Anu éta tukang kuno piramida?

3010522x 09. 03. 2016 1 maca

Pikeun ngajawab pertanyaan ieu, urang kedah ngalih ka kali pangheubeulna nu cageur kahiji waktos dokumen a. Urang bakal didatangan kidul Mesopotamia, nu masihan terang ka urang dina loba ngahormat. Anjeunna mukim di Sumeria bangsa, sajarah na balik deui ka 3500 taun SM Dina ageman maranéhanana ditempokeun kapercayaan dina sababaraha déwa sarta husus di konci 12 yén ieu diralat. Pantheon Sumerian sahiji dewa jeung acara nu intertwined sapanjang sajarah urang di sakuliah dunya. Ngan di Kristen, nyerat ngeunaan hiji Gusti, tapi Alkitab - Genesis anu rujukan ka dewa, kakirangleresan ieu écés kudu lumangsung alatan sanajan carita Alkitabiah luput pedaran Sumerian sahiji acara. Di Mesir, Yunani, India, Amérika Tengah jeung Kidul, teu déwa lian ti Sumerians, anu cicing di komunitas kalayan jalma waktu éta anu ditinggalkeun, tapi jangji baris mulang.

Mexico, Teotihuacán

Tina tilu piramida teotihuacánských mangrupa piramida pangleutikna dewa Quetzalcoatl, alik pola didieu ku raray stylized of Tlaloc. piramida ieu ragrag di handapeun Toltecs sarta nyarupaan loba piramida Méksiko lianna. Kontras, dua piramida badag teu dihias pisan, ka piramida staircase ieu ditambahkeun engké. Aranjeunna boga ukuran jeung bentuk béda jeung anu dibédakeun utamina ku cara aranjeunna immensely heubeul, aspék ieu reminiscent tina piramida di Giza. Hal anu luar biasa nyaeta najan Chefrénova Piramida di Giza nyaeta kirang ti piramida Cheops, tops disebut di luhurna sarua alatan Chefrénova piramida ieu diwangun dina loka ngan jadi leuwih ngeunaan kumaha wangunan leuwih handap tur sami diulang dina Teotihuacan, dimana piramida Bulan ieu diwangun dina titik ngeunaan sapuluh méter luhur batan piramida di Sun, sarta tops tina dua wangunan nu jangkungna sarua. kasaruaan sejen jeung Piramida Giza na Teotihuacan nyaeta aranjeunna gaduh base ampir identik. Dina Giza ukuran hiji méter samping 247 jeung piramida di Teotihuacan 244 méter.

piramida panonpoé piramida bulanan

Mesir, Giza

Piramida Cheops piramida jeung Chefrénova anu ayeuna hijina dua piramida panggedéna diwangun sahandapeun sudut lungkawing 52 derajat. piramida ieu anu diwangun salaku Cheops tunggal atawa Fir'aun sejenna, tapi dewa ti Wétan Deukeut Kuna, éta gedong kasebut dipaké salaku titik navigasi keur spaceport maranéhanana di Samenanjung Sinai. Sadaya piramida Mesir sejenna sabenerna bagian tina pharaohs, maranéhna asalna rébuan taun engké na ditiru Gusti staircase ka sawarga. Tapi taya di antarana geus kantos gagal ngahontal sudut gelar 52 tur iraha wae ti tukang diusahakeun eta, karya pamustunganana rubuh; ngawula ka salaku conto Snofrewova Piramida kadua di Dahshur. Nalika aranjeunna piramida heula, diwangun dina Manglé MEDUMAT 52 derajat rubuh, arsiték lajeng hurriedly robah sudut wangunan kadua di tengah piramida dina gelar 43,5 aman. Dina piramida badag geus pernah kapanggih wae dikubur Firaun. Sanajan Mesir éta gemar hiasan euyeub sareng dua piramida badag ngandung euweuh lukisan atanapi hieroglyphics.

Piramida Giza Piramida di Dahshur

Libanon, Baalbek

Trilithon blok batu masif ngawangun dasar hiji spaceport kuna, badarat platform Anunnaki, nu geus dilestarikan, sarta mana anu ukur engké diwangun hiji monumen Romawi. Dataran Kujang anu asalna ti dinten sateuacan caah. Komo pisan disturbing tetep nu malah kiwari aya bango, wahana atawa mékanisme ku nu tiasa ngangkat 1000 beurat awak atawa 1200 ton. Teu nyebut lalulintas di handap lebak, nepi lamping jeung tepat pas kana wangunan di jangkungna sababaraha méter luhureun taneuh. Aranjeunna kapanggih henteu ngambah jalan, ramps atanapi struktur bumi lianna, nu ngan bakal nunjukkeun yén diliwatan éta blok badag sheared ti quarries ka tujuan na dina karya.

