Kumaha ngagunakeun énergi Feng Shui

9040x 02. 05. 2019 1 maca

Kuring dahareun ngeunah, lamun disiapkeun leres, oge salah sahiji Feng Shui, mung kasaimbangan bahan babarengan nyieun hiji piring ngeunah. Feng Shui lingku kami madhab, éta harmoni atawa kasaimbangan, prakték ieu dumasar kana Yin jeung Yang, nu sakabéh urang geus pasti uninga. Ku teken énergi Feng Shui asal anjeun atanapi kantor téh ngan saukur penting pikeun meunangkeun deui jeung mertahankeun kakuatan sorangan. Eta bakal nulungan urang harmonize hubungan pribadi jeung kulawarga anjeun.

Feng Shui

Hayu urang menta hiji sual fundamental. Kumaha anjeun ngarasa betah. Kabéh nu peryogi mangrupakeun aréa datar ngan saré? Ngagunakeun susun na salaku rohangan pikeun realisasi hobi, atawa workshop imah? Mun urang hayang ngarasa alus di imah, urang kudu ngalakukeun hal ngeunaan eta. Hayu urang mimitian ti mimiti na éta lawang ka apartemen atawa imah.

Éntri ka apartemen atawa imah

lawang lawang - ieu kartu bisnis munggaran urang jeung gambaran mimiti. Di dinya, urang terang masalah paling. Dveře Éta nu dicokot énergi Feng Shui na ngabejaan aranjeunna "Baham imah". Chipped na peeling perbaikan panto, ngaganti ngirim kartu dina panto. Hadé pisan mun éta hayu anjeun ngahasilkeun labél elegan dina logam. idéal téh align warna kartu bisnis logam jeung konci input. Bisa masang lawang logam panto knocker. Sanajan urang teu make eta geuwat raises penampilan panto sareng masihan aranjeunna solidity. Heubeul doorbell buzzing ngaganti eta ku salah anyar ku wirahma nice.

Kuring doormat luar panto ngagambarkeun anjeun. Ulah poho ngeunaan dirina. Lamun kami bisa ngaluyukeun spasi dina hareupeun lawang. Pikeun nyeret énergi positip kana hiji apartemen atawa imah, teu aliran énérgi Shui feng pikeun meungpeuk nanaon. panto kedah diterangkeun jalur lempeng, kembang di lawang kudu garing sarta layu. Kuring cet panto penting. Upami Anjeun gaduh panto hareup nyanghareup wétan, éta anu héjo warna pangalusna, bulao atanapi coklat. proporsi lawang Kuring keur ukuran imah penting. Imah badag anu cukup ku hiji panto badag.

rohangan gede

Lorong téh ngan kartu sejen anu bakal daya tarik pikeun didatangan na malah nyieun entri anjeun kana dunya anjeun friendly. Piceun slippers heubeul for neng. Aranjeunna dahsyat na yakin atuh, Aku saratus kali hadé nganjang ngan leumpang di kaos kaki ti ngabogaan suku "slippers, nu tos seueur atuh Gusti weruh saha, teu cacah nu piaraan, nu kawas kaulinan pikeun nyapek. Dina gantungan nu ogé teu kudu parade tina naon rék nempatkeun dina pacilingan teh.

Ti aula kudu ditempo di dapur. Ku kituna upami teu niat pamer hiji garis anyar jeung hayu panon sésana Anjeun atawa nganjang dina utensils bersih gunung. Upami Anjeun gaduh lorong gelap tanpa jandéla, cet hiji warna caang - Palasik ocher bodas atawa bulak sampurna tur meunangkeun diri kana sumber lampu cukup aula. Ruang leutik - nu langkung terang kana eta kuring kudu meunang.

dasarna nyaeta datar beberes

Kabeneran aya nu urang, salaku hal kahiji maranéhna ngabersihan sakabeh susun. Sahenteuna sakali sataun. Salah sahiji prinsip doktrin nu nyebutkeun yen ukur hiji spasi beresih jeung beberes siap nampa hiji energi seger anyar. Meunang leupas tina lebu tina kamar na kana nooks na juru sahiji uyah laut Sprinkle kamar. Ninggalkeun eta pikeun digawe sadaya beurang jeung lebu ukur mangka ieu vacuumed. Uyah boga kakuatan pikeun manteng sorangan négatip Chi. Leupaskeun kabeh kembang garing - nahan energi négatif. Anjeun masihan vas kembang cut seger jeung buang jauh fading heubeul. Aranjeunna ngabandungan di heubeul, tanaga négatip.

Tambahkeun uyah laut kana ember cai, usap susun éta. Lamun urang geus ngamimitian pikeun ngabersihan up, bangun papakéan Anjeun. Meunang leupas tina "model" heubeul. Hayu urang masihan ka zakat, atawa ngan saukur dialungkeun dina wadah dina lawon heubeul. Nya kitu, urang kedah meunang leupas tina hal anu urang dipake taun. Di dieu urang kudu% kapastian ampir 100 yén anjeunna pernah bakal make eta. Hal anu teu dianggo, boh perbaikan atawa kaunggulan. Mun anjeun bisa bagian jeung sawatara hal, masihan diri tugas unggal dintenna pikeun neangan leupas tina salah. hadiah pantes, ngomong ka basar nu malah haratis.

