Jaroslav Dusek: gagasan kami tina sajarah mangrupa winners ilusi ditulis

23586x 09. 02. 2015 1 maca

Aktor, improviser sarta aktor téater kinerja Opat pasatujuan. Alus poé.

Alus poé.

Anjeun geus taun 10 maén The Opat pasatujuan. Dupi anjeun kantos wondered mana maranéhanana legendaris Opat pasatujuan datangna ti? Naha ieu téh sabenerna Toltec naha éta téh dilestarikan sababaraha sumber?

Kuring boga kapentingan husus di dinya kumaha bae, sabab kuring ngadéngé yén Toltec aya, atawa nu eta nimukeun Luis. Sarta meureun eta nepi Koswara Sanches jeung Carlos Castaneda. Ieu mungkin konspirasi sababaraha sasterawan anu nimukeun legendaris Toltecs. Tambahanana, Anjeun boga Toltecs tapi salaku suku di Atlantis, anu digambarkeun salaku pejuang misalna. Kecap ieu dipaké nalika anjeun datang ka Mexico jeung buka Mexico City ka Museum of Peradaban, jadi anjeun nimu departemén Toltec. Ieu aya, aya arca Toltec. Ogé separation tina Olmecs, Maya, antara departemen sarta Toltec nu. Ku kituna kuring dianggap yén meureun eksis. Lajeng nalika kami di Teothiuacanu ngadatangan ku sakelompok jalma kalawan 20 Michou Peters sarta nyandak ngurus urang Toltec. Éta disebutna sorangan Toltec. Aranjeunna dilaporkeun ka tradisi Toltec. Ricardo ceuk gorila jeung lanceukna Canilla aya cared ngeunaan urang. Aya urang nempo sakabeh kulawarga maranéhanana sarta kabeh ngeunaan diri nyarios yén kulawarga Toltec. Kumaha bae kami yakin yén sigana mah aya.

Ieu ngeunaan Toltec bener cageur. Élmuwan téh malah tempo naha éta ieu saéstuna mangrupa budaya misah atanapi naha éta éta ngan hiji mitos dijieun ku Aztecs, anu dianggap bangsa kacida sampurna. Tapi naon anu dilestarikan na naon nu nuju ngawangkong ngeunaan anjeun ...

... abdi tiasa kénéh ulah eta hupsnout? Dina Miguel Luse ngajelaskeun eta béda. Anjeunna nyebutkeun yen Toltec Éta kaayaan pikiran. Anjeunna teu ngajelaskeun salaku lomba, kawarganagaraanana atawa salaku galur nu bakal eksis. Anjeunna migunakeun istilah Toltec sakumaha indikasi tina kaayaan pikiran, kaayaan eling - eling harmonis jeung éta for mun manehna toltéctví. Ieu bit bergeser nguap konsép.

Naon anu dilestarikan maranehna atanapi naon ieu attributed ka aranjeunna, supaya anjeun ngingetkeun jalma arca, jadi ayeuna teh rada nunjukkeun yen maranehna combatants tinimbang nalika filosof.

Kuring henteu weruh. patung ieu teuing ...

lukisan soldadu dilestarikan, rélief pejuang. Aya garuda ieu sarta jaguars devouring hate manusa. Nu fitur utama budaya Toltec.

Di handap ieu mangrupakeun tapi simbol. Ieu salah paham badag. Ieu mah sakadar anu salah paham tina pikiran, nu potong kompas. Di handap ieu mangrupakeun lambang alchemical. Dina alchemy, lambang oray devouring oray. Ieu malah dina bendera Méksiko. Tur éta beda, nu lumangsung sanggeus konsép Toltec, nu nyebutkeun rada raket Koswara Sanches. Anjeunna nyerat nu Toltec nya éta Masters harmoni sarta Ngahijikeun Tatar dualitas. Aranjeunna dipaké istilah dualitas TrinitarianAnu hartosna eta mangrupakeun dualitas nu asalna ti titik tunggal jeung anu sadar tina aslina hiji titik. Ku sabab eta teh simbol utama naga feathered - Ketzalkoatl, éta téh oray anu flies na anu nangtung di dinya. Aya ngan saukur piramida hébat, wangunan leuwih di Peru.

