David Wilcock: waktos ieu tilu diménsi

1724120x 26. 07. 2018 1 maca

Sok we ngobrol ngeunaan alam paralel atawa universes paralel dimana waktos anu tilu diménsi. Tétéla éta salian alam paralel, aya prinsip sejen yén alam semesta categorizes rupa eling dénsitas. Dénsitas eling Konsep ieu teu sami salaku dimensi, dina jihat dimensi atawa alam semesta paralel. Dénsitas Konsep ieu patali jeung laju osilasi partikel di tingkat kuantum.

David Wilcock ngécéskeun yén beuki kami nu gerak dina dunya bahan ka tingkat kasar-bahan, anu osilasi partikel nyaéta laun sahingga hal anu denser - denser - kuat - langkung tangible. Sabalikna, upami urang buka dina arah nu lalawanan, dimana partikel dina atom oscillate speed leuwih gancang, teras urang meunang tempat dimana dunya boga ciri umum kawas astral na impian alam. Teu nerapkeun dieu waktu liniér sarta eling kami nyiptakeun kanyataanana gancang ti snap sahiji ramo. Ngalayang na Crawling dinding téh lajeng rinci lengkep.

alam multivariate

David Wilcock: Kabéh kapadetan anu 3D - boga jangkungna, lebar tur jero. Baheula mah disebutkeun yén élmuwan konvensional sumping up jeung gagasan factually unfounded alam multidimensional. Ieu konsep matematik gaib nu boga nganggur teu jeung kanyataan. Kusabab naha anjeun geus pindah spasi 3D kumaha oge, Anjeun teu bisa ngan nempatkeun di wormhole a. Anjeun pasti bisa nunjuk kana black hole, atawa sadar nyieun spasi-waktos portal ... Ieu tetep spasi sapopoé mundane nu urang beroperasi, nyaeta 3D.

Semesta kamiNu kami hirup téh sorangan sadar (mahluk sadar) geus hirup jeung bahan ti nu éta kabentuk, dumasar kana foton nu nyieun nepi lampu. Ieu ngandung harti yén foton sangkan nepi semesta urang. Keur disada aneh, sabab kami geus kapanggih yén foton téh ngan hiji manifestasi naon sababaraha panggero énergi calakanAnu dina gilirannana téh ngan hiji manifestasi naon anu dimaksud salaku takterhingga calakan.

takterhingga calakan Anjeunna hayang boga pangalaman ngeunaan dualitas. Kituna usaha nyieun aspék sagala rupa sorangan, sarta jelema aspék dirina témbong bakal bébas. Ieu ngandung harti yén unggal aspék tiasa gaduh otonomi sorangan tur teu dikawasa ku eling sentral nanaon. Ngan dina cara saperti anjeun bisa meunangkeun pangalaman nyata formasi gabungan - gotong royong.

Kahayang keur kabebasan

freewill Ieu salah sahiji hukum kosmis poko pangpentingna sarta nekenkeun Chairil Anwar prinsip karma. Éta sarupa UUD AS, anu méré dulur kabebasan dina loba tingkatan. Urang nawiskeun whistleblowerům béda (kayaning. Snowden) yen kabebasan teh urang leungit sarta kami anu terus diawaskeun ku batur, tapi teu panggih tetep. Kabebasan utamana di urang - kabebasan spiritual.

Beuki loba jalma nu nelepon keur kabebasan (fisik). Paduli aqidah Anjeun - naha anjeun hiji atheis atanapi pangagem. karma anjeun gumantung wasiat bébas, timbul tina eling koléktif. Lamun nyokot alih emosi hiji di kadali bakal bébas Na. kituna Hal ieu kacida penting keur jalan urang komunikasi sareng batur.

Sajarah nunjukeun urang yen aranjeunna diusahakeun mun ditilik (discord ngalawan saling) anu ngawartoskeun kami di kumaha urang yakin, naon bisa urang boga orientasi seksual, kalayan saha urang tiasa ngobrol, kumaha lomba atawa kabangsaan nyaéta hiji katuhu, jsb Manipulasi ieu nya sajarahna dipaké ku pasukan négatip ngadalikeun massa. Dina skala kosmik, ieu mungkin sabab kami sakabeh bagian tina salah sahiji sebetvořícího matrix. Tur upami Anjeun salah teu ngartos naha semesta aya (naon pos na), anjeun diwenangkeun ngalakukeun hal goréng.

