80 tungtung. taun, anu AS dijieun armada spasi rusiah

5583x 08. 04. 2019 pamiarsa 3

Dina eighties telat, AS dijieun armada spasi rusiah codenamed "Bima Solar" Ayeuna, proyék geus dipelak ka dalapan stasiun pabinihan dina bentuk cigars (unggal leuwih panjang batan dua pitches bal) jeung 43 dropships leutik. Ti disclosing informasi PhD misalna. Richard Boylan.

Starfleet nyaeta dina kontrol

spasi surya armada dikadalikeun Operasi Angkatan Laut AS di mayapada diatur ku AS Naval Network jeung Spasi Operasi Komando - NNSOC kalawan markasna utama dina Dahlgren, Virginia, dimana anjeunna gawéna ngeunaan 300 karyawan. Starfleet Solar Bima employs tim perwira angkatan laut, anu latihan dilaksanakeun dina 6206 tim bergengsi - P Spasi Tim Tugas Special. Sajaba ti éta, sagala réngsé postgraduate Kelautan Institute di Monterey, California, jeung boga gelar gelar master ilmiah di sistem spasi, nurutkeun Dr. Boylan.

Alatan posisi téhnologis canggih miboga Amérika Serikat jawab "Star Bangsa" maén peran ngarah dina mastikeun kaamanan spasi Nagara. Misi mastikeun kaamanan spasi ngalibatkeun dua hal:

  • Salah sahiji pancén téh pikeun nyegah nagara skuadron kosmis atanapi grup téroris kana spasi pamakéan fraudulently narajang hiji atawa nagara séjén. "Star Bangsa" jelas miélingkeun yén jagat raya kudu dipake ukur keur kaperluan damai.
  • Bagian kadua misi ti armada spasi nyaéta pikeun nyegah kagiatan grup rusiah ngadalikeun elite global, nu disebut. Grup "Cabal". Ieu kudu ensured yén elit nerapkeun sistem pakarang orbital na, kaasup dikawasa pakarang beam énergi pikeun nyingsieunan atawa serangan sasaha atawa grup nu hoyong ngalebetkeun kana wasiat-Na.

pulisi kosmis

Nunjukkeun yen spasi armada éta dina tata surya urang dipercayakeun kalayan peran "pulisi spasi" éta program disebut "Solar Kur'an". Starfleet berpungsi teu ukur jeung kakuatan rusiah tina pamaréntah AS, tapi ogé jeung kakuatan rusiah tina misi PBB saprak rohangan armada ngajaga Bumi jeung sakabéh nagara di dinya.

The "Solar Kur'an" ngoperasikeun kalayan idin ti "Star Bangsa" (Star Bangsa) - Organisasi peradaban calakan canggih di jagad raya. Starfleet mangrupa hasil tina manajemen aplikasi PBB nganggap tanggungjawab pikeun Unit awak Musyawarah di Alam Semesta caket dieu, pikeun nyegah sagala nyalahgunakeun spasi jalma.

Ieu kacida jelas yén "Star Bangsa" teu masihan ka pamaréntah AS daya ekslusif janten "pulisi nagara urang." Amérika Sarikat boga yurisdiksi Star Bangsa pikeun ilubiung dina sagala kagiatan spasi pulisi internasional. "Star Bangsa" aya dina posisi nu belegug nagara urang anu diperlukeun pikeun ngembangkeun prinsip operasi jeung kontrol organisasi maranéhna salaku kamungkinan.

Starfleet éta dina "andika Data" diwangun utamana suppliers dina kagiatan AS nu 'proyek hideung', ku deductible of Kanada, Britania Raya, Italia, Austria, Rusia jeung Australia.

luar angkasa kudu tetep di karapihan

Dina waktu nu sarua, lolobana staf tina kapal indung na kapal pangintipan dina spasi armada "Solar Bima" anu Amerika, tapi aya ogé sababaraha anggota awak ti Britania, Italia, Kanada, Rusia, Austria jeung Australia. Sajaba ti éta, otoritas jeung yurisdiksi tina spasi armada komunitas Solar Spasi Bima. program nu boga yurisdiksi tur teu ngaganggu dina urusan bumi, atawa kagiatan manusa nyokot tempat di atmosfir Bumi. Ieu tangtangan yurisdiksi tina pamaréntah masing-masing unggal nagara ngaliwatan airspace luhur wewengkonna.

Mandat kosmis skuadron Solar Bima téh saukur pikeun mulasara luar angkasa dina karapihan sarta tanpa nyiksa ku nagara earthly wishing kana upah perang atawa aktivitas ilegal lianna di jagat raya, kayaning pamakéan misil ngamuk antar benua nuklir atawa pangaruh daya alam planét atanapi bulan lianna. Rangers surya ganggu tanggung jawab pamaréntah pikeun ngamangpaatkeun gaya pulisi sorangan dina taneuh atawa di hawa leuwih wewengkon maranéhanana. Rangers mandat surya ogé nyegah elit rusiah Cabal dina pamakéan rohangan pikeun maranéhanana agenda ayeuna - dominasi, kontrol, tindakan keur nyingsieunan na eksploitasi. Starfleet program Solar Rangers henteu ngan Amérika Serikat unilaterally ngambil alih peran ieu.

tudingan

Nalika Briton Gary McKinnon hacked sababaraha taun ka pengker ka komputer di Spasi Komando AS sarta diajar ngeunaan ayana "perwira extraterrestrial," sarta nyieun armada, kitu ogé program rusiah disebut "Solar Bima" ieu dituduh committing "serangan pangbadagna dina komputer militér kantos". manehna kaancam anjeunna kalawan kalimah panjara nepi ka 70 taun sanggeus pelepasan ti UK jeung AS.

Nyobian prosés serius dina hal McKinnon saméméh pangadilan umum, kumaha oge, ogé kaasup nu kasaksian tina fakta rusiah luhur. pangacara na bisa manggil pajabat pamaréntahan pikeun mere kasaksian dina sumpah dina hitungan skuadron kosmik. Pikeun tanggal, kituna, anu McKinnon ka Amérika Serikat réngsé dina deadlock.

Artikel nu patali

Leave a Reply