anceman Extraterrestrial (3 vol.)

19583x 26. 12. 2016 1 maca

SG: Saha éta di pasamoan ieu?

CR: kamar éta pinuh ku jalma pikeun panto. Aya jalma nu Kuring geus kungsi katempo dina seragam militér sarta kadangkala dina jas abu atawa coveralls. jalma ieu nu maén hal kawas "roulette Rusia". Sabab tiasa dianggo jadi konsultan, dina produksi atawa di kecerdasan militér. Sabab tiasa dianggo dina industri jeung dina gilirannana aranjeunna meunang langsung kana posisi pamaréntah.

Di pasamoan ieu, kuring direureuhkeun dina hiji pidato na Kuring nanya lamun kuring neuleu uninga yen geus ti anggaran spent 25 miliar dollar dina pakarang spasi, jeung yén Perang Teluk, artifisial ngainduksi kitu, supaya urang bisa menerkeun jeung umum jeung pajabat pamaréntah. perang bakal ngamimitian sabab kami meunang leupas tina pakarang heubeul sarta ngidinan ngembangkeun pakarang nu anyar. Éta naha kuring kungsi mundur ti jabatanna. Abdi teu bisa balik dina eta.

Dina ngeunaan 1990 I linggih di ruang tamu jeung dipikir duit nu kungsi spent dina ngembangkeun ieu panalungtikan pakarang spasi na program, abdi sadar jumlah dituduhkeun 25 miliar dollar, sarta ceuk kuring ka salaki kuring: "Ayeuna eta gé kabéh eureun. Poho, kuring gé diuk na nonton CNN jeung ngadagoan perang, lamun bakal ".

salaki kuring ngomong, "Muhun, anjeun tungtungna murag kaluar ti eta, anjeun kaluar ti eta". Friends ka kuring: "waktos ieu anjeun geus Isro jauh teuing mang. Perang Teluk henteu taya sahijieun Obrolan ngeunaan eta. "

Kuring ngawaler: "Ieu bakal perang di Teluk. Kuring gé diuk di dieu sarta antosan keur dirina. "Jeung kajadian persis sakumaha rencanana.

Salaku bagian tina kaulinan perang di Teluk, publik ieu ngawartoskeun yen Amérika Serikat éta suksés di shooting handap ngamuk misil Scud Rusia. Dumasar ayaan kieu, urang menerkeun budgets anyar. Kanyataanna, sakumaha urang engké kapanggih kaluar yén budgets pikeun leungeun fase hareup geus disatujuan, tapi ieu ngan gosip a. Urang kungsi victories sukses, sakumaha kami ngawartoskeun. Ieu kabeh bohong, ngan janten dina APBD pikeun leungeun beuki duit.

Kuring éta salah sahiji jalma mimiti bebas tina Rusia anu disebut boga "satelit killer". Kapan ieu mah di Rusia dina 70 mimiti. taun, abdi kapanggih yén maranéhna boga satelit killer, éta bohong. Kanyataanna, maranéhna hayang pajabat jeung warga Rusia karapihan. Aranjeunna hayang cooperate jeung Amerika Serikat jeung jalma di sakuliah dunya.

waktos sejen mah disebut Saddam Hussein nanya naha cahaya widang minyak maranéhanana. Nalika kuring phoned salaki kuring éta di dapur. Anjeunna disebut kuring balik attaché munggaran Saddam sarta nanya, "Dupi anjeun wartawan? Anjeun agén rusiah? Naha anjeun hayang nyaho? "

Kuring ngomong: "No Abdi ngan saurang warga anu mantuan ngajalankeun gerakan pikeun nyegah militarization ruang, jeung Abdi kapanggih yén loba informasi kuring narima ngeunaan sistem pakarang jeung musuh teu bener. Kuring hayang ningali kumaha bakal nyugemakeun Saddam Hussein dina urutan eureun ngalakonan - napsu widang minyak jeung dieureunkeun sangkan musuh ".

Cenah, "Muhun, taya sahijieun kantos ditaros anjeunna kumaha manéhna hayang ngalakukeun".