Baalbek, Trilithon nu masif témbok panahan barat flagstone quarry Giant di Baalbek, anu stonemasons kuna ditinggalkeun di dieu. Ieu pinuh machined sarta ngawangun. panjang nyaeta dua puluh tilu méter tur dasarna ukuran lima jeung opat satengah méter. estimasi konservatif nunjukkeun yen beurat blok bisa ngahontal 1200 ton. Paling élmuwan dianggap yen kudu diangkat sarta ditempatkeun dina wangunan gigireun tilu sadulur na

Peru, Cuzco

kota inca di heubeul ayana di Peruvian Andes. Dina ruruntuhan na diwangun dina 16. abad ka gereja Spanyol sarta istana dina gaya Baroque. Kabéh ieu blok badag batu hardest anu dibawa ka Cuzco na stonemasons digarap kalawan betah, sabab lamun slicing lilin. Di hareupeun tiap batu keur smoothed tur disaluyukeun ka bentukna rada kerung. Tapi kumaha ieu kahontal teu dipikawanoh alatan batu nu euweuh alur, notches atawa ngambah chisels na hammers. Misteri masih tetep salaku ka sabaraha ieu sakumpulan pisan tina batu junun angkat antargugusna, ogé jeung depriving aranjeunna alatan sudut aneh batu kalawan precision misalna. Sarta sangkan mysteries urusan parah, ieu blok badag meungkeut silih tanpa pamakéan mortir. Dina boh bisi weighs block Batu, ukur salapan méter dina jangkungna, leuwih 300 ton. Ieu potongan badag batu dieu kedah diangkut ti Afar, kedah fetched di lokasi ieu leuwih gunung, lembah, ravines sarta walungan lungkawing.

Travelers ogé élmuwan kontemporer satuju kana hiji - dinding ieu henteu bagian tina cara inca, tapi sababaraha jenis karuhun misterius anu kungsi mibanda kakuatan gaib, éta teu bisa yakin yén batur ngagaduhan kaluar tina quarry, sabab India teu boga beusi atawa waja, jeung nu Éta téh ukiran, jeung dirawat. Eta oge teu jelas, sarta eta tetep misteri sabaraha tukang ngagaduhan ka tempat, sabab India kungsi digambar gerbong, oxen, ambéh maranéhanana bisa mikat ka loka. Malah mun aya no jalur lempeng, bari jalur ieu ngantosan gunung sami sareng ravines lungkawing. Loba batu anu diangkut ka loka ti jarak lima belas, tilu puluh nepi ka lima puluh juta The Incas éta tukang aslina kakuatan -. Dipikanyaho geus gagal maot malah salah sahiji jalma batu megalitik. Numutkeun rékaman kronikářových salah inca master stonemason mutuskeun pikeun ngaronjatkeun Kinérja na ku batu ngajemput ti mana anjeunna asalna ninggalkeun tukang. Leuwih ti 20.000 India ngajemput di batu maké tali kandel. Aranjeunna dipindahkeun lambat pisan. Dina salah sahiji lamping téh alatan operator anu gagal pikeun ngajaga kasaimbangan alus batu, beungbeurat nu tétéla jadi beurat teuing pikeun aranjeunna, slipped na digulung deui ka handap lamping, nu ditelasan ngeunaan opat sarébu India. Batu anu dirakit kalawan precision meh bisa mungkin mun interpose aranjeunna antara thinnest atawa pangleutikna tepi péso jarum.

Batu anu dirakit kalawan precision meh bisa mungkin mun interpose aranjeunna antara thinnest atawa pangleutikna tepi péso jarum Cai mibanda 12 pihak sudut

Batu anu dirakit kalawan precision meh bisa mungkin mun interpose aranjeunna antara thinnest atawa pangleutikna tepi péso jarum Batu anu dirakit kalawan precision meh bisa mungkin mun interpose aranjeunna antara thinnest atawa pangleutikna tepi péso jarum

Pameran kituna sual saha éta tukang? Maranéhanana astronot kuna AN.UNNAK.KI (dina Sumerian hartina "Jalma anu datang ti Surga di Bumi"), anu dilongok kami rutin sarta diajarkeun kamajuan anu mecenghul dina période? Kumaha éta nu shaping jadi masterful sarta pindah batu teu bisa ngalakukeun kiwari? Teras we kudu ngaku yen sajarah urang teu jadi lugas sakumaha sigana, tapi ravages waktu dihareupeun kami nyumput hal serius.

