peta Bumi usik tina Reich Katilu

7035838x 27. 11. 2018 1 maca

Aya kerung Bumi? peta ieu némbongkeun ayana usik (ogé internal) Nagara? Salah sahiji patarosan paling istiméwa anu umat manusa geus lingering pikeun abad, nyaeta naha aya kamungkinan yen planet urang téh usik? Salila sababaraha taun ieu dipercaya, sarta sanajan loba teori sumping ka r. 1968 keur nu aya euweuh bukti. sataun anu dibawa satelit ditempatkeun di orbit sabudeureun Bumi poto jelas némbongkeun liang jarak lokasina di Kutub Kalér, nurutkeun loba bukti cukup pikeun ngarojong teori ieu.

Nazi sarta Bumi usik

Urang baca dina carita legendaris ngeunaan kumaha Nazi digali wewengkon kidul planet urang jeung Antartika malah ngawangun basis rusiah, anu aranjeunna disebut Anyar Swabia. Batur oge Talks About Highjump sarta ekspedisi saterusna Laksamana Byrds lamun maranéhanana ditempo dina mesin ngapung hawa kacida maju, Ngalanglang wewengkon anyar.

Simkuring nembe kapanggih peta nu Reich Katilu, anu geus plotted sababaraha passages rusiah nu dipaké dina kapal selam Jerman U-Parahu aksés ka wewengkon underground mistis. Sarua misterius teh bisi ku peta lengkep duanana hemispheres propinsi Karajaan misterius ngeunaan Agartha.

Urang ogé datang di sakuliah surat, anu dipercaya yén manéhna nulis Charles Unger, hiji anggota awak ti kapal selam Jerman U-Parahu 209, handapeun komando Heinrich Brodd. hurup nyebutkeun yen awak teh ngahontal pedalaman Bumi, sarta teu diniatkeun balik.

Instruksi pikeun ngakses Agartha

Di sisi séjén, urang ogé nyaho yén dina mangsa Perang Dunya pangalusna dilengkepan kapal selam Jerman bisa teuleum kana jero 850stop (260) dina rentang 385mil (620km) jeung ngan dina kaayaan pangalusna. Dina hal ieu jarak shortest ti sagara kabuka sarta sahandapeun kutub kidul geografi nyaeta kukituna dua kali salami na, komo deui, jadi marga handapeun 1,6 km lapisan kandel és. Chances yén hiji kapal selam Jerman bisa ngalaksanakeun cara kieu pisan leutik. Tangtu aya hiji kamungkinan yén Germans bisa boga kapal selam tebih canggih, nu urang teu kenal acan.

Ogé, jero tina Samudra Arktik di Kutub Kalér nyaéta gede ti 4x pangsaena draf kapal selam Jerman yén waktu.

Hitler jeung mistik

Carita di luhur téh mungkin kitu, dirojong ku peta, nu dina taun éta. 1966 dijieun ku cartographer kawentar tur pelukis Heinrich C. Berann pikeun National Geographic Society. Dina peta ieu Antartika ieu digambarkeun tanpa hiji lambar és kandel. Momen paling héran aya ku ayana jalur jero cai intersecting ampir sakabéh buana. Sadaya hirup kalawan diarahkeun persis ka tempat, nu dirumuskeun jadi hiji lawang ka usik atawa lamun heunteu disebut oge jero Bumi.

Hitler ieu obsessed jeung mistik kitu oge (nu hésé ngajelaskeun) éta pisan museurkeun sajarah UFO jeung sajarah peradaban kuna. Loba pengikut na terang ngeunaan eta sarta dirojong anjeunna di dinya. Pikeun anjeunna kasohor yén "lalaki leupas tina" jalma anu ngarasa kaancam atawa anu teu babagi pintonan-Na.

Kamungkinan yén Bumi nyaéta kerung tur bisa ngahontal via entrances dina kalér sarta kutub kidul, sarta yén flourish jero peradaban rusiah, ngagumbirakeun imajinasi masarakat pikeun abad. Anu weruh, meureun ahirna sakuliah sometime na wae Ieu nunjukeun yen aya hiji input nu ngabalukarkeun hiji dunya sagemblengna béda, nu ieu diteundeun rusiah pikeun taun geus.

sajarah

Ieu buktina mungkin Bumi usik Hal ieu kapanggih dina sajarah peradaban kuna countless. Pahlawan Babilonia Gilgamesh dilongok karuhun na Utnapištiho dina bowels bumi na oge dina mitologi Yunani, Orpheus diusahakeun nyalametkeun Eurydice ti di dunya teh. Ieu ngomong yén ngaliwatan torowongan disumputkeun dina piramida pharaohs Mesir bisa komunikasi sareng di dunya teh; sarta Budha dipercaya (jeung masih percanten) yen jutaan jalma hirup di Agharti, hiji paradise underground maréntah ku raja dunya. Jadi waktos salajengna Anjeun mikir yén téori ieu euweuh tapi figments imajinasi rampant memang manggihan bukti sajarah kuna, suggesting kamungkinan ayana dunya sejen jero Bumi.

Maps Agartha

Maps Agartha

Simkuring hoyong ngajak anjeun ka siaran langsung dina YouTube Sueneé mayapada dimana on topik ieu kami nutupan dinten 27.11.2018 ti 09: 30. Urang kasampak maju ka anjeun !!

Kumaha saur anjeun ngeunaan teori kerung Bumi? Ieu mungkin nu handapeun beungeut planét urang, aya dunya sejen? Jeung kasebut nyaéta dimungkinkeun nu aya sih hirup a?

Usik Nagara atawa ogé nagara internal atawa dunya handapeun beungeut:

Témbongkeun Hasil

Loading ... Loading ...

Artikel nu patali

70 komentar on "peta Bumi usik tina Reich Katilu"

  • hmmh nyebutkeun:

    Looper

    Wangunan taneuh nepi ngawengku nu ngan hiji hipotesa ilmiah.

    péngkolan sejen, ngemutan Bumi salaku organisme badag. Sarta unggal organisme ngabogaan pajeulitna ditangtoskeun jeung pungsionalitasna. Sasuai, éta diwangun ku sagala rupa penjuru bahan béda kalayan fungsi béda. Asal na dianggap minangka hipotesa sarua "évolusi" atawa "design calakan" ...

  • hmmh nyebutkeun:

    Standa

    Naon teu "kuadrat mimiti jarak?"

    Sanajan: r ^ = r 1

    • Standa Standa nyebutkeun:

      Persis.

      Kuring dicoba panyorot pamimpin pikeun nyarankeun yén inténsitas atawa kakuatan radiasi nurun tibalik salaku kuadrat jarak sapertos nu hiji kirang ti dimensi ruang nu yén kakuatan atanapi radiasi nyebar.

      Graviti atanapi 3D starlight sahingga turunna spasi ku kuadrat jarak, gelombang tina batu kana 2D cai ngaleuleuskeun kakawasaan kahiji (atawa tibalik), sinyal dina 1D sambungan kabel ampir diudar kaluar (nepi ka karugian konduksi).

      • hmmh nyebutkeun:

        Anjeun terang, sakumaha diitung - jarak antara dua titik dina 2D na 3D?

        • Standa Standa nyebutkeun:

          Ieu gumantung kana métrik dipilih.

          Mun urang 3d spasi Euclidean dianggap (nu dina jarak leutik kalawan saeutik graviti gradién pendekatan cukup alus), urang bisa milih, contona, jarak Euclidean biasa. Komputasi, éta jumlah kuadrat bédana tina dua titik dina unggal koordinat.

        • Standa Standa nyebutkeun:

          .. Tur upami kitu dipilih, contona. Manhattan métrik nyaéta jumlah nilai mutlak béda tina koordinat.

      • hmmh nyebutkeun:

        IDE nu, komo di 2D 3D, hiji kakuatan kadua, paduli jumlah koordinat. Séjén nu teu patali kieu sarupa jeung hukum tim graviti?

        Saur anjeun anu estu konstan? percobaan ieu kapanggih ukur di Bumi, dina spasi bisa jadi nilai sejen. Na acan teu mastikeun naha atraksi ieu antara massa teu bisa ngarobah internal, kawas éta dina magnetization beusi. Lajeng graviti bakal gumantung kana beurat, tapi ieu ditangtukeun parametrically ...

        • Standa Standa nyebutkeun:

          Dina 2D, 3D tapi 1D, 4D, 5D ... dipake jumlah kuadrat akar. Akar penalaran anjeun kumaha bae turun.

