Utama Donald Keyhoe Naval Aviation: mahluk luar angkasa nu nyata

223476x 27. 01. 2019 1 maca

Wawancara lengkep 1958 antara Mike Wallace na aviation angkatan laut Mayor Donald Keyhoe, nu lumangsung dina kaméra. Keyhoe kasaksian pribadi dikonfirmasi ayana mahluk luar angkasa di Bumi.

WallaceAlus sore, wengi ayeuna urang nungkulan carita teu nyata, carita mesin ngalayang ti alam sejen didatangan planet urang, ngan sakumaha urang neuleuman luar angkasa rokét satelit sorangan. tamu urang mangrupakeun urut perwira ti Naval Aviation Air Korps, Mayor Donald Keyhoe, anu boga di rojongan kampanye ti loba pangusaha nonjol, prajurit sarta sababaraha élmuwan ngabuktikeun yén mesin ngalayang aya. Lamun nuju wondering naha Mayor Keyhoe dituduh Angkatan Udara Amérika Sarikat yén urang ngahaja deceiving, sanajan dieu carita ieu ngajelaskeun sakumaha absurd, lamun hoyong ngadangu bukti sorangan yén mesin spasi ieu nyata, jeung sambutan na ka ngaku dua Amerika anu ngajawab yén ngawangkong jeung jelema ti Venus, jadi carita ieu anjeun bakal ngadenge di momen.

Tur ayeuna carita urang. Utama Donald Keyhoe teh diréktur Komisi Nasional Panalungtikan kana fenomena Air. Salaku pamingpin grup ieu museurkeun ngalayang mesin sababaraha kali diserang gaya hawa tina Amérika Serikat, jeung nu lianna nganggap yén ngaku yén ngalayang saucers mangrupakeun hiji figment imajinasi, moal taun Mars atawa manusa dina Bulan. survey bebas némbongkeun yén jutaan Amerika bagikeun aqidah na tentang ieu fenomena celestial. Utama Keyhoe, mimitina hayu atuh nanya kieu: Kalolobaan jalma di Amérika Serikat, sanajan kanyataan yén kuring ngomong yén jutaan aranjeunna percanten, sarta Jigana anjeun bakal satuju yén paling jalma di Amérika Serikat teu percanten ieu objék ngalayang ti luar angkasa. Meureun bagikeun pintonan redaktur Bob Considine, anu wrote yén objek ngalayang téh lolobana fabrications, sarta I cutatan, "jokers, fools, fools jalma longing pikeun publisitas, fanatik jeung umumna crazies" cutatan tungtung. Kumaha saur anjeun ngeunaan pamadegan Pak Considine?

KeyhoeMuhun, abdi terang dimana aranjeunna ngagaduhan contraption ieu ti Kolonel Watson di AKAL Center hawa Téknis di Dayton. Kolonel sabenerna indit saeutik salajengna jeung ngomong yén dina unggal mesin spasi sighting éta hiji jelema bodo, lunatic na bigot. Ieu saliwatan ngawengku loba tinggi-ranking pilots Angkatan Udara jeung kavling kaptén maskapai, jalma anu dilatih ningali hal ieu. Tapi anjeunna kieu euy prinsip Angkatan Udara.

WallaceSugan moal suggesting nu Bob Considine bribed Angkatan Udara, anjeunna mangrupakeun reporter leupas kalawan reputasi utama.

Keyhoe: Maksad abdi Kolonel, Jigana Kolonel. Taya, Bob Considine I gaduh mung hormat.

Wallace: Najan klaim yén jesters, fools na madmen balik carita ngeunaan mesin ngalayang.

KeyhoeMuhun, kuring hayang I bisa masihan anjeunna wae mun némbongkeun daptar ngeunaan 800 saksi, sababaraha ngaran badag di aviation, kaasup jalma dugi ka Kolonel Angkatan Udara. Masih ngalayang na masih mawa panumpang, anu pernah dikaluarkeun tina kantor. Masih manages Airlines, wengi saatos wengi, dina cuaca goréng. Mun aranjeunna salah kaprah jeung mampuh, naha masih kénéh digawé di posisi ieu?

