Kundalini yoga jeung énergi, atawa kakuatan naga

10068x 18. 04. 2019 1 maca

médan énergi radian kami geus pakait sareng sagalana yén lingku kami. Ieu diperlukeun pikeun manggihan kasaimbangan antara sensitipitas jeung kakuatan. Lamun henteu dina kasaimbangan, urang tiasa ngarasakeun nyerep énergi batur. Unggal pikir téh gelombang énergi. Kadé tetep lampu jero anjeun bersinar brightly guna transformasi nu negativity yén urang papanggih di jalan urang. Ku kituna ulah nyandak kana diri énergi négatip, tapi ka tahan deui sarta tetep lampu. Yoga Kundalini mangrupakeun pangalaman sadar tina awakna sorangan. Aranjeunna diajar ngarasa awak, parasaan jeung émosi sorangan. Simkuring ngadangukeun tiiseun, intuisi sarta diajar percanten dina dirina, nyaimbangkeun hormon na strengthens sistim saraf. Hasil tina latihan biasa tina Kundalini nyaeta kaayaan sadar tina fisik jeung méntal awak, contentment jeung perdamaian.

Dimana datang ti Kundalini Yoga

Yoga Kundalini mangrupa seni kuno jeung prosés spiritual anu ngabalukarkeun ngarobah jeung dilegakeun eling urang jeung kukituna pikeun maksimalkeun pungsi poténsi sarta hirup kapuasan urang, rarasaan kabagjaan mutlak. Prinsip kasebut dumasar Tantra Yoga. Ieu ngawengku latihan utamana engapan, asana statik sarta dinamis sarta chanting mantras. Eta teh sabenerna mah énérgi bébas (kundalini) ti wewengkon pelvic na kirimkeun tulang tonggong nya ngaliwatan awak.

Kundalini yoga mangrupa pangalaman langsung, gancang tur sampurna pikeun saha sareng kahirupan normal. salon deui nya perenahna di kanyataan yén sanajan lamun ngan diuk wirahma ustálíte tina napas anjeun sarta nambahan sora jero kreatif (recitation of mantras), pikiran anjeun Leungitkeun na balances nu. Yoga Kundalini nyaéta sistem kompléks nu urang ngaliwatan asana (posisi), engapan téhnik, tapa jeung perhatian pinuh ka diri ngabalukarkeun gedong hubungan saimbang antara awak, pikiran jeung jiwa.

épék

Parobahan ngarasa sanggeus workout munggaran. Ngaronjatkeun stabilitas fisik jeung méntal dina awak ngurangan stres. Baris nu konsentrasi hadé jeung umumna ngalambatkeun turun. Dina waktu nu sarua anjeun indulge rekreasi aktif awak anjeun. Dina pondok, anjeun tiasa disebutkeun yen Kundalini yoga mangrupa workout pisan rejuvenating anu miboga éfék alus dina kaayaan fisik jeung méntal awak Anjeun.

Kumaha prakna Kundalini Yoga

Pikeun kahiji kalina, anjeun kudu didatangan palajaran dipingpin ku hiji instruktur ngalaman. Kundalini Yoga nyaéta téhnologi pisan canggih, latihan individu geus ditangtukeun Urutan pasti tur lilana. Lamun salah sahiji robah ieu, anjeun moal pangaruh, nu anjeun nangtung. Dibikeun laporan efisiensi boro bisa nebak lamun teu bisa rengse Hurt abdi. Mun anjeun unsure, konsultasi mamang anjeun kalayan guru.

The kali didaptarkeun pikeun latihan individu bisa disingget, pernah ngalegaan. Dina hal ieu, proporsional shorten kali assembly dina sakabéh, upami sababaraha latihan pikeun anjeun teuing nuntut. Laun ningkatkeun kabugaran anjeun anjeun lalaunan lengthen kali. Unggal latihan di finish assembly kalawan touch mangrupa, konci Mulbandh, sarap nu anjeun nyaman lajeng gempur. Sanggeus sakabéh assembly odcvičení indulge sahenteuna menit rélaxasi 3 (ideally 8-11 mnt.). Rélaxasi mangrupa bagian tina latihan, awak anjeun disebutkeun boga kamungkinan kana laksana leres nyerep épék. Pikeun rakitan leuwih pajeulit panjangna rélaxasi geus dieusian.

Ritual kaasup Latihan

Latihan kedah salawasna ngamimitian tuning ngagunakeun mantra nu Ong NAMO GURU Dev NAMO, Simkuring ngulang 3x. (Lamun teu tiasa ngadamel sakabeh mantra dina hiji napas, napas pondok méméh GURU Kecap).

mantra pelindung AD Gure NAME NAME DŽUGAD Gure, diuk Gure NAME, Siri GURU DEVE NAME teu perlu, tapi nyadiakeun kami panyalindungan. Mertimbangkeun, upami anjeun nyambung (deui 3x).

prakték na nepi ka rengse lagu a Méi nu Long Time Sun sarta reciting mantra diuk Nam (kali sakali atawa tilu, suku kata 7x diuk téh leuwih panjang batan Nam)

  • Bisa di Long Time Sun caang Kana Anjeun, Sadaya Cinta Sakuliling Anjeun, Jeung Lampu murni Dina Anjeun, Dina anjeun Jalan Guide
  • Naha panonpoé langgeng shines on anjeun, nu nuju dikurilingan ku sagala cinta, tur lampu caang di jero anjeun keur anjeun dina lalampahan anjeun diperlukeun.

lamun practicing

Waktu idéal poé salila practicing Kundalini yoga mangrupa isuk awal saméméh sunrise. Manggihan Najan kitu, sagala waktos poe, anjeun tiasa ngalatih rutin dina waktu nu tangtu. Malah latihan teratur atawa intermittent leuwih hade tinimbang nanaon. Coba mun meunang ruang jeung waktu ku kituna anjeun bisa latihan di imah tanpa selingan.

Pakean jeung alat

pakean idéal dijieunna tina bahan alami di bodas atawa dina warna sahenteuna lampu. Sisihkan baju di pacilingan anjeun nu ngagem ukur yoga. Eta bakal nulungan urang ngawangun watek latihan biasa. Nedunan tapa tanpa sapatu jeung kaos kaki lantaran suku maranéhanana ninggalkeun awak zat ngabahayakeun, ku kituna kudu mibanda aya. Prakték tapa dina dasar bahan alami. sheepskin Tradisional, pisan pikaresepeun tur haneut nyaeta.

Pikeun ménta éfék permanén perlu latihan unggal poé tanpa putus pikeun 40 poé. Antukna awak anjeun bakal nungkulan watek heubeul. Lamun sono hiji poé, Anjeun kudu mimitian deui ti mimiti. Di awal nu peryogi prakna ngan 3 menit tapa atanapi engapan latihan. Wanti ku ayaan, Anjeun tiasa buka tugas badag. Kauntungan utama yoga mangrupa ngarasa dirina pikeun nyambungkeun saling sadar sorangan. Kundalini Yoga ngajarkeun urang pikeun ngadalikeun énergi urang sadar eta sarta asupkeun kana unggal kaayaan dina urutan pikeun ngahontal kasaimbangan. Hasil praktis Kundalini Yoga geus kamampuhan pikeun hirup hiji kahirupan kaséhatan, kabagjaan tur wholeness.

Artikel nu patali

Leave a Reply