FBI: Observatorium Solar ditutup keur porno. Taya UFOs solar?

18932x 22. 09. 2018 1 maca

Kemis 20.09.2018 FBI dikaluarkeun ku Reuters laporan warta yén alesan utama jeung ukur keur panutupanana sahiji National Solar Observatorium (NSO) dina New Mexico, ogé ayana caket dieu RoswellIeu disangka nyebarna pornografi anak na kituna euweuh mahluk luar angkasa.

Observatorium surya Sunspot Lokasina di ujung pangkidulna New Mexico dina pasir katelah Sacramento Puncak. Observatorium ieu ditutup 06.09.2018 tina alesan kaamanan nasional. Alesan pasti tetep keur lila tetep tanpa klarifikasi salajengna. Internét nyebarkeun rupa asumsi anu balik kabeh mahluk luar angkasa atawa extraterrestrials anu bisa nyedot ribut surya.

Kabeneran aya tungtungna di dieu. Reuters ceuk eta narima ka dokumén langsung ti Mahkamah Federal (AS), anu kaungkap FBI geus nalungtik pamakéan WiFi disimpen dina NSO mun nyebarkeun pornografi anak. Numutkeun dokumén dikintunkeun 14.09.2018 sababaraha agén kapanggih dina imah salah lalaki, tilu ponsel, hiji iPad, hiji HDD éksternal, flash 16x, 89x ci Cakram (CD) jeung bahan sejenna ...

FBI manéhna ceuk Reutersyen saurang lalaki curiga nu panjaga na panjaga dina hiji jalma, anu ngagabung dina NSO ngeunaan sataun katukang. lalaki nu teu acan ditahan atawa dituduh kajahatan. Tapi, hal éta téh masih muka.

Observatorium Solar Nasional (NSO) ieu dioperasikeun Association of Paguron luhur pikeun Panalungtikan di Astronomi (Aura), dumasar di Washington jeung dibiayaan ku AS Nasional Élmu Foundation.

wawakil aura stressed nu cooperate kalawan wawakil otoritas dina panalungtikan lumangsung bari tetep ngajaga rasiah ngeunaan sababaraha rinci tur alam panalungtikan. Ieu, dina kecap maranéhanana alesan utama naha maranéhna teu nyebarkeun pamanggih tina lumangsung roadblock NSO guna counteract panalungtikan sarta kasangka henteu masihan kauntungan nanaon.

FBI diteundeun groping dina poék saperti populasi lokal jeung média lokal, kaasup nu sheriff lokal.

Observatorium ieu ayeuna 9 gawé anu ti aura jeung State University of New Mexico. Observatorium didirikan dina 1947 jeung tujuan utamana nyaeta pikeun diajar kagiatan solar jeung sipat fisik nu Sun sarta pakait cuaca spasi. Ieu mangrupakeun alat konci dina proyék Dunn Solar teleskop, nu ieu réngsé dina 1969.

carita bisa mungkas, tapi moal bakal lapor ka server kami. Meureun kumaha bae kana Pegangsaan mainstream. Aya sababaraha fakta jeung patarosan patali nu teu ngajawab:

  1. FBI atawa aura hayang urang mopohokeun UFOs surya

    Leuwih ti 7 observatorium astronomi ditutup sanggeus sighting UFO di Panonpoé

    Saha nu opener misterius kalawan jadi loba alat-alat komputer? Sababaraha anu disimpen di imah salaku loba komputasi keur salajengna digawé minangka hiji panjaga biasa na panjaga di observatorium astronomi, nu bakal mibanda di lila dirékam sarta dikirim jauh pornografi anak.

  2. Naha ditutup secara sakabéh NSO? Nunjukkeun yen hal sarupa anu lumangsung mana di dunya mana sababaraha (leuwih tepat, teu kungsi) Éta alatan salah lalaki ieu diberesihan sakabeh lembaga anu kacida uniquely dilengkepan jeung boga saprak 2004 fasilitas téhnologis pangalusna di dunya. Ku kituna, éta kacida kritis kana alat pikeun observasi nu Sun!
  3. Naha anu sabenerna ngungsi sakabéh kota Sunspot? situs warta séjén dilaporkeun yén alesan pikeun évakuasi kota ieu kasangka hoax ti NSO caket dieu pindah murderer massa. buzz Ieu tétéla prihatin mimiti nyebarkeun sanggeus anjeunna manggihan yén batur noticed kagiatan gawé husus Na.
  4. Naha FBI geus deployed commandos pakarang, kaasup helikopter? Pikeun misalna hiji acara kawilang trivial FBI dipaké sakabeh pakuat nyieun onar (didieu urang boga jambangan pulisi - Úwujud Rychlého Natohan), kaasup helikopter. Salaku nyatakeun ku sheriff lokal, loba jalma ti tim FBI éta belanja waktos considerable on munara jeung dipigawé aya sababaraha interventions teknis. salah nu bakal butuh sakabeh pakuat WiFi?
  5. Naha kitu ditutup 9 observatorium séjén? Kanyataan krusial na neglected téh naha sajaba NSO dina dinten anu sami ditutup sarta diungsikeun observatorium séjén 9?
  6. Naha anu dipegatkeun kaméra ramat pisan observatorium prihatin? Pikeun hiji kasangka disables sakabéh infrastruktur jaringan tina sababaraha sistim kritis kaasup nempoan surya cams web?
  7. Naha aura mocking reflections on ET badai panonpoé moderated jeung AND? Kabéh Kaluaran pencét sababaraha kali emphasized yén tinimbangan ngeunaan mahluk luar angkasa nu ridiculous sarta yén sakabeh kajadian anu pasti teu patali sanajan kanyataan yén Internet bisa disusud poto nu mastikeun sabalikna.

Kuring dijumlahkeun up kasus dina warta isuk dina video dina channel YouTube Sueneé Semesta:

Artikel nu patali

Leave a Reply