WallaceUtama Keyhoe, dimana saur anjeun maranéhna datangna saucers ngalayang?

KeyhoeKuring henteu weruh. Aya indikasi anu aranjeunna bisa make salaku basa Mars. Ku teu sangka nu asalna ti wewengkon ieu, tapi tiap time Mars ditilik kami dina dékade ka tukang, aya geus paningkatan dina sightings mesin spasi. Sarta ieu sacara resmi disebut di luhur. Kanyataanna, proyék resmi Kanada diadegkeun dina dasar stasiun observasi resmi.

WallaceAnjeun nyebut proyék resmi Kanada, naon anu anjeun hartosna ku resmi?

Keyhoe: Aya hiji proyék resmi disebut proyék Magnet sarta aranjeunna Shirley Bay ngeset hiji observatorium anu hal ieu kedah nuturkeun. A ..

WallaceNaon anu lumangsung ka proyék resmi? Anjeun disebutkeun yen aya proyék a.

KeyhoeSumuhun, eta digawé pikeun ngeunaan sataun na kedah di hiji fenomena gravimeter, anu némbongkeun yén hal ... aya flew obyék anu kacida gedéna, tapi kuring anggap di tungtungna mutuskeun méakkeun teuing keuangan.

WallaceDefinately moal bakal mikir yén proyék ieu belanja teuing duit lamun aranjeunna percaya yen fenomena misalna aya.

Keyhoe: A loba jalma dina proyék ieu masih dipake dina jangka waktu sorangan jeung sababaraha pajabat pamaréntahan di Kanada masih nyepeng pengumuman dina wraps, kitu ogé di dieu.

WallaceNaon Téori anjeun? Dina basa sejen, anjeun suggesting yén maranéhna asalna ti Mars atawa planét séjén dina sistim tatasurya sejenna, jigana sakuliah mayapada. Dupi ieu leres?

KeyhoeSumuhun, na aya nyatu élmuwan anu nyebutkeun nu sarua.

WallaceNaon Téori anjeun ngeunaan jalma anu ngapung ieu ... atanapi mahluk nu ngapung di rohangan mesin ieu?

KeyhoeMuhun, éta lamunan. Willy Ley ceuk anyar nu bisa jadi batur kawas ka lalaki hareup panto. Datang ti luar angkasa sarta alesan maranéhna bisa jadi alus. Tapi lolobana élmuwan luhur ngomong yén éta diperkirakeun yén mahluk ti alam sejen teu resep urang, tapi sababaraha do. Dr Howard Shafly Contona, cenah eta di jagat raya meureun sahanteuna saratus juta planét dicicingan. Hiji lalaki anu teu percanten ka celestials ngomong yén manéhna bakal balik malah leuwih luhur. Jeung di antara maranehna, aya kedah janten hukum averages. Aya sababaraha planét nu bisa jadi kawas bumi, sarta lamun aya évolusi mimiti dina waktos anu sareng, anjeun boga nanaon sarua ayana.

WallaceKumaha saur anjeun ngeunaan karsa masarakat ieu - urang teu boga ngaran hadé - mah hartina jelema anu ngapung dina spasi pamadegan mesin?

KeyhoeMuhun, leuwih sapuluh taun tukang, euweuh bukti mumusuhan, sajeroning nelepon hambalan canggihKusabab fenomena ieu geus katalungtik méméh manusa. Aya geus sababaraha kacilakaan, anu pilots tina Angkatan Udara neruskeun mesin ieu dugi salah lalaki ieu ditelasan, hiji di 1948 na dua pilots ngiles di ngungudag tina mesin sejen di 1953 leuwih Lake punjul. Tapi kuring pikir anu ieu ngan kacilakaan.

Wallace: Ngan kacilakaan. Naha teu nyobian komunikasi sareng urang? Naon Téori anjeun ngeunaan ieu?

