HAARP na chemtrails: Tujuan sabenerna téks ti patén US

29314x 16. 07. 2016 1 maca

Ngeunaan alat HAARP aya dina Internet, utamana loba mitos jeung controversies. Ieu digambarkeun saperti univerználna pakarang ngabalukarkeun lini, ngabeledugna, gunung seuneuan, tsunami, sanggeus cerminan dina parobahan tina lagu taneuh atawa kadali pikiran. Sanajan admitting yen alat HAARP boga sadia sumber badag tanaga, pikeun ngahontal épék alam luhur-recited, éta bakal jadi perlu kalibet a anyar, saacanna kanyahoan ngawujud fisika. Naon pisan saperti teu mirip.

Ku kituna mah pozriel, sakabéh nu bisa ditandaan ku HAARP serius tur mimitian ka Wikipedia:

"Frékuénsi tinggi program panalungtikan auroral aktif (High Frequency Program Panalungtikan Active Auroral (HAARP)) éta program panalungtikan ionospheric dibiayaan babarengan ku aviation- (Angkatan Udara AS) AS, urusan maritim Amérika (AS Angkatan Laut), universitas Alaska jeung militér agénsi panalungtikan DARPA (Pertahanan Advanced Panalungtikan Agénsi proyék).

tujuanana éta cara analisa ionosphere tur nalungtik kamungkinan ngembang ionosférickej téhnologi canggih pikeun komunikasi radio sarta survey (panjagaan). program HAARP NGAMANIPULASI alat subarctic ngaranna HAARP Station Panalungtikan on patriacemu tanah basa hawa militer di Alaska. "

Ku kituna, sakumaha loba Inggris Wikipedia, nu salajengna moal bisa ngahampura komentar derogatory dina "konspirasi" pakait jeung HAARP alat.

Alat input utamana langkung nu bisa jadi nepi 3,6 MW na stably keur lila.

Malah tina data ieu, bisa disimpulkan yén aya hal teu maén. Ngembangkeun sarta operasi alat nu aub luhur agénsi militér AS, teuing henteu cocog dina panalungtikan ilmiah konvensional. Ahéng agénsi spasi sipil NASA antara mitra teu Fitur pisan. Salajengna, ieu panalungtikan konvensional dina ionosphere kasebut cukup considerably basajan tur langkung mirah alat batan instalasi anteneu gaduh kakuatan 3,6 MW. Jeung katilu, abdi ieu pernah patepung méméh kalayan sagala karya ilmiah anu bakal jadi dibere hasil panalungtikan ti HAARP alat. Ku kituna, jelas eta anu disimpulkeun yén éta téh mangrupa proyék militer jeung positioning na di Alaska deukeut wates jeung Rusia mun masih leuwih highlights.

Lajeng abdi sumping peuntas artikel nu di masarakat awam sadia patén CITES pasipatan sabenerna jeung tujuan tina HAARP alat. Jeung sanajan kamampuan na teu jadi pangélingan sakumaha eta nampilkeun nu "konspirasi" téori, sanajan miboga sipat sacara harfiah ditinju napas.

Chemtrails neveštia henteu alus. Ngandung barium sarta aluminium, nu boga potensi pikeun ngancurkeun ékosistem di sakuliah dunya. Tapi kumaha lamun cilaka ieu sareng ditarima konsekuensi ukur bisa dilawan tina program leuwih éksténsif? Program dirancang salaku alat serbaguna pikeun control global jeung manipulasi?

Naon kaperluan HAARP? Dina raraga ngartos ieu, hayu urang nempo informasi dina patén ieu

link patén 4,686,605 patén dina ramatloka resmi:

(Téks nu dicutat ieu lokasina di pisan tungtung dina Ringkesan tina patén éta):

penemuan ieu mungkin kagunaan phenomenally beragam sarta mungkin ngembangkeun hareup. Salaku dipedar di luhur, hasilna bisa jadi killing misil atawa pesawat, diversion maranéhanana atawa disorientation maranéhna, utamana dina kasus employing partikel relativistic. Ieu oge mungkin angkat wewengkon éksténsif ngeunaan atmosfir ka luhurna disangka tinggi supados misil bakal kakeunaan atmosfir ngerem résistor kaduga jeung unintended kalawan karuksakan resultant atanapi ku branching kaluar tina jalur.

Ieu mungkin modifikasi cuaca, kayaning ku ngarobah Rumusna arah angin di atmosfir luhur atawa ku ngarobah nyerep Rumusna radiasi panonpoé ku ngabentuk hiji atawa leuwih kolom / awan (plumes) partikel atmosfir nu bakal meta salaku hiji lénsa atawa fokus / alat ngarah.

Sakumaha didadarkeun di luhur, éta bisa dihontal ku modifikasi kimia atmosfir jadi ngahontal lingkungan efek nu dipikahoyong. Saterusna éta sorangan robah komposisi kimia wewengkon atmosfir tangtu bisa dipilih ku cara ningkatkeun ayana molekul hiji kimia tinangtu / bahan. Contona, meureun nya kaayaan kanaékan jieunan dina konsentrasi ozon, nitrogén, jeung kawas. Nya kitu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahontal parobahan lingkungan nu ngabalukarkeun dipegatkeunana rupa unsur kimia, kayaning karbon dioksida, karbon monoksida, oksida nitrogén, jeung kawas.

