Hipotesis ngeunaan Lemuria

19131x 09. 03. 2019 1 maca

Lemuria Mangka disebut peradaban nu stretched sakuliah buana jeung anu karuksakan ieu meureun akibat musibah alam.

ngaran séjén peradaban ieu Mu (sababaraha sarjana kasebut, yakin yén anjeunna iklas di Samudra Pasifik, najan Lemuria ieu situated di Samudra Hindia).

Henteu sakabéh élmuwan anu daék nampa ayana, acan éta rupa tur jéntré hipotesis dimekarkeun ngeunaan kumaha Lemurians cicingKumaha aranjeunna perished na nu sabenerna taya sahijina cageur.

Lemuria

Minat peradaban legendaris culminated dina XIX. Abad, nalika elmuwan noticed kamiripan flora jeung fauna Asia Tenggara jeung tenggara Afrika (kaasup Madagaskar). Saliwatan, peradaban hypothetical owes lemurs ngaranna, wawakil urutan primata.

Sabudeureun waktos mimiti di nagara California, di wewengkon Mount Shasta, eyewitnesses ngabejaan ngeunaan mahluk aneh anu cicing di gunung tur muncul di kota guna procure dahareun.

éta sarupa jeung manusa, meunangkeun anu sipatna anggota sésana peradaban nu perished handapeun laut. Numutkeun kasaksian dicokot ti sémah nowhere aneh, kitu ogé terminated ku datangna maranéhanana, jadi lamun dilebur kana hawa.

Jalma mimiti ngajelaskeun kamampuh mahluk ieu pikeun mindahkeun antara dimensi na kadali hukum alam. Salah sahiji saksi ngaku yén gunung observasi teleskop manéhna nempo hiji kuil marmer abu, dikurilingan ku tatangkalan. Tapi pas urang mimitian Gunung Shasta searched, dieureunkeun kotana hypothetical Lemuria nganjang.

nagara Mu

Kanggo sabagéan ageung ngayakinkeun rékaman LEMURIAN hipotesis dianggap Edgar Cayce (1877 - 1945), clairvoyant Amérika. Dina tulisan-Na, peradaban Lemuria digambarkeun wanoh geus diasupkeun kurun waktu disolusi na, tapi ngahontal tingkat spiritual luhur (saperti Atlanteans, anu, numutkeun Cayce, "ditahan" di bumi karma goréng maranéhanana). Kituna Lemuria diantara manusa ayeuna pisan langka, sabab teu kedah ngabenerkeun karma maranéhanana sarta euweuh alesan di bumi tetep.

Nagara nagara Mu Edgar Cayce ieu pisan dikonfirmasi ku survey arkéologis sarta géologis. Cayce dipercaya yén basisir Amérika Kidul Pasifik dina waktu mecenghulna sapiens homo (spésiés kami), bagian kulon Lemuria.

Geus aya 90. panungtungan abad, 60 taun sanggeus Cayce nulis dina hipotesa na, Anjeunna kapanggih sholawat jero cai lempengan tektonik NazcaYen ieu sakaligus nyambung daratan jeung basisir Péru kiwari, mibanda semenanjung, ogé geus sunk nu coincided jeung rékaman Cayce.

Nurutkeun kana clairvoyant Lemuria mimiti tilelep saméméh 10 700 sababaraha taun ka pengker, éta hartina tungtung umur waktos és hareup urang, lamun glaciers ngalembereh alatan sharply diangkat tingkat laut. Mu peradaban tapi neruskeun heyday -na pikeun "fragmen" tina tilas buta benua. Leuwih periode runtuhna Lemuria dianggap waktos Cayce méméh leungit Atlantis.

Vasilij Rasputin

élmuwan Rusia jeung contactee, Vasily Rasputin ieu dipigawé pikeun ngajelaskeun informasi Lemuria anu konon sumping ti luar angkasa. Dina teks na make nomer pisan tepat anu henteu acan dikonfirmasi. Ti pedaran-Na, kami bisa nurunkeun sababaraha rinci geografis jeung kronologis; Lemuria eksis antara 320 - abad 170 BC nepi stretched ti Laut Aegean jeung Antartika.

Lemuria téh peta di tukang distribusi dinten ieu tina buana. Lemuria ieu disorot, Hyperborea résidu dina bulao (tina buku ku William témbal-Elliot Lemurie wibawa continent)

populasi éta 170 juta. Dina kecap tina Rasputin tadi Lemuria badan jasmani sarta etheric, sarta ku kituna ngan bisa nempo jalma anu mibanda bioenergetics rongkah.