Ieu kabeh ngeunaan aksés ka séjén

jalma ngalirkeun kapadetan kelingan Aranjeunna diajar ngokolakeun rupa palajaran spiritual. kiwari kami boga kakuatan pikeun urang maju ka tingkat salajengna. Konci pikeun ieu lain prosés mistis, tapi éta sadayana ngeunaan aksés ka batur ngeunaan kakuatan cinta anjeun, ukuranana karep anjeun. Kanggo sababaraha urang ieu mungkin sigana ridiculous. Naha anjeun resep atawa henteu, ieu téh persis kumaha semesta jalan. semesta ngarahkeun urang kana ngalakukeun, jadi mahluk asih sarta ruku '. jalur miheulaan ngaliwatan processing karma.

Mun urang cinta, urang bakal narajang wasiat bébas batur. Sagalana anjeun tiasa nyimpen kana eta, urang balik kana kahirupan urang kawas boomerang a. Ieu tangtu ngabalukarkeun kanyataan yén kami jawab naon geus kami dijieun. proses ieu lumangsung ngan dina tataran (manusa) makhluk, tapi ogé di tingkat planét.

Istilah sanésna - aya jelema anu boga barudak nutup panto imahna, exposing aranjeunna keur stress sarta nyiksa eta (malah sakapeung séksual), sarta Sigana urang salaku alus anu teu percanten ka nanaon goréng. Bari panto maranéhanana pikeun barudak maranéhanana anu trauma, abused tur sangsara ti sagala rupa (psikologi) syndromes. Eta jelema bisa (henteu) sadar ngabentuk kakuatan poek - hideung cabal rusiah basa aranjeunna keur aya mahluk unloving arah barudak maranéhanana atawa pets maranéhanana (anjing, ucing, jsb). jalma ieu di glance kahiji bisa muncul janten alus, tapi lamun urang tingali handapeun beungeut, urang ningali sisi poék.

Di momen, kanyataan ieu bakal kaungkap ka masarakat umum, eta meureun bakal shock badag, sabab loba jelema nyadar yén ngabohong ka kami (para élmuwan pamaréntah, anu batur anu narik senar ...).

Émbaran média

Dina 1992 Ku margi dina kursus di psikologi. Urang kungsi profésor anu ngawartoskeun urang yen dua minyak AS / otomotif (?) Company financed ngembangkeun bak pabrik Hitler urang. Nalika pabrik ieu ancur, Sekutu, anu kebat sarua, geus nyumbang ka recovery maranéhanana. Jeung lamun urang ditanya, kumaha mungkin yen taya sahijieun weruh ngeunaan ieu, anjeunna ngawaler yén éta téh lantaran ieu pausahaan sami gaduh kontrol ngaliwatan media informasi.

Sawaktos anjeun ngawitan beuki dipikaresep anjeun bakal manggihan yén sakabéh média mainstream di dunya manages ngadeukeutan 5-6 multinationals. Loba jalma geus dimimitian pikeun nyadar yén aya loba ngampar pulitik, sarta yén nyaéta rusiah balik agenda ieu grup dipikaresep.

Keur naon urang geus katempo, sanajan di dunya conspiracies, anu konspirasi di tingkat elmu anu motong di sakuliah sagalana. Ieu mah sakadar hiji sual atikan, sistem perbankan sarta ékonomi, media badag, industri farmasi jeung éta acan ngeunaan minyak, atawa kauntungan tina perang. Ieu manipulasi ngahaja pangaweruh dina masarakat ilmiah. Lamun mimiti nyebarkeun artikel ilmiah ngeunaan téhnologi, ngeunaan nu kuring nyarita kiwari, anjeun bakal ridiculed na dehonestováni. Mun anjeun boga untung, maranéhna bakal nyoba Ngajempékeun anjeun ngan (kaasup ti konferensi sarta nyebarkeun artikel anjeun). Alternatipna, Anjeun meuli nyerah karya maranéhanana dina suku luhur séjénna.

Kumaha upami patén-patén?

Kuring ngadéngé carita éta nalika anjeun boga patén a anjeun teu hayang ngajual komplek militer-industri ngabogaan patén on minat, anjeun ninggalkeun eta on bari digawé, tapi ngawitan pariksa ngembangkeun salajengna ngeunaan patén éta. Tapi datang jurus mun anjeun hayu teruskeun.

Ieu documented leuwih ti 5000 patén-patén, nu diteundeun rusiah dina kapentingan kaamanan nasional, kaasup patén-patén on énérgi bébas. Sagalana bakal departing ti konsep nu ilahar dipaké keur otomatis censored atawa digolongkeun kana rusiah luhur.