Keyhoe: I nuturkeun sababaraha Teori jalma ti Angkatan Udara: Dina 1952 na 1953 lamun urang digawé babarengan mah di Angkatan Udara loba babaturan pohara alus waktos Aturan éta nyadiakeun informasi. Aranjeunna hayang ngabejaan urang sagalana aranjeunna kapaksa. Tur upami teori ieu anu mahluk ieu 3 urang meureun jadi béda éta komunikasi sareng maranehna bakal jadi hésé pisan, contona, bisa jadi teu boga pidato sarua hurung kawas urang boga. Éta salah sahiji jawaban. Na hiji hal deui, anjeun bisa jadi teu bisa aya di atmosfir urang. Nalika urang darat dina bulan, sangkan kudu jadi ngagem cocog atanapi urang kudu ngawangun hiji hawa pressurized wangunan conditioned. Bisa jadi loba faktor misalna.

WallaceJadi mikir aranjeunna keur ka handap di dieu, tempat urang bakal nempo éta kasampak dina urang?

Keyhoe: Jigana ieu téh sual studi jangka panjang.

Wallace: Studi jangka panjang?

KeyhoePersis.

WallaceNa acan, upami urang terang, aya teu usaha pikeun ngahubung sareng urang.

Keyhoe: Aya dugaan ngeunaan komunikasi sareng maranehna, tapi aranjeunna, tétéla asalna ti individu. tanaga Angkatan Udara ngaku moal komunikasi jeung Kuring henteu weruh ... panitia kami kapanggih aya kasus nu bakal ditarima salaku pancen diverifikasi.

WallaceOke. Ayeuna urang nempo tina sudut pandang sejen, upami kitu mah, ti perspektif Angkatan Udara. Undoubtedly satuju yén langit éta kasampak objék, tapi geus sababaraha kali nyarios - ieu téh mangrupakeun cutatan tina Richard Horner, Sekretaris Angkatan Udara pikeun panalungtikan sarta pamekaran: "Sadaya tapi perséntase leutik laporan ieu - dina neindetifikovaných ngalayang objék - maranéhanana pasti attributed ka fenomena alam anu ngayakeun misterius atawa dahsyat". tungtung cutatan. Ngalayang balon anu ngawas cuaca, illusions optik, fenomena umum di langit kawas meteors atawa pesawat sorangan. Naon ieu?

Keyhoe: Kuring gé ngajawab anjeun, tapi Abdi resep aya nyebut sababaraha titik. Dina 1947 AKAL Center Air Téknis di Dayton, éta unit tinggi-tungtung na élmuwan kaiket ku pajangjian, dikirim dokumén rusiah Commanding Jenderal Angkatan Udara, nyarios yén paduli naon eta hal sabenerna anu, jadi sipatna nyata. Dina 1948, ATIC, grup sarua dikirim ka Commanding Umum Roy Vandenburg luhur estimasi rusiah yén ieu pesawat ruang angkasa interplanetary. Dina 1952 kami nganalisis hal ieu, dirékam radar, triangulation radar jeung foto. Sarta di 1953 maranéhna kungsi rapat di grup husus pentagon élmuwan ti Badan Pusat AKAL (CIA) jeung anggota Angkatan Udara, bisa ngawartoskeun naon nu kudu. Sarta sanggeus anjeunna rengse, grup nu ngadawuh: Anjeun boga bukti yen hal ieu aya, teu bukti ilmiah, tapi boga hal pohara kuat sarta detil. Urang nyarankeun yén anjeun geus quadrupled investigations, nyetel titik observasi husus sahingga ngaleupaskeun sagala informasi yén anjeun, rahayat Amérika. Ayeuna anjeun boga opat dokumén yén sadaya waktu nyumput. Kiwari ieu ... sarta aranjeunna spent loba duit dina nalungtik obyek ngalayang. Lamun aya, naha jadi loba duit ... naha bakal unggal waktu tim warta béak hal ieu sighted?

