Fox News: fragmen AND / UFO kapanggih. Naha urang ngagaduhan buktina fisik?

5697x 06. 10. 2019 1 maca

Laporan anu ringkes, katingalina disiarkeun ku 05.10.2019 dina Fox News. Dina wawancara éta, Luis Elizondo dipatalikeun deui sareng wahyu AATIP. Waktos ieu, pikeun waktos ayeuna, mangrupikeun kanyataan basajan yén éta gaduh serpihan ti kapal extraterrestrial anu ayeuna nuju uji mandiri (kuring nyangka) di laboratorium swasta.

Numutkeun pernyataan na, sanaos henteu tiasa nyarios sumber, tapi bahanna asalna tina sumber pamaréntahan sareng swasta. Minangka conto, anjeunna nunjukkeun yén bukti yén bahan éta diwangun ku unsur anu henteu lumangsung di Bumi, maka éta kedah janten bahan anu diciptakeun ku batur di luar bumi Bumi urang.

Salah sahiji kamungkinan artefak (bahan) tiasa janten sapotong kapal anu nabrak dina 1945. Sakitar dua bulan saatos pangujian senjata nuklir munggaran (TRINITY) dina sajarah modéren dilakukeun.

Perhatosna yén Bob Lazar mungkin parantos nyandak sepotong bahan anu disebat ELEMENT 1989 dina bentuk stabil dina sababaraha ETVs salaku bagian tina produsén anti gravitasi di 51 di AREA 4-S115 lab di XNUMX. Upami wujudna kabuktian, maka sadayana bohong sareng panyumputan ngurilingan et tungtungna tiasa sumebar. Jalma di planét Bumi tungtungna tiasa bersantai…

Debat debat serpihan komo debat formal ngeunaan ayana sareng ayana peradaban maju anu datang ka planet urang tina angkasa tangtosna pas! Kusabab éta kami resep ngajak anjeun maca 2. Konperénsi Sueneé Jagat kalayan partisipasi internasional lumangsung 23.11.2019 ku 09: 00 v Dampak HUB Brno. Dibeuli tikét dina jaringan SMSTicket atawa Tiket VIP di eshop kami.

Artikel nu patali

Leave a Reply