Indium resmina tiasa ngembarkeun migawé bareng kalayan ETs

5688x 03. 07. 2017

Pamaréntah India, sakumaha janten jelas ti sumber nu bisa dipercaya téh ayeuna handapeun sawala ngabalukarkeun rusiah antara fraksi demokratis tur konservatif tina hiji masalah penting: sebutkeun, atawa ngilangkeun masarakat umum pikeun migawé bareng kalayan alien teh?

Dinten ieu keur manusa máloktorého rusiah mysliaceho yén sahenteuna lima kakuatan dunya - kaasup India - hiji cara atanapi karya séjén kalawan kalawan asing luar planet urang. Na acan nu cukup pikeun nahan masarakat umum dina juggins peran-Iváňušky nu weruh nanaon sarta teu ngartos. Muhun, sakumaha geus di rozprávkach Rusia esoteric walks - Iváňuška di ahir wisest sarta unggal juara (Esoreiter.ru).

Sadar yen fraksi Démokratik pamaréntah India nyorong transparansi inpormasi ngeunaan datang Anjeun. Dinten beurat "manusa mabok rohlíkom" nalika maranéhna ningali conto saperti di propinsi Ladakh tukangeun gunung naek steadily triangular а UFO ngakses keepers maranéhna aturan Unit basa. Jeung kasus kawas anu beuki.

Pamustunganana, éta bisa ngakibatkeun kana Demokrat ngajawab yén misalna hiji "maag" na bursts tina kaayaan marudah massa cukup ku hiji pamaréntah ayeuna jumble India.

Konservatif oge alesan kuat. India ieu boro strengthened dina pamandangan dunya, ngalirkeun sagala hukuman, kaasup program nuklir jeung nempo eta nurut di Amérika atanapi Éropa. Sahingga henteu ngan keur euweuh - pikeun nanaon: nagara anu dibéré kakuatan taya bursa Pangacara pikeun ngalaksanakeun aturan nu tangtu. A ragrag smack kana aranjeunna, jsb - anu karusiahan gawé babarengan kalayan mahluk luar angkasa.

Ieu bakal metot ningali, sakumaha anu anu ngawangun solusi pikeun kaayaan tina tilikan pamaréntah di India. Nembongan yen hiji kolot, sakumaha salawasna diala preponderance - saprak cowardess na nevidenie pulitik ti ujung irung téh fitur utama kelas fatwa ngeunaan kalolobaan nagara kaasup kakuatan hébat ayeuna.

Artikel nu patali

Leave a Reply