Kazakhstan: Cai Roh Lake Kok-Kol

8531x 19. 06. 2018 1 maca

V Kazakhstan éta ngeunaan kacamatan rupa situ, sarta masing-masing aya has, tapi salah - Kok-KolAnu perenahna Karakistánském lebak aya fenomena anomalous kawentar, hirup di dinya lantaran Cai Roh.

Konon danau monster inhabits relic, anu mangrupa sarupa pisan jeung monster Loch Ness jeung sains kanyahoan. The locals nelepon hiji roh cai Ajdacharem. Nu sugan alesan naha danau anu kaleungitan sato jeung manusa

misteri dasarna situ-Kol Kol

Cai di situ-Kol Kol pisan beresih jeung warna bluish. Ieu naha nami Kok-Kol, dina tarjamah tina Kazakh "Blue Lake".

A fitur husus tina bendungan téh nya éta teu disadiakeun sagala walungan atawa aliran. Malah di tingkat cai panas panas tetep konstan kusabab cinyusu bawah tanah handap.

Locals nu yakin yen Kok-Kol boga handap. Saliwatan, hydrologists, anu kalibet dina eksplorasi danau, memang, di réa patempatan di handap situ teu kapendak, tapi kapanggih loba aliran sarta kanal. Dumasar panalungtikan ogé disimpulkan yén di bojong hébat ti Kok-Kira mangrupa guha di jero cai. Ufologists yakin yén maranéhna bakal bisa salamet trout tawar bisa hybridize. Ieu mungkin nu danau Kok-Kol na Lochness gaduh hal di umum, maranéhna duanana asalna dina umur és.

danau live

Live situ nyaéta ngaran séjén nu Kok-Kol nampi nuhun alatan kamampuhna pikeun timer beberesih. Naon kajadian éta dina beungeut cai, sanajan dina cuaca windless, gelombang kaciri "ngumpulkeun" rupa pangotor situ.

Ngan sawatara lila deui jeung caina jelas tur tenang. Locals mertimbangkeun cai ieu penyembuhan sarta dipaké deui tanpa modifikasi nanaon. Nagara ieu aya di tempat dimana ripples némbongan, caina geus jenuh jeung mineral jeung cai lokal mangpaat sanggeus nyoba nyokot ripples dugi aranjeunna dissipated di danau.

Naga Ajdachar (ilustrasi)

Tipeuting nu biruang ti noises aneh situ, kawas wheezing na moaning, sarta Santika badag cai salaku lamun di tasik a sato badag flagellated. Numutkeun salah sahiji legenda, mahluk ieu diangkat Ajdachar sarta nyarupaan oray raksasa leuwih panjang batan 15 méter, sarta nurutkeun legenda sejen, onta jednohrbého.

Bisi wae, nalika Ajdachar lumangsung leuwih danau mawa Wikipédiawan na ngaheos, ngaliwatan ngagaur protracted. Konon monster nu seizes manuk jeung sasatoan anu ngadeukeutan ka tank cai. Sababaraha urang geus katempo eta, tapi geus uninga eta loba. Jalma, lamun henteu, cobian ulah danau.

Katerangan ngeunaan Ajdacharovi

Kazakhs boga legenda tina Ajdacharovi naga nu nourishes getih mahluk hirup. Sakali éta hiji waktu dunya maréntah jeung asisten na éta reungit a. Klik Ajdachara reungit ngumbara sadayana tungtung nu mungkin bumi, tasting rupa béda getih meh lajeng bisa komunikasi Ajdacharovi yén getih teh tastiest.

Jeung kitu, hiji poe, reungit balik ti lalampahan sejen tur patepung ngelek. manuk tétéla reungit resep tur dibagikeun kalawan dirina hasil kagiatan na: getih sweetest mangrupa manusa. Ngelek geus lila diusahakeun ngolo-ngolo reungit pikeun nyebutkeun ngeunaan Ajdacharovi tapi tunduk satia moal bakal budge.

Mangka ngelek flew katuhu balik reungit, sarta manéhna mimitian ku surat keur master-Na, gancang manehna sumping ka anjeunna sarta ngahontal anjeunna klovnutím basa seukeut. Wroth Ajdachar na threw dirina keur ngelek, tapi Samentara éta junun Dodge. Drake junun nyekel huntu buntut na ditarik nya sababaraha bulu. Wrongly diitung gaya, murag ka taneuh sarta masihan nepi jurig kitu. Saprak waktu éta, buntut ngelek forked bentuk.

Hayu legenda janten legenda, tapi rumor yén Ajdachar masih di Kok-Kolu hirup tur ensures yén cai di danau éta beresih jeung seger.

Asal danau sorangan, aya henteu legenda kirang metot. Anjeunna ngabejaan yen sakali Genghis Khan sanggeus manéhna ngalaman kaéléh dina peperangan, sarta diangkat tentara na ka sawarga. Salah sahiji Galau na Khan tapi hal éta ambek, sarta anjeunna threw tumbak nu di manehna. prajurit nu ducked, sarta tumbak nu lasut anjeunna, struck kalawan gaya pinuh kana nagara. Dina titik anu, nagara nu peupeus na cranny ieu ngeusi cai. Sarta jadi danau Kok-Kol.

