Dr Steven M. Greer: digolongkeun leres

139816x 19. 01. 2018 1 maca

Salah sahiji buku munggaran Dr. Steven M. Greer: Ieu pangalaman youthful kuring geus mantuan kuring ngartos hiji hal anu penting ngeunaan alam peradaban extraterrestrial canggih: nu mahluk luar angkasa milih nonviolence salaku prosés évolusionér alam maranéhanana. Dina basa sejen, tingkat tinggi maranéhanana eling anu sauyunan jeung konflik atawa subversion tina peradaban lianna. Upami ngagunakeun téknologi canggih anu sadia, unggal ancur lila pisan.

Lamun kami henteu ngawujudkeun persatuan sarta interdependence, teras urang tingali Bedana salaku ngabalukarkeun sieun, vigilance militan, mumusuhan jeung kekerasan. Buktina ieu nu rébuan taun sajarah manusa ... Ngan kasampak di kaayaan kiwari manusa. Global urang tingali mumusuhan jeung Teu Percaya antara agama béda, etnis na bangsa, tur akibatna ngabalukarkeun perang jeung sangsara untold. Catetan dina bédana jeung panjalu kudu ditampik, disebutkeun eta pernah bakal karapihan.

Dr Steven M. Greer (* 28. Juni 1955) mangrupa Amérika dokter, ufologist, panulis, dosén sarta pangadeg Project Orion na Panyingkepan (Panyingkepan).
Kiwari, manusa nangtung di hiji crossroads: boh urang, ngaliwatan jahiliah, perang jeung konflik nuluykeun ngaruksak bumi jeung mahluk nu nyicingan eta, atawa ngahontal kaayaan pencerahan spiritual na kematangan sosial, ngaliwatan nu urang mikawanoh kahijian alamiah urang jeung interdependence. Lamun henteu, mangka téhnologi kuat bakal tetep aya dina tangan jalma anu immersed di jahiliah, prasangka jeung konflik. Sanajan kitu, nagara moal bisa narajang sakaligus jeung kaayaan persatuan, nu sumber leres asih. Salaku Buddha ngomong, lamun salah nyadar persatuan ieu, eta teu bisa ngalakukeun jahat ka batur.

Steven Greer

Steven Greer

Meureun aya jalma anu perlu Isro ngaliwatan pangalaman sarupa Kuring geus kungsi kuring di rapat maranéhanana jeung extraterrestrials, sarta ngabales kana rangsangan sami - a spaceship ngaliwatan jandela, sightings UFO di gunung - panik. Najan kitu, kuring pangalaman deukeut-pati sangkan kuring ka hal ieu ditilik tanpa sieun. Pupusna teu aya, jadi naha salempang?

Alien ti Gurun Atacama

Alien ti Gurun Atacama

Kadé dicatet yén di sabudeureun isu extraterrestrials aya kampanye disinformation pisan tur elaborate. Sahenteuna salapan puluh persén tina informasi na gambar nu muncul dina publik, anu dipilih jadi saperti ngahudangkeun sieun. Dina footsteps sieun lajeng walks hatred ngalawan sagala alien atawa malah "vetřeleckým" hal.

Buktina ieu nu pilem, nempokeun tipi na buku dina subjék ieu: lamun salah kedah percanten propaganda ieu, lajeng bakal kudu mikir yén unggal jalma kadua di Amérika Serikat éta tengah wengi diculik ku saucer ngalayang lajeng cruelly disiksa! Ieu ngan saukur teu bener. Sanajan kitu, sieun jeung horor nu ngajual ogé, sarta jalma nu tangtu geus benefited ti publik mamang na gering-informed.

Urang terang yen aya operasi paramilitary rusiah nu ngadalikeun kalangkang tina eminences abu yén komunikasi ogé kajadian UFO / ETV sabenerna. Ieu aya asumsi: urang teu wawancara kalawan sababaraha collaborators bebas tina jajaran tentara urang anu belonged ka tim nu ngahaja geus dibawa jalma nyieun ilusi tina encounters sabenerna mibanda mahluk luar angkasa.