WallaceKu kituna, anjeun disebutkeun opat dokumén anu nyebutkeun yén aya. Nu geus kaliwat, urang uninga nu ngomong yén dokumén misalna aya. Kami geus katempo tulisan anjeun, dina nu ngobrol ngeunaan ayana dokumén ieu. Jadi minggu ieu kami spoke kalawan AKAL Center hawa Téknis di pentagon na didieu aya naon urang geus resmi informed. Tilu ti opat dokumén nu eta nujul Mayor Keyhoe, cukup teu aya. Dokumén kaopat aya, anjeun tiasa gaduh salinan, Mr. Wallace, sarta ningali eta éta teu naon Mr. Keyhoe ngajawab yén kudu aya. Simkuring gaduh salinan sarta kuring baris cutatan tina salinan éta. dokumen Angkatan Udara Manéhna nyebutkeun persis ieu: mun mawa babarengan nyarankeun yén agénsi kaamanan nasional nyokot léngkah saharita meunang leupas tina status husus UFO, dibikeun ka manehna jeung aura sahiji misteri nu hanjakalna ngahontal. Urang ngajukeun program komprehensif dirancang nengtremkeun ati umum ngeunaan kurangna bukti kakuatan pakarang musuh balik fenomena ieu. Jeung deui, sakumaha Abdi stress Sekretaris Horner nyebutkeun éta ngan moal. Ku kituna naha? Tétéla, Mr. Keyhoe, patarosan nyata ieu: Naha anjeun yakin yén anggota Angkatan Udara disebutkeun yen nanaon geus lumangsung? Naha saur anjeun ...? Ieu tudingan geulis serius, naon nyebutkeun di dieu.

KeyhoeSumuhun, abdi terang eta.

Wallace: Naha anjeun nyieun tuduhan yén pamaréntah AS detains jalma sababaraha émbaran pohara penting. Naha? Naon nu bakal matak motif maranéhna pikeun mungkir kami informasi ieu?

Keyhoe: I bakal ngajawab, tapi Abdi hoyong ogé kuring némbongkeun sababaraha bukti yen informasi ieu dipikagaduh. Alesan kuring dibéré nalika kuring digawé kalayan aranjeunna lajeng di 1952 na 1953. Kahiji ieu nu aranjeunna takwa histeria. Inget acara Orson Welles... loba sababaraha taun ka pengker, nalika mamang urang di pasir ...

WallaceSumuhun, abdi apal.

Keyhoe... pamanggih hiji invasi Mars. Lajeng ogé takwa nu eta bakal ngaruksak agama diatur, ieu faktor leutik, tapi ogé yén maranéhanana éta sieun. Engké aranjeunna takwa yén kacilakaan nalika pejuang sahiji hal haunted nabrak atanapi sirna, bisa dianggap salaku bukti mumusuhan. Kuring pernah kukituna ditandatanganan ngaranna underneath hal lamun ieu ngan hiji pamadegan pribadi. Kuring spoke jeung maca talatah ti ratusan pilots sarta operator radar anu nempo hal ieu. Sarta sawatara di antarana mangrupakeun ngaran pohara penting. Anggota Angkatan Udara nyebutkeun éta nepi ka 19,5%, tapi tos noticed aya kecap biasa, maranéhna nganggap yén urang ulah biasana dipedar. Kuring boga diilikan abdi salinan tina husus laporan welas kasus, nu Alkitab maranéhanana. Di tukang téh tabel nu nembongkeun kaluar kasus 3301 anu geus nalungtik aya 19,5% unresolved. Jeung maranéhna ngaku yén maranéhna kénéh unresolved. Anjeun nambahkeun naon kungsi sakabeh waktos: hancana leuwih ti 12% tina laporan, sarta aranjeunna lolobana tina sumber pangsaena.

Wallace: Muhun, antosan menit a, abdi moal make nomer Anjeun. Departemen Pertahanan dikaluarkeun 5. laporan resmi Nopémber 1957, anu ngomong yén ti bulan Juni nepi ka Juni 1955 1957 sataun, dua taun, ngan mangrupa pecahan leuwih 2% sadaya objék unidentified ditalungtik kedah kadaptar salaku kanyahoan. 2%, jadi ieu téh 19 Anjeun% jelema?

KeyhoeAcan sakali deui, dina jaman naon?

