perang Graham Hancock dina eling

59660x 15. 03. 2015 1 maca

6, sanggeus jutaan taun boredom, naékna évolusionér spésiés urang ti karuhun umum panungtungan kalawan simpanse nu kajadian ka urang hal anu luar biasa. Ieu kirang ti 100 000 taun, nu, saliwatan, lila sanggeus lalaki anatomically modern ngalobaan. Kirang ti 100 000 taun, atanapi malah kirang ti 40 000 taun kami geus miboga eling di jalan sorangan sarta jadi mahluk sagemblengna simbolis. robah pisan ieu dipikawanoh salaku hambalan rada penting maju dina évolusi kabiasaan manusa sarta numbu raket kalawan mecenghulna batu na guha lukisan transcendent utama sakuliah dunya.

Dina taun 30 panganyarna, ilmuwan ti Universitas di Witwatersrand di Afrika Kidul, dipingpin ku prof. Louis Daud Williams sarta loba batur nunjuk ka matak, kamungkinan revolusioner anu kami massana eling handap pasamoan karuhun urang jeung tutuwuhan visioner jeung perdukunan nascent.

Lamun urang nalungtik lukisan guha - I teu boga waktu pikeun muka kana jéntré - ti loba rinci jelas yén seni ieu asalna di nagara bagean eling dirobah, dumasar visi jeung nu robah ngadadak tur fundamental ieu anu écés langsung patali jeung tutuwuhan jeung fungi salaku laleur agaric atawa suung psilocybinové .

Kapan ieu mah ngeunaan misteri tina eling janten resep, abdi diatur kaluar ngajajah kamungkinan ieu dina Amazon, dimana sanajan kiwari bisa manggihan shamanic budaya nu inuman visioner inuman kuat, ayahuasca, anu bahan aktip anu Dimethyltryptamine atanapi DMT. Ieu di tingkat molekular psilocybin substansi nutup. DMT sorangan, nu urang manggihan di Jabar dimana biasana smoked, tapi teu oral aktif. Kanyataanna kami boga énzim burih disebut monoamine oxidase nu cancels efek DMT. Di Amazon, kumaha oge, direngsekeun masalah ieu. Maranéhanana ngomong eta diajar hantu. DMT dikandung dina Ayahuasca asalna tina daun tutuwuhan di Amazon nyebutkeun chacruna. Ieu daun dicampur Lian, hijina salah sahiji 150 000 spésiés Amazonian tutuwuhan jeung tatangkalan ngandung hiji monoamine oxidase inhibitor, nu ngarupakeun énzim gastric pareum. Hal ieu ngamungkinkeun DMT dekok tina kombinasi unik ieu tutuwuhan dikaluarkeun oral tur muka on Munggah Haji ka 4hodinovou spheres rongkah.

Inuman ayahuasca, kumaha oge, teu senang. Dekok of ayahuasca raos bener ngintip. Ieu bener disgusting na bau kacida dahsyat. Saatos Anjeun inuman cangkir anjeun, ngeunaan 45 menit anjeun bakal manggihan nu ngesang jeung aran gering mun beuteung anjeun. Moal lami deui anjeun bisa jadi gering, anjeun meunang diare. Ku kituna taya sahijieun teu recreationally. Abdi nambahkeun rekreasi anu kudu dipaké ku kuring moal psychedelics. Pikeun manusa misi leuwih serius tur penting. Ku kituna éta moal senang. Jalma kitu, ngagunakeun ayahuasca deui jeung deui odhodlávají - komitmen pikeun ngalakukeunana sorely diperlukeun - pikeun épék rongkah na dina tataran eling.

Pablo Amaringo

Pablo Amaringo

Salah sahijina nyaéta patali jeung abilities kreatif. Kreatif rangsangan ayahuasca cosmogenic anu jelas katempo dina gambar dukun Peruvian gawé bareng ayahuasca kawas gambar ieu ngagambarkeun Pablo Amaringa caang, kelir jenuh na visi endah pisan. Sarta ieu impulses kreatif sumping ogé seniman barat. Ayahuasca fundamentally dipangaruhan ku sababaraha seniman Kulon anu ogé dicét visi-Na. lukisan maranéhanana bisa ningali pangalaman dibagikeun langkung universal, rapat jeung mahluk écés calakan anu komunikasi sareng urang telepathically. Kuring teu ngaku yen mahluk ieu nyata atawa teu nyata. Kuring ukur disebutkeun yen, ti titik phenomenological of view salila ayahuscové pangalaman nepungan batur ti sakumna dunya - sarta sakabeh lolobana dina watesan sumanget ayahuasca nyalira, Ibu Ayahuasca, nu urang dirawat, tur sanajan mangrupakeun jenis indung-dewi planét, sigana anu langsung sarta pribadi paduli ngeunaan urang salaku individu, hayang cageur panyakit urang, nulungan urang jadi mahluk pangalusna pikeun ngabenerkeun kabiasaan erroneous atawa sesat urang nu brings kami sesat.

