Dupi kaca spion pikeun portal séjén?

7766x 15. 08. 2019 1 maca

Kaca spion parantos bagian tina seueur goib, mitos sareng legenda, sareng parantos ti saprak jaman baheula. Bangsa Romawi kuno percaya yén eunteung ngagambarkeun jiwa manusa, sareng upami eunteung anu nyalahgunakeun pikeun tujuan anu salah, manusa tiasa ragrag parah. Kabudayaan sanésna ogé ngagaduhan legenda - biasana négatip. Numutkeun aranjeunna, eunteung tiasa nyedot jiwa atanapi nawiskeun tempoan kana diménsi anu sanés.

Eunteung sareng legenda

Eunteung dianggo dina sababaraha budaya pikeun ngahubung sareng roh sareng dipercaya janten portal atanapi panto ka dunya spiritual. Anu aranjeunna jadi penghalang antara dunya hirup sareng anu maot. Salah sahiji pangalaman anu biasa sareng kaca spion nyaéta penampilan tokoh, bayangan, atanapi jalma sanés ti jalma anu aya di hareupeun eunteung. Ieu mangrupikeun hal sareng lalaki anu namina Destiny Glaubitz, anu janten panaséhat spiritual.

Takdir Glaubitz sareng perkawisana

Wanita ngora éta resep kaca spion sareng ngadatangan rupa-rupa basar sareng toko kalayan kaca spion anu biasa sareng kuno. Hiji dinten anjeunna mendakan hiji salami anu lami, indah di handapeun siling ka lantai. Anjeunna karasa aya batur nyobian pikeun nengetan dugi ka hiji mahluk anu kaciri dina kaca sareng komunikasi sareng anjeunna. Ti saprak éta, kulawargana parantos tegang, jalma-jalma parantos ngamimitian nyebat, piaraan parantos janten gering. Saatos hal-hal parantos ngiles, ieu awéwé ngora ngahubungi kuring. Kuring mendakan yén eunteung milik jalma anu pohara négatip, saatosna maotna sumanget sareng énergi négatip gabung dina eunteung ieu. Nalika éta awéwé ngora mésér eunteung sareng nyawang ka éta di bumi, anjeunna mendakan sumanget ti juragan almarhum anu sateuacana sareng énergi négatip ngageuh sareng santai. Kuring kedah ngabersihan sadayana kulawarga. Saatos diberesihkeun, eunteung ieu musnah sareng dialungkeun. Sagala rupa deui.

Dina kasus anu sanés, aya anu nyayogikeun tokoh dina jas hideung sareng topi dina kaca. Karakter ieu ogé disangka asup kana kahirupan nyata. Éta hovered rada luhureun lantai, teu aya suku anu katingali. Ieu jalma anu pinuh ku indra, sanés impian. Anjeunna kedahna janten pedoman spiritual pikeun manusa, ku sabab éta wahyu. Dina hal ieu, makhluk ngagunakeun eunteung salaku portal. Ku portal kami hartosna hiji vortex halimunan anu ngahubungkeun dua tempat dina waktos sareng ruang.

Lalaki anu sanés ngalaman ngalaman wengi pinuh ku mimpi saprak anjeunna ngalih ka imah énggalna, dimana pangkengna pinuh ku kaca spion. Anjeunna ngantepkeun roh jahat kana pangkengna. Numutkeun kaca spion feng-shui teu kedah hadir di pangkeng. Sareng urang terang naha.

Kawijakan Feng Shui - Dimana AYA KASIH Eunteung

  • Ngalawan panto hareup. Ngagantung eunteung ageung di dieu téh teu katampi. Sagala énergi mangpaat tina sheng qi badé ka bumi anjeun bakal mumbul balik ti anjeunna. Tujuan anjeun, kumaha, nyaéta pikeun narik énergi, sanes ngusir.
  • Di pangkeng, upami aranjeunna kedah ningalikeun bobo. Panempatan eunteung anu sami tiasa nyababkeun henteu séhat dina hubungan. Khususna, siling kaca gaduh pangaruh anu parah pisan. Upami henteu dina ranjang atanapi jalma-jalma anu bobo dina éta dicerminkeun dina eunteung atanapi kaca spion, maka sadayana henteu kunanaon.
  • Ogé, kaca spion anu disimpen ngalawan masing-masing henteu ngalakukeun nanaon anu hadé. Panempatan sapertos négatip mangaruhan kajelasan pamikiran, ngabalukarkeun tindakan rurusuhan sareng nyababkeun warga tina sagala rupa masalah sareng émosi anu sanés.

