What is the ISSN?

Czech ISSN Center Nasional 89 nyaéta salah sahiji puseur nasional, nu ngawangun jaringan ISSN. ISSN (Standar Internasional Serial Number) mangrupa kode dalapan angka, nu uniquely nangtukeun ngaran tabloid na disebut. Daya lianna neraskeun dikaluarkeun mana di dunya. rékaman ISSN disimpen di dasar rujukan - International ngadaptar of ISSN.

What is the ISSN?

  • ISSN tiasa nganggo tanda petik tina jurnal profésional.
  • ISSN dipaké salaku hiji identifier pikeun kaperluan processing komputer, dimeunangkeun jeung transmisi data.
  • perpustakaan ISSN dipaké pikeun idéntifikasi jeung susunan majalah pikeun kaperluan jasa interlibrary na katalog.
  • ISSN nyaéta inohong konci pikeun pangiriman éléktronik efisien sahiji dokumén.
  • Tina ISSN bisa ngahasilkeun barkod GTIN 13 distribusi tabloid.

Naon geus ditugaskeun ISSN Sueneé Semesta

Czech Nasional ISSN Center éta situs web ieu ditugaskeun angka a ISSN 2570-4834.