Mun Lemurians hayang, aranjeunna bisa materialize atawa ngaleungit transisi kana dimensi séjén. Dina kursus évolusi meunang balapan ieu leungit awak fisik sarta etheric. Nu bakal ngajelaskeun leungit misterius sarta kapanggihna gunung caket dieu LEMURIAN Shasta. Téritori, utamana dicicingan, Rasputin nyebutkeun, éta kiduleun hadir poé Madagaskar. Dina 170. SM nyaéta abad, bagian paling populated of Lemuria cataclysm alam dikubur di handapeun cai sagara sarta ditelasan ampir sakabéh populasi.

Atlantida

Jalma anu cageur geus awak fisik, aranjeunna mimiti nyauran Atlanteans netep hiji buana anyar AtlantisNu lajeng eksis malah abad 150 salajengna jeung sank ékol anu sarua sakumaha Lemuria.

Rasputin coincides jeung Cayce dina kayaan Lemurians éta lomba punjul sacara rohani. Numutkeun Rasputin maranéhanana éta lila-cicing, teu possessions bahan, cicing dina énérgi kosmis sarta dikalikeun jeung autoreproduction (henteu acan dibagi sexes béda). Lamun anjeun meunang hiji badan jasmani, aranjeunna nguraikeun sarta jadi jalma "biasa".

hipotesa sejen dumasar kana asumsi ti Theosophical Society of Héléna Blavatsky (1831 - 1891), nu diurus filsafat agama jeung gaib. Dina hal ieu, hipotesa tina peradaban wibawa diwangun dina percobaan gaib.

ku Theosophical Society pangeusina eksis na bakal aya - sapanjang dijajah anak - tujuh ras primér (Unggal boga tujuh subraces) mahluk siluman pamungkas; Hyperboreans; Lemuria; Atlanteans; jalma; balapan, datang ti jalma jeung di mangsa nu bakal datang bakal nalukkeun Lemuria jeung lomba earthly panungtungan nu baris indit ti bangsa Bumi sarta Raksa.

Lemurians aya didieu didadarkeun salaku pisan jangkung (4 - 5 méter), sarupa jeung monyet, nu teu mibanda brains, tapi jeung abilities méntal jeung komunikasi telepathic. Aranjeunna mibanda tilu panon, dua hareup jeung hiji pungkur. Lemuria, nurutkeun theosophist, kapanggih di belahan kidul sarta nempatan bagian kidul Afrika, Samudra Hindia, Australia, bagian Amérika Kidul jeung téritori lianna.

Dina periode ahir eksistensi na, anu Lemurians dimekarkeun, dijieun jeung peradaban leuwih kawas jalma. Waktu éta dinya mimiti banjir buana. Lemurians dina wewengkon sésana neundeun pondasi Atlantis; Éta ogé jadi forerunners Papuans, Hottentots jeung etnik sejen di belahan kidul.

Nikolaj Rerich

Hiji hipotésis metot ngeunaan Lemuria ogé ditawarkeun Rusia pelukis, filsuf, ahli ngeunaan jaman baheula jeung panulis Nikolai Rerich (1874 - 1947). Ku sababaraha cara, asumsi na konsisten jeung Theosophical Society. Lemuria éta imah lomba basa katilu, nu ngalobaan ti lomba kadua, jeung ieu teh lomba munggaran.

Ngeunaan satengahna durasi ti lomba katilu, jalma jeung sasatoan éta sexless, sarta moal awak fisik (éta mahluk énergi). Teu maot, aranjeunna layu kana, lajeng jadi reborn kana awak nu anyar, nu mibanda unggal kalahiran anyar janten beuki denser. awak laun thickening nepika janten fisik. Sadaya mahluk geus ngalobaan na ieu dibagi jadi dua sexes.

Se meunangkeun awak fisik, urang mimitian maot jeung ngeureunkeun sababaraha kali mun masihan kalahiran. Dina waktu nu sarua, kurang leuwih 18 juta taun ka tukang, urang anu endowed kalawan alesan na jiwa.

Buana lomba katilu decayed sapanjang katulistiwa sarta nempatan bagean gede tina Pasifik jeung Samudra Hindia. Ogé kaasup hadir poé Himalaya, India kidul, Ceylon, Sumatra, Madagaskar, Tasmania, Australia, Sibéria, Cina, Kamchatka, Selat Bering sarta Pulo Easter di wétan geus ditutup ku Andes sentral. Pagunungan Nazca (ayeuna handapeun laut) meureun dikaitkeun jeung Andy bagian engké banjir tina Lemuria.

