Maot Glocke (bel): Nazi Rusiah Pakarang

18564x 31. 03. 2019 1 maca

maot Glocke Anjeunna dikabarkan disebut pakarang Nazi miraculous - disebut. Wunderwaffe.

Wunderwaffe - Wunderwaffe mangrupa kecap Jerman pikeun disebut "Wonder pakarang". istilah ieu salila Kadua Perang Dunya, Jérman Nazi dipaké pikeun ngajelaskeun sababaraha revolusioner "superweapon". Paling pakarang ieu anu dimekarkeun sarta milu dina tarung di angka teuing leutik na telat ngabalikeun kursus perang. - wikipedia

Anjeunna digambarkeun wartawan Polandia nya jeung panulis Igor Witkowski dina kitab Kabeneran ngeunaan Wunderwaffe (2000). Anjeunna jeung pangarang lianna masihan eta kana konteks gravitasi, occultism Nazi sarta panalungtikan énérgi bébas. Witkowski datang di sakuliah rinci maot Glocke nu transcript tina SS hearings perwira Jacob Sporrenberga anu meunang kontak Diki jeung layanan kecerdasan Polandia.

Sporrenberg eta nyebutkeun sacara rinci ti percobaan nu lumangsung dina basa rusiah Riese, nu ieu lokasina di Bueuk Pagunungan deukeut Waclaw deukeut wates jeung Céko. Loba pangarang wrote yen Nazi dipaké alat ieu perjalanan waktu.

Ku artikel Patrick Kiger dimuat dina Majalah National Geographic maot Glocke Hal éta lumangsung kalayan pakarang rusiah populér séjén dina bentuk spekulasi. pakarang maot Glocke Anjeunna diwakilan salaku pakarang magic gaib. Ieu dumasar kana hiji téhnologi anu tebih surpassed nanaon manusa geus bisa nyieun dina Samentara éta.

Kamungkinan téhnologi revolusioner sparked imajinasi loba panulis. Sababaraha di antarana kawas Jan Van Helsing, Norbert-Jürgen Ratthofer na Vladimir Terziski miboga masalah embellish kanyataanana hiji imajinasi saeutik, anu kaasup pakarang mistis, anu Nazi esoteric, masyarakat rusiah sarta fenomena UFO, nu mimiti nyebarkeun gancang dina lima puluhan.

Jadi naon sabenerna maot Glocke?

maot Glocke proyék maranéhanana anu bisa dipake élmuwan ti Jérman Nazi SS keur alat katelah Riese.

bel digambarkeun salaku alat dilakukeun dina teuas jeung beurat Primer logam kalawan jangkungna dumasar antara m 2,7 3,7 4,6 m m. Sakumaha ngaranna nujul, kungsi bentuk bel badag sarupa.

Numutkeun wawancara Cook Witkowskim kalawan alat ieu diwangun ti dua tabung lawan nu geus ngeusi zat kawas raksa Violet.

Logam cairan ieu ditandaan kode Xerum 525 na ieu diteundeun dina wadah tinggi méteran di casing kalungguhan. Konon dina percobaan, ajen tambahan sapertos péroxida, thorium na beryllium.

Witkowski discloses yén nalika cup diaktipkeun, kedah dibasajankeun nepi ka 150 200 m.

Jadi naon maksud maot Glocke?

wartawan Polandia dipedar yén Tujuan tina proyék ieu pikeun nyieun hiji propulsion anti gravitasi - nu geus naha nu maot Glocke dibereskeun kana taneuh kalawan Ranté kuat.

Witkowski nyebutkeun yen nalika bel aktivaný bisa ngakibatkeun pupusna makhluk hirup nu aya dina radius nepi ka 150 200 méter. Pupusna bakal lumangsung alatan freeze getih dina sistim sirkulasi, dékomposisi zat organik kawas. Lima tina tujuh anggota tim panalungtikan dipingpin ku fisikawan Waltherom Gerlachom maot salila tés jeung ngabalukarkeun maot teu dipikawanoh.

Witkowski dina ceramah bukuna ngeunaan élmuwan Perancis Elie Cartan sanggeus perang dunya kahiji geus dicokot léngkah penting dina antigravity panalungtikan. Tapi antigravity, anu dijieun alat nu teuing lemah pikeun manggihan tempat maranéhanana. Ieu dina téhnologi ieu bisa dumasar maot Glocke.

Dumasar bukti Witkowski nyebutkeun yen di sabudeureun lebak, nu aya Waclaw (50 ° 37'43 "Kalayan 16 ° 29'40 'V), kira 3,1 km tenggara ti kompleks ibukota Sokolec (bagian Reise) anu ruruntuhan wangunan beton dipikawanoh salaku Henge nu. wangunan ieu bisa ngawula ka salaku laboratorium nguji keur percobaan kalawan gravitasi.

Sanajan kitu, tetep wangunan ditinggalkeun téh dianggap sésa-sésa wangunan industri biasa.

Naha maot Glocke eksis atanapi henteu, ku kituna, éta tetep salah sahiji Rahasia greatest jaman Nazi.

Tapi urang terang yen Reise sabenerna aya jeung diwangun ku torowongan jero taneuh tur kompléx nya éta diwangun ti 1943.

Dina proyék ieu kami digarap kurang 13 sarébu tahanan, lolobana ti Auschwitz. Numutkeun nu kasaksian di Reich arsiték Albert Speer, anggaran éta sabudeureun 150 juta tanda.

loka Sueneé Semesta Urang nawiskeun maneh loba artikel nu langkung lengkep ihwal topik: Katilu Reich.

Artikel nu patali

Leave a Reply