kabiasaan naon gaduh haté jeung jiwa kami?

6948x 08. 04. 2019 1 maca

Ngeunaan béda antara pamahaman umum tina sababaraha kecap jeung gagasan ngeunaan kumaha kecap sarua ieu dipikaharti jiwa mindeng ngabalukarkeun diskusi. Contona, kecap kabiasaan asalna tina basa Latin nu hartina kabiasaan behavioral, rutin. Saban jalma miboga sababaraha kabiasaan tangtu nu mawa ka hirupna Peraturan. Contona, cangkir isuk kopi jeung nonton warta. Lajeng pariksa e-surat. Aya kali nalika kuring ieu gaduh kopi jeung nonton warta - hal éta "méméh e-surat". Surélék mangrupakeun tambahan anyar pikeun rutin sababaraha dekade abdi heubeul. Saterusna kuring gé boga pancuran sareng mareuman ka kantor. Ku kituna éta dinten normal kuring.

Kabiasaan brings kana Peraturan hirup

Urang kabeh gaduh prosedur dawam urang, nu rupa-rupa saeutik leuwih waktos, tapi rutin - kabiasaan - mean keur urang jenis jangkar atanapi locators. Tetep rusuh di salak, kalayan anu dulur boga nyanghareupan. kabiasaan urang anu ogé reflected dina gaya hirup urang:

,, Kami runner a; Kuring dahar wungkul dahareun organik; Kuring hadir unggal ibadah Minggu; Unggal isuk kuring buka for keur leumpang; Saban poé sanggeus dinner I baca; Unggal soré di 16: 00 nyandak sare waktu beurang anu; Kuring mimitian inuman unggal dinten di 17:. 00 "

kabiasaan fisik urang nu keur jalma di sabudeureun urang salaku lampu héjo atawa beureum. Numutkeun aranjeunna kedah diajar maneuver sabudeureun urang Kabiasaan entrenched jeung well-groomed. Hiji bagian badag tina kabiasaan fisik urang téh ngarupakeun matéri pilihan jeung adaptasi. Urang bisa ngarobah dina will, sanajan kuring bet megatkeun sababaraha kabiasaan ingrained ngabutuhkeun upaya hébat. Sanajan kabiasaan éliminasi kayaning narkoba, judi, miras, bohong jeung selingkuh geus euweuh hal salah bisa dirina beurat, sarta ieu kabiasaan goréng tapi anjeun bisa neangan leupas tina.

Kabiasaan pangpentingna jantung

Kabéh boga hiji hal di umum - aranjeunna mobile. Aturan dunya anjeun, sarta acan maranéhna bisa diganti, dirobah atawa dikaluarkeun tina hirup anjeun nalika hayang. Sabalikna, wae bisa kaasup kana daptar kabiasaan anyar. Di sisi séjén habitus Maximus nujul kana "kabiasaan pangpentingna haté anjeun sarta jiwa". kabiasaan ieu ulah milih sadar, tapi awakens di maneh ku Kaayaan atawa kabiasaan diajar. Aranjeunna geus kabiasaan utama anu lamun nuturkeun, Anjeun nyieun congruent, manusa sakabeh. Kuring bisa nambahkeun "sadar sacara rohani" mahluk, tapi spiritualitas mangrupakeun pilihan pribadi tiap urang.

Habitus maximus téh kabiasaan anu nganyatakeun "anu bener". Bari kabiasaan fisik masihan hirup anjeun dina urutan, kabiasaan haté anjeun mawa urutan kana Anjeun salaku mahluk manusa. Aranjeunna pola tina kabiasaan, alami anjeun jiwa. Kabentuk dina diskusi budak leutik kalayan sawawa atawa milu dina sagala rupa kaayaan anu ngakibatkeun idéntifikasi instan atanapi awakening. Jelas kuring baris némbongkeun Anjeun unggal tilu pilihan ieu.

