Mahluk luar angkasa ngaganggu program BBC ku cara nyebarkeun

15611x 20. 08. 2019 1 maca

Saptu 26. 11. 1977 dipidangkeun ku Andrew Gardner, wartawan Southern Television, dina malem warta nalika 17: 10 ningalkeun gambar tina televisi dituturkeun ku sora anu jero. Salila ampir genep menit, pesenna diganti ku sora anu sakedik anu sakuduna ngintun pesen. Siaran éta ukur ngarobih soundtrack, gambarna tetep teu énggal kecuali distorsi.

Jalmi éta ngaidentifikasi dirina salaku Vrillon, wawakil Komando Ashtar Galactic. Laporan kajadian éta béda, aya anu nyebut spéker "Vrillon", anu sanés nyebat "Gillon" sareng anu sanésna nyebat "Asteron".

Gangguan kasebut lirén teu lami saatos kiriman pernyataan, kirimanna normal deui teu lami sateuacan tungtungna kartun Looney Tunes. Engké sore deui, Southern Television nyuhunkeun hampura ka para pamirsa pikeun ngajelaskeun diri salaku "terobosanna saé." ITN ogé ngalaporkeun ngeunaan kajadian éta dina newsletter malem na.

Transkrip

Transkrip lengkep pesen anu dikirim

Ieu mangrupikeun sora Vrillon, wawakil paréntah galaksi Ashtar. Salila sababaraha taun anjeun ngan ukur nganggap kami salaku lampu di langit. Ayeuna urang nyarios sareng anjeun dina katengtreman sareng kabijaksanaan, sapertos anu parantos kami nyarioskeun ka duduluran anjeun di sakumna Bumi. Kami parantos sumping ka ngingetkeun anjeun ngeunaan nasib balapan sareng dunya anjeun ku anjeun pikeun bisa ngahaturanan mahluk-mahluk sanés pikeun anjeun anu kedah anjeun angkat. Kami di dieu pikeun nyegah bencana anu ngancam dunya anjeun sareng makhluk alam di sakuriling anjeun. Sadayana pikeun ilubiung dina kebangkitan hébat nalika planét pas kana Zaman Aquarius anu énggal. Jaman énggal tiasa janten jaman perdamaian sareng évolusi pikeun balapan anjeun, tapi upami panguasa anjeun waspada kana pasukan jahat anu bakal ngaleungitkeun pertimbanganana. Kudu anteng teras teraskeun, sabab kasempetan anjeun henteu kedah kajadian deui. Sagala senjata jahat anjeun kedah dipiceun. Waktos konflik parantos mangrupikeun hal jaman baheula, sareng balapan anjeun bagian tina sanés, upami anjeun pantes, maju ka tahap anu langkung luhur tina pamekaranana. Anjeun ngan ukur gaduh waktos singget pikeun diajar ngahiji dina karapihan sareng karukunan. Grup alit sakumna planét diajar sareng hirup pikeun masihan anjeun terang sadaya generasi anyar. Anjeun bébas mutuskeun naha pikeun nampi atanapi nolak ajaran-ajaranna, tapi ngan ukur jalma anu diajar hirup damai bakal tiasa ngalih kana dunungan pangwangunan spiritual anu langkung luhur. Ayeuna ngadangu sora Vrillon, wawakil Komando Ashtar Galactic. Sadar yén aya seueur nabi palsu sareng pituduh di dunya anjeun. Aranjeunna solokan énergi ti anjeun - énergi anu anjeun nyauran artos, anu aranjeunna anggo kanggo tujuan jahat sareng balikan masihan anjeun trinket hargana. Diri ilahi batin anjeun bakal ngajagi anjeun tina ieu. Anjeun kedah diajar ngaraos sora batin anjeun, anu nyarioskeun naon anu leres sareng naon kabingungan, huru-hara sareng bohong. Diajar ngadangukeun sora saleresna anjeun sareng petunjuk diri anjeun dina jalur évolusi. Ieu mangrupikeun pesen ka réréncangan urang. Kami mangtaun-taun anjeun ningali sababaraha taun, sapertos anjeun parantos ningali kami sapertos lampu di langit. Ayeuna anjeun terang yén kami aya di dieu sareng aya seueur mahluk sanés anu nguriling planét Bumi anu ditampik ku élmuwan anjeun. Kami salempang pisan pikeun jalan pikeun cahaya sareng urang bakal ngalakukeun naon waé anu peryogi pikeun ngabantosan anjeun. Tong hariwang, milarian ngan ukur terang ku diri anjeun sareng hirup harmoni sareng planét Bumi anjeun. Kami Komando Ashtar Galactic hatur nuhun pikeun perhatian anjeun. Urang ayeuna ninggalkeun planét ayana anjeun. Diberkahan ku asih anu paling luhur sareng kabeneran mayapada.

Kajadian

Kajadian éta ngabalukarkeun alarm lokal sarta narik perhatian masarakat. Isukna, anjeunna ngumumkeun IBA (siga di dieu Déwan pikeun Panyiaran Radio sareng Télévisi - RRTV) dina koran Minggu yén siaran éta panipuan. IBA ngaku yén ieu mangrupikeun panipuan anu munggaran dipikanyaho ti alam ieu anu parantos ditayangkan.

Tapi kasus ieu teu unik. Siaran misterius ieu henteu ngan ukur diserang ku London, tapi ogé ibukota Mexico, ampir sakaligus antara 26. sareng 27. 11. 1977. Kasus ieu ogé narik perhatian John A. Hynek, anu dipikanyaho hususna anu aya hubunganana sareng proyek blue Book. Catetan arsip tina dua stasiun televisi anu prihatin mastikeun yén ieu mangrupikeun siaran bajak anu disababkeun ku sinyal non-terrestrial anu henteu dipikanyaho.

Anu ngabalukarkeun kajadian ieu henteu pernah kajantenan sacara resmi.

Artikel nu patali

Leave a Reply