Kajadian Roswell mangrupa Poé Dunya UFO

4270x 05. 07. 2019 1 maca

“Minggu ieu urang ngélingan hari kajadian anu kacilakaan anu kawentar. shooting handap kapal alien dina sajarah manusa modern. Kasus ieu katelah Kajadian di Roswell. Kaayaanana anu lumangsung dina ieu kajantenan ditulis sacara jentre dina buku Dinten saatos Roswell, anu nyerat Philip J. Corso salaku otobiografi, salaku tukang tina saksi kana kajadian anu nuturkeun acara penting ieu dina jasa rusiah sareng struktur militér ... sareng naon anu ngabalukarkeun ribut bingung!

Salaku Corso nyerat di handap, tanggal pas kajadianna henteu terang, jadi 02.07.1947 ngan saukur spekulasi. Anu dipastikeun nyaéta yén kajadian éta nyandak sababaraha dinten na puncakna (turun) kagungan tanggal dina minggu kahiji Juli 1947. "

Ngaran abdi Philip J. Corso sareng di 60. Pikeun sababaraha taun, supaya dua taun, abdi mangrupakeun Kolonél Tentara di Jurusan Téknologi Luar sareng Panalungtikan sareng Pamekaran Tentara di Pentagon. Abdi cicing waé ganda. Karya kuring nyaéta panalungtik sareng sangkan méré konfirmasi sistem pakarang pikeun militér, nalungtik hal-hal sapertos anu helikopter armament anu dikembangkeun ku tentara Prancis, nungkulan jurangna ngalebarkeun misilna misil, atanapi hasil panalungtikan téknologi anyar pikeun nyiapkeun sareng ngawétkeun pangan kanggo prajurit lapang.

Kuring maca warta téhnologis, patepung sareng insinyur militér, sareng dipariksa kamajuan maranéhanana. Kuring lulus hasil maranéhna pikeun pengawas mah, Létnan Jenderal Arthur Trudeau, saha éta Kapala Angkatan Darat R&D sareng manajer kanggo langkung ti tilu rébu urang digawé dina proyék béda dina hambalan béda pangwangunan.

Najan kitu, bagian tina tanggung jawab kuring dina R & D ieu ogé ngumpulkeun inpormasi sareng damel salah sahiji panasehat ka General Trudeau, anu nyalira miluan intelijen militer sateuacan pos ka R & D. Theta kuring damelan ku abdi kuring dilatih sarta dilaksanakeun nalika Perang Dunya sareng dina Perang Koréa. Salian ti sagala hal eta, dina pentagon, kuring digarap kalayan bahan rusiah anu di luhur handapeun pamasangan General Trudeau. Kuring oge di tim Umum MacArthur di Koréa sareng kuring ningal kumaha di 1961 direbut prajurit Amérika masih salamet di kaayaan henteu resep di tempat tenda pangungsian di Uni Soviét jeung Koréa, samentawis Amérika Amérika diawaskeun Dokter Kildar atanapi Gunsmoke (seri AS). Prajurit ieu ngaliwat panyiksaan psikologis jeung sawatara di antarana henteu balik ka imah.

Tapi dina sagala hal anu kuring lakukeun pikeun pentagon, sareng di pusat kahirupan dual abdi, anu teu terang terang abdi, éta pacilingan anu kuring kedah aksés kusabab baheula intelijén abdi. Koropak ngandung Rahasia pangangkatna anu paling gelap sareng paling dijaga - dokumén ngeunaan kacilakaan Roswell, uing ti wreck, sareng inpormasi ti 509. hiji Unit udara anu kapaur mangdok piringan hiber anu nabrak deukeut roswell, New Mexico, enjing mangsa minggu munggaran Juli 1947.

Kacindekan Roswell nyaéta warisan naon anu lumangsung dina jam sareng dinten saatos sanggeus kacilakaan, nalika usaha dilakukeun pikeun nyumputkeun sareng ngaganggu ti kacilakaan éta. Waktu éta, tentara ngusahakeun mendakan naon anu nabrak, mana asalna, sareng naon anu gaduh awak di kapal. Kelompok rusiah kabentuk dina kapamimpinan kapala TI Admiral Roscoe Hillenko, Hillenkoetter, pikeun nalungtik asal-laleur disk pangiringan sareng ngumpulkeun inpormasi ti jalma anu disanghareupan ieu fenomena ieu. Kelompok ogé miboga tugas pikeun sacara umum jeung sacara resmi ngabantah ayana saucers ngalayang. Inpo operasi anu nganggo sababaraha bentuk salami 50 taun sareng tetep dikurilingan ku misteri.