          Hukum gravitasi tapi nyaeta nu patali jeung hal sejenna: hukum konservasi. gaya nu geus nyebarkeun merata dina sakabéh arah. Kusabab gaya nya didinya sami, tapi beungeut bal nu aranjeunna kedah beroperasi, naek kajauhan, nurun proporsional salaku gaya per unit lega di wewengkon wates. A aréa wates tina lapisan N diménsi dina spasi tina dimensi n tumuwuh kalawan N-1 kuadrat radius na. Dina spasi 3D sabab kakuatan omnidirectional nurun jeung kuadrat tina 2 kajauhan.

          Kuring teu ngarti sual constancy. Dupi anjeun nyadiakeun konteks?

          Magnetism teu analogi luyu. A analogi hadé bakal jadi gaya listrik.

      • hmmh nyebutkeun:

        Aya dokumen dina konversi ka graviti Palasik jero lapisan usik ku mantel kandel? Kami panasaran, atawa estu sakur vektor tina gaya gravitasi nyaeta nol ...

        • Standa Standa nyebutkeun:

          Di dieu nyaeta salinan tina tarjamah Inggris tina dokumen sorangan sepsaného Newton:
          -
          Dalil LXX. XXX teorema.

          Lamun nepi ka unggal titik permukaan buleud aya condong pasukan centripetal sarua
          Turunna di, dina duplikat rasio tina jarak ti titik Jalma;
          Kuring ngomong, Éta ditempatkeun Dina na corpuscle Éta moal jadi superficies mikat
          gaya jelema Ed ku cara naon baé.

          taun Hikl, jadi sphaerical Éta superficies, sarta P
          Ditempatkeun Dina corpuscle. Ngaliwatan P hayu Aya Kudu
          digambar keur kieu superficies nu dua garis HK, Il, inter-
          cepting busur pisan leutik HI, KL; sarta Kusabab (ku
          Cor. 3, Lem. VII) The triangles HPI, LPK anu sapuk,
          Maranéhanana busur bakal sabanding jeung jarak HP
          LP; jeung sagala partikel dina HI jeung KL tina lapisan
          superficies kal, terminated ku garis katuhu ngaliwatan P bakal di
          Maranéhanana duplikat babandingan jarak. Kituna gaya partikel dalil
          exerted kana titik P sarua Antara sorangan. Keur pasukan anu
          Langsung salaku partikel, jeung kuadrat tina jarak tibalik. jeung
          Dua babandingan nyusun babandingan sarua. Obyek wisata alatan éta,
          Sarua keur dilakukeun arah bagian Bertentangan, ngancurkeun Unggal lianna. Sarta ku na
          kawas nalar sadaya atraksi ngaliwatan superficies buleud gembleng
          anu ancur ku atraksi Bertentangan. Kituna teh titik P moal jadi
          Cara naon baé impelled ku Jalma atraksi. QED

          -
          Upami anjeun hoyong deal ieu cloak leuwih badag batan ketebalan leutik, ditilik deui dina cangkang concentric leutik.
          Kusabab teorema nu bener keur unggal ieu cangkang ipis, ogé lumaku ka jaket kandel sakabéhna.

      • hmmh nyebutkeun:

        The gravitasi konstan ieu kapanggih dina percobaan di bumi. Ieu bisa jadi cukup pikeun mastikeun yén kami geus ditangtukeun yén nilai hiji valid keur sakabeh alam semesta ...

        • Standa Standa nyebutkeun:

          Keur ngitung ketak banda ngan nyaho parameter gravitasi. konstanta gravitasi di itungan lumangsung Namus. Muhun eta dipikawanoh kirang akurat ti parameter gravitasi tina planét.

          Sedengkeun pikeun variasi konstanta gravitasi: coba mun nyarankeun cara na gumantung naon anu nilaina jadi robah. Urang lajeng bisa ngabandingkeun hipotesa anjeun kalawan observasi.

  • Looper nyebutkeun:

    Henry ngabejaan dongeng kerung Bumi, Standa dongéng ieu di usik Bumi kawas lajeng datangna Standa yen guha hiji kilométer handap taneuh teuing jero. Estu lucu. Di tengah planét urang jero teu keur ngadeg.

  • Looper nyebutkeun:

    Stan nyerat
    "Manglaku ka aranjeunna hukum konservasi énergi? Sah nu Act dina tumuwuhna éntropi (atawa hukum umum térmodinamik)? "

    Standa, dimana anjeun bade? Salaku pasti gaduh sababaraha mahluk luar angkasa perpetuum-mobile?
    Kanyataan nu saena atuh kituna masihan anjeun sababaraha émbaran.

    Kuring ngan nyaho yén mahluk luar angkasa make salaku sumber énergi ngaliwatan fusi nuklir. Tur urang nu Nyiapkeun / Fusion ngawangun réaktor nuklir nu Iter bakal ngawangun sejen tilu puluh taun, sabab bakal pisan badag, sarta saterusna maranéhanana bisa make fusi nuklir jeung jalma. Sanajan kitu, extraterrestrials tiasa make fusi nuklir di buleud leutik. Ku kituna dina naon baé kasus fusi nuklir gaduh tanaga cukup. Jeung lamun maranehna hoyong, maranéhna gé boga spasi guha hawa kusabab énergi dipibanda.

    • Standa Standa nyebutkeun:

      Persis di udar I bisa.

      Mun aranjeunna sadayana hukum térmodinamik, jadi sakabeh energi maranéhna ngahasilkeun, ahirna dirobah jadi panas. Lamun diterapkeun kana éta hukum konservasi tanaga, supados panas bisa ngaleungit.

      Dimana taneuh kituna téh sagala panas maranéhna ngahasilkeun?

      (Lamun mahluk luar angkasa subterranean aya, tangtu, nu masalah kalawan panas dihasilkeun teu lumangsung.)

      • Looper nyebutkeun:

        Kam ngeunaan panas taneuh tina mobil-hawa conditioned? Naha kudu sedot panas kedah balik deui ka mobil?

        Naon anjeun, nangtung, pernah ngadéngé kana iklim?

        Nangtung, anjeun estu jadi bodo atawa ngahurungkeun ngangsonan ngan TROLUJEŠ?

        • Standa Standa nyebutkeun:

          Panas tina mobil Mindahkeun hawa mun radiator tur eta anu lajeng discharged kana lingkungan (hawa haneut).

          Panas ti kotana dugaan ogé tangtu kudu mayar sakuliling.

          Kunaon dayeuh moal neangan seekers ku panas? Lamun mangrupakeun kota pinuh ku teknologi, nya kudu kapaksa ngurangan panas ka sakuliling rada.

          Nya kitu, nurutkeun panas bisa ngeureunkeun pilari ampir sagala mahluk atawa mesin anu ngolah jumlah signifikan énergi.

  • Tino nyebutkeun:

    Ludi hoyong yakin tur hoyong yakin hal sabudeureun nu teu sabenerna sarta kawas bakal yakin manusa anu nulis buku maranéhanana anu nunjukkeun tesis maranéhanana jeung dogma sarta legenda anu henteu sajarah bener jeung mana balik ngalawan hukum alam formasi jeung alam mangrupakeun sambungan ti staf nu ti manusa terestrial ayeuna téh iman jeung direbut stray rupa agama sarta sekte maréntah jahiliah hébat ngeunaan sajarah jauh tina nagara jeung ieu téh naon anjeunna vakum manusa anu daék yakin euweuh rasa a Bumi kerung jeung kawas .Iste kituna, peryogi keur kabeneran tempat éta solusi disumputkeun na mungkin oge di nalungtik lebu jelema wangunan sarta keur manehna eta tetep dina bumi pikeun maranéhanana kolonistoch tur barengan gugur sarta pikeun manggihan tambahan struktur ruruntuhan anu bisa réspon kapanggih salaku habitat laut di Kuba nu kapanggih dina 2001 wherein strukturna sarupa jelema di Mesir, sarta umur maranéhanana diperkirakeun archaeologically Kanada jeung 30000 taun atawa leuwih nu éta kapanggihna anu di badag tapi hanjakalna, sanggeus HLA taneuh jahat, ku kituna eta bisa jadi suitably mun eta jelema anu geus ditulis sajarah maranéhanana di buku lantaran bakal mibanda ngaku kasalahan hébat na, sarta hususna jalma anu, tur naha strukturna diwangun jeung naha eta wangunan anu jadi heubeul nu geus écés moal cocog loba manusa bener sarta kirang pikaresepeun ti bohong dugi I .A élmuwan di bumi sapertos naon atuh jeung sirah domba jalu di pasir méméh leres tur mana moal dipindahkeun dina hareupeun eta saperti ieu nalika mangsa jauh ka henteu daék nalungtik struktur pamadegan lila pisan.