Wallace: 1955 mun 1957. sésana ieu dimaksudkeun salaku balon, airplanes, panipuan, jeung kategori sabudeureun 12% ngaranna kurangna informasi, nu hartina suratna éta jadi deet yén ieu henteu ngan saukur pikeun nempoan. Kuring kudu ngaku ... kuring can tangtu teu némbongkeun sagala bahan digolongkeun tapi kami willingly muka tulisan maranéhna nyiapkeun wengi ayeuna program ieu sareng masihan kami hiji bukti pisan compelling, Mayor Keyhoe, éta geulis míry..neměl bakal nyebutkeun kalolobaan, kuring nyebutkeun ampir 100% scam. Anjeun disebutkeun ...

Keyhoe: Panipuan?

Wallace: I No..když nyebutkeun scam ..

Keyhoe: A loba pembalap alus jeung anjeun nyauran aranjeunna scam a?

WallaceNo, teu, teu, teu scam, prostě..Děkuji anjeun nu dilereskeun atuh, moal scam a, tapi hayu misinformation atanapi ningali objek nu mungkin sigana kawas hiji hal, tapi dina kanyataanana aranjeunna béda. Kami bungah anjeun dilereskeun atuh ku tipu daya nu sabab aya dina no way a scam kawas kitu. Tapi anjeun disebutkeun Dr Donald MenzelAnu éta saurang profésor Arsitéktur di Harvard. Jigana maneh bakal satuju yén ieu téh salah sahiji astrophysicists pang menonjol di dunya, henteu eta?

KeyhoeJigana aya batur anu sarua boga kabisa na anu disagreed jeung manehna.

Wallace: Ieu salah sahiji astrophysicists pang menonjol di dunya, Jigana dina ieu urang tiasa satuju. Bisi wae, anjeunna nunjuk kaluar nu pilots henteu ahli - yén maranéhna, kawas batur, bisa ningali objek ngalayang, sanajan éta ngan, abdi cutatan: "Bungkus salah Éta ti ngapung dahar beurang dina hawa"Akhir Kutipan. Tapi deui, hayu urang meunang deui titik ... ka titik pangpentingna, Mayor Keyhoe, sarta yén nyaéta naha ti angkatan udara, naha kedah pamaréntah Amérika Sarikat nyekel warga informasi ngeunaan Amérika Serikat? Keur naon alesan?

KeyhoeKusabab aranjeunna ngubaran kami kawas barudak, ngan sakumaha maranehna jeung mimiti H-bom tur jadi maranehna ngalakukeun jeung hal lianna. Kuring neútočím pasukan hawa tina Amérika Serikat. Nyerang grup leutik nu permanén conceals publik, kitu ogé concealed hal lianna. Pikeun lila urang malah teu bisa nyebut kanyataan yén urang bisa pisan harese katandangan misil tina kapal selam nu ti Gulf Coast, atawa duanana. Kuring terang eta sababaraha taun deui, tapi dina waktu nu ieu mah dissuaded. Ayeuna nu nyebut eta ... nu panolakan ti dokumén maranéhanana. Abdi hoyong ngomong hal kiwari, naon anu lumangsung dina téater Armstrong Circle. Kuring dipénta yen titik kasebut disebutkeun dina naskah sarta kuring ieu discouraged ku mimiti pangarang maranéhanana. Tapi lajeng engké, sababaraha dewan kami direksi hanacaraka anu urang tadi maranéhanana titik aub. Jadi ceuk kuring: "Boh bakal atanapi moal nuluykeun". Ceuk maranehna kitu ogé. Jadi naskah ieu tos rengse ditulis jeung titik éta aya lamun ieu munggaran diuji. Tapi sabot maén test kadua jeung Angkatan Udara nempo koropak militér lokal jeung wawakil Angkatan Udara, anu sastrawan Armstrong geuwat nampik, sanajan eta dimaksudkan panghukuman proyék ibukota sorangan. Sumber ieu mangrupa kapten Edward RupeltAnu dua taun manajer proyék blue Book. Sarta dina wayah éta anjeunna dianggap jadi alus anu hal ieu informed Présidén Truman dirina. Anjeunna saurang lalaki luhur, pangkat dimaksudkan nanaon, ieu teh pangalaman anu diitung. Muhun, manéhna nyebutkeun hal ieu eksis. Nempatkeun kana hiji buku, nu diberesihan Departemen Kaamanan tina Angkatan Udara. Ieu cleaned 5. Désémber 1955. Nagara ieu aya di buku: anjeunna pernah digambar kana pangadilan militér. Kuring boga, sarta lamun ngidinan ka kaméra ngajak: éta daptar skenario Armstron tina téater, nu ieu dihapus. Ieu meuntas kaluar na mah bébéja yén kuring teu bisa nyebutkeun dina hawa. Kiwari ieu carana ngawasan ku tindakan keur nyingsieunan. Daptar ieu bisa dibandingkeun jeung daun lianna ti Aksara Armstrong Circle tur sagala ahli dina tulisan anjeun pikeun ngonfirmasi. Aranjeunna maréntahkeun ka dihapus.

