Salaku parobahan kosmis mangaruhan awak fisik urang

6204x 31. 05. 2019 1 maca

Kami kabeh disambungkeun jeung alam semesta. Kami alam semesta, anu dinyatakeun salaku manusa, nu hartina lamun aya parobahan di langit, sarta kami ngarasa yen urang ngarasa. Dinten / wengi, poé cerah / mendung. Parobahan di jagat raya urang ngalaman mah ngan saukur tingkat emosional jeung spiritual, tapi ogé dina tingkat fisik.

Pikirkeun hal cara kieu ... urang terang yen Bulan mibanda kamampuhan pikeun pangaruh pasang sagara, sarta kami nyaho yen kami ogé geus nyieun ampir 80% cai. Ngabayangkeun, teras, naon pangaruh teu bulan ka kami? Kitu ogé sipatna bisa rupa planét di langit diaktipkeun dina tingkat fisik, naha éta brings kakuatan low jeung énergi tinggi, tanaga éksternal atawa énergi internal.

Naon nu hartosna dina watesan Astrologi énergi low?

Kosmos emits énergi low padahal urang geus loba planét di Retrograde, atawa lamun aya hiji transit atanapi shift signifikan nu butuh urang datang deui na melong hal ti baheula ku kituna urang bisa pindah ka hareup.

Ieu énergi frékuénsi low bisa nyieun halangan, nu jadi marga urang kanyataan yén urang ngarasakeun jam, sluggish, lethargic sarta slow. Meureun aya masalah sareng nyerna, atawa urang bisa manggihan yén urang leungit motivasi fokus dina hal anu jalan. Gejala kayaning bloating, létoy, sénsitip, irung runny, kabebeng, nyeri otot, atanapi nyeri deui bisa ogé ditempo.

Meureun aya kahayang pikeun bobo beuki mundur jero, anu sabagian leres lamun énergi ieu ogé diarahkeun ka jero.

Naon nu hartosna dina watesan Astrologi énergi tinggi?

Kosmos emits énergi tinggi mun anjeun ngawitan hiji siklus anyar, lamun pangeusina asup tanda anyar nalika urang samagaha tina panonpoé atawa bulan, sarta lamun urang boga bulan anyar atawa bulan purnama. Ieu kabeh perioda lamun urang meunang dosis kentel énergi ti planét luhur. intuisi urang jeung abilities paranormal bisa ngaronjat salila période énergi tinggi, anu bisa ngaktipkeun panon katilu jeung headaches dimaksudkeun ogé.

Énergi RF bisa ngabalukarkeun rasa rélaxasi sahingga bisa ngagedékeun sagala nyeri repressed tur gering. Urang ogé geus rarasaan alus inténsif, ngabalukarkeun yén urang ngarasa diideuan. Énergi tinggi urang ogé bisa ngalakukeun kitu sénsitip jeung karentanan pakait jeung batuk na colds jeung virus lianna. Énergi frekuensi tinggi ogé bisa ngabalukarkeun masalah darah, leungitna kasaimbangan atanapi pusing, deterioration tina kulit jeung pimples / jerawat. Ogé bisa némbongkeun kacenderungan ka insomnia, kahariwang jeung malaise umum.

Naon énergi batin ieu ti sudut pandang astrologi?

Kosmos miwarang kami rék jero iraha urang mungkas siklus heubeul atawa nu Nyiapkeun pikeun bab salajengna dina kahirupan urang. Énergi internal ogé bisa lumangsung salila periode retrograde, equinox autumnal jeung solstice usum tiis. Énergi internal mindeng datang ukur moments sateuacan na moments sanggeus parobahan utama atawa shift sabab waktos nu urang kudu adaptasi deui bakti diri ..

Énergi internal sabenerna bisa mantuan ngaleungitkeun gejala fisik sarta bisa ngaktipkeun prosés penyembuhan jeung sékrési awak. Kusabab énergi anu sedot, gejala fisik anu sering dirasakeun internal.

Naon tanaga kaluar ti perspektif astrologi?

Kosmos miwarang kami énergi kami radiating kaluar sanggeus urang dimimitian hiji siklus anyar, atawa lamun aya shift énergi anyar. kakuatan éksternal anu ogé dirasakeun salila equinox spring jeung solstice usum panas. Énergi éksternal Ieu tiasa ngabantu kami mere ilham jeung ajak urang na oge bisa merangsang prosés penyembuhan awak. Nunjukkeun yen tanaga geus diarahkeun ka luar, nu mana tanda mindeng katempo dina tingkat luar.

Internal jeung énergi éksternal na beroperasi dina frékuénsi luhur sarta énergi low bisa ngarobah cara urang ngarasa, sarta kami nampi sagala énergi ieu. Éta ogé penting pikeun dicatet yén tanda fisik sarta gejala anu sering dirasakeun nalika aya halangan atawa isu fundamental anu perlu kajawab.

Lamun aya bewara pola di jagat raya sarta dina kaséhatan anjeun, eta oge bisa nyadiakeun clues kana lalampahan penyembuhan Anjeun. Penyembuhan. Contona, upami anjeun gaduh sakitar bulan purnama atanapi headaches shift planet, éta bisa hartosna yén intuisi anjeun bakal diblokir, tur perlu pelepasan. Kitu ogé, lamun ngarasa capé sarta lethargic salila période énergi low, éta bisa jadi ku sabab anjeun kedah nyandak waktu-pertahanan diri, sarta pikeun masihan stepped jero. Cara pangalusna pikeun lulus kalawan betah, geus mikir ngeunaan gejala anjeun lajeng kasampak di dinya dina watesan énergi.

Contona, upami anjeun boga nyeri, tikoro garing, Anjeun bisa nanya ka diri:

  • Naon tahan, naon énergi nu peryogi meunang ka tingkat luar?
  • Kumaha anjeun tiasa nempatkeun kaluar?

gejala fisik anu salawasna tanda saimbangna. Kabéh bisa ngalakukeun anu keur nourish sarta ngajaga awak anjeun dina cara pangalusna anjeun tiasa oge diajar ngokolakeun energi maranéhanana salila shifts kosmis ngaliwatan ritual, semedi, latihan jeung saterusna.

(Author urang catetan: Sadaya informasi anu dikandung dina artikel ieu téh kanggo inpormasi ukur Dina hal naon kasusah utama pikeun neangan pitulung profésional..)

Tip pikeun buku balanja Sueneé Semesta

Ruediger Dahlke: Depresi sakumaha ucapan jiwa weary

Ruediger Dahlke: depresi salaku ucapan jiwa weary

Ti ieu publikasi, Anjeun aya bewara kumaha kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngabuktikeun ngabebaskeun subconscious Anjeun jeung kumaha carana meunang leupas tina pamadegan struktur anu heubeul jeung sia. Eusi ieu supplemented ku latihan praktis, ngaliwatan nu bisa ngaleupaskeun énérgi vital AnjeunNu bisa bakal diblokir, tur kumaha carana ngawitan bentukna kahirupan maranéhanana sorangan.

Mantak Chia: Taoist penyembuhan kosmis

Mantak Chia: Taoist kosmis penyembuhan

Taoisme Hal ieu dumasar kana kapercayaan dina harmoni, persatuan, nu sampurna ngagabungkeun sagala hal jeung fenomena. nyeratna presents nu maca jeung detil ti Dunya Kulon anggapanana warna Qi (Qi Kung Terapi warna), nu mangrupa hartosna penting pikeun ngaktipkeun jeung nguatkeun sistim imun lalaki.

Artikel nu patali

Leave a Reply