Elon Musk: SpaceX Starlink bakal "miheulaan" Internét di Mars

7243x 09. 07. 2019 1 maca

SpaceX nganggo Technology Starlink pikeun nyetel Spasi System Internét pikeun ngorbit Mars jeung Ngawula Panjajahan Lokal Lokal, ceuk Elon Musk dina konferensi Seattle.

Pangadeg SpaceX ngungkabkeun rarancang-narohangan internét"Dina hiji acara swasta di Seattle. Di Seattle, markasna bakal kanggo inisiatif jaringanana Internet dina generasi saterusna, ceuk Musk di hareup panongton anu ramé.

Saleresna

"Urang tiasa nganggo teknologi Starlink pikeun ngeusikeun Internet pikeun Mars. Sistem komunikasi global bakal diperyogikeun dina Mars. Henteu aya serat, kabel atanapi wiring optik anu langkung seueur di Mars. Urang bakal kedah komunikasi anu gancang sareng Bumi sareng Mars, sareng naon anu bakal dilakukeun ku Starlink ”.

Elon Musk hayang netepkeun jaringan Internét di Mars

Elon Musk negeskeun ambisina pikeun Starlink salami wawancara pikeun pidak kasohor Werner Herzog kanggo A Look: Ngimpi Dunya Nyambung di 2016

Elon kasturi

Mr. Musk ngadawuh:

“Nyieun jaringan Internet lokal dina Mars sabenerna cukup gampang, sabab bakal aya ukur hiji tempat nu nyicingan. Kituna, meureun ngan opat satelit bakal cukup pikeun nutupan padumukan hareup planét ieu. Urang ngabutuhkeun sababaraha satelit népana pikeun ngabalikeun Bumi, khususna nalika Mars aya di sisi sabalikna ti panonpoé. Aya ogé bakal butuh sababaraha cerminan kana satelit transmisi, sareng moal tiasa komunikasi langsung antara Mars jeung Bumi. "

Elon Musk sareng salasahiji léngkah kalayan léngkah dimana anjeunna ngéjakeun penerjemah permanén di Mars.

Planét Beureum nyaéta tempat fase ofksplorasi manusa salajengna

Anjeunna nambahan:

“Saur abdi anu penting pikeun ngagunakeun utamana kasempetan pikeun ngarencanakeun planét séjén samentawis buka. Perinditan ka planet anu sanés ngan bisa dikelompokkeun dina acara musibah alam atanapi jieunan manusa anu bakal nguraikeun poténsi téhnologis ayeuna. "

Nyandak monopoli ISP di Bumi

Bapak Musk wani tiasa ngarencanakeun pikeun nyandak monopoli ISP didieu di bumi. Sarta sakaligus, upami aya kolom nyalira ku kabutuhan internétna sorangan, anu tiasa didamel ku Mars, ngudunkeun balesan dina réspon Bumi.

Léngkah penjelajah tiasa kabetot kana beungeut Mars

The Maso Internet ogé tiasa masihan GPS global pikeun mantuan para urang-terjemahan di panaliti salajengna. Satelit bisa nyadiakeun laporan cuaca saharita sareng ngabantosan sandstorms anu kuat dina Planét Beureum.

Artikel nu patali

Leave a Reply