(. 3 Bagian): Edgar Cayce lalampahan Spiritual: Allah hirup - aktip sarta responsif

7041x 16. 01. 2017 1 maca

perkenalan

Wilujeng sumping di episode katilu tina prinsip tafsir pakaya alus Saré nabi Edgar Cayce. Kuring hatur sakabeh jalma anu dibagikeun pangalaman latihan bagian tukang. Ieu seemed waleran 20 luar biasa ...! Kuring wrote sakabeh ngaran on slips kertas na Drew am hiji jalma anu narima terapi Craniosacral biodynamics zdarma.Jedná ngeunaan Mr. Andrew.

Ieu abdi hoyong ajak batur anu hesitant, upami saha maos ieu sareng teu aya gunana: dear abdi, éta gunana. Ngan kalakuan tulisan a nyieun jelas dina sirah jadi loba hal kuringKiwari nu boga pamanggih ... na meureun anjeun bakal manggihan di dirina cinta pikeun tulisan, salaku I do :). Ku kituna balik payun, di ahir artikel dinten ieu anjeun siap laksana deui kalawan formulir.

Č.3 prinsip: Allah hirup - aktip sarta responsif
Kuring kudu ngaku I judul bab Gusti aktip sarta responsif Kuring disada Ceuli kuring ngan pleasing. Na mah ieu nu saeutik reuwas. pilsapat Edgar Cayce kanyataanna henteu dumasar kana hiji persepsi dual Allah. Kuring tungtungna kapanggih eta dina garis naon atuh ieu pilari. Kuring patepung. Jadi Kuring keur akang nulis, jeung anjeun bisa maca.

"Gusti téh maot!"
"Gusti téh maot!" Friedrich Nietzsche ceuk dina tungtung 19. abad. dugaan na ngarah ka kreasi gerakan anyar dipingpin ku sastrawan, seniman jeung filsuf anu nelepon Sunan Gunung Djati existentialist. Dina pamadegan maranéhna, teu aya, iwal di usaha individu urang, euweuh kakuatan anu bisa nulungan urang. Lamun Allah aya, anjeunna téh lila maot.

Wae jero, urang ngarasa yén éta téh béda. Ngan kasampak sabudeureun tur tingal yen Allah hirup, aya batu, béntang aya di urang keur aya di dinya. Lamun urang nitenan panonpoé netepkeun, langit patri subuh, awak urang ngeusi husus suasana suciYén silences kami, refines, digabungkeun jeung panggih urang. éta Edgar Cayce Allah. A loba jalma percanten Alloh tapi cara sejen, saperti dina indung jauh anu boga sababaraha ekspektasi. Batur katarima sakumaha kakuatan swt unchanging. Hayu urang ayeuna mertimbangkeun qualities salaku kreatif, vital, dinamis, aktip, muka-dipikiran jeung ruku '. Dupi kecap nu bisa ngajelaskeun Sunan Gunung Djati lamun urang ngarasa pinuh ku kahirupan? Teu cocog pedaran Allah hirup sarua?

Gusti aktip sarta responsif dina kahirupan urang
Gaya anu receptive kana kahirupan urang, urang tiasa ngadegkeun hubungan pribadi. Naha urang sadar atawa henteu, runtuyan acara sarta kaayaan bisa dipikaharti saperti hiji campur dina kahirupan urang. pasukan kreatif nu pasti hoyong aranjeunna pikeun mulasara hubungan intim. Kumaha urang tiasa ngawitan ngawangun hiji satru dinamis misalna sareng Allah? Hambalan munggaran nyaéta mertimbangkeun yén éta téh mungkin.

Kumaha urang bisa ngabuktikeun yen Tuhan aya?
Dimana buktina?

  1. Aranjeunna nuju pangalaman datang salaku hadiah. Sok we tiasa discern tanda kawas gangguan ti luar, tapi kami nyangka maranehna. kaayaan ieu biasana lumangsung di tengah masalah badag. Hayu atuh masihan anjeun salah conto nu apposite: Teu lila sanggeus cerai teh, ieu mah estu saeutik duit jeung boro abdi ngan dibayar nájem.V waktu kuring dijual ka sapatu. Hiji poé kuring kungsi mayar nyewa teh, abdi lasut lima ratus crowns. Kadang-kadang manehna indit jeung kuring hiji nona heubeul ngobrol. Dina hiji anjeunna sumping kana toko, sakumaha salawasna nempatkeun tas balanja, manéhna kokotéténgan kuring di panon jeung ngadawuh: "Anjeun teu boga duit wae. Kuring saena tambahan lima ratus. Dugi ka teu kedah eta, Anjeun masihan eta deui ka kuring. "Manéhna nempatkeun tagihanana on rak nu, nyandak kantong-Na, smiled sarta kénca. Malah leuwih geulis éta yén éta sumping ngan pikeun poé nalika Sabenerna resided. Pangalaman kadua leuwih riang: Ku margi hiji poe sanggeus Palacky Square di Iraha, sarta I ticked a kuku jari, nu sagemblengna hate. Kuring terang yén Abdi gaduh ransel kuring, dimana eta bakal file paku, tapi ukur hiji dompet leutik sangkan kuring ngan Purbasari: "Mun anjeunna nya didieu ayeuna wae Gambar" ... atuh tilu léngkah dihareupeun kuring dina Kotak iklas dina file kuku casing hideung ngagosok. Kuring smiled na thanked.
  2. Sumber kadua bisa nyadiakeun bukti iman urang, dina basa sejen, "masihan Gusti kasempetan." The efektivitas tamba ogé teu bisa ngabuktikeun eta dugi ka nyobian eta. Allah sami tiasa manifest dina kahirupan urang, tapi lamun urang masihan anjeunna kasempetan pikeun nangtung jeung kami, babarengan jeung kami joys urang, sorrows, masihan kami rojongan. Lamun urang ngantep eta, urang tiasa bau eta.