  • Looper nyebutkeun:

    Stan nyerat
    "1. Di dunya dua diménsi lamun gravitasi henteu nampik ka séjén, tapi mung kakuatan mimiti jarak ".

    Stando anjeun salah.
    Di dunya dua-dimensi, gaya gravitasi nurun jeung kuadrat jarak (i.e. kuadrat jarak), kitu ogé di sakuliah dunya tilu diménsi.

    Standa, sakali deui maén hiji ahli hébat dina fisika, nu henteu.
    Nempatkeun thesis na nu mana wae fisikawan.

    • Standa Standa nyebutkeun:

      hipotesa Ieu kieu ti géométri basajan tina rohangan. sawah ngalegaan leuwih hiji beungeut lapisan kalayan sumber di tengahna. Di wewengkon loule 3D boga wewengkon beungeut kakuatan kadua radius nu. Dénsitas areal tina Asép Sunandar Sunarya téh kituna sarua dikurangan kuadrat radius nu.

      Dina 2d spasi "spheres" cingcin. Pikeun anjeunna, anu "permukaan" sabenerna circuit nu sabanding jeung kakawasaan mimiti radius nu. Mpušná dénsitas Asép Sunandar Sunarya téh kituna sarua dikurangan kakuatan mimiti radius nu.

      Kalawan fisika I ngagaduhan ide, tangtu consulted.

      Sajaba ti éta, gagasan kumbuh di buku na artikel nu nungkulan pangaruh dimensi kosmik kana fungsi tina hukum fisik.

      Ku jalan: Anjeun wrote nu ngarti fisika. Maca ceramah Feynmannovy on fisika? Anjeun ngartos naon eta nyebutkeun? Husus, abdi hartosna bagian 7 (dimana awak usik nuduhkeun) jeung utamana 13.4 dimana masalah mangrupakeun kulit ipis sarta titik massa solusi analitik pasti ngaliwatan poténsi itungan integral.

      Éta cara béda tina ngitung ti kuring némbongkeun sorangan, tapi ngabalukarkeun rada hasil sarua.

      • Looper nyebutkeun:

        Henteu masalah lamun eta ngalegaan leuwih beungeut hiji lapisan atawa buleudan.
        Tapi keur ngabahas sareng anjeun, Standa téh perlu - Kau tetep ngeunaan pičovinách maranéhna, anjeun yakin di buruan fucking Anjeun.
        Tapi punten nangtung - ulah ngahina urang anu sabenerna ngarti fisika teh !!!

        • Standa Standa nyebutkeun:

          Mun anjeun tangtu nu ngarti fisika hadé ti Newton, sarta yén manéhna nulis "fucking game" na coba mun refute bukti pikeun refute. Newton ogé kusabab hasilna sarua nu mana cenah mah:

          Jero awak buleud kalayan gravitasi na cancels (central XXX), di luar awak gravitasi téh ngan sarua lamun éta sagampil beurat tengah massa titik (central XXXI).

          téks Newton dilakukeun di dieu:

          https://en.wikisource.org/wiki/The_Mathematical_Principles_of_Natural_Philosophy_(1729)/Book_1/Section_12

          Sepi mimiti kana itungan, lamun fisika bener ngartos sahanteuna saeutik. Rada, kuring yakin yén Anjeun gaduh eta dina gagasan pisan samar jeung naif.

          • Looper nyebutkeun:

            Ngabayangkeun nangtung yén Kami kacida yakin yén aya hawa, sanajan STANDA AC henteu satia.

            Naha anjeun peletakan pertanyaan provokatif?
            Eta manggih hiji kabiasaan santun?

            • Standa Standa nyebutkeun:

              Mangga cobian teu ngarobah serat matuh. Panas sarta hawa-udar geus dibahas nguap.

              Kaula teu yakin sabaraha anjeun bisa ngalakukeun itungan Fisika sarta proofs matematik. Mibanda provocation směřivala halus ka anjeun dina hiji conto tinangtu - nu perlu analisis buktina Newton sahiji kakuatan graviti lapisan kerung - némbongkeun kaahlian maranéhna.

              Anjeun kudu mastered integrals definite? Kalem malah numerik?

      • Looper nyebutkeun:

        Nangtung, sugan aya nu apal ngeunaan géométri ruang bal badag.
        Na anjeun teu sanajan terang yen aya hawa udar.
        Tina Kama nu datangna ti? Anjeun ngan diturunkeun ti tangkal?

  • Tino nyebutkeun:

    Planét usik téh ngan ilusi sakumaha dipaké dieu, sarta eta nyerat ukuranana nguap tangtu beda jeung m henteu dipikawanoh di guha nu aya kawas sakabeh .Zem sakumaha misalna teu usik sakumaha eta teu nyobian pikeun nyitak yén urang jelas yén nagara ngabogaan inti panas suhu 6000 C nu suhu permukaan panonpoé sarta éta tina ukuran hiji comparable ka bulan tanpa eta teu kedah bumi médan magnét nu ngajaga bumi ngalawan partikel fluks surya tina panonpoé.

    • Tino nyebutkeun:

      Sél nu eta syam nyaeta ngan kituna éta saméméh 11 498 éta Gobi Gurun Gear Kota Universitas jeung kota diadegkeun mentor ti judul ISCHWISH Murase yén lalaki ieu diadegkeun yén kota utama jeung hiji kota satelit underground AghaRTA Alpha na Béta nu éta teu sabaraha kilométer handap taneuh jeung dipingpin aranjeunna torowongan dasi pangwangunan underground Muras na eta Ludi diwangun salaku bunkers bawah tanah nu tadi ngajaga populasi kota saméméh bentrok vojnovým na nu nyandak kaluar méméh 9 498 SM SM nalika dina hiji serangan badag sapertos ieu bengkah deui puseur jeung pasukan Atlantis ancur sarta nyebarkeun surfactants badag kota MU ka atom nu aub nalika pausahaan nu geus loba ilmiah sarta technologically canggih pikeun eta nu éta colonists jeung karuhun maranéhanana asalna ti wewengkon lyre sahingga jadi extraterrestrial asal .A ka kiwari aya di padang nu Gobi dasi kota underground AghaRTA alfa jeung Béta eta dipikagaduh saha jalma nu bisa nyalametkeun hirup leutik aya .Preto turunan maranéhanana oge Kujang of Élmu yén naha urang percanten hal saperti kaluar taneuh anu usik jeung saterusna, sarta nalika ieu ngan ngeunaan eta dua kota underground ngaleupaskeun Gobi nu waktos éta jauh diwangun ISCHWISH Murase jeung manusa nu eta sempet ukur ngajaga jalma ti puseur MU tina cilaka dina beungeut cai.

      • Standa Standa nyebutkeun:

        Warga jalma kota kungsi jadi bawah tanah di imah underground maranéhna bener baking-masak.

        Ieu gawe tina kanyataan yen suhu naék ka jero ngeunaan 30 ° C per kilométer. Lamun kota anu malah sababaraha kilométer jero, hawa kungsi jadi aya loba puluhan, upami teu ratusan darajat Celsius.

        • Looper nyebutkeun:

          "Suhu The naék kalawan jero kurang 30 ː C per kilométer"

          jeung nu persis naha planet urang bisa boga inti kerung. Sakali batu mimiti ngalembereh, jadi naon baé retakan kosong quenched lava.
          A puseur habitability nagara téh bodo, dina sejen, sabab eta hawa tinggi bakal jadi euweuh salamet.
          (Catetan: teu sagemblengna leres yen suhu naék ku derajat kalawan jero kilométer 30, sabab suhu di nagara stabil ngandung sarta henteu masalah naon suhu kasebut kakara dina beungeut Bumi)

          Jeung katilu nyaeta penalaran bodo jeung panonpoe dina rohangan tengah planét: ngan panonpoé kitu bakal bowels planét warmed dina suhu luhur na luhur tur luhur.
          Kontras, beungeut luar planét ieu kajaga overheating ku panas, anu narima ti panonpoé, kahareupna bisa ngirim kana spasi jeung kukituna perlu leupas tina eta.

          tapi namachrovaný Jindra jelas - Bumi nyaéta usik na anu patarosan naon anu keur anjeunna jerk a.