Artikel nu patali

30 komentar on "Anu éta tukang kuno piramida?"

  • Standa Standa nyebutkeun:

    Pikeun Martina Horus:

    Bisa anjeun tiasa ngawartosan sabaraha kilogram, ton, atawa dimensi panjangna husus nyirian batu pikeun "kubus saeutik", ti sabaraha kilogram, ton, atawa dimensi husus někjakých pikeun nyirian batu megalith?

    Abdi resep ka poto tina Baalbek dina warna nurutkeun kriteria anjeun disebut "ngadu" jeung "megalith" Kuring ieu fokus kana lakukeun hadé.

    Pikeun ayeuna mah, kuring kungsi pedaran anjeun dina komplek - (jeung ngan manehna) teu cocog, tapi kudu jadi jelas lamun ngabejaan kriteria.

    Éta mana tanpa nyebutkeun yen lamun teu boga kriteria kitu, sarta flagging kabeh nurutkeun kaperluan argumen kiwari, jadi anjeun teu kudu komunikasi.

    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

      Pikeun Standa.

      Batu na batu nu megalith megalith.

      Hayu Baalbek jeung lokasi sarupa nezkorumpovaným seni. sajarah Tradisional geus dijieun sajarah macabre Gotham. Sakali jeung barudak anjeun bakal diajar kabeneran teu ti buku teks diajarkeun bohong rigged.

      • Standa Standa nyebutkeun:

        dadu Ad anu batu:

        Oke. Dina hal ieu, piramida egyptsdké diwangun tina 99% tina bata.

        Ad ahli uncorrupted:

        Pikeun kuring éta kumaha bae dulur ngaruksak ngobrol ngeunaan Mesir ngajadikeun duit.

        • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

          Sarerea? jadi Egyptologists tradisional, tapi shift hiji, naon anu lumangsung?

          Aya jalma anu naksir kaleresan ngeunaan Mesir tanpa bayar.

          • Standa Standa nyebutkeun:

            Tangtu sarerea. Teu merta ngan ngeunaan korupsi duit.

            Kabeneran keur ngabejaan, tangtu, sanajan teu hiji anu mayar kanggo eta, atawa anu nyarita haratis. Kitu ogé, sanajan teu salah sahijina teu merta ngabejaan hiji untruth.

            Tapi nu urang meunang kriteria ku nu keur ngabedakeun bebeneran tina bathil atawa kasalahan. Tur éta sawala panjang.

  • motejl nyebutkeun:

    Gentlemen, hayu atuh catetan teknis. nyeratna kutipan ti buku ngeunaan 1980-1990. Ieu 36-26 taun deui. kamajuan teknis saprak hiji hambalan hiji rengse. Hal kadua nyeratna. Pribadi, Jigana eta kudu dibawa kalawan cagar Sitchin ...

    Sarta saprak harita, kuring tetep arguing ngeunaan, abdi halah anjeun (kabéh) pamundut nu tangtu. Megalith di Baalbek kapur atawa granit ... naha éta jadi dina jelas dina kaca ieu!

    • Standa Standa nyebutkeun:

      1. Harbour cranes, dites pikeun 1000 ton eksis di 70. taun (https://en.wikipedia.org/wiki/Samson_and_Goliath_%28cranes%29)

      2. Numutkeun sagala informasi disadiakeun (kaasup poto dibandingkeun kumaha maranéhanana kasampak batu, abdi terang) anu di Baalbek kapur megalith. Granit meureun sabagian komponén relatif leutik (Kuring henteu weruh lamun eta ieu perlu marmer - inohong nu teu terang eta).

      • motejl nyebutkeun:

        Standa, ngadengekeun, upami urang nuju ngawangkong ngeunaan pangwangunan sangkan kuring ari ku mesin konstruksi. Kawas anjeun, mun anjeun nyabit truk na cranes mobile. Kituna katuhu dieu kaasup port bango sigana kuring nu kaluar saeutik.

        Kuring ngan hayang ngagambar perhatian kanyataan yén saméméh taun 30ti téhnologi mobile teu dimana éta kiwari.