The UFO industri aya aya dina subculture multimillion kidnappingsNu geus dibiayaan ku sumberdaya kuat jeung kaya (kaasup kulawarga karajaan tangtu Éropa sarta magnates industri Amérika). Diterbitkeun carita dipilih taliti. Lamun batur datang ka salah sahiji gorombolan ngarojong nyulik tina carita nu abdi ngabejaan, manéhna throws anjeunna lempeng. Aranjeunna mung hoyong ngadangu carita pikasieuneun - carita jalma anu geus kungsi nyulik palsu, dijieun ku pasukan militan nu rék nyieun hiji propaganda psikologis. Cai mibanda hareup rojongan béntang perang ku kituna sows bibit discord jeung panjalu antara earthlings jeung mahluk luar angkasa.

Téh mangrupa rarancang ogé panginten kaluar pikeun misahkeun salah sahiji group ti nu sejen. Dina raraga ngahontal ieu, perlu némbongkeun ancaman dugaan na demonize musuh. Jadi paling diterbitkeun UFO / AND informasi counterintelligence gawe, jasa rusiah sarta departemén disinformation, nu nyieun husus, pangaruh dimaksudkeun. Kahiji sakabeh, mun discredit sakabeh masalah, sabab lolobana carita dina panalungtikan deeper moal nangtung. Di tempat anu kadua, dina pamanggih kuring, dina jihat nyieun taneuh subur for kudu sieun ka nu pamustunganana bisa sow siki keur ka hareup Star Wars.

Taya lian ti Werner von Braun ceuk ka anggota tim urang, Dr. Carol Rosin, éta ieu naon anu lumangsung ayeuna: pakarang bisa deployed kana spasi, jadi Anjeun kudu nyieun tekanan psikologi sangkan urang sieun sagalana alien. Tuluy maranehna bakal tiasa dibewarakeun jalma tangtu (jalma biasa lamun manehna datang ka kacindekan yen sakabeh frauds Operasi militér kanggo loba trillions tina dollar geus cukup) yén dunya perlu ngahiji kana mahluk luar angkasa kick burit, sabab nyebutkeun dina pilem Hollywood dinten kamerdekaan.

Muhun, hayu urang inget yen Perang Tiis jeung sagala hal nu sarupa yen aya kajadian nepi ka kiwari, sagemblengna ridiculous dibandingkeun gain keuangan anu bisa jadi keur capitalize dina kanyataan lamun aya beurat jalma NGAMANIPULASI meh dipercaya ancaman palsu ti spasi (tingali video. George Kavassilas), Mana kudu militarily adu. Gantina narik waragad taya pikeun operasi militer di Amerika Serikat jeung di Jawa Barat bakal nimukeun ancaman xenophobia cukup dijieun pikeun mastikeun yén urang tangtu cek kosong sarta aliran ajeg duit pikeun pamaréntah sabudeureun dunya kaamanan jeung perdamaian di planet Bumi.

Disada wawuh, ka katuhu? conclusions ieu asalna ti paguneman kami geus kungsi mibanda loba jalma di jero organisasi kalayan sagala boga hal di umum. Kuring ieu ngawartoskeun yen strategi ieu geus jalan ti lima puluhan. Dina operasi ieu, ngagunakeun hal disebut imitations tina kapal alienNu dihasilkeun ku konsorsium pausahaan kayaning Lockheed Martin, Northrup, SAIC, E-Systems, EC + G na Miter Corporation sareng nu sanesna.

Aya jalma anu dijieun alat antigravity nu geus dipake ti lima puluhan telat marengan pakarang ampuh sejen tur sistem éléktronik bentuk kahirupan diprogram atanapi PLF. PLF anu biologis bentuk kahirupan jieunan manusa nu teu asalna ti luar angkasa nu geus dijieun jadi loba kawas jelema anu disebut mahluk luar angkasa abu. PLF ieu dihasilkeun dina sababaraha pabrik, salah sahiji anu perenahna katuhu dina Dulce di New Mexico.

Sadaya ieu mangrupa hasil usaha concerted mun nyieun palsu a anceman ti spasi.

Lamun batur mucunghul sateuacan publik kalawan carita béda, mangka dikaluarkeun tina sagala acara umum lajeng anjeunna dicegah carita pikeun nyebarkeun dina media, kayaning buku sarta sababaraha cara sejen relevan.

Tapi jelema nu aya aub dina nyebarkeun pesen tina pikasieuneun - pilem kawas dinten kamerdekaan jeung buku dina penculikan on saucers ngalayang - meunang cék gajih tambah loba publisitas na pilem kontrak. Ieu jelas yén ieu lumangsung rencanana. elite kuat ngaharepkeun yén ieu laporan alarming tina eling manusa rooted dina beurat, sarta yén kaleresan dikurebkeun.