Jeung sugan kusabab - Kanyataan kasebut, henteu ngobrol teuing - ayahuasca pisan suksés dina pengobatan addictions ngabahayakeun pikeun ubar teuas kayaning heroin jeung kokain. Jacques Mabit on klinik Peruvian narima Takiwasi gumantung heroin jeung kokain kana perlakuan bulanan jeung ngajadikeun éta sidang 12, salila éta patepungan kalawan ibu Ayahuasca. Rapat ngarah kana gumantung kahayang kaluar kokain jeung heroin tur leuwih ti satengah sahijina lengkep leupas tina kecanduan, anjeunna kontan kana deui, sarta teu sanajan teu boga gejala ditarikna.

Amazingly ogé dirawat di Kanada, Dr. Gabor mate, karyana henteu mungkas dugi campur na pamarentah Kanada dina dasar nu sorangan mangrupa ayahuasca ubar haram. Kuring meunang pangalaman pribadi nya. Kuring ieu addicted mun kokain atanapi heroin, tapi 24 taun kuring terus smoked cannabis. Kuring mimiti ngaroko ganja, sarta I dipaké vaporizer a, tapi pondok mah, 24 taun dasarna permanén stoned. Kaayaan kuring ngarasakeun sarta eta seemed abdi, nu mantuan kuring aya tulisan. Sugan eta kantos éta leres, tapi lamun kuring munggaran patepung jeung ayahuasca, abdi smoked ganja geus 16 taun sarta ayahuasca mah ampir geuwat dimimitian disebutkeun yen kuring cannabis nanaon lain teu, Aku keur anjeunna pikaresepeun pikeun batur sarta Házů suku sorangan. Inpo ieu abdi gaduh, tangtosna, dipaliré pikeun taun, sarta deui kuring ieu stoned jam 16 sapoé. kabiasaan ieu négatip nu warned kuring ayahuasca, tapi goréng.

Kuring teu hayang cannabis teu nabrak, sarta kuring yakin yén unggal sawawa boga hak daulat mutuskeun ngeunaan volition sorangan anjeunna ngaroko. Kuring ngarasakeun eta tapi kacida sarta irresponsibly, sabenerna kuring geus abused. Kuring masih paranoid, timburu, curiga jeung majetničtější, diserang atuh anger irasional, abdi embittered pasangan hirup tercinta na Santhi. Sarta lamun ieu mah dina Oktober 2011 reunited kalawan ayahuasca, abdi ngagaduhan ti ibu Ayahuasca tajongan pancen luar biasa. Kuring indit ngaliwatan cobaan nu. Ieu recap tina hirup kuring. Éta henteu kabeneran yén ayahuasca Vine katelah pati. Manehna némbongkeun kuring maot kuring, sarta kuring manggihan yén lamun kuring maot sarta dibere dimana anjeun datangna sanggeus maot, tapi bakal ngabenerkeun kahirupan kasalahan abdi, éta bakal pisan goréng. Kalawan ibu Ayahuasca Saleresna mah indit ngaliwatan naraka. Ieu ngingetkeun kuring saeutik Apan dicét ku Hieronymus Bosch. Bener dahsyat. Ieu kawas titik saeutik mana Mesir kuno judged ku Allah Osiris na dimana dewa saméméh timbangan ngukur nepi jiwa ku bulu bebeneran, kaadilan jeung harmoni kosmik.

Zjistil jsem, že cesta, kterou kráčím, moje zneužívání konopí a chování s ním spojené mě dovedou k tomu, že budu posouzen jako „nevyhovující“ a v posmrtném světě budu zřejmě zničen. Asi vás tedy nepřekvapí, že když jsem se v říjnu 2011 vrátil do Anglie, s konopím jsem přestal a od té doby jsem ho nikdy nekouřil. Připomínám ale, že mluvím o své osobní zkušenosti a nekomentuji jiné způsoby užívání konopí. Jako by mi doslova spadl kámen ze srdce, cítím se v mnoha směrech svobodný. Má kreativita ani náhodou nestagnuje, naopak jsem jako spisovatel produktivnější, kreativnější, soustředěnější a také výkonnější. Začal jsem se také zabývat svými negativními stránkami, které marihuana odhalila – je to dlouhý proces – a snad se ze mě pomalu stává více pečující, milující, pozitivnější člověk.

