Nyaeta astrologi keur desain calakan atawa éta ngan delusion a?

55132x 02. 02. 2017 1 maca

Antonin Baudyš - Kuring meunang pertanyaan ti tamu di warnet: ... Tingali euweuh astrologi sarta cara anu hade? Kuring ngajak kaluar kuduna mah nunjukkeun manehna teh (astrological) roda. Cenah: Taya - euweuh, abdi terang roda pamadegan ... Kami resep kumaha gawéna!

Oh, éta kénéh Patarosan sejen! Muhun urang bener teu nyaho.

Ieu lumangsung ka abdi tapi ieu. Tingali. sistim tatasurya boh dina sorangan ti mimiti, nu di jerona inscribed pamadegan prinsip anu kawas (dina istilah astrologi) embodied di planét. Tapi nu bakal hartosna yén sistim tatasurya urang mangrupa produk calakan - konsép pinter. Produk dina pengertian yén éta batur dijieun. Nu mangrupakeun tingkat pisan luhur sangkan bisa ngabayangkeun - jeung peradaban ieu nu sigana yakin nanaon.

Atawa aya pilihan sejen nu urang ku invented sakabeh astrologi lamun éta murni nyiptakeun mental umat manusa. - Dina Iran kuna pikeun kahiji kalina eta dijieun nu, dimana aya dewa anu resides dina béntang jeung planét. Ku kituna aya ditéang ti planét tur deities. Ieu oge mungkin yen sakabeh hal dimimitian digawekeun ngaliwatan idéntifikasi ieu. Tapi lamun kieu nya leres, éta bakal hartosna yén hal - objék bahan nurut niat kami - ngadangu / minuhan rarancang urang jeung kalakuanana nurutkeun anjeunna. Hehehehe, tapi kumaha carana ngajelaskeun eta kalawan objék jutaan kilométer.

Lajeng aya hiji pilihan éta astrologi teu dianggo pisan jeung nu Kami fool atanapi charlatan a, sarta yén anjeunna 20 taun hirup di hiji delusion kolosal. Tapi dina waktos anu sareng sareng abdi, abdi cicing di total puluhan timer delusion rébu klien kuring anu datang ka kuring sababaraha kali - nu kuring teu percaya anjeunna sababaraha kali masihan kuring duit layanan rusak. Di dunya urang, sia aya aing eta teu jalan.

Jieun kacindekan kieu sorangan. Dina panempoan abdi, astrologi jalan tambah atawa dikurangan causally. Yen aya pasukan, anu ieu meureun hésé nyebutkeun fisikTapi aya teu kaci kakuatan luar dunya fisik di dieu.

[HR]

Sueneé: Ieu bisa mungkas nepi artikel, tapi Tony ceuk hiji hal metot sababaraha yen Abdi hoyong cerai, kusabab kuring mikir yén maranéhanana anu pamendak yen anu audibly dikedalkeun pinuh.

Salaku salawasna, ieu ngan pendapat abdi sareng masihan rohangan pikeun sawala. :)

Pamanggih sistim tatasurya urang, ku extension, sababaraha objék spasi séjén anu hartina pikeun astrologi salaku hal intelligently tur ngahaja diwangun dina panon nu maca bisa meta salaku hiji gagasan utterly aneh. Sanajan kitu, sakumaha kuring dituduhkeun, éta meureun hal leres on penalaran éta. Michio kaku (Fisikawan) datang nepi ka sauntuyan evaluasi ngembangkeun peradaban di jagad raya. Dina nutshell hiji. Kami tipe 0 sabab ngabiayaan perang diantara diri jeung make suluh fosil. Ketik 2 bisa cicing di pasukan perdamaian jeung kontrol nu ngidinan nyusunna mangrupa planét atanapi hiji sistim tatasurya sakabéh. The Sumerians sorangan dina pelat maranéhanana jeung cuneiform disebatkeun yen sistim tatasurya urang ieu husus devised ambéh planét bisa aya kahirupan calakan. Dipikawanoh archeoastronaut Richard C. Hoagland ogé nyebutkeun yén urang Sistim tatasurya Ieu kungsi jadi dijieun ngahaja, sabab ngandung aspék anu lumangsung séjén kami astronomically katalungtik sistem solar.

Ngeunaan pendamping kosmis pangdeukeutna urang, bulan, ieu ogé ditulis loba artikel dina jejer nu Anu diwangun Bulan?Sabab boga loba fitur nu nyarankeun yen eta bisa janten kerung - awakna artifisial dijieun.

Pilihan kadua, nu Tonda nyebutkeun yén astrologi diturunkeun tina gagasan urang nu manifested di dunya bahan.

