Disiplin jeung karajinan

2922x 08. 10. 2018 1 maca

aranjeunna disiplin sarta perawatan alus keur kahirupan? Loba jalma di world'm modern urang teu cukup pasti. Simkuring ngarasa kawas urang lajeng kudu kalakuanana nurutkeun hukum tangtu - nya éta dihijikeun, persis dina hiji waktu lamun urang tungtungna boga saeutik leuwih anu muter freer. Ieu mungkin sigana yen urang nyobian pikeun streamline na potong kabebasan urang.

Karajinan sarta bakal

Tapi aya kamungkinan ka kasampak di lembaga anu ngurus jeung karajinan tina hiji sudut sagemblengna béda. Tanpa disiplin poéan urang tadi misalna hiji artis hébat, oeuvre na urang mawa kabagjaan sarta kesenangan. Kitu ogé, urang teuing bisa nenangkeun pikiran urang jeung ngalatih pikiran urang, sabab miara mangrupakeun bentuk bakti naon urang resep. Ku kituna lamun ngagabungkeun gawé teuas ieu sareng kumawula, sarta manggihan dina diri inspirasi pikeun karya, urang tiasa nyandak drudgery nu.

Dibikeun kaayaan ayana tapi pikeun urang dinya éta pernah gampang digawekeun arah prakarsa jeung kamerdikaan sorangan. Nabi jeung jalma menonjol lianna dipaksa pikeun manjangkeun disiplin ieu ngaliwatan intuisi. Saha ieu dijieun ku cara ieu, manéhna ngarasa leuwih aman. Anjeunna dibéré diajar leuwih diaksés.

Sanajan kitu, kiwari urang bisa ngarasa uncomfortable, aturan ditulis dugi. Urang manggihan sarta nyadar yén aturan naon urang bisa tur urang kedah ngalakukeun naon urang bisa tur urang bisa dahar, nu euweuh cocog pikeun sarerea. Ieu alus pikeun nginget naha doktrin ieu asalna jeung ngaropea eta nurutkeun cara sorangan.

disiplin

Disiplin mangrupa dangong - teu kado alam, sarta yén nyaéta hal kalawan mana kami dilahirkeun. Unggal urang ku eta kituna tiasa ngalakukeun hal. Jadi getol sarta dedicated - naha éta karya urang, ngawangun bisnis hiji, kapentingan urang na jadi indung nu hade tur babaturan - bakal mantuan kami sukses. Tanya saha saha model urang sukses - pangusaha sukses, seniman kawentar, aktor atanapi pamingpin spiritual - dulur baris ngabales kitu dina watesan dangong maranéhanana nuju disiplin tur kumawula.

Hese ngarasa kontrol ngaliwatan pikiran urang. Lamun gagal leungit iman jeung ngarasa di momen nu di handap. Tapi aya teu kudu jadi teuas on sorangan, nepi ka boga kontrol ngaliwatan pikiran anjeun nyaéta salah sahiji hal hardest jeung disiplin nu mangrupakeun ubar pikeun perkembangannya. Jeung lamun urang nyerah hal, ulah ngan rasa hopelessness. Hayu urang jadi sadar cadangan urang sorangan jeung tetep dina pikiran nu naon anu lumangsung nyaéta normal. Anggap nu peryogi ngareureuhkeun na balik deui ka aksi deui.

Lamun urang nyebutkeun yén urang rék ngudag hal lajeng teu ngahontal atawa éta bakal reureuh, kateupastian sarta negativity hijina baris tumuwuh. Sagampil kembang butuh cai tumuwuh tur jadi sehat sarta vital, tapi ogé janji kami kudu aktivitas kacukupan. aktivitas misalna mun bisa ngembangkeun pilihan, nu lajeng dibikeun aktivitas brings. Urang kudu ngurus inspirasi jeung rasa urang tina kahayang jeung kabagjaan, tinimbang dina duress. Lamun urang mimiti ngalakukeun hal teuing gaya anu diperlukeun néangan inspirasi sarta alesan naha urang ngalakukeun naon urang ngalakukeun tur reassess arah ditangtukeun. Lamun urang ngalakonan gawé kami lantaran tina kawajiban anu bakal leuwih tina beban nu metot urang ka handap.

Ku kituna hayu urang coba mun muka hate jeung pikiran urang jeung hayu urang yakin yén ayeuna hirup nu ngabalukarkeun urang.

Panulis artikel nu mangrupakeun guru spiritual na pamingpin 1000 taun urutan Drukpa heubeul ti Himalaya.

Artikel nu patali

Leave a Reply