Jaroslav Dusek, MD. Jan Sula: tapa

5384x 08. 06. 2018 1 maca

hébat Kuliah sejen, dimana maranéhna ngobrol Jaroslav Dusek jeung MD. Jan Šula: Kakuatan roh anu sajajalan! Kumaha dudung ngaliwatan parobahan pikiran jeung kakuatan roh - tapa bakal mantuan kami?

Kumaha carana ngubaran komo cageur?

tabib kedah mimitina museurkeun panyabab panyakit - parobahan hirupna, tur stresses yén "nalangsara" na beristirahat dina awak urang. Ngan lajeng "ngubaran".

pamikiran na robah dina diet maranéhanana bisa mangaruhan prosés kimia na awak nu ngabantu urang na bisa langsung cageur. Baktéri ngabales informasi misalna.

Reséptor jeung ligands

"Reséptor The diwangun ku hiji kolekulou, paling elegan, molekul rarest na paling pajeulit di dunya".

Ngadangukeun sakabéh Kuliah pikeun neuleuman leuwih ...

Artikel nu patali

Leave a Reply