Mun urang boga elmu jeung élmuwan anu ngahargaan misi maranéhanana, mangka hal ieu geuwat discredited, sarta concealment atawa carana ngawasan di tingkat teu bakal tiasa. Contona, urang kungsi lila saprak diberesihan tur rethink Modél atom diwangun ku partikel.

takterhingga calakan

Fisika gawé Dewey Larson urang geus dipangaruhan ku Salah Hukum. Lamun ngobrol ngeunaan kapadetanUcapkeun yen Anjeun gaduh atom sarta partikel, sanajan partikel saperti kami geus jadi jauh dianggap, nya kitu. Hiji ku Hukum sagalana dimimitian takterhingga calakan. Eta kabentuk énergi calakan sarta eta kabagi kana eling dénsitas. Kapadetan lapisan eling aya énérgi dina Alam Semesta, nu sadayana di sabudeureun urang. Aya salawasna foton, anu pakait jeung dénsitas luyu. Foton dina beungkeutan ieu miboga kamampuh nyieun hirup gumantung kana dénsitas eling nu sipatna lokasina.

Tingkat dénsitas mimiti eling

Tingkat dénsitas mimiti eling sabenerna pisan dasar. Téh mangrupa tingkat mineral. Tingkat kahiji bisa ditempo pangeusina ieu. Batu, cai, seuneu, hawa - kabeh ieu dina tingkat munggaran. Mineral jeung elemen dasar yén urang tingali dina tabel periodik nu sadayana diwangun ku atom, tapi atom ieu bisa boga dénsitas béda tina eling.

Tingkat dénsitas kadua eling

Tingkat dénsitas kadua eling - ieu ngawengku sagalana ti organisme single-bersel, sanggeus kabeh, teu dina prinsip hirup humanoid. Organisme kudu "Warnes?" Tapi teu boga kamampuhan pikeun timer kasadaran. Numutkeun Hukum persatuanLamun bisa mikawanoh diri, mangka anjeun lulusan pikeun tingkat kapadetan katilu tina eling. Dina kahirupan sejen, Anjeun reincarnate kana formulir humanoid.

The shift ka tingkat kapadetan luhur eling

ku Hukum pets persatuan anu bisa nangtukeun sorangan sajaba ti satwa. Pets anu bisa ngomong, Abdi lapar jeung kuring rék eupan kuring.

Sakabeh konsep pamahaman konsép "Kuring" téh shift dimensi sato ka mahluk calakan luhur. Nalika aranjeunna sadar dirina yén maranéhna bisa ngaliwatan kadaharan pikeun ngamanipulasi jalma pikeun meunang aranjeunna ngalakonan, maranéhna meunang dahar, jadi meunang diri kamampuhan pikeun tingkat luhur eling, anu salah ngabogaan tingkat luhur. Eta nyebutkeun nanaon ngeunaan qualities keur. Ieu penting pisan nu bisa nangtukeun sorangan salaku hiji éntitas misah. Lamun enya, mangka éta siap transisi ka tingkat kapadetan katilu tina eling.

Kuring boga carita pribadi. Urang tadi ucing Candy tercinta. Lamun manehna maot manehna mucunghul mun kuring dina impian salaku awéwé geulis. Ieu drove kuring keur lawon. ucing cicing jeung urang ngeunaan 13 taun sarta ieu mangrupa pangalaman éndah keur kuring. Ngeunaan fenomena ieu Kuring geus uninga kantos sateuacan. Sigana nu bisa balik dina kahirupan salajengna salaku manusa.

Hukum kahijian

ku hukum persatuan Sakabéh spésiés dina galaksi nu condong ngamekarkeun dina arah nu sarua - a mahluk humanoid. formulir Humanoid teh gateway mun hirup calakan sarta tingkat luhur eling sanggeus ulang Ngahijikeun Tatar kalayan Maha Nyipta.

tingkat kapadetan katilu tina eling

Tingkat katilu tina probability density eling pakait formulir hirup humanoid, kalayan manusa kami kiwari ngalir ka tingkat kaopat.

tingkat kapadetan kaopat eling

Tingkat kaopat eling dénsitas sagemblengna béda. Di tingkat ieu, anjeun boga awak lampu, anjeun boga telepathy kontinyu, sarta eta kacida teu mungkin pikeun ngabalukarkeun sagala atanapi ngakibatkeun disharmony, dina cara naon baé, jeung paling importantly Anjeun tiasa waktos Taliti.

