Dejavu Nyiapkeun anyar meditative CD

8664x 19. 04. 2019 1 maca

Ladislav Song Svobodová na Petr Kucera. Leuwih ti tilu taun sanggeus aranjeunna patepung dina shaman tea pahlawan musik musik intuitif jeung nyanyi Sueneé sarta band-Na drummers (musik jeung grup tarian Sueneé) kalawan Ladi Song jeung sobat gitaris Peter babarengan pikeun reconcile hate maranéhanana mélodi intuitif jeung rhythms.

tatanyaan

Q: Panungtungan waktu kami dicoo sacara babarengan dina 2016 Vyšehrad. Ti ngawétkeun lagu memorable "Vyšehradné". Kumaha carana apal lagu?

LP: 2016? Jigana eta mah kawas hiji kalanggengan saprak urang panungtungan dicoo dinya. Sarta ngan lagu ka nu nanya, eta Jigana ieu symbolically pamungkas dicoo dina Vyšehradě sateuacan urang ngalarang ku SK "STOP, dina sagala hal, teu kedah janten di jalan nepi ka girang sarta nyanyi," Kita Hayu ka abdi, kawas dongeng. Ti salah sahiji karajaan ka sejen aranjeunna kapaksa ngajalankeun ngarah bisa nyanyi.

Kuring jadi inget lagu ieu, teu ngan tina segi pamitan, tapi utamana ti disangka joyous. Nalika anjeun bengkel biasa spontan drumming (R) jeung sacara harfiah bray, taya sahijieun weruh naon anu bakal kajadian menit, sarta Kaula on senang teh. Urang patepung kami kungsi aya loba kenalan jeung babaturan anyar, passers. Urang diuk dina jukut dina bunderan, unggal nyekel di leungeun-Na alat-Na, jeung eta seemed kuring salaku lamun nungguan paréntah "Ayeuna!"

Ayeuna eta kabeh kaluar sarta meunang sakabéh kaliwat urang nu urang ditimbang, anjeun geus hayu paeh tur jadi reborn deui! tiiseun sapertos sateuacan badai. Lajeng ngan kapaksa bang kendang jeung ngaji diri. Kuring éta paling amused di jalan kami sanggeus sababaraha menit maranéhna sagala ngahiji, tur jelema nu ngatur sapertos pangalaman Rhythmic.. Kahijian di bunderan kami éta dibuktikeun, tur nyaho yén euweuh urusan naon saha nyanyi, ulin, batur nahan anjeunna, jadi manehna bisa balik kitu. Di taneuh jeung ka ngarasa aman dina biantara nya naha anjeunna nanaon. Tur éta sakabéh éta. Ieu pisan kuat! Pikeun kuring TOP Vyšehrad (SK)

Q: Sabaraha tos mangga dileupaskeun CD?

LP: hirup ieu? hahaha. Kusabab 2011've dileupaskeun opat albeum aslina. CD Tangkal Kahirupan, kosmis Samudra, spasi Rusiah jeung némpél dina dukun ibu. The Tangkal Kahirupan sarta ibu dukun mantuan kuring jeung anak kuring Dominik Svoboda - komposer musik tur pesulap.

Pikeun proyék-proyék lianna, éta oge mangrupa kolaborasi musik anu kuring disetel dina kempelan pantun musik ayeuna, hiji panulis penting jeung pujangga Kamil Marcel Hodáčkovi jeung taun ka tukang kuring mantuan minuhan impian na salaku album ganda, physiotherapist alus teuing, Catherine MK, anu wani pendekatan puitis pikeun visualize . Kuring ampir poho salah album Abjad Day, nu éta sabenerna pisan munggaran, sarta dijieun imah on dengkul teh lima belas taun ka pengker na uninga anjeunna panongton lima urang. Kuring seuri ... :)

Q: Naon geus robah saprak lajeng? Kumaha anjeun dua ngumpul?