        • Looper nyebutkeun:

          "Suhu The naék kalawan jero kurang 30 ː C per kilométer"
          mangrupa laporan pisan nyasabkeun.

          Lamun wrote ngan éta kalayan ngaronjatna jero suhu naék, éta bakal jadi bener. Tapi pesen "" suhu naék kalawan jero kurang 30 ° C per kilométer "" nya bohong !!!

          1. nilai 30 ieu exaggerated, kanyataanna, URANG SUNDA

          2. eta gumantung kana dimana anjeun nempatkeun planét dig lajeng kénéh moal masalah naon waktu taun

          Dina 24 derajat jero kilométer babak taun, kalawan luhur bakal aya -20 dina Januari dina bulan Juli + 40, tapi aya kénéh bakal handap derajat 24. Ieu ngandung harti yén sanajan dina enas bakal mayar hiji kilométer di jero bakal colder ti beungeut planét.
          Sarta eta gumantung kana tempat geografis pasti dimana kuring mutuskeun pikeun ngagali. Sabudeureun dunya suhu baris naek kalayan ngaronjatna jero kalawan gaya béda.

          (PS jeung inget yen ngarti fisika hadé ti anjeun)

          • Standa Standa nyebutkeun:

            Urang estimasi milik Ostrava sits lumayan lah. Dina Pertambangan Ostrava deepest (atawa sakitar kilonmetru jero) nyaéta suhu-40 50 ° C.

            Dina bagian séjén dunya, tangtosna, bisa jadi béda. Contona, Islandia meureun geus sababaraha ratus méter kami meunang luhureun cai ngagolak. Nguap kamungkinan bisa janten underground kilométer, suhu 24 Anjeun ː C. Dimana éta sumangga? Anjeun tiasa nyimpen panumbu kana ngukur?

            Ngeunaan fisika: naon fisik sarta cabang dimana geus diajarkeun eta kitu ogé manehna ngarti?

        • Tino nyebutkeun:

          Cool hey suhu naék enya tapi aranjeunna can tangtu moal bisa boga blby kayaning kami atuh ayeuna jeung waktu maranéhna miboga elmu sapertos na téhnologi nu pikir anjeun teu bakal nyaho naon bantuan misalna tangtu hm masalah nu hey kota anu dirancang ogé sarta dipeunteun pikeun ti ngapung .Ked nyaho ti Vega 20 lampu taun sarta ogé diwangun kotana bawah tanah bakal pikeun elmuwan jeung insinyur maranéhna geus masalah teu hadir earthly manusa .Len kaulinan anu ditilik dina sagalana yén urang nyaho ogé, sarta ieu teu jadi sabab nu ninggang mana Ngaktipkeun katulistiwa ningali kota jeung artefak nu tetep sanggeus maranéhanana anu kolonistoch ogé teks rujukan ditulis puseur Staro India .Tie kedah Pilihan panungtungan sakumaha ka kukituna simpen dina naon ieu lumangsung dina beungeut nu aya pasti éta teu touchable aya pasti éta hiji naraka salaku speed kilat massa pikeun rupa-rupa nucle overkill nu peupeus sanggeus maranéhanana pakarang nu make gaya ngalawan kotana waktos Atlantis Mu .A asalna kaluar pasti leres najan ieu bakal butuh teuing Roko tapi dinten asalna, teras suku m kudu ngakuan yén urang ogé asal extraterrestrial sabagean di jalma biasa sanggeus anjog ti jaman baheula nepi ka Bumi ti Lyra sarta Vega, sarta repeating bumi dijajah.

          • Tino nyebutkeun:

            M moal henteu dipikawanoh kahayang j luyu jero kota anu mungkin ngan ngeunaan 1 km ktovie preferably leuwih tapi bakal diapresiasi yén sanggeus karuksakan Kota MU tetep jelema nu kotana underground ngurusan dugi dinten sarta jalma jalma nu éta nyumputkeun sarta salajengna aya hirup. operasi di tempat ieu torowongan anu ditangtayungan katut médan énergi sakumaha saméméh torowongan pikeun ditempo kukituna yén curtain panyalindungan lampu cancels sahingga ngarobah eta non-ditingali, sarta hartosna naon nu teu bisa ditangtukeun kumaha dinten ieu Me .Naviac ogé boga konservasi énergi médan aperture nu nyegah naék dina pamadegan yén torowongan gantina tiasa nya kumaha megatkeun malah di gaya badag dipake nu ngajaga pamadegan yén kota saméméh stupom sarta penampilan nu oge dina waktu anu diperlukeun nalika eta bakal disebutkeun geus ancur jalma ngabogaan kota sarua sapertos MU dina beungeut cai.

            • Standa Standa nyebutkeun:

              Anjeun wrote "... nu ieu teu pira kilométer sahandapeun bumi."

              Kiwari, anjeun nyebutkeun yen anjeun eta teu dipikawanoh. Kumaha nya?

              • Tino nyebutkeun:

                Kota Alpha na Béta AghaRTA anu diwangun diperlukeun jero luyu bisa ogé kituna disumputkeun bakal nebak yen bakal aya leuwih ti 1cca km handap beungeut bisa jadi salah kaprah tapi pasti teu leuwih ti 3 di yén lingkup naha jero kitu éta pamadegan yén wangunan kotana nyaéta yén aya euweuh sensor jeung téhnik deteksi éta pisan pagelaran na kituna ka jerona sarua éta sanggup detecting enggon sarta fasilitas underground kituna janten kitu jero, sarta Sajaba ogé pikeun maranéhanana anu terurai pakarang overkill massa per atom .It téh pasti yén kota aya dina dinten lantaran maranéhanana éta .Ludia kakeunaan sagala waktos tur sagala hayang nyaho lamun teu nyaho sakabéh tempat eta bakal Anjeun kedah ngartos maranéhanana jeung .Iste nu aya dina eta kota Ludi nyaeta salajengna ogé ngamekarkeun téhnik tur uninga, jeung dunya luar jeung jalma dina beungeut cai teu bisa museurkeun datangna ka kontak basa aranjeunna tos on di ngembangkeun jadi jero balik sanggeus eta pinuh teu ngagaduhan nganggur nganteurkeun anjeunna nya langkung.

              • Looper nyebutkeun:

                Manéhna nulis sababaraha kilométer sarta yén hartina teu nulis angka husus, Standa.
                Sababaraha kilométer tiasa 1 mun 10 - meureun - nya rada pernyataan umum. Lamun hal Teu Bisa Ngucapkeun persis, abdi moal nyieun sahanteuna hiji gagasan kasar - saha mun dipikir éta saukur dina povrchemm sakumaha zemlianky manusa.

                Sedengkeun pikeun hawa, tapi nya tangtu biaya leuwih pikeun nalungtik konduktivitas termal tina batu teh. Lamun batu Maiti konduktivitas termal tinggi, eta hartina taneuh gampang ngaluarkeun panas, sarta bisa jadi di přebívat suhu jero taneuh ditarima sanajan dina jero hébat.
                Sabalikna, lamun batu ngabogaan konduktivitas termal low meh bakal nyarupaan hiji materiáklům insulating thermally na jero habitable underground low.

                • Tino nyebutkeun:

                  Struktur sél persis éta ngeunaan pangwangunan Tej km .Konštrukcia baris dikembangkeun pasti kacida alusna boga cangkang na, dijieun tina bahan moal dipikawanoh nu ngajaga struktur sél sahingga sakabeh kota geus papisah jeung batu induk na kituna mah teu perlu mikir yén aya ukur bijih liang sarta témbok torowongan.

                • Standa Standa nyebutkeun:

                  "Sababaraha" téh, dina pamanggih kuring sahanteuna dua. Mun salah, éta moal sababaraha.

