anceman alien anu écés mangrupa bohong badag (2. Bagian)

11565x 19. 12. 2016 1 maca

Kartu panungtungan urang kudu di leungeun, aya mahluk luar angkasa mumusuhan.

Cenah eta kalawan vigor misalna yén kuring sadar yén anjeunna weruh hal anu sieun sarta henteu hayang ngobrol ngeunaan eta. Anjeunna teu ngawartosan sacara rinci. Kaula teu yakin naha bakal geus diserep sempet ngawartoskeun kuring sacara rinci, atanapi di 1974 anjeunna malah dipercaya eta. Tapi aya mamang teu nu lalaki ieu terang anjeunna kungsi kedah uninga, sabab kuring engké kapanggih.

Kuring boga mamang nu ku Wernher von Braun terang ngeunaan masalah alien. Paparna alesan bakal dikirim kana pakarang spasi ngalawan musuh misalna ngawangun pakarang misalna, tapi ieu sakabeh bohong. Anjeunna disebutkeun yén mahluk luar angkasa bakal diidentifikasi minangka musuh pamungkas ngalawan nu urang dina 1974 bade ngirim senjata spasi. Salaku Cenah mah, aya henteu ragu dina pikiran kuring yen manehna terang hal éta sieun ngobrol.

Wernher von Braun pernah spoke sareng abdi ngeunaan widang naon waé rinci, anjeunna terang yen pakaitna jeung mahluk luar angkasa, tapi komo anjeunna terang yen hiji poe mahluk luar angkasa diidentifikasi minangka musuh ngalawan nu urang ngawangun pakarang spasi dumasar kana téhnologi spasi. Wernher von Braun ngawartoskeun kuring sabenerna, nu sagalana mangrupakeun scam, anu preconditions pikeun ngahasilkeun pakarang spasi, alesan geus dibikeun, musuh, anu bakal dicirikeun - kabeh dumasar kana bohong.

Kuring diawaskeun isu senjata spasi, ngeunaan 26 taun. Kuring didebat ku jendral na wawakil Kongrés. Kuring kasaksian saméméh Kongrés sarta Sénat. Kuring papanggih jeung jalma di leuwih ti nagara 100. Tapi ieu mah teu bisa nangtukeun saha anu jalma anu nyieun mungkin pikeun ngawujudkeun pakarang ieu jeung pernyataan dukungan nagara. Kuring gaduh informasi. Kuring nyaho putusan administrasi. Kuring nyaho yén maranéhna téh sadayana dumasar ngampar na karanjingan.

Naha kuring kudu bisa nangtukeun jalma anu balik eta. Kuring diawaskeun masalah ieu 26 taun. Kuring nyaho yén aya kénéh hiji misteri hébat, sarta kuring nyaho teu waktos pikeun nembongkeun ka masarakat. Politikus kedah nengetan jalma saha ayeuna kuring bébéja bebeneran. Kituna, urang kudu nyieun sawatara parobahan spasi tur ngawangun sistem anu bakal aya mangpaatna pikeun sarerea, sakabeh sasatoan jeung lingkungan pangeusina. Simkuring gaduh teknologi nu. Simkuring gaduh solusi keur masalah urgent jeung poténsi jangka panjang Bumi. Kuring ngarasa yén sakali kami ngawitan diajar isu alien, sadaya isu yen kuring nungkulan 26 taun, bakal diwaler.

Kuring sumping ka nyimpulkeun nyaeta yen sagalana geus dumasar kana jumlah penduduk earning loba duit na gaining kakuatan. Ieu ngan ego maranéhanana. Ieu moal ngeunaan alam kami jeung jalma anu hirup pangeusina ieu, urang cinta silih tur hoyong cicing dina karapihan sarta gawé babarengan. Ieu moal ngeunaan migunakeun téhnologi pikeun ngajawab masalah jeung ngubaran jalma pangeusina. Ieu moal ngeunaan ieu. Bisa oge sababaraha jalma anu sabenerna maénkeun kaulinan perang heubeul, bahaya sarta ongkosna mahal, keur dompet sorangan jeung bajoang pikeun kakuatan. Éta sadayana I nyaho.

Kuring yakin yén ieu sakabéh pakarang spasi game diawalan katuhu didieu di Amérika Serikat. Dina naon atuh mudahan éta informasi ieu bakal nyebarkeun pamarentahan anyar jeung bakal ngalakukeun naon katuhu. Ieu bakal perlu transformasi kaulinan perang spasi supados urang tiasa nganggo téhnologi sadia pikeun kami, moal ukur salaku runtah téhnologi perang, tapi salaku aplikasi téhnologis langsung, dikembangkeun di kolaborasi jeung extraterrestrials ti mana bakal nguntungkeun sakabeh dunya jeung nu ngamungkinkeun urang pikeun ngahubung sareng budaya alien anu alami di jagad raya.

Anu kedah nyandak kauntungan tina pakarang ieu dina spasi? Di handap ieu mangrupakeun jalma anu dianggo dina widang ieu, urang di militer, industri, universitas, laboratorium, sarta di komunitas kecerdasan. Ieu mah ngan ukur di Amérika Serikat, tapi éta di sakuliah dunya. Ieu sistem global gawé babarengan. Wars anu uniting. Sagampil karapihan asalna nalika eta ends. Tapi hanjakalna aya kénéh loba jelema anu kauntungan tina ieu.

