A bédana jelas antara contrails na chemtrails

4969x 18. 07. 2012 1 maca

Iraha 10, 18.7.2012 dinten di 18: 33 I dijieun video pondok mana anjeun bisa ningali bédana antara contrails na chemtrails. The pesawat mimiti daun tukangeun hiji jalan satapak anu bisa ditempo keur lila sanggeus maranéhna geus lila saprak ngiles tina tetempoan (chemtrail). The pesawat kadua daun tukangeun hiji jalan satapak kondensasi wungkul (contrail), nu disappears dina sababaraha detik.

Catet yén iraha wae nu ngadamel geulis tur euweuh awan bisa ditempo dina pesawat tinggi-luhurna anu ninggalkeun balik ngambah nu teu ngaleungit! Pesawat ngalayang dina interval nu sarua pikeun unggal lianna. Aranjeunna mindahkeun ambéh lagu maranéhanana ngalakukeun chemtrails dina chessboard langit. Trail balik pesawat tetep hiji waktos bener lila ti lamun eta blows angin. Akibatna, éta bisa ditempo yén ngambah ngajadikeun awan kotor dina panjangna tina lagu, nu detracts ti langit.

Numutkeun sababaraha sumber, fallout kimiawi ragrag kana taneuh ngeunaan tilu poé. Komposisi zat dumasar kana nanoparticles sarta ngandung ngambah aluminium racun. Ngabalukarkeun urang ka deterioration sakabéh kaséhatan. Pulverization dilumangsungkeun leuwih sakabéhna hasil Eropa, Amerika Utara jeung Australia.

Artikel nu patali

Leave a Reply