512 naskah atanapi rusiah tina hiji kota kuna di leuweung tina Brazil

4598x 03. 04. 2019 pamiarsa 2

Perpustakaan Nasional di Rio de Janeiro nyaéta naskah disebut naskah 512Nu ngabejaan ngeunaan grup hunters harta anu, dina 1753 kapanggih hiji kota leungit dina jungles of Brazil.

téks nu geus ditulis ku Portugis di formulir resembling diary sarta aya dina bentuk geulis goréng. Sanajan kitu, eusina geus diideuan loba anu peneliti suku jeung amatir hunters harta.

512 naskah - hiji dokumen penting

Hal ieu ampir dokumen pangpentingna Perpustakaan Nasional di Rio de Janeiro ti perspektif historiografi Brasil kontemporer nyaeta "yayasan sahiji mitos greatest arkeologi nasional." Dina 19. - 20. Abad ieu pisan jejer Kota leungit tina sengketa mang rebu-rebu, tapi ogé pilarian sinambung nu assailed ku adventurers, kitu ogé elmuwan jeung peneliti.

Hal ieu diserat dina Portugis, sarta ngaranna mangrupakeun ageman biasa kota sajarah badag, kolot pisan, tanpa nyicingan, anu kapanggih di 1753 (Relação Histórico de tumanya Grande e occulta Povoação antiguissima dieu moradores, que se descobriu euweuh anno de 1753). Cai mibanda sapuluh kaca sarta ditulis dina wangun laporan ekspedisi. Mun bari nyokot kana akun sifat hubungan antara pangarang jeung addressee, éta ogé bisa dicirikeun salaku surat swasta.

Beredar ahli ngeunaan jaman baheula Inggris Percival Harrison Fawcett, salah sahiji personalities paling narik 20. Abad, éta kasohor ékspédisi ka Amérika Latin. Teu dulur bakal bisa méakkeun bagian gede hirupna, ampir genep puluh taun di jalan jeung di layanan militér.

Leungit Kota tina Z

Dina 1925 manéhna indit kalawan ekspedisi néangan kota ieu (anu anjeunna disebut kota leungit "Z"), nu Teu sangka éta ibukota hiji peradaban kuna, sarta eta diadegkeun ku jalma datang ti Atlantis.

Batur, kayaning Barry murag dianggap simbol ganjil kapanggih dina karya jaman Mesir Ptolemy. Sajaba ti éta, aya loba lagu nu nunjukkeun periode Kakaisaran Romawi, kayaning nu Arch of Constantine na Augustine patung. Di handap ieu aya excerpts tina dokumen ieu.

Henteu sakabéh anggota ekspedisi Fawcett balik nasib EA urang tetep hiji misteri salamina, anu geura-giru eclipsed komo misteri ti kotana leungit.

Kaca munggaran naskah 512

Pertambangan leungit Muribeca

Subjudul tina ceramah dokumen ngeunaan kanyataan yén bagian nu disebut. Bandeirantes India nya hunters spent sapuluh taun wandering wewengkon unexplored darat di Brazil dina urutan manggihkeun Pertambangan leungit legendaris Muribeca.

dokumen nu nyebutkeun yen pas aranjeunna ningal gunung, countless kristal bersinar disababkeun di kaheranan tur reueus masarakat. Dina awalna, kumaha oge, aranjeunna gagal pikeun manggihan hiji lolos gunung, sarta ku kituna nyetél camp di suku pasir. Salah sahiji anggota klub, anu neruskeun ka White Stag, bari ngahaja manggihan hiji jalan diaspal ngaliwatan gunung.

Sabot hunters ngahontal gempungan, maranéhanana nempo handap anjeunna hiji kota badag, nu dina glance kahiji dianggap salasahiji kacamatan sapanjang basisir Brasil. Dua dinten ngantosan penjelajah dikirim ka lebak pikeun leuwih jéntré ngeunaan kota jeung pangeusi na. Hiji jéntré metot nyaeta aranjeunna uninga roosters crowing na kitu nya yakin yén maranéhna hirup di urang.

Samentara dispatched pramuka balik jeung warta yén aya taya sahijieun dinya. Batur percaya yén salah sahiji India na sorangan indit ka survéy hiji balik kalawan pesen anu sarua. Kawas kanyataan eta teu diadopsi dugi sanggeus ujian katilu.

Hiji survey ti

Di Panonpoé Tilelep aranjeunna diasupkeun ka kota jeung pakarang di siap. Tapi teu saurang patepung aranjeunna sarta teu coba keur mencegah saha ti ngasupkeun. Tétéla yén diaspal jalan éta hijina cara pikeun meunangkeun dinya. The gateway ka dayeuh éta hiji Arch badag, diapit ku dua leutik nu kapanggih. Di luhureun utama di antarana éta tanda yén berkat jangkungna na teu bisa maca.