Sahingga nalika kuring uninga yen aya hiji kamungkinan mahluk luar angkasa anceman sarta kasampak di sajarah rébu taun konsumén poténsial mahluk luar angkasa, tur ngadenge carita ngeunaan kecerdasan militér jujur, anu kungsi ngalaman jeung UFO, kalawan ragrag na landings maranéhanana, kalayan awak hirup jeung maot sahiji mahluk extraterrestrial na kuring nyaho yén anceman kasebut bohong. Tur upami Abdi kantos nyebatkeun yen ieu musuh ngalawan nu urang kudu ngahasilkeun sistem spasi pakarang, ieu dumasar kana pangalaman pribadi kuring sorangan, sabab kuring digawé di sistem pakarang kompléks militer-industri jeung Strategi militer, jadi kuring nyaho yén sagalana geus bohong .

Henteu ngan kuring teu yakin eta, tapi kuring nolak eta sakumaha nyaring jadi kuring bisa, sarta kuring ngabejaan dulur ngarti yén mahluk luar angkasa teu paduli. Éta kénéh didieu réwuan taun. Mun anjeun bener kalawan kami ngan ngadatangan teu ngarugikeun urang, teras urang kudu kasampak di éta stasiun batur anu teu musuh urang.

Ieu mah asa na mun niat mah ngalakukeun sagala I bisa keur jalma anu nyoba komunikasi jeung kolaborasi jeung ieu mahluk extraterrestrial. Tétéla, aranjeunna henteu musuh. Simkuring masih di dieu. Nu ka abdi bukti cukup.

Aya aturan on kumaha urang bisa milih cara hirup pangeusina ieu. Simkuring boga kasempetan pikeun salamet, tapi Jigana eta jandela ka ditutup gancang. Ku teu sangka urang kudu loba waktu dina kaputusan urang. Simkuring deukeut teuing ka tungtungna, loba teuing kasempetan pikeun jadi musibah dahsyat, sarta yén bakal perang a, maké téhnologi canggih tur sistem pakarang aheng.

Urang kudu kapamimpinan jeung eta geus mimitian ku presiden Amerika Serikat, ieu téh hiji saha urang sadayana ngahontal. Mun anjeun ti nagara mana wae di sakuliah dunya, upami anjeun ti Amérika Serikat, naha anjeun tina sagala partéy pulitik, sagala iman atanapi agama - Amérika Serikat boga komandan di lulugu saha Bambang, éta baé anu kudu jadi reachable.

Urang kudu ngabejaan manehna yen urang hoyong a larangan definitif, komprehensif sarta verifiable on kabeh pakarang spasi.

Duncan M. Jalan, Editor, Magazine Nexus

PO Box 30, 4560 Mapleton Qld, Australia.

Tel: 07 5442 9280; Fax: 07 5442 9381

http://www.nexusmagazine.com

"Sifat alam semesta nyaeta sapertos anu tungtungna pernah bisa sanctify hartosna. Sabalikna, ieu ngandung harti yén hartosna salawasna nangtukeun tungtung. "

(Aldous Huxley)

Mairan ti témbal Sadikin:

Dear Jeff - Salaku nona kieu ngabejaan carita na nu von Braun ngomong yén ancaman ti mahluk luar angkasa, anu bohong. Kuring dicatet yén ngomong yén aya euweuh mahluk luar angkasa, ngan anu sipatna teu ancaman.

Ogé, lamun kitu ogé informed kana pakarang spasi na associating jeung elit kakuatan dina militér, arguing nu kitu ogé versed dina sistim pakarang, maranéhanana kudu nyaho yén misil Scud anu dijieun ku Rusia! Aranjeunna kukituna dihasilkeun ku Cina ...

menace alien

bagian séjén séri

Hiji Comment ka "anceman Extraterrestrial (3 vol.)"

  • Optimus.prime nyebutkeun:

    Caute. Bapak Sadikin dijieun kasalahan dina commentary Na. Kuring dibahas ti sajarah militér pLMak-Om nu nyerat tulisan ngeunaan pakarang kana majalah béda jeung publikasi dina leungeun jeung nurutkeun sistem informasi jeung pangaweruh miboga SCID ieu baca Rusia. Anjeunna ngaku kitu, eta Cina bisa geus dijieun misil di lisénsi tapi salawasna dianggap salaku gagasan murni Rusia, kayaning Kalashnikov ... Ngan pikeun info

Leave a Reply