Ayeuna kami dina awal periode transisi!

ku hukum persatuan sanggeus ahir siklus, nu lumangsung di taun 2012 mun 2014, bakal aya periode transisi. Ieu kedah nyandak 100 mun 700 taun. Sangkan keur ngan dina awal periode transisi.

Dina bukuna Konci disebut synchronicity. Kuring asalna ti sumber nu Hukum kahijian. Malah salila periode transisi nalika urang masih boga badan jasmani, urang tiasa ngaktipkeun (nyepetkeun) prosés transisi ka kapadetan luhur eling. Ieu rada dipikaresep yen lamun wae concealment, konspirasi jeung Hideung / proyek bakal kaungkap rusiah anu lamun urang muka pikiran maranéhna pikeun ideu anyar, dimimitian pikeun ngarobah sipat prinsip fisik salaku urang nyaho eta. Kadé nyadar yén ayana urang diwangun ku eling (koléktif). Lamun jumlah cukup urang ngalir eling, teras robah prinsip fisik sabudeureun urang di panggih.

sumber kuring geus ka kuring yén fisika nyaéta hiji hal anu pohara husus, alatan hukum fisika (sakumaha urang terang tur nangtukeun) nu gumantung observer. Komo leuwih ti urang tiasa pikir atawa ngabayangkeun.

Ngan percanten!

Ngabayangkeun nu gaduh, contona, batur saha bisa levitate plat sup leuwih méja, mangka anjeun geus ngan didahar dahar beurang. Mun kamar téh janten hiji-hijina jalma anu nyebutkeun, "Kuring teu yakin yén piring bisa levitate!", Lajeng anjeun moal bisa meunang piring ka levitate. Éta sarupa ningali hiji jurig di ball kristal atawa eunteung. Lamun ningali dina eunteung sumanget sacara gembleng kamar pikeun anjeun, mangka anjeun ningali sumanget di rohangan, sabab akal moal ngidinan. Hantu teu aya sanggeus kabeh. Kontras, sababaraha urang dina eunteung atawa kristal bola nilik hantu, sabab moal ngalawan prejudices, sarta yakin yén ieu téh mungkin.

Salah sahiji informan abdi anu digawé pikeun pertahanan di, ka kuring yén anjeunna pilari jalma anu bisa ngalakukeun panas nu ngabentuk - kitu anjeunna disebut eta. Ieu logam lebur ngaliwatan willpower sorangan (inget spoons bending). lalaki Ieu kapanggih hésé meunang sagala séndok ngabengkokkeun. Éta loba gampang pikeun jalma ieu ditanya sendok who wants to jadi ngagulung. Tur upami Anjeun salah dimimitian kalawan séndok a ngayakeun hubungan sareng masihan anjeun idin, teras éta bakal jalan. Kadé boga kapercayaan yen tiasa ngabengkokkeun séndok nu. Lamun boga mamang atawa prasangka slightest, mangka moal jalan. Éta sarupa sifat yayasan fisika modéren. Mun eling urang robah, teras robah fungsi fisika sakumaha urang terang eta sangkan jauh.

Geus di momen ieu, mun anjeun ayeuna ngajarkeun prinsip dasar mayapada, sabenerna robah eling koléktif urang, sahingga sipat fisika urang. Sakali anjeun ngartos kumaha semesta jalan, anjeun tiasa mimitian nganggo prinsip universal for teu ngabantuan sorangan.

Ruang jeung waktu dikaitkeun

Salaku Cenah mah baheula, Dewey Larson brings hébat robah nuhun Act kahijian. Eta nyebutkeun yén rohang jeung waktu numbu. Waktos sorangan henteu hiji-dimensi, tapi sabenerna tilu diménsi. Spasi dina mayapada kami sabenerna boga ukur tilu dimensi nu urang manggihan sorangan. dimensi ieu lokasina di dua realities paralel. Ieu saling nyambung raket.

prinsip dasar

Gerak (waktos) sumber énérgi Asép Sunandar Sunarya kanyataanana constitutes posisi tetep (spasi) kakuatan dina kadua. Diantara realities ieu berpungsi prinsip sampurna bulak balik. Aya bursa tetep ngocor énergi (sakumaha cair).

Salaku Cenah mah baheula, Einstein model konvensional fisika nyebutkeun yen spacetime téh kawas lawon (grid). Tapi lamun eta ngalir ngaliwatan spasi, urang sabenerna mindahkeun sapanjang grid, sabab gravitasi henteu ngan nepi ka Kutub Selatan, tapi sagala arah sarua.

