Einstein jeung Oppenheimer badan ayana extraterrestrial

7865x 01. 01. 2015 1 maca

dokumen rahasia Top disebut Hubungan jeung pangeusi ti awak sawargaNu ieu ditulis dina 1947 atom fisikawan J. Robert Oppenheimer jeung fisikawan kawentar Albert Einstein, pikeun kahiji kalinya resmi disebutkeun badan biologis extraterrestrial (EBE). Dokumén, antar alia, ayana pesawat ruang angkasa alien katempona hitungan militer jeung anu kanyataan ieu kami anu nyanghareup saprak Juni 1947. (Roswellskemu Kajadian éta lumangsung 2. 1947 Juli.)


dokumen nu boga pamadegan isu nu sakuduna ditujul ku masarakat ilmiah: Dimana teu maranéhna datang, kumaha eta bakal dampak dina panerapan urang, kumaha urang kudu kalakuanana bisi kolonisasi atanapi EBE integrasi antara umat manusa sarta ogé naha aranjeunna di dieu. dokumen nu nyebutkeun yén lamun di mahluk luar angkasa mutuskeun pangeusina urang tetep bisa reckoned kalawan parobahan utama dina pamahaman ayeuna tina hukum. Bakal dijieun a hukum anyar anu bakal ngatur interaksi antara pintonan planet.

dokumen nu ogé nyebutkeun ayana kapal alien dina konteks modern Usaha kahiji dinten urang pakarang nuklir.

Veterans Dinten (portal internét urut karyawan Departemen Luar jeung agénsi kecerdasan AS) nyebutkeun yén pamaréntah dunya téh di kontak kalayan peradaban extraterrestrial.

Artikel nu patali

Leave a Reply