Dina 1947, kuring moal aya kana Roswell, sarta kuring henteu malah ngadangu wincik kacilakaan éta dina mangsa éta sabab éta pisan disumputkeun di jero tentara. Gampang kabunuhan hal ieu kusabab urang ngontarkeun program radio War of the World, anu disiarkeun ku Mercury Theatre di 1938, nalika nagara-nagara éta mimiti panik dumasar kana panarima fiksi, yén Bumi nyerang ku penjajah Mars anu badarat di Grovers Mill sarta aranjeunna mimiti narajang populasi lokal. Nu kasaksian samaran tina kekerasan sareng henteu mampuh tentara urang pikeun ngeureunkeun monster éta warni pisan.

"Killedta maéhan kabéh anu ngagaduhan jalan", Orson Welles nyarios narator dina mikropon. "The monster nyered kana New York dina fasilitas perang maranéhanana." Tingkat panik anu di prank ieu dina wengi Lebaran kalintang luhur yén pulisi anu ngarembet ku sauran rahayat. Ieu kawas anu sakumna bangsa ngéléhkeun sareng pamarentah murag.

Najan kitu, badarat ti saucer ngalayang di Roswell di 1947 no fiction. Ieu kanyataan na tentara teu tiasa mantau eta. Tangtosna, otoritas henteu hoyong ngulang Perang Dunya. Goodta saé ningali kumaha tentara ngusahakeun nyobian nyobaan carita éta. Sareng abdi henteu nyandak artis yén parantos sieun sieun yén kapal kasebut tiasa janten senjata ékspérimén ti Uni Soviét alatan nyarupaan sababaraha pesawat Jérman anu muncul dina ahir Perang Dunya Kadua. Dina sababaraha hal, éta nyarupaan jangjang ngalayang Horton kawas sabit. Kumaha lamun Soviét ngembangkeun versi sorangan
mesin ieu?

Carita kacilakaan Roswell beda béda jeung sababaraha rincian. Saprak kuring teu aya dina waktos éta, kuring ngan gumantung kana informasi tina pagawe tentara sejenna. Leuwih-taun, abdi parantos ngadangukeun carita carita Roswell di mana tempat tenda, tempat tim arkéologis, sareng patani MacBrazel mendakan uing. Kuring maca laporan militér rupa kacilakaan dina lokasi anu beda deukeut fasilitas militér Roswell kawas San Agustín sareng Corona, komo deukeut ka kota sorangan. Sadaya seratan ieu nya éta rusiah. Nalika kuring ninggalkeun tentara, abdi henteu ngadamel salinan aranjeunna.

Kadangkala data kacilakaan henteu béda ti talatah ka pesen, boh 2. sarta 3. Juli, atanapi 4. Juli. Kuring ngadéngé jalma di tentara ngabantah ngeunaan titimangsa anu pasti. Tapi aranjeunna sadayana ngaku yén hal anu nabrak di gurun di deukeut ka Roswell, cukup deukeut ka pamasangan militér anu penting di Alamogord and White Sands anu soldadu kedah meta sacara langsung sareng langsung pas kajadian ngeunaan kajadian éta.

Dinten dina 1961 nalika kuring meunang aksés kanggo inpormasi rusiah-luhur ngeunaan kajadian Roswell, hatur nuhun ka pagawéan anyar abdi di Téknologi Asing D&D. Boss abdi, Jendral Trudeau, teras ngajak kuring nganggo proyék anu lumangsung pikeun ngamekarkeun sareng panalungtikan sanjata anyar salaku
filter pikeun ngaleupaskeun téknologi Roswell kana industri ngaliwatan program pertahanan.

Kiwari, alat sapertos laser, papan circuit citak, kabel optik serat, akselerator beam partikel, komo nyusuan dina armor awak biasa. Najan kitu, dina kalahiran penemuan maranéhanana éta geus teu kapaké wadah extraterrestrial di Roswell anu sumping kana méjaan kanggo 14 warsih saterusna.