sakabeh transformasi ieu - jeung kuring bener mangrupakeun transformasi pribadi - ngaktipkeun sikat abdi kalawan pati ka abdi ku ibu Ayahuasca brokered. Kuring butuh salaku pertanyaan: naon maot? elmu materialistis kami ngurangan sagalana kana masalah. Nurutkeun kana elmu materialistis Kulon, urang ngan daging, urang ngan awak, jadi lamun uteuk mati, eta hartina tungtung eling urang. Aya hirup sanggeus maot, urang kudu henteu jiwa. Kantun urang jadi ruksak jeung éta urang. Runtuyan élmuwan ikhlas, kumaha oge, kedah ngaku yen eling teh misteri greatest sains, sarta kami henteu nyaho persis kumaha gawéna. Otak dina ka extent sababaraha aub, tapi urang henteu weruh kumaha. uteuk nyiptakeun eling bisa resep generator ngahasilkeun listrik. Lamun nyekel paradigma ieu, lajeng, tangtosna, mun yakin hirup sanggeus paéh. Nalika generator nu rusak, eling aya, tapi aya ogé kamungkinan yén hubungan ieu - na teu ngaluarkeun neurosains - nyaeta rada kawas nu tina sinyal televisi jeung TV. Tur upami bisi ieu ngarecah televisi, tangtosna, sinyal TV persists. Sarta ieu paradigma sadaya tradisi spiritual: kami jiwa abadi nu samentara materialized dina formulir fisik, diajar, tumuwuh sarta ngamekarkeun. Mun urang hayang ngeunaan misteri ieu neuleuman hal, teras aranjeunna élmuwan materialistis redukcionističtí rahayat panungtungan urang kudu ménta. Aranjeunna teu boga nanaon ngomong.

Hayu urang tobat gantina jeung Mesir kuno, anu pikiran pangalusna sanggeus 3000 taun masihan isu maot na kumaha urang kudu hirup, pikeun nyiapkeun nu mibanda nu urang papanggih sanggeus pati. Mesir kuno pikeun nganyatakeun pikiran maranéhanana dina seni transcendent, nu keur urang kiwari boga emosi, sarta aya geus sababaraha conclusions pisan beton anu jiwa akherat on saatosna sarta kami bakal jawab sakabéh pikiran anjeun, lampah, keur unggal polah dilaksanakeun salila hirup. Urang kedah kituna kasempetan berharga ieu - bisa dilahirkeun dina awak manusa - nyandak eta serius na di jieun na pamakéan best of eta.

Mesir kuno tapi misteri ujian na maot moal ngalatih ngan imajinasi. Kacida ngaapresiasi nagara ngimpi, sarta urang ayeuna terang yen ngagunakeun tutuwuhan visioner saperti bulao Seroja hallucinogenic, sarta eta kauninga yen tangkal Mesir kuno hirup geus anyar geus diidentifikasi minangka akasia nilotica, nu ngandung konsentrasi luhur DMT, dimethyltryptamine, nyaéta bahan aktip anu sarua, nu bisa kapanggih dina tina ayahuasca.

Tapi éta hésé ngabayangkeun hiji parusahaan nu bakal jadi ti Mesir kuna differed leuwih ti ours. Dina parusahaan urang urang boga nagara visioner lalawanan. Nalika kami nyigeung batur, urang ditandaan anjeunna salaku pemimpi. Dina masyarakat purba, ieu pangakuan. Kami geus diwangun mangrupa bureaucracies kuat badag, éta urang kalibet sacara pribadi, junun panto pikeun kami, néwak kami, dikirim ka panjara - kadang keur taun - pikeun nilik kana malah saeutik psilocybin atawa zat sapertos DMT, naha dina formulir inhalable, atanapi sakumaha ayahuasca brew . ironi teh nya eta DMT téh, sakumaha ayeuna urang nyaho, hiji hormon alam dina uteuk urang. Hal ieu lokasina dina awak unggal urang jeung hijina masalah éta alatan kurangna panalungtikan urang teu nyaho kumaha gawéna.

parusahaan urang henteu sabalikna tapi nagara bagean eling dirobah jadi misalna. Ieu konspirasi pantes tina psychiatrists jeung lobi farmasi earns milyaran di ubar resép kaleuwihan keur ngatur disebut syndromes kayaning depresi atawa perhatian deficit karusuhan di rumaja.

