tangkal énérgi - anjeun ningali eta?

2510x 17. 04. 2019 pamiarsa 3

Kalolobaan urang perceives tangkal salaku sumber kayu. Simkuring nyandak eta for teu dibales nu endows kami kalawan bungbuahan maranéhanana sarta ngahasilkeun dina sasih panas tina kalangkang makuta-Na. tangkal héjo téh bayah urang ngompa oksigén kana atmosfir. Ti waktu immemorial kami nyadiakeun ngungsi jeung panyumputan. daun tangkal ogé ngalayanan minangka bahan pangan pikeun satwa. Leuweung nyadiakeun kami sok kamungkinan ngungsi di kali perang. Manehna cicing di satwa ieu. kituna éta teu heran yén tangkal geus salawasna aya di diri luhur sarta urang nyawang tangkal ngalamun salaku organisme rongkah. Dina kalangkang věkovitých individu jeung Massa dilaksanakeun dina groves suci druids nedunan ritual maranéhanana.

Hormat tangkal

Naha éta kieu kitu? Dimana tuh nu hormat keur tangkal "suci". Naha teu diperlakukeun salaku tangkal suci? Sakabéh organisme hirup, sahingga tangkal anu endowed kalawan énergi jeung boga aura sorangan. Tangkal, nurutkeun sababaraha learning ngawakilan kosmos. Akar tangkal anu simbol tina dunya bawah tanah, teras kalapa téh simbol bumi sarta daun jeung dahan anu pakait sareng langit. Akar ngahiji kami jeung énergi nagara, frékuénsi geter anu laun tur deeper sareng masihan kami rasa stabilitas. trunks tangkal nu transmits énergi positip kana mahluk anu nangkeup. Urang kudu dipandu ku barudak intuisi anu cinta nanjak tangkal jeung hirup di imah tangkal.

Aranjeunna diantara urang individu anu kamampuhan pikeun visually ngarasa aura nu. Batur bisa nangtukeun eta maké rod dowsing. Teu tangkal ukur tapi maranéhna nu boga muatan kalawan énergi positip. Malah tangkal di sabudeureun eta emits, sangkan leumpang ka leuweung pikeun bersantai na ulang energize. énergi positip relieves stress, keur leumpang dina taman atawa nyetél kami calms pikiran jeung relaxes sakuliah awak. tangkal bioenergy Ieu diteruskeun ka kami pikeun abad. Barina ogé, nurutkeun legenda kuna, Buddha ieu enlightened ku tapa handapeun tangkal Bodhi. Sanajan aya nyatu individu anu yakin kakuatan gaib maranéhanana, acan unggal taun dicokot spruce Natal atawa juniper, ngahias eta sarta tanpa merealisasikan dinya, sarta ngagungkeun lebaran Christian greatest sakuliah tangkal.

Nanganan tangkal gently

Nanganan gently lantaran tangkal. Mun urang hayang ngagambar énergi maranéhanana. Aksés tangkal dibébaskeun pamikiran négatip. Dipiceun perhiasan. Ngahontal sumanget tangkal, nu urang rék nangkeup jeung aksés ka dinya jeung cinta sarta hormat. Salaku urang ditilik mahluk hirup. Embraces anjeunna, toél suku sakabéh awakna, anjeunna rests on dahi Anjeun atawa macana. Mun rék nangkeup tangkal, oge taliti kami milih henteu ukur jenis tangkal, tapi oge penampilan na. Ulah aya tatangkalan, lami tur retak. tangkal garing sarta diseased, loba urang ulah ngirimkeun.

Naon tangkal kalayan pitulung teh?

pinus ngabantuan kami Melancholy jeung sedih. Ngoxidasi na cleans bayah urang, ngarah kana harmoni mental, soothes na relaxes rél urang.

Birch Ieu suplai kakuatan pikeun ngajawab masalah, soothes sarta nyiptakeun wanda positif jeung rileks.