Ieu kusabab ékonomi kami geus diwangun di nagara ieu dumasar kana perang lajeng nyebar sapanjang dunya, dimana gelut. Jalma sangsara saperti konsekuensi a. Éta teu adil. Eta pernah éta. Jalma shouting: "Ti pedang re- forge plows, hayu urang hirup di karapihan sarta ngantep kami nyekel leungeun sabudeureun dunya," tapi teu dianggo lantaran loba teuing urang profiting tina leungeun. Henteu ngan kauntungan finansial, tapi pangalaman abdi aya jelema anu bener yakin yén Armageddon baris lumangsung, sarta ku kituna kami kudu perang ieu.

Sangkan boga eta dina kantong na - konsép kaagamaan nu sababaraha urang sabenerna yakin yén urang boga perang on grounds ibadah. Aya jalma anu ngan cinta perang. Kuring papanggih jeung pajuang anu bakal cinta ka buka perang. Di antarana aya jalma alus, prajurit anu ngan taat pesenan, sabab kudu eupan barudak maranéhanana sarta ngirim aranjeunna ka sakola, ngarah hoyong tetep jobs maranéhanana.

Jalma di lab ngawartoskeun kuring nu maranéhna rék dianggo dina téknologi ieu perang, tapi lamun maranehna teu hayang perlu mayar. Saha anu bade eupan? Kuring nempo yén aya hiji pamakéan dual pikeun téknologi ieu, tapi aya loba kagunaan keur téhnologi nu sami. Bisa ngawangun rumah sakit semesta, sakola, hotél, laboratorium, kebon jeung industri. Eta meureun nu bakal datang leuwih jauh, lamun urang teu nyobian nyiapkeun basa militér sarta ngahasilkeun pakarang dipingpin handap kabéh throats urang jeung kana spasi. Jelas kami kudu ditambahan nu diwangun eta.

Ayeuna kami kudu milih naon urang ngalakukeun. Urang gé sagala benefit - sakabéh jalma ti kompleks militer-industri, komunitas kecerdasan, rahayat di Paguron Luhur sarta laboratorium di Amérika Serikat tur sabudeureun dunya, urang tiasa sadaya benefit. Urang bisa kalayan gampang transformasi industri militer, jadi mutuskeun ku pangalusna pangaweruh urang, spiritualitas kami, sarta ku kanyataan yén urang kudu aya pilihan, iwal mun hoyong ka dulur maot. Sarta kami moal rék! Sangkan sagala boga kapentingan finansial, spiritual, sosial, sarta psikologis mangka technologically sarta sacara politis meujeuhna, urang ayeuna transformasi kaulinan ieu, sarta kami bakal sadayana manfaat ti eta.

Dina 1977 I éta dina pasamoan di Fairchild Industries, kamar konferensi disebut Perang Room. Di kamar anu dina tembok loba papan kalawan musuh pasti. Aya rupa-rupa ngaran jelas kayaning Saddam Hussein jeung Muammar Gaddafi. Urang curhat aya ngeunaan teroris ngeunaan teroris poténsial. salah No kantos dikaitkeun deui sateuacan, tapi kajadian dina peringkat salajengna sanggeus kami bade ngadamel ieu pakarang spasi ngalawan Rusia. Kuring nangtung dina rapat ieu sareng kuring ngomong: "Sampurasun, tapi naha urang ngawangkong ngeunaan ieu musuh poténsi ngalawan nu urang baris ngahasilkeun pakarang spasi mun kanyataanna urang terang yen aranjeunna henteu musuh?"

Séjén lajeng dituluykeun dina paguneman ngeunaan kumaha aranjeunna bade ngasingkeun ieu musuh poténsi, sarta yén di sawatara titik hiji perang di Teluk. Kiwari éta taun 1977. Jeung maranéhna dikaitkeun kreasi Perang Teluk, nalika eta ieu invested 25 miliar dollar pikeun program pakarang spasi, nu kungsi acan bisa ngijinkeun. Ieu ngan teu bisa disebut "strategis Pertahanan inisiatif" sahenteuna dugi 1983. Ngembangkeun pakarang tétéla lumangsung sababaraha waktu, sarta kuring terang nanaon tentang eta. Ku kituna kuring kudu rapat di 1977 nyandak ucapan na ngomong: "Abdi hoyong terang naha urang nuju ngawangkong ngeunaan pakarang spasi ngalawan musuh ieu. Kuring hayang I terang langkung seueur ngeunaan eta. Bisa batur ngawartosan naon dina? "Salah No diwaler. Kuring saukur indit ka pasamoan, sarta Abdi resep nganggur.

Ujug-ujug kuring nangtung di kamar sarta ngomong, "Kuring heran naha urang ngobrol ngeunaan pakarang téknologi berbasis spasi ngalawan musuh ieu. Abdi hoyong terang langkung seueur ngeunaan eta. Bisa batur mangga ngawartosan naon dina? "Taya kuring henteu ngajawab. Ngan pasamoan ieu dituluykeun jadi lamun anjeunna ngalaman teu acan ngawartoskeun nanaon ngeunaan pakarang spasi. Kuring dianggap pengunduran diri-Na. Deui, Abdi ngadenge! salah Taya lain ceuk kecap saprak Aranjeunna rencanana perang di Teluk, sarta kajadian persis sakumaha eta rencanana dina mangsa éta.

menace alien

bagian séjén séri

Leave a Reply