Chemtrails-2Ieu oge mungkin pikeun ngahontal angkutan objék, nalika ngagunakeun pangaruh draw (épék sered) wewengkon atmosfir ngainduksi ku rising sapanjang garis médan diverging. Bisa diangkut partikel leutik di dimensi mikrométer, sarta dina kaayaan nu tangtu tur mibanda aksés ka energi cukup bisa kitu kapangaruhan ogé gedé partikel atawa malah objék. Partikel ngabogaan ciri nu dipikahoyong kayaning adhesiveness (tackiness), reflectivity, jsb absorbtivita bisa diangkut pikeun Tujuan atawa éfék husus. Contona, hiji kolom hawa (plume) partikel caket bisa ngawujud ku pintonan pikeun ngaronjatkeun daya tahan hawa anu nimpah kana misil ngamuk atawa pikeun satelit dilegaan therethrough. Malah pilar plasma, anu ngabogaan probability density nyata handap partikel boga muatan ti nu disebutkeun di luhur, ngabentuk efek atmosfir ngerem on misil nu cara markedly differentiated mangaruhan lampu (palsu) sirah ti berat (real) tina huluna, sarta pangaruh ieu bisa dipaké pikeun diskriminasi antara tympmi dua huluna ieu.

Pindah partikel kolom bisa ngawula ka salaku metoda Spasi suplai on ngadeg atawa kana konsentrasi (fokus), jumlah signifikan cahya panonpoé dina beungeut bumi di lokasi nu dipilih.

Ieu bisa dilaksanakeun survey / ngawaskeun (survey) dina skala global, saprak di cara kieu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun greatly ngarobah médan magnét alam bumi di luhur dikawasa ku cara maké épék béta plasma, sarta bisa ngahasilkeun contona ngaronjatkeun survey magnetotelluric (survey magnetotelluric).

Ieu oge mungkin mertahankeun ngalawan pulsa éléktromagnétik. médan magnét Bumi bisa jadi dina jangkung cocok ngaruksak atawa kaganggu guna ngaropéa atawa ngaleungitkeun médan magnét dina oblasiach tinggi produksi Compton éléktron (contona dina bursts atmosfir i.e., tina drových). inténsitas tinggi, hiji widang listrik akurat controllable bisa dihasilkeun / disadiakeun di lokasi dipilih pikeun sagala rupa kaperluan. Contona, plasma malapah ngeunaan misil ngamuk atawa satelit bisa dipaké salaku pemicu pikeun ngaktipkeun widang inténsitas tinggi misalna keur kaperluan ngaruksak roket atawa satelit mangrupa.

Salajengna, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahasilkeun irregularities di ionosphere, anu bakal ngaganggu operasi normal tina rupa-rupa radar, e.g., Radar jeung aperture sintétik (sintétik aperture Radar).

penemuan nu bisa ogé dipaké pikeun ngabentuk webs partikel entrapped sintétik nu tiasa teras ditalungtik dina urutan nangtukeun kuatna zona misalna. (Ed Transl:. Meureun dimaksudkan formulir jieunan sejen Van Allenovho sabuk radiasi sabudeureun bumi)

Sarta salajengna, luyu jeung penemuan bisa ngahasilkeun awan partikel (plumes) kana simulate sarta ngahontal kahayang efek sarua salaku detonation "luhur" sirah j.drovej tanpa alat saperti memang squib. (I.e. artifisial nyieun pangaruh hiji pulsa éléktromagnétik, Ed. Transl)

Hal ieu ditempo yén wewengkon pamakéan anu sababaraha, jauh-ngahontal na pisan variasi dina kauntungan maranéhanana.

(Akhir Kutipan patén. Hampura keur mungkin terminologi kasalahan tarjamah).

Sakeudeung, urang tingali yén Tujuan HAARP nyaéta saperti kieu:

  • ngancurkeun atanapi deflect misil ngamuk misorientate atawa pesawat
  • ngaropéa cuaca
  • ngarobah komposisi kimia hiji wewengkon nu tangtu atmosfir ku cara ningkatkeun atawa turunna lumangsungna ozon, nitrogén, CO2, CO jeung NOx.
  • ngaronjat gesekan atmosfir ngerem jeung misil ngamuk tur satelit
  • museurkeun jumlahna ageung cahya panonpoé onto wewengkon dipilih nagara.
  • ngarobah médan magnét bumi guna survey e.g.
  • nyieun persis dikawasa inténsitas tinggi widang listrik di wewengkon dipilih pikeun maksud nu béda
  • nyieun irregularities di ionosphere, anu bakal ngaganggu operasi dawam tina rupa-rupa radars
  • awan plasma kabentuk kalawan niat simulating efek tina EMP detonation "luhur" sirah j.drovej

Nu gaduh di umum therewith Chemtrails?

