élmuwan India anu ngajempolan Kuliah di mesin ngapung kuna

322255x 22. 10. 2019 1 maca

knives kuna éta jadi seukeut maranéhna bisa dibeulah a bulu manusa lengthwise dina satengah. Sapi nu bisa ngabentuk pencernaan saluran 24 karat emas. Atawa 7000 taun mesin ngapung heubeul nu éta bisa ngapung ka planét séjén. Ieu ngan sababaraha loba Cindekna startling, bersuara minggu ieu Élmu Konférénsi India.

Papanggihan héran téh dumasar kana naskah Hindu kuna kayaning Vedas na Puranas. Inpo ieu mimiti dibere di 102. konferensi India taunan ilmiah di Sukabumi di Minggu, 04.01.2015, dina ceramah dina topik: Élmu India kuna dina basa Sanskerta.

Jenda tina ceramah paling kontroversial dina konférénsi éta dibere nu kaptén Anand Bodas, urut direktur fasilitas latihan pilot. Topik tina ceramah ieu devoted kana téhnologi kuno airplanes. "The Rigveda mangrupakeun rujukan pikeun industri aerospace kuna". ceuk Bodas.

"Ukuran dasar éta × 18 18 méter. Dina sababaraha kasus, hiji leuwih ti 61 méter. Maranéhanana sakumaha badag saperti pesawat jambo. "Ceuk Bodas. "Letedla Kuna miboga 40 mesin leutik. Dinten aviation weruh ngayakeun sistem knalpot fleksibel (?). "

Bodas ngomong yén pesawat kuna éta bisa ngapung henteu mung hawa tapi ogé antara planét.

naskah heubeul langkung ti 3000 taun ngajelaskeun tepung pilots jeung baju maranéhanana. Nurutkeun Bodas salila pilots waktu nu tangtu minum susu kebo, domba jeung sapi - jeung baju anu dijieunna tina vegetasi tumuwuh di jero cai.

"Dina hadir, urang kudu ngimpor alloy dina pabrik kapal udara. Generasi ngora kedah diajar nu alloy ditétélakeun dina buku [Vimana Samhita ku Maharishi Bharadwaje] sarta coba aranjeunna dina ngawangun urang. " ceuk Bodas.

presentasi Bodacious infuriated anggota hadir tina Kongrés.

élmuwan NASA, Ram Prasat Gandhiraman, dibuka hiji petisi online, nu tungtutan yen elmu India Kongrés repealed Bodasovo ceramah kusabab campuran maranéhanana Mitologi sains. "Mun élmuwan tetep pasip, urang bakal ngahianat teu ukur elmu tapi ogé barudak urang," nyebutkeun éta petisi nu disaluyuan ku leuwih ti 1000 jalma. Gemblengna, dina minggu nu anyar, ilmuwan geus ditolak pamanggih méré spasi pseudoscience.

Perdana Mentri India Modi geus ngajar dina kasempetan 102. Édisi India tina konferensi ilmiahTapi, panitia tina kongres, nu dihadiran ku leuwih ti 30000 élmuwan India geus mutuskeun pikeun masihan spasi ka recovery ti loba kanyaho nu ditulis dina naskah India kuno.

Sabtu panungtungan dina bubuka konférénsi éta, Perdana Mentri Narendra Modi disebutna on élmuwan pikeun nagara ngajajah Rahasia sains.

"Di India urang nu ahli waris ti flourishing tradisi elmu India jeung téhnologi. Ti jaman baheula matematika sarta ubar, metallurgy, pertambangan, batu machining, manufaktur tékstil, arsitektur sarta astronomi. " Said Modi, anu mangrupakeun nasionalis Hindu. "Sumbangan keur pangaweruh peradaban India sarta kamajuan geus euyeub jeung variatif."

Mentri Lingkungan Prakash Javadekar emphasized kamungkinan nyungsi proyék konsep India kuno jeung téhnologi di dunya modern. "Élmuwan India kuna anu lacked parabot canggih tur mesin, dimekarkeun hiji konsep ilmiah pasti jeung logika, "cenahna, dumasar kana Hindustan Times.

téknologi lianna Bodas dibere ka polimér Kongrés diwangun imah. Tembok disangka dijieun jus kaktus, cangkang endog jeung droppings kravího. Sapi baktéri bisa nanaon dirobah jadi sato ate 24 karat emas. Cara husus pamarikasan mayit keur neangan sebab matina, nu ieu dilumangsungkeun ku awak mayit floated salila tilu poé di caina.

Upami anjeun hoyong langkung jéntré ngeunaan mesin ngalayang, tingali buku Vimaanika Shaastra ku Ivo Wiesner.

Artikel nu patali

3 komentar on "élmuwan India anu ngajempolan Kuliah di mesin ngapung kuna"

  • Vasek nyebutkeun:

    Abdi salawasna amused kumaha élmuwan nyawad "pseudoscience". Bari maranéhna sorangan mungkir rasa sains, nu sadayana ngajajah. Éta pikeun nyieun teori ilmiah, lajeng boh refute atawa mastikeun. Téori Pseudoscientific pareum tabel salaku "unscientific".

  • Miroslav Belko nyebutkeun:

    Ngeunaan Vimana mangrupa hal heubeul, nanaon anyar ngalakukeunana teu? Meureun Carpathian Pagunungan?

Leave a Reply