Lamun nempo eta perspektif fisika kuantum jeung Teori résonansi holographic (Nassim Haramein), lajeng sagalana geus disambungkeun tur sagalana - unggal partikel - ngandung émbaran ngeunaan sagala dunya luar. Pikeun extent sababaraha, gagasan ieu ngagambarkeun nyebutkeun well-dipikawanoh: Kudu ati naon hayang keur, anjeun tiasa ngalengkepan éta. Ku kituna lamun astrologi jadi visi koléktif rébu jalma pangeusina ieu, lajeng kasebut nyaéta dimungkinkeun yén alam semesta masihan urang (Urang kaeusi kahayang urang) Éta nempatkeun kana kasaimbangan naon kitu husus dina mangsa jauh ka na volition hadir.

Dina runtuyan Learning Edgar Cayce Anjeun tiasa maca ngeunaan eta, urang ngan my (Unggal lalaki keur dirina sakabéhna), anu ngajadikeun alam semesta na - ti dunya sabudeureun éta. Tur upami Anjeun salah nyambungkeun karsa individu dina kahijian luhur (Jiwa koléktif), I yakin yén kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mindahkeun sakabeh dunya.

Dina hiji obrolan kalayan Edita (Author ti séri Learning Edgar Cayce) Urang téh ampir dina waktos anu sareng dikedalkeun ide: "Pasihan abdi hiji titik nu tetep na ngocok sakabeh dunya." Loba anjeun nyaho ieu nyebutkeun buku teks fisika nalika urang diajar ngeunaan kasaimbangan on uas teh. The magic zat anu yén titik tetep - urang sadayana kudu dina hiji sejen.

Kitu deui ka astrologi. Mun urang ngaku kamungkinan yén struktur Sunan Gunung Djati, teras bisi nu kuring ningali éta yén kasaimbangan unik nalika duanana pihak (salah manusa sarta di sisi séjén awak sawarga) Mangpaat tina tangtu bentuk perhatiandulur nu meunang. Dina basa sejen, malah banda angkasa nu formulir calakan tina kahirupan, sarta yén éta téh yakin yén simbiosis.

Acan didieu manehna mangrupakeun pilihan katilu, nya éta sakabéh utter gede bohong, tipuan jeung timer tipu daya - sarta sakabeh astrologer anu charlatans!

Kami moal hiji astrologer tapi gaduh pangalaman pribadi kalawan astrologer Andrew hornbeam. Urang nempo dina kahirupan ieu fisik wungkul sakali jeung Abdi kedah ngaku yén dibuktikeun pisan obyektif ngabejaan ka maneh kumaha kuring diatur loba hal anu pas kana konsep nu Kuring cicing. Kuring yakin yén astrologi boga aturanana na, kitu ogé gawé jeung Tarot atanapi rasi atawa téhnik séjén tumuwuhna pribadi. Contona, ngan dina Tarot rasi tur abdi tiasa nyarita ti posisi therapist nu.

Naon pamadegan Anjeun? Ngajawab di polling jeung nulis dina komentar ...

Diideuan ku vidéo éta:

Diropéa: 27.02.2017, 13: 43
pendapat Tonda dikaluarkeun terus ...

Astrologi geus ku anjeun:

Témbongkeun Hasil

Loading ... Loading ...

Artikel nu patali

5 komentar on "Nyaeta astrologi keur desain calakan atawa éta ngan delusion a?"

  • Sueneé nyebutkeun:

    Naon nu hartosna, Standa, ngabayangkeun?

    • Standa Standa nyebutkeun:

      Pikeun kuring éta pangaruh undoubted tina Sun visinil. usum. Sarta duanana nu sawawa sarta hususna ka fétus salila perkembangannya di ibu Pune.

      Nyata kurang pentingna nyaeta pangaruh bulan.

      Pangaruh planét séjén dina pendapat abdi aya tapi sagemblengna tambahan negligible mun loba pangaruh séjén.

      Nalungtik pangaruh Saturnus on hirup lidskáý ieu nurutkeun kuring kawas substantiated sakumaha nalungtik efek tina séréal lebu dina dewan pikeun mindahkeun parrníku sagara.

      Ku kituna eta teu podl-hampang sakabehna quackery tapi teu bukti intelligent design atawa simbiosis.

      • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

        Sababaraha taun ka pengker nu bakal geus ditulis eta jalan éta, I am pleased ningali kamajuan babaturan pribadi ti sisi sejen tina sumpah palapa. Meureun hiji poe datang hiji waktu nalika urang kirimkeun negotiating tim pikeun satuju kana prosedur umum pikeun kontak sareng "pihak katilu"

        Pikeun kuring ... Astrologi mungguh. sakabeh konsep kosmis milik masing-masing individu boga pangaruh gede pisan tina provopočátku sanggeus eons of takterhingga jeung sakabeh hal mana anu keur eupan balik.

  • Standa Standa nyebutkeun:

    Ka sorangan: leungit sababaraha pilihan dinya.

    Abdi kedah ngajawab keur "awak celestial ka kami bari ngabogaan pangaruh, tapi dina cara béda, utamana dina extent béda ti biasa, nyebutkeun astrologer".

Leave a Reply