        Pribadi, Jigana di retrospect éta hésé pisan ngabayangkeun kumaha angkutan sapertos lumangsung. Simkuring hoyong gaduh lamun mungkin poé saméméh jeung ka ngalakukeun éta jalma 2. Gagasan éta mindahkeun nyokot bulan sarta ngalibatkeun hiji 1000 jalma Kanggo "modern" lalaki urang rada pajeulit :) Ngan lamun kuring hayang nyokot hiji hal wengi Kuring pilari bango hiji gantina ngagaduhan dudes 500 katrol jeung sababaraha ratus steers (misalna.): D

        • Standa Standa nyebutkeun:

          Dina 1980 eksis jadi cranes mobile Gottwald AK680-1 650 ton kapasitas. Dua cranes sapertos bakal kituna 1200 ton nanganan.

          Kuring satuju ngeunaan sésana. Loba jalma kalawan mesin basajan oge sanggup salah sarébu di angkutan sapotong abdi skákly. The Rusia move batu thunderous, dijieun ampir saparapat ti hiji milénium eta nunjukeun yen urang jeung steers teu kedah nunda babarengan komo sarébu.

          Dina Baalbek, ieu pindah ka jarak 1 km.

  • Standa Standa nyebutkeun:

    Ngeunaan kapasitas mobil arus jeung cranes:

    Pangbadagna mobil dinten ieu boga kapasitas 450 ton. Ku nyoplokkeun Hull jeng kituna Techl pasangan mobil (atawa salah mobil opat roda swiveling bolster jeung as anu sarua) bisa nyandak 1200 ton.

    The cranes panggedena di dunya kapasitas Mejia sabudeureun 20 000 ton, tapi kanyataan yén éta ampir stabil dina rel dina docks. Tapi meureun treuk hareup bango kedah angkat 1200 ton:

    http://www.liebherr.com/en/deu/products/mobile-and-crawler-cranes/mobile-cranes/ltm-mobile-cranes/details/ltm1120091.html

    Cindekna tina artikel jeung henteu mampuh téknologi ayeuna nyaeta kituna palsu.

    • Sueneé nyebutkeun:

      Muhun, ayeuna mah urang nyandak naon urang kudu keur téhnik waras mun ngangkat beurat dina 1,2 mun 20 GG. Na kuring tetep datang deui kanyataan yén sanajan lamun indit ka BRUTE maksakeun otot anjeun (anu di 1,2 GG sigana kuring perusahaan bener mad), lajeng naon speed nyata anjeun sarta akurasi transportasi? Jeung kitu kieu (pikeun kuring) pertanyaan logis, naha henteu nyieun leuwih pajeulit jeung kaluar tina potongan leutik? Mémang, nalika zneguji gagasan, teras paraphrasing favorit mah AA "teu sabab bakal hésé, tapi sabab éta gampang ..." Jeung di hal ieu, kuring bakal wani nyebutkeun yén maranéhna téh Baduy luhureun urang tahu hal urang henteu.

      • Standa Standa nyebutkeun:

        1. Kuring nunjuk panginget utamana pikeun ngabantah sangkaan neppravdivé artikel nu ayeuna aya pikeun arrangements karya sapertos. Aya henteu aya.

        Miyabi jeung Maha "téhnologi gélo" dinten ieu lakukeun sangkan pikeun ngidinan sababaraha urang ngawangun gedong badag jeung mesin.

        Baheula eta dilayanan kuli manusa.

        Ngeunaan ukuran tina batu: potongan leutik nu bisa dipake surfaces kawilang gede. Pikeun abdi, ngajawab keur pangalusna ratio harga / kinerja. Mun aranjeunna geus diajar pikeun ngamanipulasi objék badag, nyoba milih batu greatest nu kungsi machined rohangan pangleutikna mungkin.

        Éta naha Abdi didieu adzab kaluar PavlaPavla percobaan praktis, anu némbongkeun yén puluhan ton bisa dipindahkeun maké tali na levers kai sababaraha urang. tukang kuna bisa manggihan di konstruksi métode acan éféktif pikeun nanganan potongan malah leuwih gede. peradaban urang anu manja ku kanyataan yén urang dianggo dina mesin ieu.

  • Standa Standa nyebutkeun:

    Ngeunaan sudut piramida di Giza: artikel The nyebutkeun yén derajat lamping 52. Tapi éta teu bener.

    Tembok Piramida anu kirang ti 52 derajat inclination, nu luyu jeung Pasal wates antara naon bisa teu bisa Pharaohs. Ieu nuju ukur derajat 51 50 jeung menit.