A pak je tu vřelý vztah naší společnosti k alkoholu. Vynášíme do nebe jednu z nejnudnějších drog navzdory strašlivým následkům, které z jejího užívání vyplývají. A samozřejmě milujeme své stimulanty: svůj čaj, kávu, energetické nápoje, svůj cukr. Na těchto látkách stojí celá odvětví a my si je ceníme kvůli tomu, jak nám mění vědomí. Tyto povolené změněné stavy vědomí přitom mají jedno společné: žádný z nich nejde proti základnímu stavu vědomí, který naše společnost uznává, jakési „ostražité vědomí orientované na řešení problémů“. To je vhodné pro spíše světské aspekty vědy. Hodí se pro vedení válek, obchodování, pro politiku, ale řekl bych, že si každý uvědomuje, že potenciál společnosti, která je monopolně založena na takovém stavu vědomí, je prázdný. ¨

Modél ieu teu dianggo deui. Maksudna cacad dina sakabéh ngahormat, dina naon ngan bisa. Aya hiji kedah urgent pikeun manggihan hal sejenna gantina: éksténsif masalah polusi global disababkeun ku ngungudag single-dipikiran tina kauntungan, sumebarna dahsyat pakarang nuklir, nu specter of kalaparan, nalika unggal wengi jutaan jalma buka ranjang lapar. Sarta masalah urang teu bisa ngajawab pisan, sanajan di waspada berorientasi eling ngarengsekeun masalahna.

Tingali di Amazon, bayah planét urang, dimana urang manggihan jadi loba spésiés rupa-rupa. Leuweung kuna anu ditegor jeung gantina dibudidaya dina kécap badag pikeun kadaharan ingon, ti mana urang nyieun hamburgers. kalakuan cucungah misalna tiasa bunuh ngan lamun bener kaayaan Chor tina eling global.

Salila perang di Irak, abdi dijieun itungan cursory sarta kapanggih kaluar yén masalah Amazon bakal direngsekeun sakali jeung kabeh waragad Jumlah pakait jeung 6 bulan perang. Sadaya eta bakal butuh pikeun ngimbangan bangsa Amazonian, ngarah bakal geus kungsi ditegor hiji tangkal tunggal, sarta bisa jadi sumber ieu endah ngan ngurus jeung ngajaga eta. Tapi urang salaku masarakat global urang teu bisa ngatur. Urang inordinately bisa méakkeun milyaran dina perang, kekerasan, sieun, kacurigaan, division, tapi urang teu bisa nyieun usaha concerted nyimpen bayah planét urang. Sarta meureun éta naha dukun ti Amazon kiwari radiate jenis kagiatan da'wah jero.

Když jsem se šamanů ptal na nemoci Západu, viděli to dost jasně: „Přeťali jste své vztahy s duchem. Pokud se s ním znovu nespojíte, a neuděláte to brzy, celý ten domeček z karet shodíte a spadne vám i nám na hlavu.“ A věří – ať už se mýlí, nebo ne – že lékem na tuto nemoc je ayahuasca.

Loba jalma ngajawab panggero jeung kiwari mana ka Amazon nginum ayahuasca. Dukun gawé bareng ayahuasca deui iinditan di nagara Kulon, maturan concoction Na, mindeng cicingeun dina resiko sorangan, sarta nyoba dipicuna robah di eling urang. Kabeneran aya nu sakabéh ayahuasca brings pesen tina suci, gaib, gaib, alam infinitely adi of kahirupan di Marcapada sarta bahan interkonéksi jeung alam spiritual. Waktu digawe make ayahuasca teu tiasa nyegah urang pesen kieu sooner atanapi engké, deeply, diduga kapangaruhan. Hayu urang poho kitu, eta ayahuasca teu nyalira. Ieu bagian tina hiji sistem global kuno sasaran, eling ngarobah prudent, jawab.

Peneliti nembe manggihan yén kykeion dipake di jaman Yunani nalika eulezínských mysteries, éta pisan dipikaresep yén inuman psychedelic na Soma, diulas dina Vedas, ieu meureun inuman tina toadstools beureum.

Simkuring gaduh DMT dina tangkal kahirupan nu Mesir kuno jeung dipikawanoh budaya shamanic extant di dunya. Sadaya ieu disambungkeun jeung kaayaan eling, anu dimaksudkeun pikeun mantuan kami ngahontal kasaimbangan sarta harmoni. Mesir kuno disebut hiji kosmis Maat. Terus di pikiran nu misi kami didieu di bumi dimana kami keur immersed dina massa, utamana jalur spiritual aimed dina ngembangkeun sarta perbaikan jiwa, hiji jalur nu bisa ngakibatkeun urang deui ka pisan yayasan alam manusa urang.