                  Salajengna, mun malah keur alien nu manglaku hukum fisika, sarta maké téhnologi sagala na moal janten masalah sanajan sakumaha keur kumaha ngasingkeun suhu di luar, tapi ogé meunang leupas tina panas dihasilkeun di jero (pasti ngelingan yen hawa jeung panas nu velličiny béda jeung boga unit béda - salah nu diukur dina darajat Celsius atanapi Kelvin, kadua di joules atawa jam kilowatt)

                  • Tino nyebutkeun:

                    Kuring geus geus nyatakeun yén dina konstruksi jeung desain maranéhanana situs nu bawah tanah ieu diitung tina sagala sahingga pikeun mulasara kaayaan hirup di kota bawah tanah anu dipaké téknologi diperlukeun anu pasti nya hadé ti urang nyaho ngenalkeun kuring ka dieu sahingga bakal kiwari .A sarta knitted earthly solusi formulir masalah nyaeta Tapi jelas yen, nalika kota Muras diwangun terang yen aranjeunna bagikeun kaayaan hirup ka eta jelema dimana aranjeunna bisa hirup dekade panjang, jadi ogé anu ngawangun komprehensif sarta holistik sarta lengkep timer cukup sakumaha pamadegan yén kota éta bisa beroperasi teu gumantung dunya luar .A naon Tika ngadalikeun hawa internal pasti boga solusi teknis perlu jeung atmosfir jero sirkulasi hawa dina kotana ditangtukeun acan aranjeunna béda jeung m henteu dipikanyaho kapang jeung cooling ku bursa panas, sarta m henteu téhnologi biasa nu boga pamadegan yén colonists dipaké sahingga éta perlu pikeun ngajawab sacara rinci anu patali jeung éta nalika m leungit data diperlukeun ku téhnologi sapertos anu persis t posisi puseur tapi pasti ieu moal bisi jeung pamadegan diteruskeun ku dipikawanoh kuring kuring kiwari urang aranjeunna malah ogé sanggeus di du Earthman ka aranjeunna jadi pangaweruh sarua jeung pamahaman naon leutik sarta boga pamadegan urang mana eta.

                    • Standa Standa nyebutkeun:

                      Aya perlu nungkulan rinci. barang ngan umum. Larapkeun kana éta hukum konservasi énergi? Sah nu Act dina tumuwuhna éntropi (atawa hukum umum térmodinamik)?

              • Looper nyebutkeun:

                (Jeung amandemen sejen - lamun éta hiji kota alien, ngarah bisa boga suhu awak béda Pikeun jalma derajat suhu awak 36 celcia, tapi jieunan manusa panas willy-nilly nu kudu leupas tina, jadi lingkungan hawa optimal pikeun derajat 25 manusa Celsius. . Sanajan kitu, lauk bakal jadi sahiji 25 darajat Celsius serius gering overheated jeung sabalikna -. a lalaki tebih Surplus di 10 darajat Celsius dina sakabeh kaos oblong ku tiis - tapi nenachladí lauk, sabalikna, éta keur aranjeunna ka suhu optimum.
                The mahluk luar angkasa bakal, kawas sato di bumi, suhu awak béda. Sarta meureun mahluk luar angkasa ti Agartha kungsi hawa 50 awakna ° C, sangkan anjeun teu kudu niiskeun guha bawah tanah nu loba. Tur upami eta masih jadi dina kombinasi jeung konduktivitas termal luhur batu, nu ensures leungitna panas gancang dina beungeut bumi ....)

                • Tino nyebutkeun:

                  jalma ieu dina m pisan sarupa kitu éta bari aya aya kopral robah arah anu sarupa jeung urang tapi ogé kota ngabogaan pinuh swasembada dina sagala hal sabab sapertos anu diwangun mana éta batu Tika nu teu bisa maénkeun peran ti lebur atawa sakabeh kota boga anak Plati sahingga pasti jalan paduli naon naon suhu pikeun palapis, sarta bahan nu ngajaga tina lingkungan .no sarta maranéhanana anu ogé boga atmosfir jieunan puseur maranéhna nu ngatur suhu di kota sapertos .Treba nyandak dicatet yén kaayaan jalma anu ti vital teknis diawaskeun sarta dikawasa .Thus eta henteu ngan sabaraha badag kayaning maranéhanana pikeun kotana tur loba jalma anu dilebur ka abdi teu dipikawanoh, ku alatan éta, éta data ieu teu abdi tiasa kaasup tapi lamun maranéhanana diwangun sarta dua puseur bakal kapasitas badag sarta aya rada .no meureun eta entrances maranéhanana lokasi moal shimmer di Akom gunung nu Gobi tapi ieu ngan domienka abdi yen sanajan hiji obyék sapertos USAC diwangun sahandapeun hiji gunung .Norad disebutna.

        • Tino nyebutkeun:

          Kudu bisa maca deui pos abdi mana nyerat nu éta jelema jelema ti kota asalna MU AKD leutik jeung kukituna geus na kénéh .Teda yén éta teu leuweung Ludi anjeunna henteu terang naon nu kudu jadi ngalakukeun nu .Ked nu tadi asal extraterrestrial na guiding elmu pangaweruh jeung teknologi nu masih dinten ogé bakal sampurna ngaleuwihan naon urang kudu kiwari loba sababaraha sarébu taun ngembangkeun .A sabaraha kilométer nu eta kota eta kuring eta persis dipikawanoh bisa jadi ukur ngeunaan 1km tapi pasti maranéhanana dirancang ogé, sarta ieu alus teknis fasilitas jeung wangunan di maranéhna ISCHWISH Murase sarta élmuwan terang kota ogé pikeun mastikeun yén aranjeunna pinuh hanca di hiji technicians .Z tur hidayah Cope ogé nyaho ti kasusah encountered di maranéhanana ukritov eta bawah tanah.

        • Looper nyebutkeun:

          Anjeun fool Stand, suhu naék saukur ngeunaan 20 derajat per kilométer sarta euweuh masalah mun ngalakukeun AC.

          • Standa Standa nyebutkeun:

            Hmm - bisa anjeun kersa nunjukkeun sumber pikeun 20 °?

            Kuring pilari didieu contona: http://www.ipcc.ch/pdf/supporting-material/proc-renewables-lubeck.pdf

            "Kalawan gradién termal rata 25-
            30 ° C / km sarta km 1 ogé dina formasi batu garing dupi
            boga suhu handap deukeut 40 ° C, di réa patempatan di
            Dunya (asumsina suhu hawa taunan mean
            15 ° C) sarta km ogé 3 90-100 ː C. "

            Atawa dieu:

            http://www.geology.cz/aplikace/encyklopedie/term.pl?geotermika

            "Suhu Bumi robah kalawan jero, anu biasana ditembongkeun boh salaku gradién geothermal (jero dina méter di mana suhu naék ku 1 ° C, biasana, 15 mun 50 m diaméterna 30 mun 33 m), atawa na bulak balik, disebut atawa suhu geothermal gradién (nembongkeun boh MK., m-atawa C 1. 1-km). "

            Duanana dituduhkeun salaku hiji nilai rata-rata ngeunaan 30 ° per km.

            Kuring teu ngaluarkeun yén di wewengkon nilai, tapi eta meureun hoyong pariksa hal.

    • Looper nyebutkeun:

      Kerung Bumi teu jadi loba tipu daya, tapi rada hiji fiksi mere. Sababaraha urang ngahaja fabricates reams vast fiksi mun fiksi dina eta quanta leungit pesen leres.

      • hmmh nyebutkeun:

        Na kumaha teu palsu? Élmu weruh jeung katangtuan, ti mana bumi diwangun. borehole deepest boga ngeunaan 10 km. Dumasar informasi observational di bumi bisa ngawujud na oge hipotesis sejenna bakal unaffected ku ...

  • Looper nyebutkeun:

    https://cs.wikipedia.org/wiki/Dutozem%C4%9B

    Peter Bender Anjeunna nimukeun téori yén urang ulah cicing dina lapisan a, tapi urang hirup di rongga (anu pisan benten sareng teori yén Bumi nyaéta sajaba surfaces éksternal sarta internal)

    Bender nyandak Téori Nazi kepala suku supaya dina 1942 diwenangkeun ngalakukeun di Pulo Rügen percobaan kalawan radars. percobaan ieu kudu ngamangpaatkeun sipat Bumi usik pikeun ngadeteksi kapal musuh anu dina spéktrum ditingali ngaliwatan cakrawala ti. Sanggeus gagalna percobaan ieu, tapi teori geus fallen kaluar tina ni'mat di Jerman sarta Bender maot dina kamp konsentrasi.

  • Looper nyebutkeun:

    Pikiran kuesioner
    "Usik Nagara atawa ogé nagara internal atawa dunya handapeun beungeut:"

    Di handap ieu mangrupakeun hal anu béda !!!
    Kuring ragu aya jero bumi.
    Kuring ragu éta dina taneuh sababaraha sentral super-rohangan.
    Ale dunya handapeun beungeut Marcapada bisa ogé jadi - alatan guha anu, sanggeus kabeh.
    Guha tur bakal 1000x leuwih ti jalma mucunghul.

