Ahir bulan lunar - hayu urang ngalakukeun ritual a

9264x 05. 04. 2019 1 maca

Ieu téh mangrupa waktu nalika urang jelas tur bersih tiasa ngaberkahan nutup kaliwat jeung asupkeun kana kaayaan kasampurnaan. Kami pleased nampilkeun kana ritual, jeung Abdi ngajak anjeun janten sareng abdi gawe bareng dina Tujuan umum sarta mukim di galumbira, asih, kanyataanana geulis dina kaayaan sambungan mutlak sadaya puseur énérgi dina kaayaan oneness jeung sanctuary suci haté anjeun, kalayan jiwa anjeun, roh Anjeun dina kaayaan Ngepaskeun jeung rhythms alam sahiji rhythms Galactic, anu rhythms alam semesta, dina kaayaan realitas global anyar.

Bulan Anyar kiwari (5.4.2019) bakal 10: 50. Hayu urang ngalakukeun ieu babarengan pikeun cleansing ritual.

Laporan ieu diwangun loba, loba rapat jeung juara, jeung tercinta, ka jalma anu mere ilham abdi, study di pangalaman kuring, dina jelas jiwa kuring jeung Kami pisan bungah ngeunaan eta abdi tiasa babagi. Kami lampu, cinta jeung kabagjaan!

Hal ieu kacida penting keur ngalengkepan sadaya hubungan emosi jeung geus kaliwat. Dina purity sarta kajelasan. Ngaberkahan nuhun nutup sakabeh proses karmic tacan beres, dimana tetep perhatian sarta ayana urang urang kudu dieu na ayeuna.

upacara agama

Ieu ritual geus réngsé, éta ritual of ngasupkeun kana kaayaan kasampurnaan. Jang ngalampahkeun ieu kami kudu nyieun hiji bunderan fiery sarta diuk di tengahna. Ieu alus lamun eta bakal nurutkeun lobana lilin 12 12 pancaran cahaya utama jeung Konci 12 DNA utama. Posaďtme kana puseur bunderan, hayu urang balik kana kaayaan déngékeun, kaayaan sensitipitas mutlak, tapa jeung proyek kaliwat maranéhanana, caang, bersih, siap ningali sagalana tetep hurts.

Crystallize kasadaran ieu kacida penting. Boga niat nyandak hirup tina naon bae anu aya dina garis jeung kageulisan sarta purity jiwa urang, jeung asupkeun kana kaayaan kapercayaan mutlak dina syi'ar jiwa urang, jiwa kami aya dina kaayaan bungah, dina kaayaan pikagumbiraeun, dina kaayaan inspirasi jeung sia bisa bari pasamoan kami asih Ayana, dina waktos ieu, luyu kalayan sumanget, jiwa sarta awak.

Ditengah ring seuneu debug-doa:

Diondang ka bunderan ieu malaikat wali, naék Masters, Masters anjeun, mahluk enlightened sadaya kali, alam jeung dimensi, Rod anjeun, leuwih anjeun dipikacinta, sakabeh elemen. Buka ka sadaya arah. Hiji kaayaan Center ieu, solat kami:

Suci lampu Galactic beam, iman, cinta, kaadilan, hormat ka inviolability tina jiwa-Na. Nampa liwat (ngaran jalma) ukur naon anu luyu jeung purity jeung kaéndahan jiwa abdi, abdi disimpulkeun lalampahan ka jiwa maranéhanana ngaliwatan (ngaran jalma) naon bae anu henteu luyu jeung purity jeung kaéndahan jiwa abdi, tindakan kuring, perasaan, kecap I luyu jeung Creator, hirup di abdi, di kuil suci manah, kumaha nyambungkeun kuring kalayan Talagasari. lampah kuring nu leres dina sakabéh alam, kali sarta dimensi, di dieu jeung ayeuna, jeung sakabeh mahluk anu hirup di aranjeunna. Dina nami karapihan, cinta jeung lampu. amin

"Nutup jalur ka nanaon jiwa anjeun nu teu luyu jeung purity tur kageulisan liwat anjeun" - hartina - nulungan anjeun asupkeun kaayaan purity kristal Anjeun.

doa ieu uttered sababaraha kali dina mangsa screenings kaliwat sapatemon tegangan dina dirina, nu hartina memang maranehna gé nambal dangong maranéhanana kaliwat urang, crystallize eling-Na. Sarta bakal dudung posisi maranéhanana henteu ukur keur acara ieu, tapi ogé pikeun jalma kalawan saha kami masih titik sambungan karmic. Sarta dina kaayaan ieu kajelasan na purity nalika eling crystallized, kami siap nuliskeun bulan lunar anyar.

Sambungkeun unggal sél awak anjeun

Hal ieu kacida penting solat unggal sél awak anjeun, dina unggal ekspresi rasa na, unggal pamikiran na unggal niat -na pikeun nampa naon ngamungkinkeun urang pikeun ngahijikeun lampu kana diri, kana mahluk anjeun, sahingga urang jadi caang. Keur alus sadaya mahluk. Keur berkah tina karapihan, cinta jeung kabagjaan, didieu jeung ayeuna dina awak ieu, dina jangka waktu ieu, di ieu rohangan.

Jeung nalika bulan dimimitian tumuwuh, ngaberkahan hiji fokus anyar. niat nya éta nyieun hiji gambar emosi. Kadé ngomong kaluar pisan:

I am. I am a asih, sehat, flourishing, mereun na diideuan ku kahirupan tur kaéndahan hirup jeung kabagjaan. Kuring ... (sisipan).

Lamun urang nyarita, ngajawab sagala pancaindera anjeun, ngabentuk gambar di pikiran anjeun, hayu urang hirup kanyataanana ieu lamun urang ngobrol. Kecap mangrupa Allah, kecap tina Konci DNA urang, kecap téh geuwat katarima ku dunya sakumaha komitmen urang pikeun nerapkeun hiji spasi anyar. Tur janten kanyataanana ieu, mun hirup kanyataanana ieu, keur cicing dina lampu sorangan!

Artikel nu patali

Leave a Reply