Kuring geus patepung jalma di Amerika jeung Eropa geus ngadegkeun cults revolving sabudeureun nyulik teh. Di sagigireun kanyataan yén kuring ngalakonan wawancara jeung jalma ti tentara, sajeroning pseudoúnosy disiapkeun, abdi pribadi uninga ti anggota hiji kulawarga karajaan Éropa Kaputusan éta kabéh usaha misalna geus nulungan pikeun ngabiayaan. Ieu boga pamadegan yén carita pikasieuneun kudu roztrubovány kana dunya supados dunya éta sadar yen penjajah jahat Éta aya na kudu dielehkeun. Dina deliberations na manéhna indit kituna sajauh disebutkeun yen sagala masalah badag di Bumi saprak jaman Adam sareng Hawa bisa attributed ka machinations sahiji mahluk luar angkasa fiendish. Memang éta yakin! Éta ogé pangadeg poko organisasi Opus deiNu mangrupakeun grup katuhu-wing rusiah dina sél rusiah jero Vatikan yén manages program ieu. Leuwih ti éta, manéhna geus ngomong yén alesan pikeun tungtung rojongan na pikeun panulis nonjol (anu ngaran moal nyingkab dieu) dina widang ieu anu carita na nu rada alarming. panulis dina digambarkeun interaksi antara manusa jeung mahluk luar angkasa pisan positif - sakumaha sponsor hiji dimaksudkan yén masarakat geus disadiakeun ukur pinuh ku horor-carita.

Hiji komandan nonjol tina salah sahiji grup mawa kaluar kidnappings kuring kalayan ngabéréskeun ngomong yén lamun batur datang ka salah sahiji rapat maranéhanana jeung pangalaman anu inconsistent kalawan sumanget nu abductions militér (anu aya harrowing), ditajong anjeunna lempeng. Ku kituna eta mangrupakeun sebeselektivní, prosés curang. Ieu ogé-oiled mesin leumpang di arah salah nalika anjeunna staged encounters kalawan mahluk luar angkasa. ieu acara lajeng aranjeunna digolongkeun kana leungeun sababaraha peneliti anu boga kasempetan pikeun transformasi kana film, documentaries jeung buku.

Kabéh ieu téh bisnis lucrative. Sadaya ieu dipigawé dina raraga nyieun propaganda anu bakal mingpin beurat ngalawan bahaya disangka alam semesta, jeung sagalana anu ngaronjatkeun sarta terus ngajalankeun sakabeh moneymaking scam.

Jero eminences abu tina pamaréntah kalangkang, aya hiji inti teuas tina eschatology: jalma obsessed jeung tungtung dunya anu hoyong ningali a badag hiji alien ékologis cataclysm nu bakal hasten balikna Kristus! program maranéhanana Sigana mah ieu: ngaklaim yén dunya kudu dilakukeun dina kondisi awon dina urutan pikeun datang kadua Yesus, sarta miharep ningali ka éta nu kaayaan anu asak cocog pikeun kaperluan ieu.

Ieu madness murni. hambalan hyperreligiozity fanatisme tur kultus rasiah kieu digabungkeun jeung kakuatan hébat ngabalukarkeun hasil nu predictably parna sarta ngareureuwas.

Sababaraha taun ka tukang mah éta di New York, patepung jeung pamajikan Ny Boutros-Ghálíovou Sekjen PBBJeung sababaraha anggota gerak New York 100. Dina salah sahiji titik ditilik kuring awéwé sarta ngomong, "Anjeun kudu nyaho yén kuring maca dua puluh genep buku ngeunaan UFOs na abductions." Kuring ngawaler, "Kalayan sagala hormat alatan, éta ukur ngandung harti yén anjeun geus sirah boneka dua puluh genep leuwih misinformation na crap ti jalma anu maca ngan hiji buku ".

Kaula teu yakin kuring mangga dirina, tapi nu aya ngan saukur teu bener. Ngeunaan wawasan na I dibagikeun kalawan duanana commanders militér pisan deserving jeung jalma kawas Ny Boutros-Ghálíová sareng nu sanesna. Urut direspon dina cara nu teu tiasa leres, tapi urang sieun meureun nya sanggeus kabeh.