Buk nambihan gaiety sarta sumanget, eta mantuan nyegah migraines, promotes konsentrasi, mantuan pikeun ngaleungitkeun masalah sareng sirkulasi getih, ngarangsang freshness méntal.

tangkal ek eliminates stress internal, kacapean, promotes mikir positif, suppresses kaputusan gangguan nyieun. Ieu mangrupakeun tangkal tina kaséhatan jeung kakuatan, sareng Manuk Dadali kuna disembah anjeunna kawas tangkal fortifying awak sanggeus gering serius.

tangkal apel mulih kawani na humor alus. The tangkal apel mangrupakeun simbol kasuburan, hirup na cinta.

fir ngabantuan ngalawan setrés, jeung marabahaya, mangrupakeun simbol kakuatan, dispels pesimis.

jeruk Eta ngarangsang jantung, éta téh tangkal cinta, naek élastisitas sarta kalenturan awak, relieves nyeri jeung duka jiwa. Tea of ​​blossoms Linden boga pangaruh mangpaat ngalawan colds.

kacang heals pikiran, promotes kamerdikaan sarta cocog pikeun tapa.

spruce mantuan pikeun ngagentos keluhan rematik, méré rasa kakuatan, kakuatan sarta stabilitas, strengthens sistim saraf urang.

Topol Eta mantuan merangan sieun, kahariwang jeung stres.

lebu Eta mantuan chmurách sarta depresi, ngaktifkeun nu willpower na subconscious. Tiasa dispel takwa nanaon.

willow Anjeun biasana dikaitkeun jeung sedih teu keur nanaon geus ngomong sayings mere kasaksian ka willow nu. Ngamungkinkeun nyarita Jempe. Eta mantuan netelakeun pikiran jeung isu pakampungan.

chestnut strengthening karapihan jeung sepi, boga pangaruh positif dina kaséhatan rambut, promotes serenity manusa. Eliminates mamang internal, reassuring, karapihan jero tur alleviates nu nyeri jiwa.

Tangkal jeung énergi positip maranéhna

Tangtu anjeun tiasa ngahubungan efek positif ragu tatangkalan. Sanajan kitu, studi ilmiah panganyarna geus dikonfirmasi nu hugging tangkal téh bener alus pikeun urang. Panalungtikan malah geus ditémbongkeun nu teu perlu langsung hugging tatangkalan. Ngan mindahkeun katuhu kana tatangkalan. Éta bisa ningkatkeun kadar konsentrasi, speed réaksi, mun ngurangan depresi sarta setrés, jeung bentuk nu sarupa séjénna gangguan méntal. Ayana mere héjo geus lila dianggap kualitas kacukupan keur kahirupan manusa.

Titik penting kitu, hiji tangkal Geter husus tapi ogé tatangkalan nu mangpaat pikeun kaséhatan urang. Hampru nyambung jeung kanyataan yén sagalana ngageter cara nepatným na ieu vibrations béda boga pangaruh biologis. Dina hiji panalungtikan ilmiah eta geus kabuktian yén lamun maranéhna inuman sagelas cai kakeunaan Geter dina frékuénsi 10 Hz sarta clotting getih langsung robah ka nyerep luhur tina cai dirawat. Sami kajadian nalika kontak sareng tatangkalan. frékuénsi vibrational maranéhanana béda boga dampak dina kursus biologis jero awak anjeun.

Taoisme ngajarkeun urang pikeun tapa jeung tatangkalan, dina rupa, meunang leupas tina énergi négatip. Tangkal anu processor alam, sanggup nulungan jalma transformasi gering atawa énergi négatip kana énergi positip pikeun stamina alam. Sawaktos Anjeun nyambungkeun énergi anjeun kalayan tangkal, jadi gampang penyembuhan emosional jeung fisik Anjeun. Téori Taoist ngabuktikeun yen tangkal nangtung pisan masih sahingga mangrupakeun hadé bisa nyerep énergi. Tangkal jeung sagala tatangkalan héjo miboga kamampuh pikeun nyerep cahaya sareng ngarobah ka frékuénsi sahiji nourishment fisik.

Tutul tangkal

Sakumaha anu geus dicatet, tangkal luang tiasa mantuan Anjeun pikeun museurkeun tanaga anjeun dina cara positif. Bagikeun kaéndahan tangkal tiasa pisan penyembuhan tur bisa mantuan keur nyieun tumbu jeung misteri kahirupan jeung hirup hal. tangkal Toel jeung pamikiran bisa grounded énergi sarta leuwih akar tangkal na ngadaur mulangkeunana. Lamun prakna Reiki atanapi formulir sejenna penyembuhan tanaga, nawiskeun eta kana tatangkalan. Kawas unggal hirup tangkal mahluk tur ngahargaan énergi vital ieu. Tangkal lajeng ganjaran énergi donor Anjeun nyebarkeun karma alus. Ngabagikeun kituna hiji energi positif kami kalayan tangkal jeung yakin yén aya hiji eupan balik dua arah.