Wallace: Kuring yakin anjeun jalma yakin. Hiji-hijina hal éta Abdi émut kumaha kuring maca laporan isuk di handap, Mayor Keyhoe nu nu nuju ngawartoskeun nu teu nyimpen euweuh tekanan, teu carana ngawasan.

KeyhoeHapunten, Mr. Wallace, tapi kuring nyaho ampir ku haté suratna. Kuring ngomong yén BPS jeung jalma sabudeureun Armstrong teu ngalepatkeun kanyataan yén kuring diusahakeun nyebut kanyataan yen Senat Karya Panitia dina Manglé rusiah. wengi eta abdi teu nyebut ka saha, sabab kuring jangji Armstrong ka jalma ngeunaan eta dina hawa moal ngobrol. Ieu dihapus sarta kuring bakal ngalakukeun ieu: nanya ka Angkatan Udara Amérika Sarikat, sangkan aranjeunna masihan abdi ka aktif tugas Marinir kusabab pangadilan militer, lamun teu.

WallaceUtama Keyhoe, abdi ngartos nu gaduh tilu pesen anyar nu, dina pamadegan anjeun ... Lamun ayeuna gaduh sadia henteu warta anyar. Anjeun bakal, dina pamadegan anjeun, geus yakin unggal jalma di nagara ieu yén objek ngalayang anu nyata. Éta kitu?

Keyhoe: Ieu tangtu kudu ngayakinkeun loba jelema alatan tina ngaran nu kaasup.

WallaceNgabejaan urang ngeunaan eta.

Keyhoe: I ngawartoskeun reporter anjeun di Washington, abdi teu tiasa disebatkeun ngaran ieu alatan posisi maranéhanana teuing tinggi: salah sahijina mangrupakeun ilmuwan ngarah di nagara ieu, anu ngaran bakal dipikawanoh ka sadaya.

WallaceTapi naha eta jeng?

KeyhoeSabab sieun ridicule resmi.

Wallace: Éta téh sieun ridicule resmi?

KeyhoePersis.

Wallace: Éta téh sieun ridicule leuwih ti nu ahirna warned nagara ngalawan bahaya nasional serius?