Pikeun ubar kasalahan ieu, éta bisa dipikaharti saperti variabel spasi-waktos tilu diménsi. Ieu kabeh asalna tina kanyataan yén sanajan planét sorangan pindah rohangan tilu diménsi. Ku alatan éta, waktu kudu boga tilu dimensi. Eta kudu, anjeun moal bisa nyieun hiji-waktu, teu make akal pikiran. Wormhole, anjeun tiasa asupkeun kana realitas paralel, dimana, di bursa konstan kalawan realitas urang. Dina modél Larson naon aya, jeung spasi sorangan diartikeun ku énergi dina kaayaan padet.

Hayu urang nyebutkeun kubus ieu spasi tur nyebutkeun yén ieu téh kawas hiji hourglass. Kostka narrows nalika énergi ngalir ngaliwatan liang, lajeng ngalegaan deui. Jadi ngalir naon urang nelepon waktos. Luhureun hiji bentuk kanyataanana, handap mangrupa formulir sejen tina kanyataan. Atom nu terus spilling leuwih ti hiji realitas kana sejen. Sarta ieu konci pikeun waktos setování. Hayu kituna urang saeutik deui ngeunaan sifat spasi-waktu.

spacetime

Dina modél ayeuna, urang gaduh opat dimensi. Kaluza sarta Téori éléktromagnétik Klein urang kapaksa nambahan hiji kalima digawekeun electromagnetics. Tapi model dasar Einstein tina opat dimensi spasi. Éta teu sagemblengna bener. Larson, dina model na nyebutkeun yen aya dua realities paralel yen sabenerna teu aya. Éta aya ukur tilu dimensi nyata juggling deui mudik. Kanyataanana urang aranjeunna dimension 3 atra, jeung sigana waktu nu ngalir ka hareup dina garis lempeng kawas walungan, ku kituna urang tiasa mindahkeun dina spasi, tapi urang anu nyangkut dina jangka waktu. Téh mangrupa ayeuna angger liwat realitas paralel ieu. Dina spasi-waktos, urang kudu naon nembongan urang salaku tilu dimensi waktu kanyataanana urang. Nalika urang ngagaduhan aya, sarta kami mindahkeun tina tempat ka tempat, hartina urang mindahkeun dina jangka waktu.

Waktos na spasi

Téh mangrupa shift badag di eling, ngabayangkeun waktos nu na spasi nu persis sarua. Tapi inget, sakumaha urang boga tanaga - na spasi nyaeta gerakan bébas-énergi jeung waktu anu énergi ojah, inget episode nu kuring inget George Van Tassel sarta patepungan-Na jeung hiji Smith alien sarta BB.

katerangan alien

Terestrial ceuk George Van Tassel, hijina alesan, naha di bumi urang ngarasa waktos teh nya eta Bumi ngalir di spasi. Waktos nyalira teu tiasa gerak, éta ngan gerak semu urang ngaliwatan pesawat rujukan tina naon nembongan jadi hiji spasi dina tempat anu béda, tapi dina kanyataanana malah aya. Ku sabab eta sigana urang waktu anu ngalirkeun. Jadi kumaha mun teu aya sia, anjeun dina kanyataanana paralel, atom malikkeun. Éta kénéh aya, sarta éta sami, anjeun tiasa pariksa kamar. Bakal katingal sami. Iwal ilaharna pernah meunang aya tanpa nyaho rusiah ngeunaan kumaha carana meunang kana semesta paralel ieu. Lamun anjeun meunang aya, éta kénéh baris kasampak kawas spasi, tapi aya nu mindahkeun, sarta naon rohangan kanyataanana urang, ayeuna geus waktu.

Inget yen dua dimensi ieu sabenerna aya kanyataanana urang. Aya ngan tilu dimensi nyata anu henteu rohang jeung waktu euweuh, jadi puseur jagat raya anu madhab, sarta éta undoubtedly salah sahiji kenop pikeun teleport.

perjalanan waktu

Émbaran mangrupakeun hiji-hijina hal anu sabenerna aya dina atom jeung molekul dina unggal mata pelajaran, sarta bisa ditempatkeun iraha wae, di mana waé di jagad raya. Émbaran bisa mindahkeun iraha wae, di mana waé di jagad raya. Sangkan mindahkeun dina jangka waktu, tapi sigana urang kawas widang nu lian nu urang. Urang make eta sadaya waktu, éta nyiptakeun jagat raya pikeun alesan. Ieu mangrupakeun tempat dimana urang boga impian, proyéksi astral, sarta tangtu, urang bisa kalayan gampang tingali kanyataanana kieu ka lembur pikeun ngaduga naon anu bakal kajadian kanyataanana urang. Jarak nu ngarambat kanyataanana paralel ieu sarua jeung perjalanan waktu.