Na kuring nerapkeun ka dieu urang keras meunang hak kabebasan ucapan jeung nu dipake, nungtut pangakuan hak tambahan: hak kadaulatan leuwih eling sawawa maranéhanana. parusahaan urang nyaeta di perang kalayan pangaweruh, sarta lamun geus dewasa teu boga hak bebas mutuskeun cara nungkulan eling-diri, tanpa hurting saha - kaasup pamakéan jawab tutuwuhan visioner suci kuna - lajeng bener teu bisa dianggap gratis.

Pikeun parusahaan urang teu patut dunya maksakeun formulir kami tina démokrasi, bari di karacunan waktos getih jeung kufur individu hak eling maranéhanana. Meureun urang téh ngajaga kaayaan ieu urusan malah withholding nu, hambalan krusial hareup dina évolusi urang - sarta anu weruh, meureun malah defy takdir langgeng Na.

Hatur nuhun, Ladies jeung gentlemen. Hatur nuhun. Hatur nuhun.

Artikel nu patali

5 komentar on "perang Graham Hancock dina eling"

  • mirek manéhna wrote:

    Alatan mangrupa salah paham, atawa pamakéan narkoba, urang bisa meunangkeun Ajna Cakra kana pikiran kolektif (anu aya alien ka ego-will), tapi urang terang yen akal lalampahan koléktif kana eling koléktif manten. Perjalanan kana eling koléktif nyaéta ngaliwatan ayana, nyaéta ngaliwatan karapihan pikiran teu ngaliwatan alam nu geus kaliwat jeung mangsa nu bakal datang. jalma ieu (visuals jrrd) tetep di mata katilu, sarta nyaho yen aranjeunna gaduh (kasadaran maranéhanana) pikeun muka kana wewengkon makuta (Sahasrara chakra) dimana aya kontak jeung sumberna. Bahaya narkoba nyaeta aranjeunna anu tiasa buka alam pikiran kolektif sarta jalma lajeng pikir maranéhna mibanda wawasan-kontak ngadeukeutan ka Allah. tapi ngan péngkolan sejen tina ilusi anu aranjeunna lajeng leuwih loba ngarugikeun ti pitulung. Sanajan alam ieu tiasa pisan metot, tapi anu ngabahayakeun persis sabab jalur ti dinya ka jagat raya - (eling koléktif) manten. Éta hésé ngajelaskeun ieu jalma ieu kusabab maranehna, sigana lumrah tur pravdivé.vy masih internetan dina pikiran kolektif (Ajna Cakra), tinimbang awakening eling koléktif maranéhanana (Sahasrara Cakra). ku persepsi tina chakras kami tingali mun urang hirup luyu jeung pesenan, atawa ne.žít luyu jeung pesenan nu mangrupakeun prerequisite kana pamahaman anu aranjeunna sabenerna jsme.pokud-urang ngarasa janten sadar hal di luar awak-tangkorak, urang kudu bukti yen eling aya luar awak sarta pikiran. eling aya dina uteuk jeung pikiran bebas. eling nyaeta sumber ciptaan. Ayahuasca jeung ubar lianna ukur bisa nyieun (kadangkala irreversibly) alam pikiran kolektif, tapi jalan jalan ka connect with kaleresan henteu.

  • MarHor MarHor manéhna wrote:

    “ Naprostýýýýýý blábol “ Jak něco takového můžeš napsat ? kdyby jsi měl opravdu zkušenost se stavy vědomí, něco takového by Tvé prsty nikdy nemohly napsat.

    • OKO OKO manéhna wrote:

      Malah anjing urang téh rada jelas sadar :-)
      jadi:
      „Williamsem a celá řada dalších poukazují na fascinující, převratnou možnost, že jsme získali vědomí v návaznosti na setkávání našich předků s vizionářskými rostlinami a na rodící se šamanismus“
      Bláááábol nyaéta kalayan kuring. Naprostýýý.
      :-)

  • OKO OKO manéhna wrote:

    gibberish Naprostýýýýýý. Eling boga, sigana, lengkep beda alam (Thankfully). Jalma anu hoyong nambal rasa sakedik, abdi nawiskeun tumbu ka kaca ieu
    http://radioterapie.gypy.sk/teorie_pole/abstrakt.html
    Pribadi, Aku kalawan eta jeung ka 90% ok.

nulis comment hiji