anceman alien anu écés mangrupa bohong badag (1. Bagian)

9339x 06. 12. 2016 1 maca

Hai Jeff, (Tétéla mana on Jeff Rense -.. Ed Panarjamah urang)

Kuring gabung kasaksian startling ti Carol Rosin ti Project Panyingkepan (Steven Greer). Catetan tanggal nu geus sateuacanna tina 11. 2001 September jeung acara saterusna. Eta nyebutkeun hiji agenda pakarang spasi rusiah handapeun kedok tina opat ancaman palsu - nyaéta ancaman Rusia (culminating di Star Wars), ancaman terorisme (putra Star Wars), di handap ieu ancaman hiji dampak astéroid, sarta mahluk luar angkasa tungtungna mumusuhan.

Kuring yakin anjeun wawuh jeung ieu, tapi dibere sajarah panganyarna kuring ngarasa yén leuwih jalma kudu nyaho program ieu salaku calon dipikaresep pikeun salah sahiji alesan disumputkeun tina perang ngalawan terorisme, jsb I diterbitkeun deui sababaraha taun ka pengker tapi teu nyabit ngeunaan éta dina konferensi wae di mana kuring ieu diomongkeun. Kami salawasna reuwas kumaha saeutik kitu. Ufologists yén sanajan ngan uninga, nunjukkeun yen sarerea kudu nyaho sakabéh kasaksian ieu diterbitkeun ku Proyek Panyingkepan Greer urang.

Duncan Jalan, Magazine redaktur Nexus

[HR]

Dr Carol Rosin ieu awéwé munggaran di manajer bisnis kantor na spokesperson Fairchild Industries Wernher von Braun dina taun panungtungan hirupna. Manehna ngadegkeun "Institute pikeun Kaamanan jeung kerjasama spasi" di Washington, DC, sarta kasaksian saméméh Kongrés on loba kali dina pakarang spasi. Von Braun sempet dibere hiji rencana pikeun menerkeun pakarang ieu deployed dina dasar ancaman extraterrestrial falsification. Anjeunna ogé hadir di pasamoan di 70. taun, dimana anjeunna ngawanohkeun kana skenario Perang Teluk, rencanana 90. taun.

wawancara Carol kalawan Steven Greer:

CR: Dr Carol Rosin
SG: Dr Steven Greer

CR: My name is Carol Rosin. Kuring asalna guru, kumaha oge, abdi janten Airlines kahiji bikang perusahaan eksekutif fungsi Fairchild Industries. Kami konsultan di program rudal na Spasi Pertahanan, panaséhat sarta konsultan ti loba pausahaan, organisasi sarta ministries, sanajan ladenan kecerdasan. Kuring kungsi jadi konsultan pikeun TRW gawe dina rudal MX, jadi kuring éta bagian tina strategi ieu, nu ieu modél pikeun némbongkeun pakarang ruang publik. MX rudal éta sistem pakarang sejen nu urang teu perlu. I ngadegkeun "Institute pikeun Kaamanan jeung Sabilulungan di Spasi," nu Washington DC dianggap penting pisan. Kawas pangarang na, abdi kasaksian saméméh Kongrés jeung Komisi Présidén pikeun jagat raya.

Nalika kuring 1974 ti taun ka taun 1977 éta manajer di Fairchild Industries, abdi patepung Dr. Wernher von Braun. Urang munggaran patepung dina mimiti 1974. Waktu éta, von Braun éta dying kanker, tapi anjeunna assured kuring yén manéhna bakal cicing sababaraha leuwih taun ka ngawartosan ngeunaan kaulinan anu dimaénkeun. Ieu usaha pikeun mindahkeun leungeun ka jagat raya, ngadalikeun Bumi tina spasi tur luar angkasa sorangan.

Dr Carol Rosin & Verner von Braun

Dr Carol Rosin & Verner von Braun

Von Braun saméméhna sempet dikeureuyeuh sistem pakarang. Sanggeus kabur ti Jerman ka nagara urang sarta jadi Wapres of Fairchild Industries, nalika kuring patepung anjeunna. Tugas von Braun salila taun panungtungan hirupna, dina waktu nalika lalaunan dying, éta pikeun nginpokeun ka makers umum jeung kaputusan ngeunaan naha aranjeunna pakarang spasi bodo, bahaya sarta destabilizing, teuing ongkosna mahal, perlu, keur unrealizable sarta gagasan pikaresepeun tur alternatif urang kudu aya.