Hiji lagu tentang botol cai jeung pesen ti PETA gurun
Naon teu iman dina kahirupan urang? Ieu kawas dina lagu tina Kingston trio. Téh mangrupa lagu ngeunaan ogé berdebu, botol cai sarta serat ti misterius "Gurun Pete". Dina lagu ieu, lalaki hiji leungiteun jalan di tanah gurun jeung haus pencét pompa heubeul. Nyobian pikeun ngompa, tapi euweuh hasilna. Handap-diuk di handapeun hiji tangkal lajeng ka reuwas na manggih botol cai kalawan catetan ti Gurun Pete: cai ieu dimaksudkeun pikeun nyimpen pompa kana operasi. Perlu tuang eusi botol kana sumur lajeng Anjeun bakal boga salaku loba cai salaku hayang. lalaki Ieu embarrassed sarta bakal rada inuman botol na quench haus anjeun kitu ... tapi tungtungna manehna megatkeun ngalakukeun polah iman. Tangtu, caina manggih inuman nya saloba aranjeunna tiasa sarta ninggalkeun botol deui pinuh pikeun traveler salajengna.

Kitu ogé, urang kudu sering halabhab. Urang ragu ayana sumber limitless lega, tapi urang manggihan eta ngan lamun kami masihan Gusti kasempetan.

filsafat wétan sareng Allah
Ieu dimana urang papanggih Alloh salaku kahijian sadaya ciptaan. Creator mangrupakeun Allah anu jumeneng anu nangtung tukangeun unggal manifestasi tina dunya bahan. Ngaran ieu hakekat sadaya Tao aya, hartina "aliran alus" hirup. Gusti teh gaya striving pikeun harmoni sarta kasaimbangan

kahirupan urang. Lamun urang salaku individu kalawan haratis baris nyieun saimbangna dina kahirupan urang, kakawasaan Allah harmonizing baris narékahan pikeun nyerang kasaimbangan, teu sabab sababaraha "lulugu koordinator" téh ambek méga jeung shouting "éra on anjeun!", Tapi kusabab hirup, nu Gusti strives keur kasaimbangan, kageulisan tur harmonis.

Gusti henteu dipasrahkeun ka ngan janten counterbalance ngalawan tindakan nu teu dihoyongkeun urang. Angkatan kreatif boga rencana pikeun unggal bagian tina ciptaan Anjeun, kaasup urang. Kalawan rencana ieu brings kami pangalaman hirup anu ngan di momen urang kudu bisa pinuh nganyatakeun poténsi maranéhanana. "Lamun murid teh geus siap, guru nembongan." Guru bisa jadi jalma, buku, pilem atawa kaayaan kahirupan nyata. Kasempetan ngabenerkeun saimbangna nu urang disababkeun lampah maranéhanana, anu countless. Ngan ngarasa jadi alatan nampa.

olah awak

Salaku salawasna, dinten I nawiskeun kamungkinan ngagunakeun workout Edgar urang. Anu boga kahayang jeung kawani pikeun babagi, leupaskeun abdi saminggu dugi Jumaah 20.01.2017 pangalaman maranéhanana dina formulir napel handap artikel ieu. Deui, sagala hurup slosuji na salah maca narima perlakuan Craniosacral biodynamics bebas. Abdi ngarep pisan tulisan anjeun. Kirim surélék kuring malah bongbolongan atanapi komentar, Kabéh aya wilujeng sumping ti jantung.

latihan ieu museurkeun kana perluasan persépsi anjeun nu anjeun sadar tina sensations nu biasana anjeun sono.

  • Coba mun ngarasa dunya batin na luar anjeun kalayan perhatian gede.
  • Janten sadar "teu kahaja" rapet sareng sababaraha urang anu bisa nulungan.
  • Janten attentive kana impian Anjeun. Bari Anjeun bisa dipandu ka jalan tangtu.
  • Coba "gagasan intuitif" maranéhanana nempatkeun kana kahirupan praktis.
  • Naha anjeun ajak? Janten langkung kreatif dina kahirupan maranéhanana, atawa leuwih ruku '? Sarerea baris muncul dina kasempetan cara anjeun papanggih jeung rasa komuni kalawan Gusti, naha ngaliwatan jantung sarta pangalaman minuhan.

Edgar Cayce: jalur babarengan

bagian séjén séri

Leave a Reply