perang nuklir di India kuno?

618583x 05. 06. 2019 1 maca

Nalika penggalian di daérah dayeuh India kuno Harappa sareng Mohendžodaro (landian Gundukan tina maot) ngahontal tingkat jalan aslina, tumpukan sésa-sésa rangka anu kasebar di sakumna kota. Seueur kerangka anu nahan leungeun sareng bohong aya dina taneuh saolah-olah maranéhna tos maju bearers Aranjeunna ekspektasi nasib menacing. Sigana lamun aranjeunna ngan iklas di jalan, unburned.

Massa Violent Death?

skeletons ieu rébuan heubeul sanajan ku standar arkéologis tradisional taun. Naon bisa ngakibatkeun jalma jeung kalakuanana dina cara kieu? Naha satwa neroznesla decomposing corpses? Resmina eta henteu dipikawanoh anu ngabalukarkeun massa ieu maot telenges. Tapi bener yén skeletons ieu diantara paling radioaktif kantos ditulis dina excavations kapanggih. Tingkat radiasi téh comparable kana kasus tetep rangka tina Hirosima jeung Nagasaki.

Dina hiji tempat nu tangtu, para élmuwan Soviét aranjeunna kapanggih rorongkong nu gaduh 50x gelar leuwih luhur radiasi ti tukang normal.

Kacamatan jeung Harappa Mohendžodáro moal hijina tempat ku nasib sarupa. Aya batur nu gaduh gejala sarua sugestif tina ledakan badag skala. Hiji conto nyaéta kota lokasina diantara dua untaian Walungan Gangga, deukeut gunung Rajmahal. Kabéh indikasi anu yen tempat ieu abruptly kakeunaan hawa ekstrim. beurat badag tembok sarta pondasi panas dilebur sarta digabungkeun jeung kaca atawa bahan keramik.

sésa-sésa rangka tina Mohendžodáro

Henteu aya kagiatan aktivitas vulkanik

Dina Mohenžodaro atawa kota lianna, taya bukti aktivitas vulkanik sarta skala badag. Hiji katerangan logis bakal ngaku ayana hal éta bisa samalah ka ledakan nuklir atawa sahingga mun pakarang sejen nu teu nu boga pangaruh teu kurang pikasieuneun. Naha éta éta nanaon, éta pikeun sakabéh kota anu disebut di luhur sarta pangeusi maranéhanana pangaruh utterly dahsyat.

Numutkeun pananggalan radiokarbon, mangka dianggap yén skeletons anu kaluar tina waktos 2500 SM. Urang kudu tetep dina pikiran kitu, eta lamun skeletons anu kakeunaan radioaktivitas kuat, urang moal sigana teuing ngora ti lamun éta dina kanyataanana normal.

Eta kudu recalled yén pertimbangan pakarang nuklir teu kahaja. naskah India sajarah (misalna. The Mahabharata) jelas nunjukkeun yén dewa nalika zaman kuna kasurupan pakarang pemusnah massal (Brahma Sastra). Aya sababaraha spésiés. Sababaraha dibeuleum dina seuneu tina sarébu suns, batur ngaleungit mupus musuh dunya.

Mun urang Tapi rék pikir ngeunaan widang naon waé kagiatan vulkanik fatal, teras settles kumaha eta Sigana di nu Mohendžodáro na Pompeii, nu ngabalukarkeun karuksakan atra. Concomitants ka kami dina lebu vulkanik dimungkinkeun dilestarikan anu écés béda. Mun Mohendžodáro jeung kota lianna kungsi turun rada béda. Nu tangtu teu ukur perang nuklir di India dina waktu leuwih 4500 taun? Frightening? ngembangkeun parusahaan urang urang pakarang nuklir saprak kapanggihna radiasi kana blast modern kahiji cukup pithy pikeun kirang ti 100 taun.

ledakan nuklir Sababaraha accomplices mimiti horor dina beungeutna ngadawuh: "Urang tumaros sateuacan ...", sahingga: Kami geus rengse sateuacan

Artikel nu patali

6 komentar on "perang nuklir di India kuno?"

  • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

    S, a cataclysm nuklir di kota India tina Harappa na Mohendžodáro ieu ditulis loba buku, tempat favorit anjeun? "Tanda Patarosan? "Kuring nyarankeun bacaan

    • S S nyebutkeun:

      Kanyataan yén Bumi nyaéta puseur Alam Semesta, ieu sakaligus ogé ditulis loba buku (nu pang pentingna nyaeta meureun Aristoteles urang "Di langit"). Ku teu sangka nu bakal merta geus disaksian sababaraha publikasi ngeunaan veracity tina sababaraha klaim.

      Aya bakal jadi cukup, contona, mun gaganti assertions ngeunaan "loba buku", ceuk hiji rujukan husus ka ieu publikasi nu ngandung émbaran husus on radioaktivitas ukuran dijieun (metoda keur sampel meunangkeun, metoda ukur hiji nilai diukur).

  • Sueneé nyebutkeun:

    Ngaran - bisa disusud. Kuring nempo gambar saha cenah eta ... :)
    Angka - Coba mun nempo Purba mahluk luar angkasa: S03E09 - mahluk luar angkasa sarta deadly Pakarang. Ieu museurkeun husus dina pakarang nuklir. Meureun anjeun nimu ogé panulis cutatan nu. Kuring sieun kitu, yén nilai husus (naon maranéhna ménta of) aya nanaon uninga. Pikeun pangaweruh abdi, dirumuskeun ngan hiji nilai relatif (atawa lilipetan persen) ngalawan N & H.

    • S. S. nyebutkeun:

      Lamun nyaho ngaranna, naha henteu ngeusian?

      Ngeunaan éta nilai relatif ka Hiroshima: deui bakal nulungan lamun ngomong sahenteuna nilai ieu lamun nyaho éta. Infestation di Hiroshima éta alatan relatif leutik (bom exploded di midair, lebu kitu disedot, produk tina ledakan sumebar), jadi meureun pendekatan mimiti sigana bakal cukup pikeun digawe sareng tingkat normal radiasi tukang di Jepang (nu 2-3 kali leuwih handap, contona, kalawan kami sarta leuwih handap ti sababaraha lokasi basis uranium alam atanapi thorium leuwih ti Ceko).

      Ngainduksi radioaktivitas dina tulang korban Hiroshima kedah pisan leutik (tapi jadi jauh Kuring geus teu hal éta, jadi éta ngan hiji tatarucingan.) Urang bisa nyebutkeun yen urang tiasa coba keur ngitung atawa tempat tuliskeun. Upami Anjeun gaduh sababaraha nomer, didieu sareng maranehna.

      • Sueneé nyebutkeun:

        Ngaranna teu inget, yen kuring wrote eta. Kuring teu hayang masihan anggapan kaulinan. Kuring néangan éta. Ieu tempat boh mangrupa AA atanapi testimonies video Steven Greer.
        Salaku I wrote, abdi boga nomer lianna.

  • S. S. nyebutkeun:

    Anu accomplices ledakan di New Mexico (anjeunna kahiji) ngaku naon nulis?

    Dina Hiroshima, tangtosna, mangrupakeun rujukan ka ngabeledug saméméhna logis, teu nyabit Nagasaki.

    Saterusna, eta bakal museurkeun jumlah total anu ukur sabagean tina radioaktivitas. Bisa anjeun tangtukeun aranjeunna? Dibandingkeun jeung Hiroshima éta gunana lantaran aya skeletons, sarta mibanda nilai pisan béda. Ku kituna anu, sabaraha na naon eta skeletons diukur?

Leave a Reply