Jalma sering menta naha cara nu lomba manusa manggih sorangan, has atawa atypical naon diliwatan peradaban on planét séjén. Kuring yakin yén aya rupa-rupa pilihan jeung pangalaman nu bisa lumangsung nepi ka jalma séjén. Kuring teu ngarti nu sababaraha peradaban extraterrestrial geus pernah ngalaman perang atanapi konflik. Lajeng aya batur nu sigana geus undergone cara sarua sakumaha urang diajar tina eta sarta pamustunganana nyieun hiji dunya damai.

Beuki peradaban jauh ti spiritualitas, beuki rawan kekerasan. Maksad abdi teh spiritualitas asli, teu ti religiosity. Kiwari keur "agama" pikeun bagian paling ieu leres, éta téh iman machinations manusa nu geus mibanda niat aslina miboga nganggur do.

Nalika dipisahkeun tina peradaban spiritualitas leuleuy tur dina waktos anu sareng ngamekarkeun sumber vast intelektual na téhnologis, anu bentrok nu dilawan. Nagara ieu ayeuna nyobian pikeun ngajawab dinamis ieu. Sarta kami geus keur eta acan tuh nanaon teuing alus.

Éta wajar mun disebutkeun yen mahluk luar angkasa kudu sadar tina resiko na pitfalls tina periode transisi ngagalura nu urang ayeuna manggihan Sunan Gunung Djati; Abdi ngabandingkeun ka transisi umat manusa ti budak leutik nepi ka dewasa ... na ayeuna mah kami dina tahap pubertal berkepanjangan. Kami pinuh ku galau jeung pemberontakan jeung nyobian pikeun manggihan footing anak, acan urang teu tempo cukup. Jeung hanjakalna, sababaraha urang nu kawas budak rumaja anu murag kana leungeun granat leungeun jeung salah geus ditarik pin.

Lamun urang perhatikan kaayaan manusa jeung dunya dinten ieu tanpa gelas acuk-warna, urang manggihan yén ieu téh naon anu lumangsung ayeuna. Lamun urang perhatikan ngaliwatan mata extraterrestrials nyaho yén aya alesan keur perhatian. Ku sabab kitu, ieu bisa kaharti yén mahluk luar angkasa geus nyokot sababaraha lampah nu dieureunkeun usaha urang na jangjang kami dipangkas nalika kami nyobian mawa pakarang kana kosmos.

Hal éta lumangsung, urang terang tina saksi sababaraha saksi anu dikeureuyeuh proyék nu nyingkaban. lampah ieu bisa dianggap hiji kalakuan mumusuhan ... Sanajan kuring kasampak di dinya salaku hiji kalakuan enlightened tina rahmat. Aranjeunna nyaho yen kami bisa jadi anceman keur sorangan, tapi ogé pikeun alam lianna.

Gosh, téhnologi urang geus lila dihareupeun ngembangkeun spiritual na sosial urang, nu urang, rada terus terang, dijieun mahluk bahaya. Waktu nu urang hirup pohara penting, tapi eta anu ngajalankeun kaluar. Sajauh kami geus moal diverted cukup arah nu ensures dijauhkeun Kertajati pohara penting anu bungbuahan alami kabiasaan benighted sarta mundur urang. Nalika kami ngagabungkeun téhnologi kalawan predisposition rongkah mangpaatkeun sagalana urang teu ngarti jeung anjeun ulah ngadalikeun, teras datang kaayaan pisan bahaya. Ku kituna ieu peradaban extraterrestrial taliti mantau Bumi.

Taya mamang éta naha saksi militér kami ngawartoskeun yén kapal alien tina mantau basa militér jeung misil antar benua ngamuk, pepelakan produksi pakarang, rokét spasi jeung alat launching. Éta rék jadi pancen yakin yén pakarang ieu teu kudu dipaké sahingga nuturkeun lampah urang. Mun urang ngalakukeun eta kabeh meunang kaluar leungeun, pasti bakal pipilueun yén bakal mastikeun yén maranéhna kaeusi skenario paling ekstrim - karuksakan total di dunya.

Simkuring ngagaduhan ka titik di mana Bumi bakal ngalakukeun jauh jeung beungbeurat anu urang kudu dispose eta, lamun urang Sunan Gunung Djati teu bisa dipiceun beungbeurat ieu. Simkuring boga dua atawa tilu generasi ka menerkeun; Abdi heran lamun urang bisa nepi jalur on mana urang ayeuna leumpang leuwih ti lima puluh taun.