    Kulit bisa jadi guha FULL, tapi can tangtu bakal moal guha 50 KM dina beungeut cai, di hiji tempat dimana eta geus jadi massa geus panas, dilebur Maksudna kusabab mungkin ku guha vigorously TEKLA - KOMUNITAS guha kudu ngajalankeun durability.

    ---

    Téori béda kana tiori Bumi kerung jeung loba LAIN ngajadikeun lolobana jelema jelema anu nyoba mindahkeun perhatian ti kasus nyata kaayaan sapertos Roswell.

  • Looper nyebutkeun:

    Kuring yakin yén anjeun bisa sababaraha rumor heubeul nulis ngeunaan kerung Bumi, tapi istilah ieu nagara batur kerung ngartikeun.
    Usik Bumi bakal Sistim guha sabenerna éksténsif.

  • Looper nyebutkeun:

    Naha teu tiasa planét Bumi usik?
    Kusabab eta dianggap yén di awal ÚÚPLNĚ aya di cair ROŽHAVENÁ sakabeh - AI dinten ieu di jero predominately cair.

    Mun kuring ngabayangkeun pangeusina salaku:

    Éksternal kulit Lava + + + HOME kulit rohangan badag Rebo jero planét + kulit + Lava + kulit éksternal

    Eta sahingga ngalakukeunana cairan pangaruh gravitasi, ngarah bakal geus akumulasi Lava ALL IN kulit hiji tempat bumi, dimana eta dijieun Boule badag jeung sesa kerak bumi bakal tetep "garing" ie tanpa lava.

    Pangaruh sarua ditempo lamun spilled raksa - raksa nyieun dimimitian barking Bun.

    Naon bakal dinya hartosna pikeun jalma nu keur leumpang dina beungeut planét?
    Ieu bakal hartosna yén di hiji tempat geografis kucara graviti éta laér leuwih gede ti nguap.
    Tapi dipikanyaho graviti di sakuliah dunya ampir jadi badag.

  • Looper nyebutkeun:

    Agartha tapi teu Asgard - ningali peta custom !!

    Muhun dina "kerung Bumi" - ngorondang dina naon saha baris ngawanohkeun konsép hiji bumi kerung.
    Kuring maca pamanggih Bumi, nu di jero hiji badag sentral batal sarta emptiness tengah panonpoé kadua - hal anu écés gede bohong.
    Tapi bumi usik dina kayaan jeroeun Bumi nyaéta jumlah badag guha leutik, rasa - kuring dipercaya eta.
    Sumuhun, jero nagara tiasa janten hébat loba guha, tapi can tangtu euweuh super-rongga ku panonpoé kadua.

    Di jero nagara bisa jadi saloba guha nu aya bisa hirup hiji peradaban manusa pinuh - na éta lantaran éta jumlah guha jadi pinunjul, henteu kusabab pasti bakal salah rohangan jadi badag.

    • Jindra nyebutkeun:

      Anjeun oge teu terang naon nu nuju nulis. Ieu Agartha buana sarta boga Asgard na Liberia ... Sajaba ti éta, aya anu peryogi ningali Anyar Swabia jeung Nazi swastikas tapi oge surah di sorangan.

      Eta gumantung kana naon mikir konsép emptiness. Mun anjeun dina anggapan ngabayangkeun nanaon, jadi kuring kudu nguciwakeun anjeun, lantaran euweuh aya, éta ukur fiksi manusa salawasna mangrupa hal. Malah eta anu tungtungna kabuktian yen vakum teu lengkep kosong.
      Ayeuna ngajelaskeun ka abdi naha anjeun pikir éta gede bohong. Naha teu kedah dina nagara tina panonpoé jeung sagara lianna sarta buana? Dupi anjeun baca di ieu teori pisan a dokumén ditangtoskeun?

      Kuring heran, naon nu dijieun maneh turun.

      • Standa Standa nyebutkeun:

        Kuring heran naon ngajawab.

        Anjeun kukituna ngahurungkeun bisa outline sabaraha hiji usik sapertos di nagara kudu dianggo hukum gravitasi.

        • Looper nyebutkeun:

          Hukum gravitasi téh basajan - massa mikat jirim.

          Nalika planét, nu bakal boga kulit kilométer 1 lega, dina pangeusina Hollows kalawan diaméter 12000 KM sisi jero kerak bumi YOU ilaharna lumangsung PEVNÝMA turun ka bumi anjeun moal meunang mana ragrag - sirah ka anjeun diarahkeun Rebo yén rohangan vast.
          Naha? Sabab lajeng rohangan handap nyaho bakal kosong, maka anjeun bakal kantos mikat. YOU bakal nahan kulit ngan, kusabab ukur TA ngandung massa nu metot. Tangtu dina tungtung LAIN tina rongga bakal ogé kulit, tapi ieu bakal 12.000 KM tebih, anjeun bakal nahan gravitasi Aya saeutik nu kieu bakal negligible.

          Ditengah rohangan badag jadi rasa WEIGHTLESSNESS - Éta alatan objek atawa lalaki anu bakal Ditengah rohangan badag levitated, bakal sarua katarik dina sakabéh arah, sabab sakabeh arah bakal kulit (tapi anggap kabeh arah bakal kulit sakumaha gajih).
          Lamun hal pikeun sakabéh ngajadikeun arah, anu OCITÁŠ dina kaayaan tanpa gravitasi.
          Akibatna, ieu tengah kedah tina rohangan badag bisa gampang levitate sababaraha Sun leutik, iwal
          1. Eta teu bisa caang sabab bakal jadi cukup badag pikeun alam Nuklir Duží
          2. Ieu bakal suffice tetep panonpoé swung pisan deukeut gede pisan rohangan Rebo bumi jeung ... .. eta bakal jadi acted kana gravitasi (atawa, upami graviti digawé dina hiji arah leuwih ti nu sejen) ku panonpoé jeung Akibatna, ieu mimiti turun.

          Na tangtu, kerak teu tiasa gaduh 1 kilometer, saprak gaya pasang surut malah pisan slight ti bulan jeung objék angkasa séjénna bakal kulit sapertos geuwat ripped.

          • Standa Standa nyebutkeun:

            pedaran Anjeun gravitasi téh kontras Stark kana hukum gravitasi Newton.

            Numutkeun anjeunna madhab jero lapisan weightlessness kerung.

            Éta sabab manehna teu kerak usik ngan handapeun suku. KD jero lapak, tapi ogé leuwih sirah na. Luhureun sirah na memang on, tapi aya nu leuwih. Upami ieu akurat ngitung lapisan usik téh sampurna simetris, jadi daya tarik jero bal persis sarua. Hijina přitažlivoost ogé bakal datangna tina gas sarta padet jero. Ku kituna lamun sagalana apadalo pusat.

            • Looper nyebutkeun:

              Jadi hukum TEN Newton gravitasi universal maca !!!
              Jadi hukum TEN Newton gravitasi universal maca !!!
              Jadi hukum TEN Newton gravitasi universal maca !!!

              Kedah planét usik (cara kieu jeng pangeusina taya, anjeunna ngalakukeunana kieu batur nya nyieun) lajeng salah pernah bisa digolongkeun kana puseur planét lantaran pangeusina bantuan bakal jadi euweuh massa, anu bakal ngahasilkeun gravitasi.

              Dina Arsitéktur mindeng hukum gravitasi disederhanakeun dina cara nu unggal awakna dianggap titik massa AS mere.
              Kanyataanna, mun anjeun leumpang di sabudeureun planét, ngarah teu katarik sababaraha titik bahan di planet tengah, tapi urang anu katarik unggal planet atom mandiri.

              • Standa Standa nyebutkeun:

                tagihanana I maca geus lila pisan.

                Éta naha kuring ogé bisa ngitung mana awak geus katarik mana dina misalna hiji planét kerung hypothetical:

                Teu katarik mana. Ngayakeun puseur, atawa ka beungeut cai.

                Coba eta oge nurutkeun hukum nyalira count Newton. Kuring dicatet yén hukum nyebutkeun yén gaya tarik antara dua obyék anu langsung sabanding jeung beurat unggal sahijina na tibalik sabanding jeung kuadrat tina jarak maranéhanana.

