Hollywood: The anyar X-Payil nembongkeun kabeneran ngeunaan mahluk luar angkasa

421573x 21. 02. 2016 1 maca

Numutkeun dokumén rusiah dicutat ku Steven Greer, éta ti mimiti program spasi Amérika dina proyék nu nyeret sarta Hollywood tur studio dimaksudkeun na.

Ngelingan sahenteuna studio Disney, nu di pamundut ti jasa rusiah disiapkeun dina kartun kalawan tema alien atawa mantuan Wernher von Braun nyieun model rokét sarta simulasi hiber di program atikan na.

Pikeun sisi inventiveness hébat industri pilem bisa ditempo, contona, pasti film Poé Bumi ngadeg Leungit (1951) Tutup encounters tina Jenis Katilu (1977), AND - extraterrestrial (1982) jeung (sajajalan) séri kawas Star Treck (tina 1966) The X-Payil (tina 1993) atawa Stargate (tina 1997).

Hiji masalah misah nyaéta sabaraha informasi anu dina pilem tur runtuyan nyata jeung naon extent eta mangrupakeun storytelling kreatif - sci-fi. Wiki mangrupa daptar lengkep ngeunaan film sadia nu aya mahluk luar angkasa: mahluk luar angkasa dina film.

Usum anyar The X-Payil katuhu dina bagian kahiji urang nyimpulkeun sababaraha fakta yen sumping ka beungeut di panungtungan leuwih 70 taun. handap mah mangrupakeun cutatan tina wayang.

[HR]

00: 17: 00 - Waler: Ieu mangrupakeun replica tina hiji kapal alien? ...

élmuwan: Kanyataan yén anjeun teu némbongkeun kami risiko pisan. kolega laboratorium dibeuleum ka taneuh na ancur karya pamaréntah urang sorangan. Ieu ngalir dina kakuatan toroidal. Kalayan kecap séjén, dina tanaga nol. Disederhanakeun énergi nu drive semesta.

M: Anjeun ngobrol ngeunaan énérgi kaluar tina nanaon?

V: Sumuhun. Simkuring gaduh saprak 40. taun. Taya suluh, teu kaduruk, teu haseup. médan éléktromagnétik basajan. Téhnologi anu conceals 70 taun, bari dunya dijalankeun dina minyak.

M: Pausahaan minyak sangkan milyaran.

V: Jeung naon bakal némbongkeun Anjeun salajengna estu luar biasa.

(Asisten élmuwan ketak jeung pesawat odhmotní -. Siluman)

M: Graviti Girang? Tapi kumaha?

V: Unsur 115. Ununpentium.

M: Dimana anjeun meunang eta?

[HR]

00: 30: 10 - M: Kuring ilahar eta kaluar. Eta sadayana ngajadikeun rasa. Sakabeh jalma taun, sagala bari kami bohong.

Scully: Kuring teu ngarti naon hartosna.

M: Kuring ... Kuring teu bisa nelepon anjeun, sabab keur disada lengkep gélo. ... Ieu lain konspirasi sareng mahluk luar angkasa. Téh mangrupa konspirasi urang.

[HR]

00: 32: 30 - M: Threads mingpin nepi ka abad ka tukang, tapi éta meunangna di Éropa jeung Jepang tur unleashing Perang Tiis, nalika kaayaan politik jeung ékonomi tungtungna nyampurnakeun palaksanaan rencana. Konspirasi, badag tur hadé ti rusiah Manhattan Project. Nastier tur leuwih kompleks.

M: Kami geus moal ngéléhkeun éta Germans nalika langit mimiti manggihan anceman anyar pikeun Amérika.

[Flyby potongan dina saucer ngalayang.]

M: Nagara katarik punah résiko panganyarna nya. H-bom. - [Nuklir] ledakan anu rocked Bumi, didieu ngaliwatan wormhole dina katarik formulir hirup alien dina kapal nu make drive electrogravitational. Aranjeunna sumping ka dieu ku datang extraterrestrial canggih, anu éta teu acuh ka résiko punah tina manusa, sarta nyobian pikeun nyegah karuksakan kami dirina ngaliwatan kurban-Na. - Anjeun ngadat di Roswell. - Komo leuwih penting di tempat nu Aztecs kuna.

pamingpin dunya nandatanganan perjanjian rusiah sarta dipigawé panalungtikan téhnologi alien ilmiah na biokimia di markas-markas militér S4, panganten lalaki Tasik, Wright-Patterson jeung Dulce. Anjeunna ngalanggan kana jaringan alien. Tés anu dilakukeun dina urang unsuspecting salila nyulik bohongan tina kapal maké téhnologi alien diala ti ngarecahna [extraterrestrial] kapal alien ... kaasup hibridisasi ngaliwatan manipulasi gén jeung embryos implantation alien.

ngabajak: Naha teu hal saperti a jeung naha manehna ngabohong ngeunaan pamaréntah urang sorangan?

M: pamaréntah urang sorangan anu bohong hitungan prinsipna mah, éta bagian tina kawijakan na ... Tuskegee percobaan dina blacks di 30. taun, Henrietta lacks.

U: Naon maranéhna nyoba ngalakukeun?