Prinsip feng shui - dimana eunteung ngabantosan?

  • Wilujeng upami upami eunteung ngagambarkeun cai
  • Saé gaduh kaca dina méja, saé dina sisi katuhu. Sumuhun, yakin. Multiply dahareun, janten sanajan aksés ka dinya.
  • Upami anjeun hoyong langkung artos, nempatkeun eunteung pikeun ngagambarkeun dimana anjeun gaduh. Éta ogé saé pasina, contona, dompét ka eunteung. Upami aya anu aya dina éta.
  • Lamun anjeun balik ka bumi pikeun hal anu poho, nunjukkeun dina eunteung. Éta ritual pelindung, rada lami. Kusabab éta dipercaya yén henteu kedah uih ti hiji perjalanan. Ieu polah hartosna nasib goréng akibat balikna anjeun pikeun ngabatalkeun hal khusus.
  • Naha anjeun bakal yakin yén upami anjeun ambek atanapi dina wanda anu goréng anjeun ngan nangtung dina hareupeun eunteung sareng milarian samentawis dina panon? Sing saleresna, anjeun bakal ambek sareng wanda anjeun bakal ningkat. Coba éta, jalanna.

Takhayul sareng legenda anu urang terang

  • Eunteung ogé gerbang kana diménsi anu sanés. Maka éta eunteung kedah dipigawe pikeun nyegah Iblis sareng makhluk sanés pikeun ngakses jiwa urang.
  • Ngaganggu eunteung sakuduna ditanggung 7 taun musibah. Pikeun ngaleungitkeun 7 penerbangan, urang kedah ngantunkeun shards anu teu disayogikeun pikeun jam 7. Janten urang bakal siah ngan ukur jam 7. Tapi teras urang kedah ngagali sadayana gali-jero ka jero taneuh. Sareng musibah éta tiasa dihindari.
  • Kaca spion tiasa nabrak jiwa manusa. Ku alatan éta, di jero imah dimana aya anu maot, sadaya kaca spion kudu ditutupan. Ieu bakal nyegah jiwa teu kajebak dina kaca, janten henteu tiasa asup ka surga. Jiwa anu paéh ogé tiasa mendakan jiwa anu sanés dina éta.
  • Nalika eunteung najis kana témbok, éta hartosna bakal maot.
  • Dina mangsa guludug kaca spion éta kedah katutup sabab narik kilat.
  • Upami anjeun badé ngimpi ngeunaan cinta hareup anjeun, bobo sareng eunteung handapeun bantal.
  • Salila taun mimiti kahirupan, urang kedah henteu ngantep murangkalih ningali dirina dina kaca, kusabab anjeunna tiasa ngagambar jiwa anu ngora kana dirina.
  • Anjeun teu kedah bobo dina ranjang sareng eunteung dina kaca ti éta. Ngaliwatan eunteung tiasa sumping makhluk anu béda ti dimensi anu sanés, anu tiasa ngarugikeun urang. Anjeun ogé tiasa sangsara ti ngimpina.

Naha anjeun percaya legenda ngeunaan eunteung? Dupi anjeun ngagaduhan ritual anjeun? Naha anjeun ogé gaduh pangalaman wahyu anjeun dina kaca, atanapi anjeun ngantosan sababaraha jam atanapi taun-nasib anu henteu lami ku rusak kaca? Tulis kami dina koméntar atanapi e-mail. Urang tiasa ngirimkeun carita anjeun sacara anonim.

Tip pikeun Semesta Sueneé

Zdenka Blechová: Hirup kapungkur atanapi waktos teu aya

waktu teu aya, acan sadayana ajaran kami dilaksanakeun waktosna. Panulis buku ieu bakal ngajelaskeun kumaha jiwa sadaya milik anjeun kahirupan baheula éta nembus kahirupan ka hareup, kumaha intertwining kahirupan ieu manifes diri dina mahluk ayeuna. jiwa sadaya kahirupan baheula aranjeunna haunt anjeun dina kahirupan anu datang sareng henteu ngan éta. Penampilan anjeun sareng kaséhatan mangrupikeun cerminan anu anjeun kahirupan baheulaogé sésa-sésa kahirupan anu saencana, sapertos baju karesep anjeun atanapi anu anjeun pikahoyong, parantos dialihkeun ka mahluk ayeuna anjeun. Upami anjeun sadar ieu, anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun terang dimana masalahna perenahna.

Zdenka Blechová: Hirup kapungkur atanapi waktos teu aya

Artikel nu patali

Leave a Reply