Jiří Grygar: extraterrestrials bakal mimiti aya nalika hiji artikel ilmiah anu ditulis ngeunaan aranjeunna

339003x 31. 07. 2019 1 maca

Patarosan: Janten anjeun kéngingkeun aya aliens?

Jiří Grygar: Sakumaha kuring nyarios, teu aya anu dikuasaan, tapi upami urang hoyong gaduh sababaraha bukti anu hadé ngeunaan éta, kami tetep kedah nyambut damel.

Redaktorka: Sareng buktina naon?

Jiří Grygar: Buktina nyaéta karya ilmiah dina jurnal ilmiah.

[Clearboth]

Sueneé: Dina basa sanésna, masalahna henteu naha aya waé, tapi naha tulisan anu sacara ilmiah leres parantos diterbitkeun ngeunaan ayana maranéhna… :)

(Transkrip ku Pidéo)

Artikel nu patali

3 komentar on "Jiří Grygar: extraterrestrials bakal mimiti aya nalika hiji artikel ilmiah anu ditulis ngeunaan aranjeunna"

  • jpavol nyebutkeun:

    Di Google, aya artikel 1.660.000 dina slogan "alien". Euweuh Pak Grygar nyangka ilmiah kajaba anjeunna nyerat nyalira.

  • jpavol nyebutkeun:

    Pandangan ilmuwan klasik anu ngan ukur ngabuktikeun yén Grygar kedahna dibere dina Flying Boulder waktos ieu. Kuring bakal nulis yén tulisan non-ilmiah anu terang sareng teras ningali anjeun ...

    • Sueneé nyebutkeun:

      Jééé…. punten… upami anjeun tiasa nyerat artikel pikeun tinjauan peer, maka pasti kirimkeun. Kami bakal nyobian nyorong kana sababaraha majalah anu terpercaya. ;-)

Leave a Reply