Sarua maneh ngeunaan eta, dulur bakal nyebutkeun hal sejenna. Anjeun aya nu ngamimitian ngobrol ngeunaan naon éta nu MACC PICC jeung Panungtun bisaeun yén sabenerna taya sahijieun weruh. Tur ayeuna anjeun nangtung saméméh éta sarta nyadar yén bener teu masalah pikeun Anjeun batur Anjeunna ngamimitian ngomong hal - naon deui ieu na kumaha ieu. Kuring geus maca loba teori ngeunaan sagala alam jeung imah panjara sarta ras extraterrestrial anu didieu sareng urang bentuk, ... jsb - anu kuring ngan indit kana chamber jantung sarta ti spasi noticing karya sadar tangtu (eling) - Waspada ieu (éksternal?) spasi. Tapi Kami kirang resep dina bukti sajarah atawa bukti naon salah mucunghul. Ku kituna éta teu widang milik. Pasti maranéhna bakal geus kapanggih ahli sejenna anu bakal anjeun ngomong nicely.

Ogé, Kami museurkeun pamadegan anjeun sakumaha ka naha kabeh mulih pamadegan sarta dusting hirup spiritual nu nyempad consumerism ... Naha kedah sabenerna kabetot duit cukup jeung naha éta sabenerna mah teu usaha deui?

Kuring henteu weruh. Kuring teu Mayar uang wae ka saha.

Legendaris mystic Czech, Edward Thomas, ngadawuh: "Teu aya kabagjaan abadi di salah sahiji mata pelajaran di dunya. Nagara ieu aya di urang. ". Naha lajeng, néangan loba téhnik nu ngarugikeun duit lamun eta sabenerna aya dina urang?

Anjeun kudu nanya ka jalma anu mayar numpak kitu ... Kuring teu boga euweuh pamadegan kana eta. Kuring teu ngatur eta, abdi moal buka dina kursus misalna. Anjeun terang, Aku dina kanyataanana béda. :)

Urang bisa nyebutkeun yen anjeun dina kanyataanana anu pakait jeung jalur paling langsung kana naon anu di anjeun?

Kuring henteu weruh naha éta téh paling langsung, tapi kumaha kuring ngomong na naon I ngajelaskeun - naha sababaraha urang masihan duit hal - Kuring henteu weruh. Sugan éta ku sabab hayang eta ...

Meureun lantaran bisa ngarasa bingung sarta cemas Anjeun keur pilari ...

... dina naon meuli mobil? Naon gaduh telepon sél? Naha anjeun teu dibeuli? Naha maranéhna sabenerna meuli nanaon? Naha aya jalma teu nyimpen duit? Pikeun ieu kami ménta salah sual sanggeus sejen, tapi urang teu bisa ngalakukeun alus wae. Sugan dipibanda éta kedah. Ngeunaan kudu boga ngeunaan bade aya, meureun resep eta. Nalika eta boga duit, ku kituna meureun bayaran.

Naha saur anjeun loba urang ngarasa jadi lieur? Naha maranéhna kudu cicing dina rusuh badag? Naha aranjeunna jadi melang?