Arch Romawi dina Thamugadi (Timgad) dina Aljazair. penampilan na nyarupaan pedaran tina Arch triple di lawang ka kota leungit digambarkeun dina 512 naskah

Saluareun Arch nu stretched jalan kalawan imah badag kalayan entrances batu, dimana aya loba béda, waktos darkened inohong. Apprehensively diasupkeun kana sababaraha imah, nu euweuh ngambah sagala parabot atawa jalma.

Ieu di tengah hiji pasagi badag di tengah nu ngadeg hiji kolom jangkung tina granit hideung, sarta di puncak na éta patung leungeun manusa ngarah ka kalér.

Dina juru alun éta sarupa pamadegan nu obelisks Romawi, anu ruksak nyata. Di katuhu ngadeg wangunan megah, meureun karaton Bupati urang, lajeng ditinggalkeun ka kapanggih éta ruruntuhan candi. Dina tembok dilestarikan bisa ditempo frescos gilded reflecting kahirupan dewa. Kalolobaan imah balik candi geus ancur.

Méméh ruruntuhan istana flowed walungan lega jero ku waterfront geulis, nu ieu loba tempat ema log sarta tangkal anu dibawa banjir di dieu. Ti walungan saluran nu routed ka tanah ditutupan ku kembang geulis jeung tutuwuhan, jeung ogé sawah, dimana ieu mungkin ningali flocks badag tina geese.

Sateuacan walungan ngocor ngaliwatan ruruntuhan

Nalika aranjeunna ninggalkeun kota, maranéhna indit hilir tilu poé nepi ka maranehna ngahontal hiji curug badag, cai rustled supados ieu uninga loba kilométer jauh. Di dieu maranéhna manggihan loba bijih ngandung pérak, katingalina dicandak ti aci.

Ka wétaneun curug ieu lokasina loba guha leuwih badag sarta leuwih leutik sarta liang, ti mana undoubtedly oge tina bijih. Leuwih tebih kapanggih Pertambangan permukaan kalayan batu digawé badag sarta sawatara di antarana anu ukiran prasasti sarupa jelema ti ruruntuhan sahiji karaton sarta kuil.

Di kajauhan rifles ditémbak ngadeg di nagara imah sawah tengah ngeunaan sawidak méter lila ku jangjang sarta staircase badag batu berwarna éndah tangka ngarah ka Great Aula sarta lima belas kamar leutik, dihias ku frescoes geulis tur hiji kolam renang indoor. Hilir lajeng encountered a véna emas badag kalayan ngambah pertambangan.

Sanggeus sababaraha poé lalampahan kalawan ekspedisi teh dibeulah jadi dua bagian. Salah sahijina hilir encountered dua lalaki bodas dina kanu anu miboga buuk panjang jeung pakean Éropa. João Antonio, salah sahiji pasangan némbongkeun éta hiji koin emas, kapanggih di ruruntuhan imah nagara.

sequin

koin éta rada badag jeung dina salah sahiji sisi ieu digambarkeun kneeling sosok lalaki anu, di sisi sejen, teras ruku, panah jeung makuta. Antonio cenah kapanggih deui dina ruruntuhan imah, anu ieu meureun ancur ku gempa, sarta unsur ieu persis naon kapaksa warga ninggalkeun kota na sakuliling na.

naskah 512

Bagian tina naskah ieu teu alatan kondisi reueuk kaca na bisa dibaca di kabeh, kaasup a pedaran kumaha meunang kana kota. Panulis diary swears tetep sagalana rusiah, sarta hususna nu kasaksian tina Pertambangan pérak nu ditinggalkeun di Pertambangan emas jeung urat walungan.

téks nu ogé disebutkeun opat prasasti disalin hunters India nya éta tulisan hurup biasa atawa hieroglyphics:

  1. galeri sahiji jalan utama
  2. ti kuil galeri
  3. tina slabs batu anu katutupan lawang ka guha nu deukeut curug nu
  4. tugu tina imah luar kota.

naskah 512

Di pisan tungtung dokumen teh oge hiji tokoh salapan simbol dina tablet batu (salah bisa nebak anu sipatna kaluar tina lawang guha, ieu bagian tina naskah anu hanjakalna ogé ancur). Salaku peneliti nyatet karakter bentukna paling sadaya nyarupaan hurup tina hurup Yunani atanapi Fénisia sarta basa Arab angka tempat ogé.

Artikel nu patali

Leave a Reply