Dr Michael CastleDr Michael Castle HAARP dipaké dina loba proyek diklasifikasikeun, whereby modifikasi cuaca nya salah sahiji tujuan fundamental. Gelombang mikro, tambahan frequecny Low (ELF), Pohara Low Frékuénsi (VLF) sarta séjén dina sistem dumasar EMR / EMF anu dikirimkeun kana atmosfir sarta reflected ionosphere deui ngaliwatan stratosphere bumi jeung suasana tempat partikel béda hawa-ditanggung kimia, serat polymeric na absorbers sejen tur reflectors frékuénsi éléktromagnétik anu dipaké pikeun mikat atanapi ngingetkeun dina arus hawa prevailing (jet-aliran) pikeun ngarobah pola cuaca. Dina loba kasus, sistem kapanggih dina téhnologi proprietary pikeun ngabalukarkeun kagaringan. Nyieun kagaringan timbul, nurutkeun téhnologi nempoan dirina ku Élmu sarta Téknik stratosphere ku microwave, ku cara nempatkeun partikel hawa ditanggung kana spasi hawa, sarta akibatna ngarobah gradients vlhkostných penting maké microwaves ti HAARP jeung wewengkon drying kimia ngagunakeun campuran tina titanates of barium (barium Titanates) aluminium methylated (métil aluminuim) jeung kalium.

HAARP pierces ka lapisan ozon liang masif atmosfir. Yén teh alesan naha ditéang jeung HAARP reminiscences Stratégi recovery ti lapisan ozon. Sanajan kitu, éta "patching" liang ieu dina lapisan ozon janten AS Air pikeun molds na FAC operasi hiber prakték baku. Angkatan Udara AS anyar (2001-2002) switched pikeun ngagunakeun téhnologi pikeun mesin hawa unmanned (kandaraan hawa unmanned (UAVs)). Sweeping ngaliwatan platform robotic stratospheric tinggi ngaluarkeun kabutuhan operasional manned. Robot bisa nesťažú pernah nerozprávajú na pernah nezdružujú dina kasenian. Saterusna Welsbachova liang ozon téhnik damping migunakeun bahan kimia, nu mangrupakeun keur manusa jeung lingkunganana racun.

Welsbachove reflective aluminium lawon employ, thorium, zirconium, jeung logam panas-reflecting sejen tur oksida logam. Thorium achieves substansi 98 purity persen. Sarta thorium sésana 2% (diidentifikasi minangka kawas bahan oaktívne), sooner atanapi engké tumiba ka taneuh. Tengah sarta wétan Kanada ngalaman hal nu ieu klinis diidentifikasi minangka karacunan thóriom. Aya henteu sumber konvensional sejenna thorium di wilayah Jawa Barat. Sagalana asalna tina nyemprot stratospheric partikel aerosolized tina logam beurat.

[...] komposisi disebutkeun paling ilahar dipake keur patching liang dina ozon, selenium jeung hidrokarbon aromatik kayaning toluene (komponén bénzéna tina gas alam) sarta isomér dicampur tina xylene. The nyemprot tina pesawat stratospherically Swift, film racun ieu campuran ragrag ngan luhureun tropopause kana - dina lapisan ozon. Ozon disebut. Tilu atom oksigén, gancang ngabentuk alatan chemtrailspaparan selenium na hidrokarbon jeung UV / lampu A. Éta idéntik jeung réaksi foton-kimiawi nu ngabalukarkeun dinten kalayan "ozon poplachom" nyaeta masalah. Réaksi selenium kalawan radiasi UV téh sarua jeung réaksi nu lumangsung salila xerography: copier dibangkitkeun saeutik ozon nalika toner selenium irradiated sumber lampu UV.

Satelit NASA Jumlah Ozon Mapping (TOM) dikonfirmasi lumangsungna operasi ozon patch dasarna séktor SEVERNYI ti Benua Amérika Kalér. Urang katalungtik fenomena ieu saprak awal 2000 sataun.

Alatan déposisi selenium jeung hidrokarbon aromatik (jeung bukti considerable yén ieu terus-terusan di Amérika Serikat jeung Kanada kenop) lumangsung overdosing bénzéna. bénzéna karsinogenik henteu ragu dipikawanoh. The kontaminasi cai permukaan bénzéna mangrupakeun ancaman konstan. Racunan selenium nyaeta symptomatically sarupa tipe séjén karacunan heavy metal (kayaning nuju sareng raksa).

conclusions: Lamun ieu téh leres, teras urang saena masalah badag. Kusabab ieu program militer, dioperasikeun dina Lolobana wewengkon AS jeung Kanada, bakal di masa depan foreseeable boro mungkin pikeun ngahontal ditewak Na. Jeung nunjukkeun yen militér AS ngabogaan sajarah panjang languor mutlak pikeun éfék samping percobaan maranéhanana, Kami sieun yén urang ampir euweuh pamutahiran ieu kahontal.

chemtrails anu

Témbongkeun Hasil

Loading ... Loading ...

Artikel nu patali

2 komentar on "HAARP na chemtrails: Tujuan sabenerna téks ti patén US"

Leave a Reply