Unggal mahluk hirup, sarta tangkal teu ukur endowed ku énergi kuat, tapi oge bungkusan, anu disebut hiji aura. Aura bisa ditangtukeun, upamana migunakeun rod dowsing na individu susceptible na eta nilik. Urang tarik énergi ukur tina individu cageur, kuat tur bisa-bodied. Skip tangkal lemah, mistletoe, kalawan retakan na tangkal heubeul. Henteu mung tangkal sorangan, tapi ogé tangkal lingkungan sakabéh anu pinuh énergi, nu frees emosi urang, mantuan ngagentos stress, nenangkeun pikiran, bersantai awak.

Balukar tangkal individu variasina ku spésiésna. Ngan mindahkeun tangkal deukeut aranjeunna atanapi toél aranjeunna purposefully. Bioenergy nyaéta di sabudeureun tangkal, urang tiasa diajar ngarasa eta ngaliwatan touch. Lamun énergi mindahkeun bisa dirasakeun trembling, tingling, individu sénsitip ngarasa aliran énérgi katuhu.

Kami teu kedah hilap kana aturan nu urang narik kana énergi tangkal kedah nuturkeun. Anjeun oge bisa ngalakukeun sabalikna na lulus tangkal énergi Anjeun.

Salaku urang narik tanaga:

- kontak langsung kalayan tangkal

- alih énérgi tina tangkal anu aya di kajauhan

- alih énergi ngaliwatan urang ka mahluk sejenna

kontak langsung jeung tangkal

Kahiji urang Sunan Gunung Djati sadar keur naon Tujuan urang bade ngagambar énergi. Ieu bisa sasaran pikeun nguatkeun awak nu tangtu, ngaleupaskeun tegangan, calming pikiran. Urang cabut perhiasan, sarta lamun usum ieu bakal ngidinan sapatu vyzujeme, janten ngadeukeutan ka akar urang. Urang datang nyanghareupan ka tangkal kalapa na leungeun nangkeup jeung tutul sakabeh awak. Urang kedah bersantai, jadi pangalusna nyandak kakuatan-Na. Sagalana kami ngarasa liwat badan jasmani urang sakabéh (armor, vibrations alus, jsb). Saatos ngompa sarat tanaga, stepping deui. aliran énérgi anu interrupted jeung kami ngarasa alus.

The alih énergi ti hiji tangkal di kajauhan

Dina téknik ieu, nerapkeun kahayang aturan sarua prosedur sakumaha dina kasus munggaran. Ngan metoda ieu anu dipigawé ku imajinasi sagala tempat dimana anjeun ayeuna. Lajeng urang ngawanohkeun hiji tangkal husus yén urang nyaho ogé sahingga jieun koneksi énergi. Metoda ieu pajeulit sarta merlukeun imajinasi latihan.

mindahkeun énergi ngaliwatan urang ka mahluk sejenna

Dina téknik ieu dilarapkeun deui kana aturan sarua salaku lianna. Ngan urang lulus énergi ieu mahluk lianna ngaliwatan imajinasi urang nu urang nahan leungeun atawa toel sareng badan jasmani maranéhanana. Urang ogé bisa merhatikeun nyekel dina leungeun na, sahingga mempermudah aliran énérgi.

Kuring Ngajempékeun helpers dina kahirupan urang kudu tempat maranéhanana. Ieu nepi ka urang naha na sabaraha sering anjeun ngahubungan aranjeunna sarta nanya aranjeunna pikeun pitulung. Mun urang ngubaran eta bageur nawaran reureuh di na urang kudu inget yen aranjeunna makhluk hirup, pasti urang pernah ingkar. Sarta kami gratefully nampi dijamin énergi bersih sabab dicokot tina sumber purest alam. Na hayu urang inget yen tangkal sirik ngabedakeun kami, teu diitung. Sarta sangkan éta ngeunaan mere kakuatan ka sadaya anu menta eta.

Ngarasa tangkal, hiji sepi tapi pisan jenis helpers anu ngantosan urang: Mangga tangkal Ngeunaan énergi AS CINTA anjeun ni Hatur nuhun.

Artikel nu patali

Leave a Reply