sagan. Ieu hiji bukti penting langsung pikeun ngarojong kaaslian dina dokumen luyu jeung laporan Omod. Ogé, kanyataan yén hiji dokumen ti 1989 taun éta wungkul instruksi nu didikte kana lulugu tina Majestic-12 pikeun anggota anyar, anu ngambil alih sakumaha Dr. Sagan dimaksudkan yén loba informasi ieu dibikeun ka persiapan dokumen ieu.

Kontéks nu dokumen ieu digambar up, mantuan ngajelaskeun discrepancies signifikan dina fitur kaamanan, misspellings, discharging na loading rupa dokumén, jsb, sakumaha emphasized ku loba kritik.

Dina artikel di MUFON, Dr. Kai menyimpulkan kaaslian ieu Omod dokumen ti 1989 taun, kalawan sababaraha alesan compelling, dina spite loba kasalahan. idéntifikasi Dr. Morrison, panarima dipilampah, dr. Kai disadiakeun sarana pikeun ngonfirmasi kaaslian dokumen teh, tinimbang Wawakil Présidén Bush. Dr Morrison ieu informed salaku diganti Dr. Sagan dina panitia MJ-12 kusabab pangsiun-Na, sakumaha hasil tina achieving sababaraha jenis deadline wates, alatan tilu belas atawa leuwih na taun layanan saperti MJ-10?

Kaaslian dokumen teh

Salaku I disebutkeun dina artikel saméméhna ngarojong kaaslian tina Omod dokumen, eusina ngandung kabeungharan informasi dina jejer kayaning UFO kacilakaan di Aztec ti sataun 1948, hubungan diplomatik antara administrasi Eisenhower na extraterrestrials, peran Nikola Tesla dina mimiti jaman modern ieu panalungtikan UFO jeung kanyataan yén extraterrestrials pilari manusa anu ramah tur cicingeun hirup diantara manusa pikeun puluhan.

Dr Kai dilaksanakeun layanan publik pohara berharga di verifying dokumén Omod ti 1989 sataun, muka panto jang meberkeun ulikan komprehensif ngeunaan eusi euyeub sarta konsékuansi exopolitickým signifikan.

© Michael E. Salla, Ph.D

Artikel nu patali

Leave a Reply