Kuring maénkeun ngeunaan pintonan dua-jam, anu disebut The pasatujuan kalima. Ku kituna didieu I gé ngabejaan Anjeun tentang sangkan gancang. Konsep Toltec dasar éta mun anjeun nuturkeun maturing nu tangtu gerakan - ripening (dirina) jeung gerak dina tilu tingkatan dasar. Sawaktu anjeun ngasupkeun spasi ieu - dunya ieu - Jadi anjeun mikir grasped sistem kana nu anjeun dilahirkeun. Nalika anjeun dilahirkeun di dieu, maneh bakal Czech. Nalika anjeun dilahirkeun di leuweung, jadi eta bakal sistem kapercayaan saeutik béda. Toltec nyebutkeun yén sulpat nu lahir - spérma, endog, Karya ketuhanan, sagalana kajadian otomatis ku sorangan na - alami tur spontaneously. Lalaki teu bener ngartos naon ieu lumangsung. Atawa aranjeunna bisa ngajelaskeun přčesně na acan eta kajadian jeung jalma. Toltec nyebutkeun éta sulpat a; ieu jalan sulpat. Sarta sulpat ieu dilahirkeun di spasi tur nyimpen hiji formulir manusa. Aranjeunna diajar jadi manusa. Aranjeunna diajar bahasa, adat lokal, tradisi, jrrd Jeung maranéhna disebutkeun yen ngimpi heula di nu manggihan diri. Éta impian tina korban. Anjeun jadi korban kusabab eta sistem pamikiran kana nu asupkeun (ieu reborn). Anjeun diajar nyarita, nyarita basa, anjeun diajar pikir. Tanpa anjeun aya bewara yen anjeun diajar mikir, mun diajar pikir. Ieu sabenerna salah sahiji trik pangbadagna sarta alesan naha loba jelema lieur. Lantaran teu terang yen Aranjeunna diajar pikir dina cara nu tangtu sarta mikir éta mindset anu aranjeunna nganggo, nganggur teu jeung ayana maranéhna. Ieu jenis jenis hipnotis anu indoctrinated kana mahluk. Éta cara alam pikeun peradaban urang, kitu deui ngan kajadian. Grab anak éta. Nempatkeun anjeunna ka sakola, dimana anjeunna nunjukkeun yen sajarah jeung loba informasi anu bakal pikeun sataun sejen 10 na 15 taun bakal béda jeung 20 taun lengkep beda ... tapi anjeun ngan diajar eta. Ayeuna maneh coba anjeunna kaluar sarta meunang kaluar ti tanda - hal acquires a nice jeung geulis dieu keur digambar kana spasi tangtu, anu dumasar kana kanyataan yén anjeun ngirimkeun kakuatan pribadi maranéhanana. Anjeun ngirimkeun kakuatan pribadi maranéhanana, lantaran aya salawasna batur leuwih kuat batan lamun - smarter. Anjeunna guru, pembimbing, atawa guru, atawa pengacara atawa dokter. Batur salawasna smarter ti lamun aya anu mutuskeun. Anjeunna sabenerna bakal ngabejaan ka maneh kumaha eta bakal sareng anjeun, sabab saéstuna nyaho. Anjeun teu mutuskeun kumaha pangadilan megatkeun. Atawa eta megatkeun dokter - kumaha eta bakal sareng anjeun. Sabenerna, nu nuju jenis keur nyerah dina jenis aliran tina pangaruh béda nu ngan ngabalukarkeun loba jelema nu salajengna, beuki loba ... jeung salawasna neangan kaluar hiji guru atawa guru, atawa ... Totécka lalampahan teh lalampahan dina. Sarta ieu lengkah kadua, lamun urang manggihan Sunan Gunung Djati dina impian kadua, nu aranjeunna digambarkeun salaku soldadu ngimpi, tapi soldadu batin. Éta ngeunaan eta, dimana teh masalah nu tarung Toltecs, sabab ngantebkeun yén Toltec soldadu pajoang saling - jalma indoctrination sorangan - ku sistim heubeul pamikiran yen katampa (dina budak leutik), sarta anu dipercaya. Toltec soldadu dimimitian pikeun sadar nalungtik naha eta sistem pamikiran diadopsi jadi sorangan, lamun manehna sabenerna mekar. Upami Sadérék dinya ogé, upami anjeun teu ngalakukeun mess up. Mun aranjeunna destructive atanapi kreatif? Mun aranjeunna destructive atanapi harmonis? Sarta anjeunna dimimitian pikeun nalungtik. I ngawitan heran lamun kuring yakin view ieu, naon sabab ka abdi? Mangka sigana kuring nu sababaraha urang anu goréng. Kuring teu resep, teras sakelompok jalma pangeusina sabab kuring percanten ka grup tuhletu (anu Kami). Boh (Nyai pamikiran ngeunaan pamadegan) ngayakinkeun yen eta (aranjeunna) pikir goréng (jeung Abdi gaduh kaleresan) Atawa ku aranjeunna I kudu tarung. Kiwari dunya téh masih geulis di posisi ayeuna ieu. A soldadu Toltec tarung rengse jero. Aranjeunna nyoba meunang liwat fase ieu, nu éta soldadu ngimpi. Yen aranjeunna pakaitna Opat pasatujuan. nyoba bajoang ngagunakeun Opat pasatujuan nyiar transformasi kaayaan internal tina eling anjeun sarta asupkeun kana spasi harmonis. Eliminates asumsi palsu sarta asup kana chamber jantung. Sabenerna, eta speaks di mahluk jero sejen mahluk urang. Nalika anjeunna diajak ngobrol, sabenerna diajak ngobrol haténa (moal pikiran), teu constructs-Na, sabab aya jalma satuju. Aya jalma arguing. Aya jalma pasea ku kituna masarakat kudu ninggalkeun studio (live telecast). Nu kajadian reporter Martina Kocian, anu ditinggalkeun ulikan, dua ahli asup Islam. Aya gelut misalna yén dua lalaki walked jauh. Biasana maranéhna ditinggalkeun sabab maranehna teu aya bewara yen succumbed mun constructs intelektual sarta poho kana haténa - mun sulpat Na. Jeung cara Toltécská nyaeta nu ngajaga kasadaran haté. Ieu ngandung harti yén anjeun moal bisa misahkeun tina sagala mahluk pangeusina, kusabab dina kanyataanana anjeun (urang) sambungan. Na inhale, gempur, spasi, getih, jrrd Lamun anjeun ngaliwat fase kadua, éta ngandung harti yén anjeun geus forsaken guru luar. Anjeun ninggalkeun guru luar - sabagian Fellows lucu spiritual anu bisa ngabejaan hal pisan pajeulit nu misahkeun maneh ti urang lianna. arus spiritual pajoang silih tur nuduh silih tina sagala ngampar. Anjeun dumadakan kuring perhatikeun yén éta bit aneh. Barina ogé jalma nu ngaliwat jantung jeung unggal ngurangan (pembunuhan). Ieu ngan teu jalan. Lajeng Anjeun tuliskeun tingkat katilu (ngimpi katilu). Toltecs Ieu nelepon master ngimpi. Kuring nelepon deui impian tina eling wates. Kuring resep eta leuwih. Kuring nganggo istilah dipaké ku Aneta Morgana dina buku nya Kuring kungsi maot. Ieu ngandung harti yén anjeun ngasupkeun hiji tipe lengkep beda tina eling tur ayana. Anjeun lajeng bakal manggihan dibaturan dina spasi lengkep beda dimana anjeun nitenan bentuk sejen sabab tempo - sakumaha maranéhna diajar (keur lianna).