Kolot hayang pisan lulus dina hikmah sarta pangalaman barudak maranéhanana Na. Kitu ogé, barudak boga kedah kuat pikeun meunangkeun persetujuan ti kolotna. Kolot hoyong ditempo tur katarima. A dilahirkeun ku pangaweruh jeung rarasaan nu kolotna masihan eta greatest sadaya palajaran: Kumaha teu ngahianat diri. barudak seni Ieu diajar ku observasi sarta nyerep kabiasaan kolotna ', ningali kumaha kolotna nanganan sieun dedi kalayan wani na martabat.

Cara kahiji - Kolot masihan urang conto

Contona, basa indung anu nangtung pikeun kaadilan sosial dina karya atanapi advokasi kolega, sabab mangrupa hal katuhu pikeun ngalakukeun sahingga leungit jobs maranéhanana. anak teu bisa neuleuman jeung kalakuanana leres ku ngagunakeun kecap. Anjeunna perlu kawani ieu dibikeun ka bapa jeung indungna. kudu ngalaman wani jeung kaadilan, anu mangrupakeun kenangan sakumaha vivid ngabahekeun leuwih kana haténaTur jadi emas cair bakal manggihan cara maranéhna pikeun jiwa-Na. Parasaan tur kenangan yén bakal ngahasilkeun jenis jalma anak janten engké di kahirupan - kawas bapana, sakumaha ogé indung macul na - jadi kabiasaan maksimum na. Maranehna jadi kabiasaan haté tur jiwa-Na.

Bener tur wani anu nyata manéhna, aya ukur pikiran jeung kecap. Éta kabéh tinggal energi paranormal jeung méntal anu anak karasaeun ngaliwatan bapana, sakumaha salinan-Na. Bapa ieu anak instilling dina raraga miara iman jero maranéhanana, ngan salah tetep personalities integral. Anjeunna kudu hirup hiji hirup kandel keur bapa kuring jeung anak nu bakal datang. sieun Batin nu bisa ngahianat sorangan, eta tetep aya. Tapi anjeunna nyebutkeun yen teu kudu nguciwakeun bapana, atawa putrana.

Barudak anu tumuwuh nepi tanpa kapamimpinan jero ieu ngaliwatan hirupna ku tipe tangtu emptiness jeung amarah, nu ieu sadaya waktu nyobian pikeun ngaidentipikasi. Maranéhanana nyaho yén maranéhanana geus saprak rarasaan budak leutik tina incompleteness, tapi tina naon? Jalma anu miboga kolotna asih sering ngomong: "Kuring nyaho yén kolot mah dipikacinta kuring, tapi ...". Batur nyebutkeun yén meureun aranjeunna teu dipikacinta cukup, atawa kolotna teu bener ngarti, tapi maranéhna terang yén maranéhna téh ngan pilari alesan - nyekel minnows, sakumaha dad kuring dipaké pikeun nyebutkeun. Jalma anu geus kungsi budak leutik traumatis, éta collapses mun nyiksa.

Naon aran téh lengkep - malah dina kasus nyiksa, kantun sabab pernah ngalaman mindahkeun ritual hikmah parental kana jiwa sorangan. Aranjeunna pernah dirasakeun pangalaman awakening nalika kakuatan nyambungkeun kolotna kalayan anak, ngaliwatan sababaraha channel haté kosmis sarta komunikasi pesen na:

"Kau bagian tina hal badag ti dirina. Eta gumantung kana naon eusina terus ucapkeun. dunya ieu, jeung kuring ngeunaan miara anjeun. Hirup ogé, kusabab éta penting. "