Praktis dina deathbed, manéhna maréntahkeun kuring kana isu ieu jeung jalma anu di buruan. Kusabab anjeunna pupus, anjeunna masihan abdi tanggung jawab gede pikeun neruskeun usaha pikeun nyegah militarization ruang. Nalika anjeunna dying kanker, manehna nanya kuring janten juru carios-Na, kuring mecenghul di kali, nalika ieu geus teuing gering mun nyarita nyalira. Kuring tumaros.

Naon paling narik keur kuring éta komentar yen ka kuring deui jeung deui, di kira-kira opat taun, nalika kuring kungsi kasempetan pikeun digawekeun ku anjeunna ngulang deui. Anjeunna ngawartoskeun kuring yén strategi anu digunakeun pikeun nginpokeun ka makers umum jeung putusan, boga tujuan pikeun nyingsieunan musuh identifications. Numutkeun strategi ieu, von Braun ngawartoskeun kuring nu di hareup nu Rusia, anu dianggap musuh. Malah dina 1974 geus geus musuh pasti. Simkuring ka nu dipibanda "satelit killer", datang ka kami sarta hayang ngadominasi urang komunis.

Lajeng maranéhanana kudu nuturkeun teroris pas pasti. Ngeunaan aksi teror Urang geus kadéngé pisan. Urang ogé geus ditangtukeun bangsa Dunya Katilu salaku "fools". Ayeuna urang nelepon aranjeunna bangsa takwa. Cenah eta bakal musuh katilu ngalawan nu urang baris ngahasilkeun pakarang spasi. Musuh panungtungan éta astéroid. Dina momen anu hiji seuri saeutik lamun cenah pertama kalina. Astéroid bakal ngawangun pakarang spasi ...?

Funniest sadaya éta naon anjeunna disebut mahluk luar angkasa - mahluk luar angkasa. Pamadegan kami bakal memang ahirna bisa nyingsieunan. Sababaraha kali, salila opat taun eta kuring terang anjeunna kalawan Obrolan na, sarta tungtungna anjeunna ditarik kartu panungtungan: "Inget Carol, kartu panungtungan teh alien nu urang kudu ngawangun pakarang spasi ngalawan mahluk luar angkasa, tapi éta sakabéh bohong."

Jigana dina waktos abdi teuing naif, abdi terang alam serius inpormasi ngabingungkeun nu geus ditumpukeun dina sistem. Ku kiwari ditambahan aranjeunna anu dimimitian pikeun nyocogkeun ka tempat. Urang baris ngawangun pakarang spasi, sanajan asumsina yén bongbolongan anu palsu. Wernher von Braun, abdi diusahakeun nunjukkeun ti 70 outset. taun, dugi anjeunna maot dina 1977.

Naon anjeunna ka kuring éta yén karya jadi gancangan. Anjeunna henteu nyabit runtuyan waktu, tapi ceuk nu akselerasi bakal neruskeun ngagancangkeun, leuwih ti saha bisa ngabayangkeun. Usaha pikeun nempatkeun pakarang dina spasi teu ukur dumasar kana bohong, tapi pendekatan bakal ngagancangkeun lamun urang ngartos upami teu telat.

Nalika Von Braun ieu dying, jadi dinten kahiji urang patepung, manéhna ti outlet samping na. Anjeunna disadap dina tabel sarta ngadawuh: ". Anjeun buka Fairchild" Kuring kakara guru, tapi anjeunna ngadawuh: "Anjeun buka Fairchild sarta bakal jawab kapamilikan pakarang spasi." Cenah eta éta kabetot dina panon na, sarta ditambahkeun anu ceuk malah kahiji dinten nalika urang munggaran patepung nu pakarang spasi aya bahaya, destabilizing, teuing ongkosna mahal, teu perlu jeung teu bisa kakadalian sarta gagasan unworkable.

menace alien

bagian séjén séri

Leave a Reply