Anjeun carioskeun dina tungtungna. Anjeun geus kiwari leungit ampir tataranjang suku. Éta Januari (2015) - anjeun teu tiis?

Hayu atuh ngabejaan anjeun, Daniel, éta kaayaan utter pikiran. Anjeun geus maca ngeunaan Hoff, ngeunaan Dutchman?

Kuring maca loba hal nu bisa jadi ...

The Hoff urang ngajalankeun sabudeureun ayeuna ...

... nurture kahayang.

Sumuhun, anu panungtungan pilem Viliema Poltikovič. Anjeunna premiered kamari.

Leumpang tataranjang suku jeung ngarasa tiis. Ieu kaayaan pikiran?

Ieu kaayaan pikiran, tapi teu jadi loba kaayaan pikiran, kawas ... sabab bisa asupkeun pikiran (ngarobah eta), bisa asupkeun eta kalawan constructs pamikiran maranéhanana. Ieu move pisan aneh. Kuring éta dina dua tetep aya dina poék terus ucapkeun ...

... cai bisa dirobah dina botol katumbiri.

Tapi cai bisa dirobah dina hiji kaca biasa. Ieu bisa dirobah ukur ku gaya sheer pamikiran - ngan ku komunikasi jeung nya. Saliwatan, ieu téh salah sahiji masalah pangbadagna - cai. Ieu bakal janten topik misah. Ngeunaan anu waktos salajengna.