LP: ampir sagalana geus robah. Kuring henteu weruh kumaha sakeudeung kieu tahan. Ngan hiji poé panas I wrote mun pesen Peter facebookového. "Halo, abdi ngagaduhan kontak anjeun, Abdi diajar nyanyi!" Manéhna pilari penyanyi pikeun prestasi musik sarta teu bisa dina waktu eta neangan saha, cenah nu sadayana sing dirina, sarta kusabab manehna ngira yén nyanyi teu bisa, cenah kuring. Kuring ngantep manehna ngirim sababaraha sighting musik.

Nalika eta sumping démo kahijina di mp3, manéhna diuk kuring turun. Sarta sanggeus sababaraha nada Cenah mah kaluar pisan: "Naon eta?" Éta kuring zarezonovalo, abdi bisa disebutkeun rongkah, sarta sakaligus I ventured kana musik latar ngan sing hal na dikirim dinya deui. Sababaraha menit engké sumping respon pisan sarupa hiji nu lumpat di sirah kuring. Geulis, résonansi!

Dina poé mimiti tina paguneman urang kami trod taliti. Urang teu bisa papanggih sabab Peter dina waktos nu mukim di mancanagara pikeun lila, jadi sagala susuratan ieu rada oťukávací. Eta teu nyandak panjang tapi lamun urang mutuskeun pikeun ngalakukeun hiji albeum babarengan, malah dina kajauhan, tapi kami duanana terang geus yén sagalana bakal béda. Kalayan tiap nada, sora, tunes yén kami disilihtukeurkeun di inténsitas tinggi, anu panggero sanggeus sejen, sanajan kanyataan yén kami duanana dina jilid pasangan. Keur ngumpul jeung ngawangun! Muhun, dipigawé sangkan ogé. Urang hirup, urang jieun babarengan, sarta sagala cinta tur kabagjaan anu urang geus kapanggih eta!

Eta sadayana kajadian ti Agustus 2018. Urang hirup unggal poé ka fullest, urang hirup di jaman kiwari jeung ngarasakeun kabeh nu ngeusi kami.

Q: Dina pasamoan di Samanci've dicoo tilu lagu anyar. Sigana nu bade CD. Naon genre musik bakal ngandung? Naon fans urang bisa kasampak maju ka? Tur utamana lamun baptisan teh? Dimana bakal CD sadia?

LP: Ayeuna pagawean album jeung Peter Kuring nyaho geus lila pisan sarta kami nampilkeun Tumbu kami dina judulna Déjà vu LP. Genre teu kaasup mana, urang sadayana ngan ngarasa émosi némbongkeun. Memang bener yén ieu album téh balad-ngimpi, kalawan némpél occasional unsur jazz, tapi tahan hiji genre-ku tabel teu tiasa. Ieu rada wani nyebutkeun yén leuwih lagu anu urang dijieun kaluar albeum ieu, nu museur kana semedi, posisi trance.

Fans bisa kasampak maju ka dinya, pikeun manggihan sapotong carita maranéhanana. Émosi jeung parasaan nu geus sunk kana album ieu téh ngeunaan gagal urang, victories, kahayang jeung pikiran kadang nostalgia ngeunaan impian jeung eling, ulin, cinta jeung zikir.

Baptisan bakal 18.05.2019 di Balbín pub puitis di Iraha 2.

CD bakal sadia dina formulir digital sarta fisik. Mun urang ngakibatkeun hiji starter proyék ngumpulkeun dana cukup pikeun nyieun albeum fisik, meunang panongton geus disebutkeun Balbínce baptisan. Dina wiwitan album ieu, urang tiasa tos urutan ngaliwatan kontribusi kalawan ganjaran lianna. Ogé, fans bisa kasampak maju ka Toko Sueneé Semesta dimana maranéhna muncul.

Kalawan panongton YouTube urang demo Vérsi demo albeum upcoming.

Urang bakal bagja pisan lamun urang papanggih jeung urang di studio jeung ogé dina baptisan CD Anjeun.

Leave a Reply