jiwa nu: S Tecciztemocem tari suci, perdukunan sarta musik anu heals

3565x 15. 03. 2018 1 maca

Dinten geusan Jaroslav Dusek ngobrol jeung Tecciztemocem Cozcacuahutli, Kedokteran lalaki ti garis Aztech-Toltec tradisi spiritual na kulawarga suci tarian, lagu na seni. artworks Nya interwoven kalawan persépsi shamanic tina dunya tur bukuna tega warisan ti Baduy Mexico kuna. Anjeunna ngabejaan ti elemen suci, hubungan antar lalaki sarta alam, makhluk hirup sarta kosmos.

Drumming sadayana cements dina wirahma umum tunes jeung mawa énergi positipMantuan ngagentos setrés, jeung worries sapopoé. Hayu urang coba deui teuing! Musik sarta tarian group Sueneé® nawaran bubnování® spontan duanana drumming individu dina tearoom, sakumaha ogé drumming pikeun kindergartens jeung sakola, Ritual kawinan, drumming dina konteks acara gedong tim for jeung sya, sarta kawas. Ngarasa Luncat ngahubungan kami kalayan paménta éta! Hayu urang drumming ku ayana penari, seuneu-acara atanapi coba jeung leumpang ngaliwatan coals panas atawa kaca rusak ;-) Balik deui ka akar ... hayu urang balik ka haté anjeun.

Editor'S CATETAN MonicaPribadi, abdi spent sési yoga di handapeun Tecciztemoce hidayah - drummed, nyanyi jeung maénkeun goong, nya éta hiji pangalaman pancen mistis ...

Artikel nu patali

Leave a Reply