Ieu gagasan metot séjén. Jarak Anjeun buka aya, dina kanyataanana, anu gerak dina waktu. Ku alatan éta, Éntri tur kaluar titik anu kacida pentingna. Éntri tur kaluar titik nu bisa ngotéktak, mangaruhan dimana anjeun manggihan diri.

Ieu the legend of bunderan miraculous. Aya di Filipina, kitu ogé dina loba mitos Éropa. bunderan ieu sabenerna bunderan pamotongan. Sababaraha kali urang sapatemon jukut flattened dina bentuk bunderan. Sigana yén mahluk luar angkasa make bunderan pamotongan salaku cara nyirian bubuka titik ieu dina Bumi di lokasi nu tangtu, nu aya kalapa dina watesan ciri énergi maranéhanana dina waktu tinangtu.

The legend of bunderan miraculous dina buku abad pertengahan di mantra nyebutkeun yen mun anjeun asupkeun ring, meunang kana semesta sejen. Sababaraha kali urang ningali gnomes, fairies, dwarves, elves, gnomes jsb mahluk ieu tétéla aya di Bumi, tapi sakumaha ceuk Kami, aya kadar nu beda, sarta dimana asupkeun na dimana maranéhna balik kaluar, mutuskeun naon nu katingali. Ku kituna bisa nempo hal béda, Anjeun tiasa ngotéktak ngaliwatan période waktu béda. Anjeun tiasa ngalebetkeun bunderan dina kaca ieu na kaluar dina sisi séjén, sarta ngan ku acak ngalebetkeun jalur béda, anjeun mungkas nepi iinditan dina jangka waktu.

Carita di tungtungna

gambar ieu mangrupa ilustrasi hiji kajadian anu lumangsung dina 18. abad. Dua lalaki tipsy di Inggris sasampoyongan imah ti bar, hiji disebut naek jeung Llewellyn kadua (numutkeun anjeunna, geus ngaranna Publishing esoteric). Gugah hears musik jeung nyebutkeun: ". Abdi hoyong terang jenis musik" Jeung Llewellyn anjeunna henteu, tapi duanana tingali dina jarak bunderan pamotongan. Naek datang ka anjeunna, Llewellyn asalna home mabok jeung naek ka meunang imah. Waktos pas sareng ngawitan hiji panalungtikan rajapati.

wormhole

Llewellyn téh lain beurang panjara lantaran urang ningali aranjeunna ninggalkeun babarengan ti bar. Llewellyn mulih imah, tapi naékna balik, pamajikanana téh ngamuk sarta nyangka yén Llewellyn ditelasan anjeunna sarta nyandak duit na. Llewellyn aya dina panjara, sarta salah sahiji nalungtik, ahli dina Abad Pertengahan, ngadawuh: "Anjeun nyarios anjeun nempo bunderan? Jeung anjeun nyebutkeun Anjeun ngadenge musik? Nu hurung kawas legenda abad pertengahan bunderan miraculous. Hayu urang balik aya na nalungtik eta ".

Pulisi bakal balik deui ka ring, sarta nalika Llewellyn asalna di, meunang kana realitas paralel sarua, sarta nilik tarian Risa kalawan mahluk leutik kawas gambar. Lajeng, nalika policemen toél Llewellyn, maranéhna ningali hal anu sarua. Naek menari sarta ngarasakeun musik, tapi ide yén mahluk jero aya dina pigura waktos béda, jadi mun anjeun narik Risa boga gambaran nu aya sababaraha menit, tapi dina kanyataanana eta nu tilu minggu ka tukang.

Naek gering, terrified tina naon anu geus lumangsung sarta teu ngarti kumaha eta bisa nyandak kanggo anjeunna jadi jawara jeung keur tilu minggu sejen, dying dina sababaraha minggu sabab tina waras.