Tapi anu kakara mimiti.

Dina jam anu patalina pisan dina kahijina kaping tina wadah Roswell, tentara ieu, sabab sabab henteu aya pendapatanana, nyaéta kapal luar nagri. Malah parah éta kanyataan yén kapal udara ieu sareng pariksa pertahanan urang, komo némbongan niat mumusuhan sareng tiasa ngahalangan militar.

Urang teu terang naon panginten ieu mahluk dina saucers ngalayang, tapi urang disimpulkeun tina tingkah paripolahna yén maranéhanana éta mumusuhan. Utamana kusabab laporan perabatanana sareng jalma sareng laporan mutilasi sapi. Ieu ngandung harti yén urang bakal nyanghareupan kakuatan anu dipastikeun téknologi ku senjata anu tiasa ngancurkeun kami. Dina waktos anu sareng, kumaha ogé, kami kabeungkeut ku Perang Tiis jeung Soviét sareng Cina, sareng kami narajang kecerdasan urang ku KGB.

Soldadu angkat tarung sareng dua payun. Dina perang ngalawan Komunis, anu nyobian ngalihkeun lembaga urang sareng anu ngancem sekutu urang, sareng sanajan ngerjakeun luar biasa, sapertos anu urang mahluk luar angkasa anu terang janten ancaman anu saé leuwih gede tibatan gaya komunis. Kami mutuskeun nganggo téknologi anu sanés
ngalawan aranjeunna kalayan masihan ka kontraktor militér anu terikat kami teras nyaluyukeun jeung pamaké dina sistem pertahanan rohangan. Butuh waktu kami dugi 1980, tapi dina ahirna kami sanggup nyebarkeun inisiatif pertahanan Star Wars urang. Star Wars éta sanggup ngaleupaskeun satelit musuh, ngancurkeun sistem paréntah warhead éléktronik sareng ngéléhkeun wadah pasukan upami diperlukeun. Technologiesta téknologi anu luar nagri urang ku urang migunakeun ieu: laser, pakarang aliran partikel anu digancangan, sareng kapal dilengkepan siluman. Tungtungna, urang henteu ngan ngéléhkeun Soviét sareng ngarengsekeun Perang Tiis, tapi ogé maksa urang asing pikeun ngeureunkeun ngadatangan urang.

Naon anu lumangsung di Roswell, salaku urang nganggo teknologi anu sanes antali ku aranjeunna, sareng kumaha sabenerna kami meunang Perang Tiis, éta aya carita anu luar biasa. Kuring ngan ukur damel kuring, angkat kana Pentagon salami urang henteu nransperkeun sadayana téknologi alien ka panalungtikan anu ayeuna. Ngembangkeun téknologi ieu geus dimimitian
nyandak arah sorangan sareng balik ka tentara. Hasil panalungtikan sareng pamekaran militer kuring jeung Trudeau urang tumuwuh kaluar tina Unit disordered dina kalangkang Badan Proyék Panalungtikan Luhur nalika kuring ngambilkeun jabatan, kana departemén militér anu ngabantuan ngembangkeun rudal, missile def pertahanan, sareng satelit dikawasa. Pakarang anu ngirimkeun aliran partikel gancangan. Nepi ka ayeuna, teu sadar dina sabaraha sabaraha urang parantos ngaganti sajarah.

Kuring geus salawasna dianggap diri janten hiji lalaki kalindih ti kota-kota Amérika leutik di kulon Pennsylvania, dugi saatos 35 taun nyingkah tentara, kuring megatkeun pikeun nyerat kenangan abdi dina panalungtikan di panalungtikan sareng pamekaran militer sareng teknologi acquiring tina Roswell tabrakan. Mulang teras kuring kungsi buku lengkep beda dina sirah kuring. Iraha
kumaha oge, kuring maca catetan heubeul jeung pesen kanggo General Trudeau, jadi kuring ngartos yen naon anu lumangsung dina dinten saatos kacilakaan Roswell ieu sigana carita pangpentingna dina taun 50 panungtungan. Percantenan atanapi henteu, ieu téh kajadian naon anu lumangsung dina dinten saatos Roswell, sareng kumaha sakolik leutik perwira kecerdasan militer robah peringkat sajarah di sakumna dunya.

Dinten saatos Roswell

Artikel nu patali

Leave a Reply