Dina 1991 I sumping kana kontak kalayan masarakat anu milu dina proyék super rusiah patali UFOs sarta Sistem énergi maju. Baca salah sahiji artikel mimiti kuring kana konsep tina kesatuan eling kosmis peradaban jeung pangalaman urang jeung jalma alam semesta. Aranjeunna emphasized kumaha penting éta babagi inpo ieu kalayan anggota grup maranéhanana. Maranéhanana jalma anu disebut kuring ti CIA, Lockheed, McDonnell Douglas jeung asosiasi jeung agénsi sarupa. Sagalana I wrote éta utamina kajawab ka grup éta.

Beurat jalma ngan hayang hirup kahirupan maranéhanana dina karapihan. Aranjeunna teu paduli kumaha aranjeunna sesela saling tikoro. Ngan minoritas pangleutikna ti umat manusa urang telenges sarta psychotic condong ngadominasi batur. The seuneu tina hatred jeung konflik anu terus fanning, ieu sparked ngahaja kusabab éta, grup leutik ieu kauntungan badag.

Jalma milik populasi umum urgently peryogi tipe ieu informasi. Aranjeunna peryogi kauninga maranéhna boga hak nyaho aranjeunna boga tanggung jawab meta, sabab lamun ngembangkeun will, maranéhanana bisa ngeureunkeun Dedemit awon anu Grup disumputkeun tina jalma telenges. Sanajan kitu, éta tenacity na ferocity tina sababaraha anggota grup bahaya ieu téh sapertos nu perlu jelas ngajelaskeun titik spiritual of view. Éta pisan sababna naha nepi ka kiwari, nalika kuring diuk turun jeung nulis hal, kahiji jeung foremost banding ka panongton nu sakelompok jalma anu perlu ngadangu eta paling.

Kalolobaan jalma di Bumi hoyong hirup kahirupan basajan maranéhanana di karapihan, rejoicing dina diversity budaya, pamakéan téknologi canggih tur ngalobaan, nuluykeun jalan, diangkat barudak maranéhanana sarta ngirim aranjeunna ka sakola, mun boga hirup nice. Ieu teu nu salapan puluh-salapan persen populasi Marcapada éta daék balik jalan ka naraka. Aya ngan grup leutik nu boga sudut pandang nu sagemblengna reactionary. jalma ieu keur pilari dina eunteung rearview tur bingung eta kalawan hareup. Tugas urang nyaeta mun muterkeun huluna maranéhanana sarta nyieun éta kasampak maju. Hal ieu kacida penting nu ieu kapentingan industri, militer jeung agama anu kuat diteuteup salaku hiji hal nu bisa direhabilitasi.

Urang wasted lima puluh taun, bari nagara spoke ka kami, sakumaha jalma wijaksana kami dunned bari gunung wept nalika dilebur cap glasial, sarta bari urang extraterrestrials warned. Lima puluh taun, urang teu neglected. Ayeuna kami kudu ngadéngékeun jeung Ajip Rosidi. Sing saha jalma nu ngajalankeun ieu proyék rusiah téh mahluk sadar saha bisa ngadidik jeung enlighten. Di handap ieu mangrupakeun jalma anu sanggup tumuwuh salajengna jeung anu bisa meunangkeun informasi diperlukeun tur ngarobah paradigma maranéhna saméméh éta telat.

Dina meditations sarta solat urang sorangan, urang kudu rada menta transformasi jeung pencerahan ti urang ti keur nyieun mumusuhan jeung tegangan.

[HR]

Mesen buku anyar Anjeun Dr Steven M. Greer: Unacknowledged - mahluk luar angkasa, ngalaan pikiran Rahasia di dunya panggedéna

Unacknowledged: mahluk luar angkasa - ngalaan pikiran Rahasia di dunya panggedéna

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "Dr Steven M. Greer: digolongkeun leres"

  • oliva77 nyebutkeun:

    Ieu téh mangrupa artikel munggaran Kuring geus maca dina situs ieu. Kuring teu hayang mairan dina kandungan, tapi ka tarjamah hébat, komo cooler Inggris, eta ayeuna ngan ningali.

Leave a Reply