Poto kapal asing di Mars

10653x 18. 09. 2019 1 maca

Teoritis konspirasi yakin aranjeunna tungtungna mendakan bukti kapal asing anu ditembak di Mars. Kapal kedah sakitar 1,3 mil panjang.

Gambar dicandak tina video Juruukur Global NASA Mars. Surveyor Mars Global naliti Mars dugi 2006, nalika kontak agénsi-mesin gagal. Sababaraha komentator negeskeun yén éta ngan ukur lamping atanapi batu formasi. Tapi, pemburu UFO percaya yén éta mangrupikeun UFO.

Naha anjeun pikir yén kapal asing? Tulis kami tanggapan anjeun dina koméntar.

Katerangan di handap video ieu ngajelaskeun:

“Dina pamanggih kuring mangrupikeun hiji barang anu sigana rébuan taun. Ku panjangna, sigana kapal indung peradaban asing. Tapi naha anjeunna nabrak? Kami moal terang yén deui ... "

Kami ngajak anjeun siaran langsung artefak di Mars dina Minggu Minggu 22.9.2019 jam 20 dina saluran Sueneé Universe YouTube

Tip pikeun buku ti Sueneé Universe

Erich von Däniken: arkeologi ngabeledug

Naon sinyal anjeunna nampi ti NASA dina 28. Juni 2002 milarian peradaban extraterrestrial sareng naha éta henteu acan nyerep deui? Dina usum panas 1984, para ilmuwan Amérika mendakan batu di Antartika anu ngandung baktéri anu asalna ti Mars. Kumaha carana aranjeunna ka Bumi? Naha dukun ekstasi ngirangan beurat blok granit ku nyalirkeun alam anu galak? Kumaha mungkin dimungkinkeun dina guha handapeun Sahara anu sakali subur sareng cai beunghar, sketsa Milky Way kapanggih dina posisi anu ngan katingali tina sudut pandang terestrial 25 900 taun ka tukang?

Erich von Däniken: arkeologi ngabeledug

Artikel nu patali

Leave a Reply