M: Ieu potongan leungit tina teka nu.

ngeunaan Ted'Malley: Tapi éta teu hésé ngabayangkeun manehna. Pamaréntah conceals sarta ngumpulkeun téhnologi alien leuwih 70 taun, dina biaya kahirupan manusa jeung masa depan planét urang. Sarta teu ngabalukarkeun ngan karanjingan perusahaan, tapi alesan teuing darker. Mangtaun kakuatan leuwih sakabeh Amérika. Lajeng sakabeh dunya euweuh urusan ku naon hartina, kumaha ganas, kumaha kejem, kumaha éféktif. Ngaliwatan halodo ekstrim nu ngabalukarkeun perang rusiah dina cuaca. Ngagunakeun kontaminasi hawa sarta gelombang éléktromagnétik dina altitudes tinggi. Dina kaayaan perang unending nyiptakeun skenario jieunan masalah-réaksi-solusi [Adegan potongan pikeun perang] mun Mindahkeun perhatian Amerika jeung enslave aranjeunna di imahna ngaliwatan parabot kayaning Hukum Patriot Act a Act otorisasina Kamentrian Patahanan, nu ngalanggar Irsyad tahun nami kaamanan nasional. Militarization sahiji pasukan pulisi di kota sakuliah Amérika. Ngawangun kubu panjara agénsi féderal pikeun manajemén krisis (FEMA) pikeun henteu alesan katempo. Panyandakan Alih perusahaan dahareun jeung tatanén, Industri farmasi sarta perawatan kaséhatan ogé agendas rusiah militér. hatur nuhun nu kami gajih, belet jeung consumerism diserep apathetic. Aranjeunna ajak sodara mésér deui. A pamaréntah yén listens dina telepon urang, ngumpulkeun informasi ngeunaan kami, monitor posisi urang, kabeh ku impunity. Pamarentah nu keur Nyiapkeun pikeun inpo ieu ngagunakeun ngalawan urang lamun datang tur dimimitian ku Panyandakan Alih final.

S: Panyandakan Alih ku pamaréntah Amérika.

T: A ogé-oiled, grup internasional ogé-angkatan di elites anu moal ragu maéhan sarta nalukkeun urang.

S: Ieu lumangsung kiwari, urang nuju ngan diuk. [Adegan di rohangan]

T: Hayu urang lumangsung sadayana sabudeureun urang. Lengkah saterusna nyaeta dilawan. Ieu meureun dimimitian hiji Jumaah. Bank announces ukuran kaamanan, nu manehna boga sakabeh sabtu minggu ka megatkeun komputer.

M: duit maya disappears.

U: Éta ngan maok duit kami?

M: Handap peluncuran éta bakal strategis ditempatkeun bom pulsa éléktromagnétik anu ruksak dina jaringan listrik.

T: Na yén kasampak sakumaha lamun teroris diserang Amerika atawa Rusia.

M: Atawa invasi alien simulated ngagunakeun kapal alien tiruan anu aya tur anu geus dipaké lila pisan. [Pariksa wiki kami: Carol Rosin]

S: Alien invasi ... AS!?

M: The Rusia diusahakeun eta di 1947.

S: (shakes sirah) Anjeun teu bisa ngabejaan saha kabuka.

T: Kuring gé ngabejaan Anjeun isukan.

[HR]

Pikeun ngagambarkeun pamandangan nambahkeun yén Scully sakumaha salawasna opposes pamanggih dina pikiran yén éta téh jauh teuing-fetched janten leres. Tur upami saatos sagala ieu leres, dina pamadegan na, eta bakal pisan tanggung jawab pikeun nyebarkeun. Waler oponouje yén sabalikna perlu ngobrol ngeunaan eta. Ted O'Malley urang penyiar sorangan talk show.

Dina adegan ieu, urang diajar yén laboratorium ilmiah rusiah ieu ancur, pesawat diwangun dina téknologi extraterrestrial anu dipecat sarta ngobrol nembongkeun Ted O'Malley geus dibatalkeun. Ted O'Malley geus leungit. Istilah sanésna - sagalana geus tuntas cleaned tur euweuh wahyu (deui) dijieun.

Anjeun tiasa ngajawab yén ieu téh ngan salah sahiji episode geus 10 dalšách. runtuyan kultus Serie The X-Payil. Tapi sésa-sésa sual, naon anu ngabalukarkeun na naon hasilna? Bisa speculate yén mitos jeung fakta dijieun dina dasar film atanapi naha, dumasar dokumen nyebutkeun anu sadia kiwari. Naon famously munggaran - naha endog atawa hayam?

Lamun kami tumut kana akun anu Hollywood éta sarta sok bagian tina propaganda ngeunaan Exopolitics - mimitian ti dimana mana kabeneran anu geus jelas jeung ngahaja drowned diantara tihang badag fiksi ...?

pilem Hollywood ngandung sababaraha surat disumputkeun ngeunaan ayana extraterrestrials?

Loading ... Loading ...

Artikel nu patali

4 komentar on "Hollywood: The anyar X-Payil nembongkeun kabeneran ngeunaan mahluk luar angkasa"

  • Looper nyebutkeun:

    X-Payil anu diurus di bagian kahiji, bagian nu ieu dumasar kana kajadian nyata

  • Looper nyebutkeun:

    Film AND éta ukur nyumputkeun ayana extraterrestrials. Kucara Pamaréntah pilem bisa mayar Pind trolls yén urang nyaho mahluk luar angkasa ti wayang.

    • Standa Standa nyebutkeun:

      The mahluk luar angkasa dina film mucunghul loba saméméhna.

      Film munggaran dimana mahluk luar angkasa meta, ditémbak di 1902.

  • Wanda nyebutkeun:

    Avero Oz Cat, hatur nuhun pisan ti abdi, teu nyaho kumaha carana mantuan .It nyatu buku, loba rujukan, hal for everyone, tapi ieu téh bom langsung ka kuring. Meureun dulur anu Sigana di walungan ieu, pasti confidently pilari concreteness tanpa nyaho buku proč.Po maca sapeuting, tapi kuring bisa megatkeun jauh, kuring sadar aya loba fakta jeung patarosan Spusta nu anjeun teu nyaho sanggeus maca eta rady.Asi uzrát.Ale kudu bener super link nyorong anjeun marios.

Leave a Reply