Naha, teras migunakeun botol katumbiri?

Saterusna kuring ngagaduhan kado hiji. botol ieu kami méré barudak sakola Montessori deukeut Chomutov, mana atuh ieu dina debat, nu aranjeunna masihan kuring.

Éta hadé cai?

Cai geus di lianna. Nalika aranjeunna ninggalkeun pikeun cai ketok bari jeung pasti raos béda. Lamun anjeun tuang (warna) botol atanapi lempeng tina ketok, ku kituna duanana secukupnya béda, najan mimitina ieu sami. Meureun kuring ieu ngimpi. Keur Toltecs teu antara ngimpi sarta bédana kanyataanana atoh. Nu jadi alesan yén urang jieun ngan ku terus ngimpi. Abdi hoyong ngantebkeun ieu. Lamun urang yakin yén kami korban sistem kana nu kami dilahirkeun - urang tahan Ngaruwat. Ngeunaan urang slaughtering saling, sarta kami geus kumaha bae equivocate na nyieun urang tempat kumaha bae hadé pikeun hirup, jadi Anjeun nyandak sahanteuna hiji mobil atawa imah. Atawa bisa asup ka éta rohangan jero tur nyandak jalur pangaweruh batin. Ku kituna, anjeun asupkeun kana spasi ieu dina formasi éta. Kalayan kecap séjén, lamun Anjeun komunikasi sareng jalma sejen, jadi ngan ulah nyingkahan kanyataan yén patarosan naksir (panon na). Lamun anjeun ngeunaan hiji jalma nu ngobrol sapuluh urang, sapuluh urang baris nyaritakeun carita rada béda.

Kitu asupkeun pedalaman ...

... pedalaman kreasi. Lamun kami henteu nampi sakumaha mahluk anu boga istiméwa tipe kapribadian kreatif ... yen kami magicians anu hanjakalna sangkan nepi cara goblog na mindahkeun dina dunya bingung nu tanpa disadari nyieun. Kusabab urang ngalakukeun eling, sangkan nu masih teu meunang kaluar leungeun lajeng urang sabenerna kudu loba bukti ngeunaan kumaha dunya estu goréng. Yén Jigana aya hal pangpentingna. Bisa asupkeun wewengkon karapihan jero tur cara ningali ka maturation alam semesta ieu. Pikeun kuring éta hésé ngajelaskeun ayeuna jadi puguh, sabab waktu éta ngan bisa laksana tur ngan ayeuna urang meunang ka hal metot.

Jadi waktos salajengna. :)

Salah sahiji buku panganyarna ku Richard Bach disebut Kumaha mun ngipnotis Mary. Ieu bener ngeunaan kumaha urang hirup dina kaayaan dumadakan (permanén) hipnotis. Jeung hambalan Toltec nyaeta nu aya bewara hipnotis teh (anjeun bakal nempo matrix). Anjeun nyadar yén lamun nyebutkeun hal pikeun barudak anjeun anu téh mangrupa tipe tangtu incantation. Éta kénéh repeating, jadi mibanda tingkat hipnotik beresih. Lajeng urang perlu dipaké pikeun hiji jenis nu tangtu hirup. Satuluyna anjeun perlu neangan dipaké pikeun anu, linggih di sakola tur éta capé. Meunangkeun dipaké pikeun eta, teu ngarti. Jieun watek nu lasts 45 menit. Anjeun bakal mungkas nepi ngan di momen lamun dimimitian jeung meunang metot.

Urang kudu mungkas ...

... Kuring teu paduli, ayeuna teh henteu ngarekam.

Simkuring nuju shooting eta.

Kuring teu paduli naha ayeuna teh shooting. Kuring nyebutkeun kieu hususna ka anjeun.

Tapi ayeuna nu ngomong jeung panongton.

Henteu masalah. Eta geus bisa ngalakukeun jeung eta naon rék.

Hatur nuhun. Wilujeung. :)

Artikel nu patali

Leave a Reply