                -

                Kanyataan yén awak dianggap titik massa téh sagemblengna bener. Lamun ditambahkeun up sagala atom daya tarik spherically awakna simetris jeung ukur tina luar henteu masalah jastli sakabéh atom jelema mun nahloučedné titik hjednoho di pusat, dina cangkang ipis dina beungeut cai atawa saragam sakuliah polumeu. Dina sagala perkara, mangka ditempo ti luar persis atraksi sarua.

                • Looper nyebutkeun:

                  Nangtung YOU goréng imajinasi.

                  Kuring gé mantuan Anjeun grafis:
                  Tarik kertas BLACK HRUH. Ngan hiji bunderan, unfilled.

                  AYEUNA dina kertas TEN Tingali:
                  1. Sagalana bodas ngagambarkeun emptiness
                  2. BLACK ngagambarkeun massa.
                  3. Massa ngahasilkeun graviti

                  Ditempatkeun di luar boneka bunderan atawa diced - Kam bakal katarik? THE Tangtu sirkular, sabab bunderan ngawakilan beurat.

                  AND AYEUNA ditempatkeun di jero bunderan boneka - Kam bakal katarik? THE Tangtu sirkular, sabab bunderan ngawakilan beurat.

                  Lamun kahayang nahan boneka kana bunderan alat - tapi bener persis - anjeun nimu nu bunderan anu katarik sakabeh sisi, hasilna kaayaan tanpa gravitasi.

                  Lamun bakal PANÁČEK jero bunderan, tapi henteu hartosna ring, SICE oge bakal katarik dina sakabéh arah, tapi ...... ..
                  Hukum gravitasi ieu ngawangkong ngeunaan jarak, nu YOU pernah maca
                  SO:

                  PANÁČEK bakal atraksi gravitasi neneng ka titik nu aya dina bunderan nu pangdeukeutna ka anjeunna.

                  • Standa Standa nyebutkeun:

                    Yen pedaran anjeun salah.

                    1. Boneka teu aya dina ring, tapi jero lapisan nu.

                    2. boneka Přitahéván teu ngan hiji titik, tapi unggal partikel bahan bal nu

                    3. Gaya nu geus digambar téh tibalik sabanding jeung kuadrat tina jarak.

                    Hiji gagasan leuwih hadé téh kituna sapertos anu boneka nu geus mana jero bal na coba pikeun nangtukeun naon gaya dicokot tina sababaraha arah ti massa sudut solid Unit - contona, ti hiji sudut persis salah mikrosteradiánu.

                    Lajeng ngabandingkeun ka kakuatan katarik sudut padet sami tapi persis arah nu lalawanan.

                    Mun beungeut aya dina arah nu lalawanan IXS kali salajengna, supaya Manglé tandana IX mun beungeut utama kadua. (Ieu alatan dina kasaruaan of triangles, sarta yén wewengkon gumantung kana kuadrat tina diaméter bunderan), lajeng aréa ieu ogé ngandung IXS kadua leuwih massa.

                    Unggal Unit nu aréa tapi, tangtosna, beroperasi dina hukum iks graviti kuadrat kali gaya leutik.

                    Lamun bener paruk math, Anjeun bakal manggihan yén duanana pasukan anu persis sarua. Ieu kusabab IKS kuadrat kali pangaruh leutik anu persis offset ixks kuadrat kali ukuran nu leuwih gede.

                    Kituna pasukan persis ngabolaykeun kaluar.

                    Ieu lumaku pikeun sagala sudut jeung arah mana wae sarta posisi mana wae jero boneka nu.

                    Ku alatan éta, figurine jero lapisan disebutkeun kosong di weightlessness mana teu katarik.

                    • Looper nyebutkeun:

                      1. Bunderan dina dunya dua diménsi bakal kalakuanana persis kawas bal dina dunya tilu diménsi - jeung geus normal pikeun simplify dunya dua diménsi sabab pisan visual sarta ogé nakreslitelné - ngalakonan eta unggal
                      2. Tangtosna - tapi pikeun gagasan Anjeun leuwih hade ngabayangkeun hiji bunderan salaku runtuyan titik sakaligus narilep bunderan katutup
                      3. Teu perlu keur ngitung gravitasi na, tapi éta cukup pikeun nangtukeun arah nu boneka nu utamana katarik.
                      Anjeun geus hayang hiji pedaran kumaha sapertos anu pangeusina usik bakal kalakuanana - jeung anjeun saena pedaran ieu.

                      Tangtu, graviti weakens jeung kuadrat jarak - tapi mun ngajelaskeun laku cukup uninga wungkul nu fades kalayan ngaronjatna kajauhan.

                      Sudut dina radian atawa lain nanaon anjeun teu kudu nyaho - imajinasi spasial anjeun teu ngaganti.

                      ----

                      RE "Kanyataan yén awak dianggap titik massa téh sagemblengna bener. Lamun ditambahkeun up sagala atom daya tarik spherically awakna simetris jeung ukur tina luar henteu masalah jastli sakabéh atom jelema mun nahloučedné titik hjednoho di pusat, dina cangkang ipis dina beungeut cai atawa saragam sakuliah polumeu. "

                      Mun diitung mah pangaruh gravitasi tina Jupiter jauh dina awak kuring, jeung anjeun leres katuhu - I bakal resep wungkul dina total massa Jupiter jeung bisa jadi kuring masihan fuck a lamun atom anu dina titik / unpeeled / atawa disusun kana cangkir kopi.

                      Tapi lamun urang ngitung éfék gravitasi tina planét Bumi ka bodo anu walks bumi, anjeun sir Stando wrote jumlah luar biasa kaulinan fucking !!!

                      Ieu béda badag nalika anjeun dina atom bumi kajadian dina ruang, atanapi aya tempat di cluster, atanapi kudu atom dina inti massa planet urang gede ti atom dina ujung pangeusina.

                      Bapak Standa, machrovat nyaho kumaha alus teuing, tapi fisika anjeun pathetic !!!

                      Tur upami kuring gaduh planét kerung, tur kuring bakal nembus dina beungeut cai jero, sarta pasti moal bisa cacah dina kanyataan yén sakabéh massa planet I ngabayangkeun hijina titik tangible sabab sabenerna buah kuring individu planét bakal narik cara lengkep beda.

                      Pamanggih hiji planét salaku titik massa anu bener ngan Mun anjeun ti planét nu jauh di jarak jauh.

                      (Teu ngabenerkeun lamun Abdi dina beungeut hiji planet urang atanapi dina planét, OR unsur tatangga pangeusina)

                    • Standa Standa nyebutkeun:

                      keur OMG555111:

                      1. Di dunya dua diménsi lamun gravitasi henteu nampik ka séjén, tapi mung kakuatan mimiti jarak.

                      2. Nalika aranjeunna henteu titik tapi kudu departemén prostorovýchg leutik. banding maranéhanana bisa posčítat vektor. Jeung deui éta bisa diperkirakeun boh dina 3D bal, atanapi bunderan, tapi ogé jeung kanyataan yen hukum gravitasi 2D anjeun gaduh hiji diménsi kirang ogé dina pembagi.

                      3. Ayeuna eta itungan mangka nu euweuh arah dominan jero bal teu. Naha anjeun milih sagala arah, graviti nyaeta sami dina dua sisi. Ti sisi distal, sanajan batok massa kali salajengna, supaya unggal kilogram diperlakukeun x ^ 2 gaya kali leuwih leutik, tapi ogé ngawengku sudut sarua x ^ 2 kali aréa leuwih badag, kitu deui aya x ^ kali 2 langkung . Hasilna, daya tarik ti kadua sisi sarua.

                      4. Kuring teu cacah dina sudut dina radian (éta ukuran permukaan), tapi steradian, anu ngukur spasial (3D) sudut.

                      5. Salaku titik tangible bener nyandak awak asup ti luar. Ngan hiji méteran luhureun beungeut cai. Coba mun ditilik pangeusina réwuan těísek tangible jeung véktor jumlah gravitasi tarikan. Meunang (nepi ka hiji kasalahan numeris), hal anu sarua bakal beroperasi titik tetep di tengahna. hasilna nyaeta sami naha pangeusina téh lapisan homogen, kulitna homogen, bal diwangun ku cangkang homogen béda, atawa ngan hiji titik nu tetep di tengahna.

                      Tapi kabeh ieu leres mung ti luar.

                      Ieu mah béda, tangtu di jero.