Keyhoe: Anjeun kukituna heran sabaraha urang bakal masihan urang pesen nyebutkeun: ". Mangga tetep ngaran rusiah kuring" Kuring gé masihan anjeun salah dipilampah nu geus datang ka kami, nami kudu disingkahkeun. Dina 1951 dikurilingan armada UFO di cai Korea. Aranjeunna kurilingan sabudeureun éta dina kecepatan luhur, sarta aranjeunna ngirimkeun sababaraha pesawat nyoba meunang aranjeunna ngadeukeutan. Aranjeunna museurkeun kana radar engine, radar, pesawat nu ngarah ka wangunan. Ieu diukur ku radar welas kapal angkatan laut. obyék kurilingan ngeunaan ... satengah jam atawa panjang, lajeng nyandak off di laju gede ti sarébu mil per jam. Laporan ieu dikonfirmasi sarta salapan anggota dewan kami direksi ningal eta, asup, sapuk yen eta nempo tur sapuk kana eusi suratna. Aya pesen sejen nu sumping ti konstruktor ngarah sarta insinyur salah sahiji ras badag di nagara ieu. Éta nempo hiji obyék elliptical na dua obyék disc ngawangun buleud leutik ngalayang leuwih California 11. Laju Nopémber 1957 tina sahanteuna lima rebu mil per jam. lalaki ieu dilatih ogé, maranéhna terang naon geus aranjeunna ditempo dina terangan caang langit cloudless. Aya kasus malah mana angkatan udara dipecat dina hal ieu. Lamun aya nanaon aya, sarta objék ieu teu aya, naha maranéhna bakal némbak? Anjeun disebutkeun Mr. Horner. Hiji dinten saatos Mr. Horner ngomong yén Angkatan Udara nanaon geus blocking, Kaptén Gregory Oldenburg, hiji perwira pikeun komunikasi umum di Langley Lapang nampik hayu iklan sisipan di Langley Base ... koran maranéhanana sarta ménta anu sakabeh jalma anu kabetot dina UFO ngawangun hiji grup leutik tur komunikasi dina dirina. Cenah, "Kuring teu ditampik alatan sosialisasi inpormasi ngeunaan UFOs aya dina konflik jeung kawijakan ti Angkatan Udara jeung peraturan Angkatan Udara 200 na I mibanda dieu salinan bisi rék ningali.

WallaceMuhun, Mayor Keyhoe, abdi kedah nyebutkeun yén Angkatan Udara Kami ngabejaan ... aranjeunna henteu ragu ngalakukeun motif anjeun, tapi tanda tanya katepatan tina informasi anjeun jeung alesan ieu aranjeunna disebutkeun yen anjeun, sarta lamun maranehna - dina rasa - kabuka pikeun ngundang sakabeh jalma anu nempo UFO sareng maranehna deui sumping ka kontak, maranéhna bakal meunang sagala jinis pranksters, cheaters jeung saterusna. Jeung anjeun bisa nempo yén unggal ieu ngurangan observasi sarta ngarugikeun aranjeunna jumlahna badag duit, sarta moal keur sababaraha panungtungan taun ka euweuh alus.

KeyhoeÉta naon bae.

Wallace: Ieu ngawartoskeun kuring. Ayeuna, Pak, Abdi hoyong nanya kieu: Dina sawatara warsih pamungkas, jutaan peminat saucers ngalayang ditinggalkeun ngagumbirakeun carita dua lalaki, George Adamski a Howard MengerDuanana ngaku geus katempo saucers ngalayang. Menger boga pamadegan yén salah sahijina éta kumpulan kota sababaraha mahluk ti Vénus. Adamski nyebutkeun yen di gurun California ceuk lalaki ti Vénus. Abdi panasaran ngeunaan réaksi anjeun ka carita ieu. Sarta kami bakal dibere eta, Mr. Keyhoe pikeun 60 detik (iklan). Ku kituna, Mayor, dina jihat George Adamski na Howard Menger, duanana lalaki nyebutkeun aranjeunna dikaitkeun kalayan jalma ti Vénus. Menger nyebutkeun anjeunna malah numpak dina saucer ngalayang. Anjeun yakin aranjeunna?

Keyhoe: Sumuhun.

WallaceSaur anjeun aranjeunna scammers?

Keyhoe: Urang teu nampa pesen ti ieu disebut kontak tanpa bukti. Simkuring ménta aranjeunna ngalebetkeun klaim maranéhanana sarta underwent a test bohong detektor. Urang buang dinya, tapi urang ngabejaan aranjeunna: "Ieu gé masihan anjeun kasempetan nu adil". Jigana ieu mangrupa bagian penting sahenteuna tina sakabeh gambar. Nu pang pentingna nyaeta beurat bukti tina ratusan jalma kompeten. Abdi hoyong sababaraha di antarana ngaranan: Kaptén Richard Case tina Amérika Airlines, Kaptén CS Charles ti Wétan Airlines, Kaptén T. Kravitz nu TWA, Robert Dickens nu TWA Kolonel Don J. Blakesly, Panglima jangjang Angkatan Udara AS. Kuring bisa nunda babarengan daptar jalma anu nyaho naon maranéhna ngalakukeun tur anu masih ngalakukeun jasa, masih ngalayang.

