Jepang, USO sareng carita putri bodas anu misterius

10525x 04. 10. 2019 1 maca

Nalika kuring nyarios kecap extraterrestrial, Jepang panginten henteu janten nagara anu munggaran anu mikiran anjeun dina hal ieu. Tapi kanyataanana nyaéta Jepang nyaéta tempat anu anéh, tapi sacara lengkep ngayakinkeun carita anu nyaritakeun sémah anu teu jelas.

Jepang mangrupikeun nagara anu pinuh ku rusiah. Aya batu monolitik sareng piramida anu langkung seueur. Gantina carita, anjeunna mendakan anu disebut USO (obyék anu henteu dikenal) yén mahluk luar angkasa bakal nyumput di handapeun laut? Urang bakal langkung ngobrol ngeunaan fenomena ieu.

Carita ngeunaan awéwé misterius

Taun ieu 1803 sareng di basisir wétan wilayah Hitachi di Jepang, nalayan manggih sareng dikirim USO. Tilu téks anu sami ngajelaskeun objékna salaku Utsuro Bone (kapal kerung). Naon misteri pangpentingna dina hal ieu, nyaéta awéwé misterius anu kapanggih dina kapal.

Kapalna genep meter lega sareng ampir opat meter panjang. Pangwangunan diwangun ku piring logam, rod sareng windows kaca. Hal ieu digentoskeun sapertos na sapertos pakan burner.

Jepang sareng USO

Nalika kapal ditarik ka darat, lawangna dilaporkeun dibuka sareng hiji awéwé ngora anu umur 18 ka 20 taun, ngagem kotak quadratic anéh dina panangan na, kaluar. Dina bunderan Kulon anjeunna disebatkeun salaku putri bodas.

Wanoja ngora, nganggo baju lawon, katingalina ramah, tapi nyarios basa anu teu dikenal. Di jero kapal aya prasasti khusus sareng bahan unik anu sanésna dijelaskeun salaku baju ranjang sareng karpét.

Simbol dina parahu

Putri bodas ngagaduhan jangkungna kira-kira 121 sentimeter sareng kulit pucat. Rambut sareng halisna beureum beureum, tungtung rambutna sareng untaian elongated bulu bodas atanapi kain hipu. Sanaos ieu mangrupikeun cara anjeunna dijelaskeun dina naskah-naskah, kusabab alesan anu teu dipikanyaho gambarna lengkep beda sareng pas na teu katerangan.

Dikirim ka laut?

Sejarawan Yanagida Kunino ngira yén awéwé éta kusabab alesan dikirim ka laut dina parahu bunder. Éta henteu biasa dina waktos éta. Objék najan penampilan atypical na, henteu mabur dina hawa, tapi ngan ngambang dina cai cai.

Téks anu disebut Toen shōsetsu nunjukkeun yén putri bodas sigana nyaéta putri raja asing di nagara deungeun. Panginten anjeunna parantos nyéépkeun jangji pernikahanna, parantos diusir ka laut, sareng sirah kasanguna dina kotak misterius éta.

Sanaos kaayaan éta rada kejam, warga setempat sareng awéwé misterius mutuskeun balik deui laut sareng parahu. Panginten sieun teu dipikanyaho atanapi goib nyarioskeun aranjeunna pikeun anu terang.

Misteri tina kapal monolitik

Bagian kidul Taman Asuka Jepang dipatalikeun ku misteri ieu. Éta ngandung 800 ton batu monolitik, ngingetan kapal kerung anu misterius. Disebut Masuda-no-iwafune (Kapal Batu Masuda). Monolit ngabogaan panjang 10 méter, lebar 7 méter sareng jangkungna 4 méter.

Ngagumunkeun, aya ukiran dina monolith dina permukaan, nunjukkeun sababaraha prosés anu bentukna batu anu teu dipikanyaho. The monolith ogé ngagaduhan tilu liang alun-alun. Aya seueur téori - salaku conto, éta mangrupikeun mémori ka Situ Mesuda anu dileupaskeun pisan. Aya anu nyebatkeun éta janten stasiun observasi astronom kuno, anu sanésna nyarios yén makam tiasa janten karajaan kulawarga karajaan. Tapi mayitna teu acan aya anu mendakan.

Dina 2017, para teoritis Takehar Mikami sareng Giorgio A.Tsoukalos ngumbara ka situs éta. Anjeunna yakin yén monolit tiasa mangrupikeun mitologi Jepang Jepang Sky. Naon anu hartosna monolith? UFO? Boh waé, misteri katingalna ku dunya séjén.

video

Tip pikeun buku ti Sueneé Universe

Luc Bürgin: Leksikna Sajarah Dilarang

Fakta anu diklasifikasikeun sareng panemuan anu disumputkeun ti A dugi Z. Buku anu sanés ku wartawan anu terkenal Luce Bürgin nyerat peristiwa sapertos panemuan bajak pembesar kaca dina Harta Pulauatanapi anu leres ngeunaan Lukisan Mona Lisa a Dahar peuting kamari. Éta ngurus seueur masalah sanésna anu disumputkeun atanapi ngahaja dibohong sareng didaptarkeun sacara saksama dina publikasi, dibarengan ku foto anu compelling.

Luc Bürgin: Leksikna Sajarah Dilarang

Artikel nu patali

Leave a Reply