Ku kituna eta mangrupakeun conto modérn 18. abad ka-on kumaha beroperasi fitur ieu, documented ku eyewitnesses.

wilujeung paturay

Ieu kahiji dua bagian. Dina bagian hareup urang bakal ningali kumaha eta sakabeh jalan di tingkat kuantum, naon rusiah tina dematerialization, teleportation jeung perjalanan waktu. Kusabab sakali anjeun ngartos eta, sarta nyurtian konsép dina pikiran, anjeun nyaho kumaha we panginten prosés ngamungkinkeun ngarti hukum alam semesta, jeung anjeun yakin yén éta téh mungkin. Jeung pas diajar yakin beuki dipikaresep yen kaahlian ieu bakal garap.

Ieu hikmah tina minggu ieu, Abdi Daud Wilcock ti Gaiam TV. Hatur nuhun pikeun ningali urang.

Artikel nu patali

17 komentar on "David Wilcock: waktos ieu tilu diménsi"

  • OKO OKO nyebutkeun:

    Ieu alus nu slot panas resuscitating artikel bareng jeung commentaries, sakumaha dina hal ieu :-)

    • Monika nyebutkeun:

      mesin panas boga ngaran, gentlemen :-D Artikel nu biasana gampang dirawat, lamun perlu ku revived. Sababaraha informasi nu sia noting ;-) Di sagigireun sabtu minggu masih sahanteuna sapoé 1 anyar ...! Jeung kitu eta tetep. Jaga jeung kaséhatan. Monika (dina kecap sejen, panas otomatis :-))

  • Standa Standa nyebutkeun:

    Kuring nyandak tina tungtungna:

    8. Ngeunaan adu pangaweruh maranéhanana jeung barang anyar. A ngabandingkeun kontrol na ku aturan masalah dimana aranjeunna lumangsung.

    7. Kuring ieu ngarujuk kana hasil percobaan Fizeaua, Michelson, Sagnac, ukuran ngagunakeun sinyal GPS, ukuran di accelerators, loba batur, tapi ieu bakal ngamimitian.

    Lamun batur nimukeun model langkung akurat jeung mere hasil percobaan pikeun prediksi hadé dieu kalawan anjeunna! Ngahudang modél écés praktis, nu bisa nangtukeun hasil.

    6. Éta atra yén éta henteu. Kuring refuted ngaku palsu yén éta téh mangrupakeun ide anyar.

    5. Kuring satuju yén crap ponder mangrupakeun runtah waktu. Tapi naha lajeng nyeratna leungiteun waktu uvažovváním jeung tulisan dina grid nu?

    4. Téori rélativitas méré unggal sistem inersial séjén numerik Hasil (kalawan sababaraha iwal). Ngamungkinkeun count di salah sahiji aranjeunna sarta ngaliwatan hasil Lorentz transformasi dibikeun ka sagala sistem inersial lianna.

    Téh mangrupa fitur nu tadi fisika geus Newtonian kalawan transfotmací Galileo urang. Kuring meunang aya dina sistim inersial béda numerik nilai béda tina speed, posisi, moméntum sarta énergi, tapi nu bisa ngajanggélék jadi sistem lianna. Éta kituna salah sarta nurutkeun fisika Newton?

    3. Lamun batur interferes atanapi lepat, eta kudu indit ukuran (salaku kagagalan keur storyline uninfected).

    2. Biasana mibanda dénsitas énérgina frékuénsi nambahan. Anjeun disebutkeun yen éta sabalikna. klaim kuat merlukeun bukti kuat. Utamana lamun argumen sabalikna bukti urang boga.

    1. Pedaran fisika modéren bisa ogé jadi sketsa hiji, tapi upami eta nyiptakeun dummies jerami, nyaeta yen pedaran atawa ngajéntrékeun lepat.

  • Standa Standa nyebutkeun:

    Sababaraha catetan:

    1. artikel nu taliti avoids informasi jeung data husus. Contona:

    - "The dénsitas Konsep ieu patali jeung laju osilasi partikel di tingkat kuantum." - tapi nyingkab naon link (anu dénsitas nilai oodpovídá naon laju husus osilasi - naha Contona, pasangan nilai atanapi dina bentuk tina hubungan jeung nilai konstanta).

    2. Artikel teu ngartikeun istilah. Contona:

    - "Dénsitas eling dina rasa ieu Teu sami salaku dimensi, dina jihat dimensi atawa alam semesta paralel " - Sanajan ieu ngajelaskeun naon dénsitas nu TeuTapi teu ngomong naon dénsitas nu je. dénsitas nu aya dina pendekatan (bagian wates) diferensial dawam jumlah hiji entitas (sawah zat, radiasi, ...) nurutkeun salah sahiji atawa leuwih dimensi. Tapi panulis dina teu ngomong lamun éta "dénsitas eling" nahan pamakéan ieu, atanapi éta ngan mantra nu evoked nu Pamanggih ngeunaan asosiasi nyasabkeun.