Cet susun Anjeun

Cet susun Anjeun. Warna anu kacida irreplaceable significance. kelir pastel caang kami milih pikeun kamar leutik nu aya sahingga brighten na visually ngalegaan. Darker sarta kelir vibrant kami can mampuh di kamar badag, dimana aya nyatu lampu alam.

  • beureum awakens napsu jeung drive kelamin. Tapi cukup agrésif. Ku kituna eta taliti. Teu hal ngawujudkeun éta getih beureum.
  • Warna alus nyaeta beureum ngora. Ieu pinuh ku tenderness.
  • warna jeruk teh warna énergi. Éta mesin nu drive anjeun. Éta warna kabagjaan sarta cahaya panonpoe. Nempatkeun dirina di ruang tamu atawa dapur atawa kamar makan.
  • warna bulao induces rasa tenang sarta stabilitas. Idéal pikeun pangkeng teh.
  • koneng brighten malah juru darkest. Idéal pikeun spasi leutik.
  • bodas lajeng warna kabersihan jeung urutan.
  • coklat Sanajan warna kaamanan sarta kaamanan, tapi teuing serius. Abdi teu bakal ngagunakeun warna ieu, sagampil teu warna alus hideung.

pawon

Dapur kudu bersih, tangtu. Pikeun aliran positif énergi kahirupan kedah di dapur, kembang jeung mangkok buah seger. Leupaskeun bundles nongkrong sayur. Toko knives kituna teu ditempo. Mémang maranéhna emit énergi négatip pikaresepeun. Pernah ngagunakeun masakan ruksak atawa chipped. Ieu brings Ngaruwat. edges seukeut meta salaku arrowheads sarta ngaleuleuskeun anjeun. Tempat pikeun masak - nu cooktop atawa kompor, salawasna tetep beresih. Ieu dasarna salah sahiji elemen dasar Feng Shui - seuneu.

A mangkuk buah ogé nempatkeun dina meja makan. Mun mungkin, sakuduna digolongkeun dina terangan meja makan. A spasi mana paling hidangan kudu dicét dina jeruk pastel atawa warna ocher. Simkuring can tangtu milih pikeun kombinasi kelir. Pikeun tembok panjang bisa ngagunakeun warna darker dina tembok pondok warna torek. Jandela kedah kembang di buleud jandela. Kami teu kedah overdo eta - jeung nerapkeun eta sakuliah ngarep - kalawan objék hiasan. Aranjeunna rada ngahalangan aliran énérgi positif. Salaku objék hiasan rada oxen rupa hiasan kristal sarta cut kaca. objék gelas kristal Leutik téh régulator négatip tina Chi.

fixtures

Sahiji komponén penting susun katala positif nyaéta warna bohlam na jenis fixtures pencahyaan. Total musibah, pamakéan sumber lampu tiis. Urang milih sumber prinsip lampu kalayan suhu warna ngeunaan 3000 Kelvin. Inpo ieu biasana dituduhkeun kana bungkusan tina sumber cahaya. Naha bohlam Palasik atawa téhnologi LED. Mun urang hayang cukup lampu pikeun enggon gedé, sarta lamun kami maksudna nganggo bulbs LED, sangkan milih sumber sareng kaluaran sabudeureun 12 Watts. lampu méja leutik bulbs kalawan kakuatan cukup 4 Watts LED. Pikeun rupa-Ngepaskeun atmosfir can tangtu jadi on lilin aromatik leungeun atawa lampu.

pangkeng

pangkeng teh geus tangtu bagian anu kacida penting tina spasi hirup. Kabéh téknologi modern kayaning TV, komputer aman ancur atmosfer pangkeng teh. Éta bawa kana pangkeng lantaran stress jeung karya. Nukeuran hawa saloba mungkin. Pangkeng pinuh ku hawa ngeuyeumbeu sarta debu anu kualitas killer sare. Numutkeun ajaran Feng Shui henteu alus pikeun boga pangkeng pinuh ku kembang. Sanajan pangkeng badag. ranjang ogé kudu boga aksés gampang ti dua sisi. Ideally, ranjang kudu dua tabel. ranjang kudu jadi di garis sarua salaku panto ka pangkeng teh.

Ulah bobo di handapeun jandéla bevelled siling, beam atawa kawas. Saterusna, cadar di kelir agrésif - beureum - aman dispose sare kualitas. Kombinasi kelir kedah di warna kulit. Malah pilihan Gambar kudu katala kana kahayang intim Anjeun. Gambar kedah pinuh énergi positip. Gambar idéal nyaéta émosi positif sarta kageulisan. lampu Subdued téh lajeng jadi dadasar pikeun cahaya saméméh waktu sare.

Hayu ngambekan susun

Sacara prinsip, urang lajeng bakal kudu milih hiji minimum jati nu blok aliran énérgi. Rame susun teu engapan. Jati kedah rada kalawan sudut rounded. Masihan susun anjeun sarta ngagem jati kai. Kai mangrupakeun salah sahiji tina lima elemen sadaya énergi. Aranjeunna kaasup kénéh cai, seuneu, bumi jeung logam. Énergi kai nyaéta énergi kamekaran, gizi jeung kaséhatan. Hal ieu dilambangkan ku a warna héjo sarta coklat. Kai tradisional evokes rasa kulawarga, kaséhatan sarta vitalitas.

Artikel nu patali

Leave a Reply