Cara kadua - I tingali conto alus ngeunaan naon atuh teu hayang

Cara kadua jalma nu manggih maximus watek nya, upami janten disaksian hal dimimitian idéntifikasi pribadi-Na. Dupi anjeun nyebutkeun: "Kuring pernah gé jadi kawas éta." Contona, saurang nonoman anu dina kekerasan pitch disaksian atanapi bullying anak lemah. salah No kungsi datang pikeun mantuan lantaran dulur sieun merangan ka. anak lemah trembles kalawan sieun jeung anak - panitén, pinuh ku ngamuk, éra jeung sedih janji: "Kuring pernah bakal mairan a. Kuring moal ngubaran hiji manusa keur kitu horribly. Na pernah ngantep jalma sejen kawas ieu qolbu saha. " Sabalikna, éta bisa lumangsung yén hiji jalma ngora mangrupakeun saksi kana kajahatan sareng nu geuwat nangtukeun. "Kuring hayang jadi hiji jalma teuing kitu".

Kuring mah ngawangkong didieu ngeunaan ibadah atlit atanapi selebriti. Kuring ngawangkong ngeunaan pangalaman ningali batur anu boga kawani pikeun ngabejaan kaleresan, sanajan konsekuensi kasar, atanapi ngalakonan hal anu katuhu euweuh urusan naon nu séjén advises anjeunna teu ngalakukeun eta. gadis ngora disaksian hiji kajahatan kitu, sanajan konsekuensi serius tur dijelaskeun ka kuring saperti kieu: "Kuring méh ripped haté kuring kaluar keur dirina. Abdi teu bisa ngabantu tapi nya. Aranjeunna ngonci nya di jail. Kuring terang eta bakal aya nganiaya komo meureun maot di dinya. Manehna tumaros sabab sesa urang bisa hirup di nagara bebas. Kuring jangji sorangan nu maot needlessly. Kuring jangji yén di kahirupan mah bakal coba pikeun nyegah sagala sangsara manusa. Ieu mah jalan kahirupan. " Perjalanan awéwé kieu - kumawula nya manusa - geus dijieun maximus watek: karep pikeun sakabéh manusa, kecap jeung pikiran non kekerasan, generosity tina jiwa.

Cara katilu - Pangalaman Pribadi

Cara katilu di lalaki awakens na atanapi watek maximus dirina nyaeta partisipasi pribadi. involvement pribadi langsung biasana pakait sareng hal langgeng hiji sore atawa peuting, sugan teh prom sakola. Tapi dina hal ieu manéhna nyangka pangalaman teuing panjang salaku attending jam nu tangtu dina mangsa sataun sakola atawa silaturahim husus atanapi hubungan, hal anu utamana hésé, sahingga pisan ngabentuk. Contona, hiji taun panas guruna rongkah jeung nini atawa aunts anu sering disebutkeun salaku waktos magis. Henteu ngan alatan hubungan asih nu kabentuk tapi ogé lantaran awakening nu eta lumangsung. Lalaki ulubiung bakal inget pikeun sagala rupa alesan, sabab keur manehna eta dimaksudkan "Robah Kahirupan".

Tanya sawawa pikeun usum luar biasa, sarta naon deui ieu "ngarobah hirup." Paling sering ngabejaan Anjeun tina hiji memori paguneman nu hal kajantenan atanapi diajar hal anu robah kahirupan maranéhanana. kecap kuring - ieu dibikeun ka aranjeunna teh hikmah nu disababkeun eta bangun. Hiji lalaki ngawartoskeun kuring nu kolotna di umur tilu belas dikirim ka camp panas jadi kado keur akte a. panas nu disimpen kahirupan hiji budak anu drowned di walungan. Budak manehna sababaraha poé sanggeusna kapendak sarta ngawartoskeun anjeunna: "Wah, anjeun disimpen hirup abdi. Jigana ayeuna urang kudu hirup kahirupan misah, sabab Allah ngutus anjeun simpen kuring. "

"Kuring sangka manéhna gélo, tapi lajeng Kuring ngarasa karapihan luar biasa. ari kitu dunya kuring seemed jadi nice. Lajeng abdi jangji yén bakal hirup hiji kahirupan nu hade jeung nu bakal cukup. "

Artikel nu patali

Leave a Reply