hikmah India jeung tanda petik

119766x 11. 04. 2019 1 maca

India pituin anu disambungkeun jeung alam jeung spiritualitas. Maranehna tradisi jeung ritual maranéhanana. Maranehna nilai sagemblengna béda ti paling urang kiwari. Hayu urang ngelingan sababaraha pamanggih maranéhanana anu patut dibaca a sababaraha kali.

hikmah pituin Amérika

1) The lalaki alus nilik tanda alus.

2) Pikeun ngadangu diri, anjeun perlu dinten sepi.

3) Lamun manggihan nu nuju bade dina kuda maot, meunang pareum.

4) Saha anu cicingeun, weruh dua kali saloba hiji anu disebut.

5) Aya sababaraha cara nu bau kawas sigung.

6) Simkuring ngan maot.

7) sateuacan Anjeun pikeun nangtoskeun kasalahan batur, kasampak kana footprints moccasin sorangan.

8) dina unggal jalma berjuang ajag jahat jeung alus. juara nyaeta hiji maneh eupan.

9) Lamun anjeun saena hal ngomong, meunang nepi, jadi kuring bisa ningali.

10) teu salawasna musuh jeung musuh hiji sobat ti babaturan.

11) anu boga salah suku di kanu tur lain di parahu, ragrag ka walungan.

12) anak mangrupa tamu di imah anjeun: eupan anjeunna, ngajarkeun jeung sékrési.

13) ayeuna bisa ngambang jeung lauk paéh.

14) Kahirupan ngalir ti jero ka luar. Tahan pamikiran yen tur janten lalaki nyata.

Kecap 15) Muhun-diucapkeun leuwih efektif ti tomahawk deftly dialungkeun.

16) A lalaki boga nyieun panah sorangan.

17) kuda dihijikeun ka kutub a boro mangtaun di speed.

18) bangkong teu tiasa inuman balong nu manehna hirup.

19) Ngabejaan ka kuring sarta kuring poho, némbongkeun kuring sarta abdi tiasa ngalakukeun inget, hayu atuh nyandak bagian sarta ngarti.

20) Hirup hirup anjeun supados sieun maot pernah nevkradl kana haté anjeun.

21) Lamun anjeun mawa nepi a ngaduruk wigwams Cabang, ulah ngawadul ka haseup.

22) pikiran anjeun kudu jadi kawas teepees. Hayu anggota di panto kabuka pikeun ngidinan hawa seger pikeun jero tur blew haseup ngabingungkeun.

23) Saha bae anu geus ngalakonan ogé sarta geus ngalaman ayaan, manéhna hal ngimpi ngeunaan.

India (© Marco Lopes - Pixabay)

Sababaraha pamanggih patut nulis diary misalna, atanapi gaduh ranjang. Lamun hiji jalma mimiti leungit nu rusuh jeung stress tina kahirupan sapopoe bisa nulungan ka tenang sarta meunang deui dina lagu.

Anjeun boga tanda petik favorit anjeun atanapi naskah motivational? Bagikeun kalawan batur dina koméntar sarta mere ilham aranjeunna ...

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "hikmah India jeung tanda petik"

  • Habanera nyebutkeun:

    Loba urang geus ngadéngé legenda India heubeul ngeunaan dua srigala. Tapi naon loba teu terang yen versi modern anu nyebar via Internet teu versi aslina, nu ieu dibikeun ka handap ti generasi ka generasi. Versi aslina pisan béda jeung neuleuman hal sejenna. Di dieu nyaeta versi anjeun geus meureun acan uninga:

    The Cherokee heubeul ieu Nyiapkeun pikeun hirup putu na urang. Putu nyebutkeun: terus kudu tarung kuring. Ieu gelut tangguh. Aranjeunna tarung diantara sorangan dua srigala. Hiji anu jahat. Embodies nu amarah, dengki, duka, kaduhung, karanjingan, kaadigungan, timer karunya, kasalahan, ambek-ambekan, inferiority, ngampar, bangga palsu, kakuatan sarta ego. The séjén téh alus. Ieu ngagambarkeun kabagjaan, katengtreman, cinta, harepan, serenity, humility, kahadean, benevolence, empati, generosity, bebeneran, karep jeung iman. Gelut sami aya dina anjeun sarta di unggal jalma. "Putu nu mikir pikeun masihan lajeng ditaros akina abdi, anu ajag ngéléhkeun?

    Anjeun meureun geus ngadéngé Vérsi abridged modern nu ends saperti kieu:
    The Cherokee heubeul saukur ngawaler - yén nu eupan.

    Di dunya Cherokeejů tapi anjeunna diliwatan versi pisan béda. Versi aslina ends saperti kieu:
    "The Cherokee heubeul saukur ngawaler: Lamun nu nuju ogé fed duanana, duanana bakal meunang." Jeung legenda terus, "Anjeun nyaho, nalika nu nuju nyoco hiji ajag bodas, hideung baris nyumputkeun tur bakal lurk tukangeun unggal pojok on heedlessness anjeun, kalemahan jeung tumiba dina mangtaun perhatian eta perlu. Bakal terus ambek sarta bakal salawasna ngalawan ajag bodas. Tapi lamun ngalaman mayar perhatian sarua salaku bodas, bakal senang kitu oge ajag bodas jeung meunang sagala. Hideung Wolf boga loba kaunggulan: ngajentrekeun, kawani, fearlessness, bakal kuat jeung pamikiran strategis hébat. Tiap di antarana, sakapeung maneh kudu ajag bodas henteu dikaruniai aranjeunna. Tapi éta ajag bodas deui pinuh asih, asuh, kakuatan sarta pangabisa pikeun mikawanoh naon dina suku pangalusna sadaya. Nu katingali, putra, ajag bodas perlu a ajag hideung gigireun dirina. Lamun anjeun eupan ngan sadetik sarimi jeung pas jadi intractable. Feed jeung miara duanana nyaeta aranjeunna duanana mekar sarta ngalayanan anjeun oge jeung pernah ngalakukeun nanaon nu teu bakal jadi bagian tina hal badag, hal alus, bagian tina kahirupan. Ngurus duanana sarta bakal aya moal perjuangan batin keur perhatian Anjeun. Tur upami Anjeun salah moal lumangsung dina perang wae, anjeun bakal kudu karapihan tina pikiran jeung anjeun tiasa ngadangukeun voices eling deeper anu bakal pituduh Anjeun tur Anjeun bakal salawasna nyaho sepanjang waktos naon katuhu. Karapihan, putra abdi, nyaeta misi utama Cherokeejů. Lalaki atawa awéwé anu boga karapihan dina dirina, boga eta sadayana. Lalaki atawa awéwé anu mangrupakeun perang dina diri dibagi, boga nanaon. Kumaha anjeun milih interaksi pasukan nentang dina diri, nangtukeun hirup anjeun. "

Leave a Reply