                      Lamun ieu téh masih awak spherically simetri na Pegman ngoperasikeun hijina naon deeper (ngadeukeutan ka pusat) ti anjeunna. Naon leuwih tebih ti pusat, anu silih ngabolaykeun. Memang hayu urang coba cacah (lamun bisa ngahijikeun, atawa dina bagian sahenteuna gedena PPN vektor sčítet)

      • Looper nyebutkeun:

        "Cai mibanda Agartha na buana Asgard na Liberia ..."
        Lamun ieu téh jadi, teras ieu kudu ditulis dina kertas.
        Téh mangrupa panulis kasalahan sahiji artikel, lain bug členáře.
        Pangaweruh kudu sok aya di sisi nyeratna.
        Tur upami panulis artikel nu teu pangaweruh, éta perlu maca artikel éta.

      • Looper nyebutkeun:

        Kahiji, ngan stupidly ngulang naon batur geus ditulis saméméh anjeun - nu tiasa ngabayangkeun nu emptiness mahluk. Meureun resep ulang.
        Tungtungna, Anjeun dipenta dua patarosan:
        Naha teu kedah dina nagara tina panonpoé jeung sagara lianna sarta buana?
        Téoritis, upami nagara teu originate alami, tapi dijieun, ku kituna bisa sabenerna janten endog cangkang kerung.
        Anggap eta pangeusina téh jieunan manusa sarta éta ngan ipis SKOŘÍPKA endog - jadi boga AJ permukaan jero luar tina exterior jeung daratan interior, jero tur sagara luar. IF TA Zemsky cangkang ngandung teuing lava molten (ngan sababaraha saeutik) jeung éta leuwih kaku teu teuing ipis jeung mété, bakal cangkang misalna bisa tahan. Tapi ......
        a. Dimana eta bakal sumping ti hiji Sun jero?
        b I anggap ku internal Sun ngan levitated puseur rohangan internal planét -. dinya Akibatna bakal, ieu bakal hartosna yén sooner atanapi engké kapaksa buka Nagara nabrak, lantaran pangeusina teu ngiderkeun Sun cara basajan, tapi geus kapangaruhan ku awak sejen, jadi maranéhna biasa (Jupiter) atanapi irregularly (komet NIBIRU), ku kituna bakal aya kalana ngabogaan buka efek ngadadak mobil ngerem
        . C The panonpoé jero bakal perlu caang dina cara nu lian ti panonpoé urang, sabab bakal jadi cukup badag - Naon anu prinsipna bakal caang? Sugan nu bakal tiasa upami ieu sun jieunan manusa jadi mangka bakal jadi hal kawas lampu batré.
        Kuring ngabayangkeun artikel SUPERSVÍTILNU disetir on fusi tiis (pikeun jalma téhnologi sadia Pikeun mahluk luar angkasa normálka) AND obor - lamun ieu kalawan bébas di spasi, éta bakal jadi dihijikeun ka ALL shift ka taneuh - Ieu bakal mastikeun mana teu saurang ogé nyerang ka nagara.
        Ieu kabeh dibekelan ieu bakal tiasa - tapi kabeh bakal boga batur ngalakukeun, éta moal bakal timbul alami.
        Dupi anjeun baca di ieu teori pisan a dokumén ditangtoskeun?
        Naon mangrupa dokumen piwuruk?
        Kuring maca ngeunaan nagara kerung artikel MORE di internet AND Hanjakal - artikel TY henteu sababaraha alesan misterius tunggal jeung saling kontradiktif.
        Search Engine Pikeun dokumen Permusyawaratan panalungtikan ' "teu jalan.

        Dina kasimpulan: kerung Bumi internal Sun bisa aya, tapi ngan dina asumsi yen bumi jeung panonpoé ieu jero artifisial dijieun.
        ___ Tur upami nu ieu kabeh jieunan manusa, jadi pertanyaan téh saha jeung dimana wae éta. ???

        Nagara mibanda rata 12.000 KM kedah tengah bumi Rongga 3.000 KM, Rongga misalna hiji kudu aya bisa sepi tur teu bakal jadi euweuh masalah pikeun mulasara, sabab batu luar geus salah SIZE mightier ti rongga.
        ......... tapi masalah:
        1. Teu diwenangkeun pikeun ngumpulkeun aya hawa (permukaan bumi, panas accumulates beurang peuting eupan kana spasi - Bumi Rongga internal moal bakal bisa sagala cara meunang leupas tina panas)

        Sarta kami nyaho yen ku ngaronjatna suhu jero nagara naék - Ieu unacceptable nagara Rongga internal - Rongga jero bumi bakal jadi uninhabitable.

        2. Batu nagara teu kudu cair (NO lava) pikeun ka dibenerkeun - tapi cairan sakuduna ngan ka inti Bumi acan nepi pisan panas.

        3. Lamun bakal hébat rongga (I can maca Kumaha ageung kedah) mangka bakal Zemsky cangkang bakal kudu jadi diwangun ku hiji bahan berat (emas ??) kana matematis dumasar diperkirakeun beurat nagara.

        4. Jero panonpoé bisa artifisial dijieun tur napel tali, slamming kana ka bumi - atawa sugan bisa dilaksanakeun pikeun magnetism tangtu tinimbang nulungan, tapi can tangtu bakal kudu jadi artifisial dijieun

        5. Kuring ragu yén rohangan internal SE DALO dip kapal selam - Ieu SUPERABSURDITA.
        Anjeun kukituna janten cangkang jadi ipis nagara, jadi anjeunna tore sababaraha detik pangaruh kakuatan pasang surut.

      • Looper nyebutkeun:

        "Dupi anjeun baca di téori ieu wae dokumen nyata?"
        Lamun sababaraha "ditangtoskeun" dokumen eksis di aranjeunna DAS link.

        Téori planét babak berbunyi saperti kieu:
        Dina awal planét cairan (cair lava).
        cairan kasebut gravitationally pisan gampang ngawangun kana bola hiji (anu boga potensi gravitasi pangleutikna).
        Anjeun tiasa coba eta dina kaayaan tanpa gravitasi jeung ogé titik-titik cai di awang - ieu ogé dijieun kana bola hiji, sorangan null graviti janten cukup Iwal mun disebutkeun menyimpang ku gravitasi.
        Sarta tangtu éta bal nu boga pancen teu spasi kosong sabab kabentuk kana nagara bagian pangleutikna énergi statis.

        Kedah planét bumi ON awal padet ayana, éta bisa Keur dina rohangan badag, anu teu bakal eusian Sakur lava, dimana aya lava geus, tapi lajeng teu bakal jadi alesan pikeun pangeusina TO cairanana.

        Hijina solusi:
        Planét timbul cara normal, jadi eta bakal pinuh jeung buleud, lajeng freezes - geus aya bakal IT lava, sarta engké batur megatkeun planét Gut.

        NO eta jelas nu teu ngajawab, Hal lantaran teu ngawalon ka saha.

      • Looper nyebutkeun:

        Ieu Anjeun anu teu nyaho naon anjeunna nyerat ngeunaan !!!

        peta Asgard na Liberia ku nu geus didieu kakeunaan kontitenty teu dua, tapi salah jeung buana sarua. Buana kudu dipisahkeun ku hiji sagara.
        Meureun Éropa sanes a buana, tapi hiji buana.

        AD2
        Kuring henteu weruh sabaraha geus didahar teh "DOKOMENTŮ ditangtoskeun" ragrag pasti teu masihan link tapi dokumen ulhaný bakal salawasna ulhaný najan pikeun sababaraha "ditangtoskeun".

        AD3
        Aya ieu geus dipedar di luhur, Agartha Alpha na Béta éta dua kota underground di gurun Goby.

        Jalma kudu teuing imajinasi, jadi "dunya bawah tanah" blows ka "kerung Bumi" lajeng Tambahkeun di "bumi usik kalawan kasaluyuan internal".

        Jeung sababaraha ras, kayaning cigány, bohong téh paling senang (atawa, tanpa bohong ngalakukeunana salawasna ngan bosen). Jadi vivid timbul rumor ngeunaan nanaon.

      • Looper nyebutkeun:

        Teu "Asgard na Liberia," tapi "Liberia Asgard" atawa lamun kabebasan Asgard bawah tanah.
        Dina beungeut Bumi aya totalitarianism, ngan sababaraha dutohlavci eta neuvětomují.
        A kerung Bumi aya, tapi tina segi guha underground - sangkan éta usik Bumi :-))

Leave a Reply