WallaceUtama Keyhoe, naon Rék dijieun ngeunaan mesin ngalayang? léngkah Naon nu kudu dilaksanakeun ku anjeun?

KeyhoeJigana nu belegug Amérika kedah nulis mun congressmen maranéhanana sarta keukeuh yén éta dilumangsungkeun hiji Komite Sénat dédéngéan kabuka ... on Panitia ngadeg dina Operasi Pamaréntahan, anu diulik salila genep bulan.

Wallace: Juru carios Angkatan Udara minggu panungtungan ngawartoskeun kami ieu, cenah: "Anggota ti subcommittee Sénat kalawan kami keur ngobrol a sarta nembongkeun euweuh minat pangatur sidang dina urusan ieu."

KeyhoeSalila minggu kaliwat nya atuh kudu diucapkeun ku investigator poko. Kuring eweh loba informasi jeung Abdi eweh informasi ngeunaan hiji hal nalika anjeunna flier a dikirim hal ieu ngudag panumpang na tentang sadaya waktu teu nyaho. Ieu ngawengku dua instansi pamaréntah, iwal ti Angkatan Udara, anu nampik ngaluarkeun laporan. Jeung kuring ngomong kieu: mun anjeun ngagaduhan ... lamun manehna kungsi menang Komite Ruppelt, utama Fornaye, Sababaraha colonels na umum GarlandAnu dikeureuyeuh proyék éta, éta bakal jadi wahyu hébat lumangsung alatan Angkatan Udara saukur ngubaran jalma kawas barudak. Aranjeunna teu percanten aranjeunna.

WallaceAnjeun terang, aya nawaran menarik, pertanyaan pisan metot, Mayor. Amérika Sarikat sarta Rusia mimiti nyiarkeun satelit di langit jeung urang bisa geura-giru bisa ngirim rokét ka Mars kamungkinan. Anjeun yakin yén mahluk ti luar angkasa boga basa di Mars. Naon kajadian nalika urang ngawitan ngawitan hiji rokét ka bulan atawa Mars?

KeyhoePatarosan ieu geus diangkat deui. Urang ngaharepkeun yén dina lima taun hareup urang bakal boga basa dina Bulan. Ieu mungkin nu aya sabagian jadi dadasar. Abdi teu ngaraos nyebutkeun yen aya sababaraha bukti, tapi ...

WallaceÉta mungkin yen urang ngawitan perang interplanetary lamun urang mimitian ngirim rokét urang ka bulan jeung ka Mars?

Keyhoe: Umum Douglas McArthur Dina 1955 ngomong yén perang salajengna bakal hiji perang interplanetary na urang kudu ngahiji ngalawan urang ti planét séjén.

Wallace: Hiji sual panungtungan, Mayor Keyhoe: Dupi anjeun kantos katingal a saucer ngalayang?

Keyhoe: I diawaskeun radar, tapi kuring tumut kana akun kecap ngeunaan 800 saksi pangalusna di nagara ieu jeung mancanagara.

WallaceTapi anjeun diri geus kungsi katempo hiji saucer ngalayang?

Keyhoe: Ieu mah sakadar newsletter, sarta loba attentive.

Wallace: Hatur nuhun, Mayor Donald Keyhoe. Anjeun kakarék Nu Uninga Ngeunaan tiori kontrovérsial objék ngalayang nyangkut dina pernyataan kontradiktif jeung tafsir tina kanyataan. Ngeunaan Mayor Donald Keyhoe, anjeunna, kawas lolobana urang geus pernah katempo hiji objék ngapung, sahingga ukur ngajadikeun mystic anu geus kungsi katempo jurig a. Tapi salah kudu ngaku yen eta loba iman.

Artikel nu patali

2 komentar on "Utama Donald Keyhoe Naval Aviation: mahluk luar angkasa nu nyata"

Leave a Reply