Mexico: lalaki Lagu heubeul 290 juta taun

76589x 14. 07. 2015

Dina poto nu Anjeun ningali tapak suku tina saurang lalaki anu bisa ditempo dinten on loba pantai atawa dina kolam renang tina leutak. lagu ieu téh tapak suku has lalaki modern. masalah téh nya éta batu fossilized ngeunaan heubeul 290 juta taun.

kapanggihna ieu dilakukeun dina New Mexico paleontologist Jerry MacDonald di 1987. Di tempat anu sarua maranéhna nu kapanggih footprints fossilized manuk jeung sato lianna. MacDonald éta bisa ngajelaskeun kumaha manehna bisa ngabasmi manusa modern pikeun manggihan lapisan fossilized tanggal ka periode 290 mun 248 juta taun - periode nu nurutkeun doktrin sajarah resmi kiwari lalaki eksis - sumawona sababaraha manuk atawa dinosaurus atawa nanaon jiga éta.

Dina artikel dimuat dina majalah 1992 Zoo Magazine nyatakeun yén hiji artefak kapanggih dianggap masalah.

masalahna nyaeta sarupa Teori gagak bodas. Kabéh geus maneh mun geus ngabuktikeun yén henteu sakabéh gagak nu hideung aya sahanteuna hiji bodas.

Analogously: Kabéh geus maneh mun ngabuktikeun yén pamahaman kami dina sajarah resmi ngeunaan lalaki modern nyaeta kasalahan (kasalahan dina dating) nyaéta pikeun manggihan hiji fosil kawas ieu. Najan kitu, para élmuwan geus direngsekeun masalah supados artefak disimpen dina depository nu dilabélan masalah. Ieu écés teuas teuing maranehna keur ngegel jeung bebeneran pakait sareng ieu rada uncomfortable keur maranehna.

Ieu lajeng tiasa gaduh pendekatan misalna hiji nyaeta ilmiah?

Artikel nu patali

7 komentar on "Mexico: lalaki Lagu heubeul 290 juta taun"

  • OKO OKO nyebutkeun:

    Ieu meureun bebek a. majalah ogé paleontologist aya, tapi artikel majalah disebutkeun na sigana diterbitkeun dina sambungan jeung paleontologist MacDonald jeung New Mexico nu disebutkeun ngan pamanggihan baku tina footprints fossilized sato. Tapi sugan kirang Kuring keur néangan ...

    • Sueneé nyebutkeun:

      "Sigana mah moal nyebarkeun" = buktina sagala?

      • OKO OKO nyebutkeun:

        Muhun, dina ramatloka ngeunaan artikel majalah sarta neangan aya, abdi teu mendakan eta, jadi kituna "meureun".

        • M nyebutkeun:

          Sanajan kitu, aya artikel ti sataun 1995. Maksudna ngeunaan eta di majalah tur disebutkeun diantarana aya wrote yén éta téh "troublesome," Kuring teu boga alesan pikeun kafir. Eta bakal jadi istiméwa pikeun manggihan artikel anu, uninga kontéks éta.

          • OKO OKO nyebutkeun:

            Ieu jelas. Abdi manggihan eta sedih gagal. Ngan awan rujukan ka misteri-loka. Meureun anjeun gé jadi leuwih suksés?

          • OKO OKO nyebutkeun:

            Kuring searched tuntas. Kuring manggihan yén ieu kedah artikel:
            "Petrified Footprints: A ngahudangkeun tatarucingan parade tina Permian Beasts" ku Jerry MacDonald Zoo, July 1992, Vol. 23, 4 Ngaluarkeun, p. 70-79

            Daptar artikel dina majalah dieu:
            http://ftp.math.utah.edu/pub/tex/bib/toc/smithsonian1990.html#23(4): July: 1992

            artikel nu referenced ieu diterbitkeun dinya. Aya artikel séjén ti pangarang "Doug Stewart," nu nujul kana MacDonald sarta fosil. Sanajan kitu, écés moal di rasa prasejarah footprints fosil manusa.

            • M nyebutkeun:

              Ah, jadi sanggeus kabeh carita aya, karya alus. Abdi teu bakal pikir eta bakal rada kitu embarrassingly transparan. Éta konsisten kalayan informasi séjénna, anu I disusud, nyaéta yén MacDonald sabenerna masihan sababaraha clues, tapi anu henteu tapak suku manusa misalna geus pernah muncul, atawa ngeunaan hiji artikel hese nulis. Ngan anjeunna salah attributed, sugan usaha pikeun nambahkeun kana pentingna ...
              Lagu sigana ngamajukeun sababaraha creationist ngaranna Don Patton jeung Jeff Benner. Hanjakal ti aranjeunna dina lagu praktis weruh nanaon. Teu rek kitu otentik atanapi umur nya, atawa sahenteuna eta dugi artefak hartina ilmiah ti mana sia bisa disimpulkeun. klaim mahiwal merlukeun bukti exceptionally alus, sarta usaha ieu ngan jadi lucu.

Leave a Reply