    Khafre (Pasal ngaranna jadi Chefrénova) piramida ngabogaan lamping gelar deui jeung sapuluh menit leuwih ti disebutkeun dina tulisan 52 derajat.

    Menkaurova piramida boga kacenderungan 51stupňů na 10 menit - ti Great Piramida jeung lamping nu beda-beda kurang Khafre Serikat. Sanajan kitu, eta anu geus dianggo dina Pasal pharaohs salaku dua saméméhna henteu.

    • Sueneé nyebutkeun:

      Ieu hiji hal nepi ka sudut ... moal tanpa goréng. :)

      • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

        Ieu sagemblengna nyasabkeun disebutkeun yen bango dinten ieu lifts 1.200 ton teras nahan eta kana konteks nu megaliths. Jalma anu megaliths jeung struktur dijieun gaduh téhnologi leuwih hadé ti nu leuwih ayeuna.

        Sami mana keur granit chisels processing tambaga. Unggal Mason pastikeun yén granit dina kaayaan ayeuna pernah tambaga atawa perunggu neopracuje! Ku kituna, sakumaha dina kasus munggaran.

        Maranehna ngan éta, sarta jalma pasti éta teu. Jalma mungguh. putra na putri ti lalaki, geus masalah lengkep béda.

        • Standa Standa nyebutkeun:

          Kuring ogé ngarasa yén perbandingan jeung cranes dinten ieu téh rada nyasabkeun. Sanajan misalna ngabandingkeun hiji teu panulis artikel, ngabawah urang nyawalakeun. Éta naha kuring ceuk sahenteuna debunk ngaku palsu ngeunaan ayana cranes dinten ieu.

          Sarua nyasabkeun geus ngobrol ngeunaan gawe di Baalbek batu granit (Naha nanaon) nalika éta batu kapur.

          • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

            Stando anjeun skeptic incorrigible. cranes dinten ieu aya di ngabandingkeun jeung pamadegan yén ngawangun sajarah ti Planét sahiji barudak mobil wangunan kaulinan.

            Dina Baalbek henteu mung kapur sarta granit pisan. Eusian pangaweruh Anjeun, sareng abdi wasted waktos Anjeun Pindahkeun waktos anjeun ka 3: 50 https://www.youtube.com/watch?v=eech7-s9TJE Hiji menit maneh pelengkap naon terang, sarta di dieu teuing mawa hinaan Anjeun nuju wasting hurup.

            • Standa Standa nyebutkeun:

              Mun nu geus kaliwat mikir kudu aya deui cranes ti dinten, jadi naha euweuh struktur megalitik henteu gedé bagian ti maranéhanana dinten cranes tiasa ngadamel?

              Sedengkeun pikeun granit nu: aranjeunna potongan rada leutik. Rum diangkut barang sakuliah kakaisaran maranéhanana. Naha kedah aya sabenerna sanajan perlu sababaraha lembar batu ti Mesir? Perjalanan ti basisir Tengah mun Baalbek bisa mesen 100 km, parahu jeung mobil éta Rum.

              batu Mnohasettunové di yayasan tapi anu kapur.

              • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                Anjeun bener yakin yén naon anu dilayanan mainstream tradisional? lamun ngajawab, jadi ulah mawa math di ... Abdi hoyong jawaban logis tina jantung

                • Standa Standa nyebutkeun:

                  Nyaan mah henteu.

                  Kawas kuring teu percaya kumaha atuh mainsrtream fungsi mahiwal, atawa naon abdi ngagaduhan nemainstream tradisional, atawa naon atuh dilayanan nemainstream nontraditional.

                  • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                    Kabeneran teu disebutkeun dina salah sahiji pihak, éta mangrupakeun hambalan mimiti alus. Eta perenahna di tengah, janten tepat dina unggal anjeun. Ngan manggihan konci jeung muka panto. Percanten atawa henteu, tapi kabeneran unggal anjeun screaming tur miharep kaluar.

                    1. Tingali misalna. Struktur galaksi urang tur dibandingkeun kalayan korma anjeun sarta ramo

                    2. Megaliths of Baalbek dijieun jelema anu cicing di dinya Planetu..k ieu naon anu eta jadi ... ngayakeun mental atawa technologically

                    • Standa Standa nyebutkeun:

                      Atawa ngalakukeun Jigana nu kaleresan éta naon atuh ngaliwatan médium ieu anjeun nampilkeun diri.

Leave a Reply