Ethiopians: obelisk ti Axum

34455x 22. 07. 2015 1 maca
Diropéa: 23.07.2015, 07: 14

Kuring Étiopia boga obelisk na. Lokasina di Axum. umur nya éta sacara resmi ngadeg dina 1700 taun. Réalistis kitu, nya teu boga bukti tangible ieu kantos dihasilkeun sarta mimiti diwangun.

pabeungeutannana nyaeta ngalawan maranéhanana ti Mesir richly dihias jeung ornamén. Sakitu jandéla palsu dina sadaya sisi sarta panto palsu nu aya dina dasar nu hareup jeung pungkur. Di luhur teh Arch, nu ieu baheulana ditutupan ku piring logam.

Ngeunaan Étiopia nyebutkeun éta tempat Parahu ieu disimpen.

Artikel nu patali

3 komentar on "Ethiopians: obelisk ti Axum"

Leave a Reply