Saksi naon di tasik teh-Kol Kol

Naha ieu téh alatan Ajdachara atanapi henteu, atoh, jalma jeung sasatoan on danau leungiteun. Diantara jalma dikabarkan yen sakali angon lokal herding a para domba deukeut danau sarta nempo dua pamuda anu mutuskeun nyandak mandi, sarta plunged kana caina. Ampir geuwat manéhna ngadéngé ceurik tarik maranéhanana, tapi samemeh anjeun bisa nyieun angon sieun mun ngajalankeun mun danau, geus aya taya sahijieun, ngan cai swirled rongkah

Kazakh vlastivědec, anu katarik acara misterius sabudeureun éta situ, A. Pečerskij, manéhna indit jeung putrana ka Kok-Kolu ningali waterfowl mun moro pikeun dahareun.

saksiUjug-ujug manuk kalawan alarm ku shouting dumadakan nyandak dipareuman jeung mimiti bunderan luhur lokasi tinangtu on danau. Tingkat cai éta sepi tur damai. Pečerskij éta paduli paripolah manuk. Butuh waktu kurang ti lima menit, caina rippled sarta mucunghul mun zigzag sakumaha lamun pindah awakna oray di jero cai badag urang. élmuwan nu lajeng ngomong yén manéhna ngarasa yén mahluk miboga panjang teu kurang ti 15 méter. mahluk badag sadayana curled ngan sirah jeung buntut tetep dina posisi sarua.

Ieu kudu dicatet yén Pečerskij mun Dongeng Ajdacharovi skeptis, tapi lamun manéhna nempo deui kalayan panon kuring sorangan, geura inget carita maot sahiji nonoman jeung geura plunged kabur. Anjeunna lumpat nepi pasir jeung mimiti nongton.

Gelombang oray mimiti jadi leuwih relief sarta gelombang leutik disababkeun ku angin, nabrak ngeunaan anjeunna. Élmuwan jeung napas bated nungguan mahluk nu emerges unggal ayeuna lajeng. Tapi ekspektasi na teu materialize. Lake mahluk mimiti tilelep, sarta menit saterusna danau éta deui tenang, jelas jeung beresih.

Hiji kotak muka

Hiji lampu leuwih saeutik dibawa kana mysteries sabudeureun danau Kok-Kol acara nu kapangaruhan dispatch ti Irkutsk 70. panungtungan abad. Kusabab aranjeunna anu dipenta pikeun ngajajah handap balong, maranéhanana éta dina grup na divers ngalaman - saliwatan, handap ogé kapanggih. Lamun maranéhanana immersed dina kajadian Situ lumangsung: di cai pikeun ngabentuk vortex yén dina panon ti kolega ngabéwarakeun Na, devoured salah sahiji divers. Sagalana indit jadi gancang mana teu saurang ogé bisa mantuan manéhna. Komo kapanggih awakna.

Alatan éta unpredictability of Kok-Kolu sarta kamungkinan bahaya pikeun kahirupan manusa, ieu mutuskeun pikeun ngeureunkeun operasi pilarian, sarta éksplorasi. Ujug-ujug datang warta kaduga yén palika leungit hirup. Anjeunna kapanggih di lebak walungan Vitim. Lalaki rescued jas. Lake Drew anjeunna kana jero, stretched salah sahiji aliran nya, lajeng nyiduh kaluar aliran cai dina sumpah palapa Vitimu. Hal ieu nuturkeun yen danau anu liwat sarta sababaraha channel underground pakait sareng walungan ieu.

ekspedisi hareup, nu lumangsung di 1976, ngahontal dina dasar survey maranéhna pikeun hipotesis anyar. Aranjeunna junun nangtukeun yén danau dijieun salila Jaman És sarta perenahna dina corong, dimana deposit moraine. deposit ieu mindeng lumangsung terusan. Ieu mungkin nu hal kawas kieu lumangsung dina formasi Kok-Kolu. Di handap ieu lajeng ngadeg saluran, paling dipikaresep tipe bubu. Penjelajah éta untung salah sahiji kanal ieu kapanggih.

Dina pamadegan élmuwan dina saluran ieu lebay cai. Lamun cai ieu téh teu pira kirang lajeng nyieun swirls na ripples dina situ, nu bisa ngabalukarkeun gagasan hébat oray. Dina acara anu jumlah badag cai sahingga cai meunang kana hawa, danau dimimitian sangkan noises.

Nagara ieu aya di kaayaan sapertos di eddies cai ngiles jalma jeung sato. Jeung aqidah ieu lajeng discharged ti bojong cai anu jenuh kalayan mineral, gas jeung uyah. Penyembuhan épék cai danau sigana dianggo ogé nalika usum panas garing, urang tiasa ningali sédimén sumpah palapa danau uyah.

Invasions yén sadaya guaran anu jelas tur logis, kumaha oge, tetep di tingkat asumsi na hipotesis. salah No kungsi kungsi katempo handapeun Kok-Kolu na teu di guha jero cai misterius nya. Hiji lalaki sok nyobian pikeun manggihan katerangan nyata fenomena anomalous.

Artikel nu patali

Leave a Reply