Di beulah kidul, buana stretched ampir kana Antartika, walked downstairs ka kuloneun Afrika Kidul sarta veered kalér, belonged ka anjeunna, ayeuna di Swedia jeung Norwegia, kitu ogé Greenland jeung ngahontal ka tengah Samudra Atlantik. Wakil mimitina tina lomba katilu di Lemuria éta luhur ngeunaan 18 méter, tapi sakumaha waktos dwindled sarta ngahontal kamekaran 6 méter.

pulo Easter

ieu Roerich asumsi anu henteu langsung dikonfirmasi arca on pulo EasterMana, nurutkeun hipotesa ieu ogé bagian tina Lemuria. Meureun nu Lemurians erected patung saluhur aranjeunna (6 - 9 méter) jeung pitur nu rupa nu éta ciri keur maranehna.

Jangkungna jeung kakuatan fisik LEMURIAN bisa ngajelaskeun kamungkinan coexistence maranéhanana jeung sato lajeng badag. Kalayan tumuwuhna peradaban na Lemuria mimiti ngawangun kota batu, anu tetep aya dina bentuk ruruntuhan cyclopean lokasina di Pulo Easter jeung Madagaskar.

Rerich demise of Lemuria dipelak ku tungtung jaman Mesozoic, daratan ieu banjir 700 sarébu taun saméméh awal periode térsiér. Kalawan waktos nangtukeun satuju jeung sarjana Kulon. Sarta ogé Blavatsky, anu Rerich percaya yén Lemuria ngiles tanpa renik, sarta turunan maranéhanana anu negroid; Australia, pribumi Bushmen sarta sajumlah kapuloan Pasifik.

Rupa-rupa ieu, disebutkeun di luhur, inpo ngeunaan ieu panalungtikan dumasar Lemuria William témbal-ElliotNu wincikan nu hirup tur ngembangkeun tina LEMURIAN tur ngembangkeun, sarta demise peradaban. Anjeunna oge bukti geologi jeung biologi confirming LEMURIAN hipotesis.

daratan éta baheulana laut

Diantara bukti mangrupa kanyataan ilmiah yén daratan ayeuna éta baheulana sahandapeun laut jeung dina situs sagara dinten ieu éta tanah sabalikna. Kanyataan ieu, babarengan jeung data geologi sejenna ngeunaan Bumi, nunjukkeun ayana hiji buana kidul vast di jaman baheula.

Ukur fosil jeung flora arus jeung fauna mantuan nangtukeun orientasi tina wewengkon daratan atomna buana kuna sarta anu tetep ayeuna ayana di buana béda jeung kapuloan. Dina rupa kali anjeunna belonged ka buana kidul Australia sakali, sakapeung ka Semenanjung Malaya. Hal ieu dipercaya yén salila Permian (Paleozoic) éta India, Afrika Kidul sarta Australia, bagéan sacara gembleng tunggal. Jeung buana kidul aya dina survey ieu dianggap Lawu umat manusa.

papanggihan arkéologis séjénna

Diantara papanggihan arkéologis nu mastikeun ayana peradaban kuna misterius kaasup artefak di handap: anu ruruntuhan batu port jeung kota Nan Madol on Pohnpei Island (Ponape) dina Mikronésia; patung jeung wangunan di Pulo Easter; sésa-sésa wangunan jeung arca di pulo Pitcairn (2 salah sarébu kilométer kuloneun Pulo Easter); Mummy na luhur tembok, diwangun dina satengah buleudan dina Kapuloan Gambier (kuloneun Kapuloan Pitcairn); monolithic batu Arch di pulo Tongatapu di Tonga; Kolom di pulo Garapan (Kapuloan Mariana Kalér, Mikronésia); wangunan cyclopean sarta sésa jalan diaspal di lantai laut deukeut Yonaguni Islands, Kerama na Aguni (Nusantara Jepang) jeung candi megalitik di pulo Malta.

Salah sahiji mysteries pangbadagna aya di bagian wétan pulo Pohnpei (Ponape), "Venice" Pasifik Nan Madol; pulo jieunan 92 diwangun dina aréa karang karang tina 130 hektar.

ayeuna, Sababaraha ahli antropologi ngaku yén turunan peradaban LEMURIAN mun cicing di wewengkon saeutik digali tina woodlandKomo "wates" buana punah. Ieu mungkin nu lomba anyar sésana Lemurians kadorong kana basisir inhospitable. asumsi ieu tapi jadi jauh némbongkeun ukur Kujang ti bangsa beda dunya.

Artikel nu patali

Leave a Reply