    3. Artikel nyebutkeun hal palsu atawa nyasabkeun

    Contona:

    - "sumber abdi tos ngawartoskeun kuring nu fisika nyaéta hiji hal anu pohara husus, alatan hukum fisika (sakumaha urang terang tur nangtukeun) nu gumantung observer. komo deui tapi lamun kami bisa mikir atawa ngabayangkeun ".

    Ngarah ngawartoskeun ngeunaan pamadegan informan salah.

    hukum fisik gumantung kana panitén akurat diukur sarta diartikeun jalan. Husus, éta ngajelaskeun prinsip kateupastian (anu ngiket babarengan katepatan achievable maksimum ukur jeung lokasi moméntum) jeung tiori realtiviy (anu pas ngajelaskeun hubungan antara koordinat tina panitén jeung fenomena observasi). kituna fisika mingpin ogé ngabayangkeun, sarta hususna keur ngitung sabaraha pangaruh teu observer.

    - "Salaku Cenah mah baheula, Einstein model konvensional fisika nyaéta yén spacetime téh kawas lawon (grid)."- No Modél Einsteiův mangrupakeun continuum opat-dimensi kontinyu. grid nu geus digambar ukur keur poputlarizačních buku nyieun gampang iklas jalma (atawa sahanteuna kumaha bae) diwanohkeun.

    - "Pikeun ubar kasalahan ieu, éta bisa dipikaharti salaku variabel tilu diménsi spasi-waktu ".

    No spacetime Teu ngayakeun kuantitas atawa tilu diménsi. Opat-dimensi spacetime mangrupa non-Euclidean angkasa. Variabel bisa janten tekad něakého titik hususna dina spasi nu, parameter nu bnabo spasi. Spasi sorangan tapi kuantitas teu ngarti eta na éta ngan kasalahan dina.

    - "Ieu shift badag di sadar ngabayangkeun waktos sareng spasi nu persis sarua"

    Ieu gumantung. Dina téori rélativitas view ieu geus dipaké leuwih ti 100 taun (sanajan dimensi waktu boga sababaraha peculiarities). Tapi nyatana yen loba jalma lakukeun ngan ieu masalah sawangan.

    - "na nembongan yen waktos teh geus pindah ka hareup dina garis lempeng jadi walungan"

    Ieu memang batur ukur bisa impian tina.

    Kanyataanna waktu pas di tempat béda di ongkos béda jeung ayeuna teh ngalirkeun relatif ka observer. A garis lempeng teu sagemblengna kitu. Sakali walungan jeung rupa twists sarta arus gancang.

    - "Ku alatan éta, waktu kudu boga tilu dimensi "

    Sahiji alesan saméméhna teu nuturkeun. Naha teu bisa waktos jibovolný boga sababaraha dimensi ti ngan tilu? Hawking conto diusulkeun pikeun nyieun waktos dua-dimensi, kukituna Ngahindarkeun singularities dina kosmologi. Jeung naha lain waktu opat diménsi, nu bakal cocog quaternions spasi matematik elegan?

    Upami: lamun nyeratna nawarkeun hiji waktos tilu diménsi, meunang genep spacetime dimensi. Prooč eta gagal mun kuduna dina artikel?

    -

    Sesa I ninggalkeun ka batur debat. Dina eta patempatan éta, sahenteuna dina tingkat amatir dina kontrol, kuring manggihan artikel rada nyasabkeun - sakumaha lamun nyeratna teu nyaho loba ngeunaan naon mlví. Tapi meureun batur moal ngajelaskeun. conto husus Top.

    • hmmh nyebutkeun:

      Stan, naon tim rék ngalengkepan? kritik anjeun teu dina tempatna. elmu kontemporer teu boga cukup kanyaho ngabuktikeun dina Pasal gagasan anyar jeung konsep pikeun ngajelaskeun tur ngartos. pamadegan maranéhna deui ngan nambahkeun kana Stew pangaweruh ...

      • Standa Standa nyebutkeun:

        Lamun geus noticed, jadi kuring utamana Cindekna, anu nyeratna ngajelaskeun fisika kontemporer. Anjeun tiasa geulis ogé dipariksa jeung sains dina pedaran maranéhanana nyaéta cukup.

        Gumantung kana kumaha well-dipikawanoh pangarang ngajelaskeun hirup urang sahenteuna bisa nebak ngeunaan kumaha carana percanten klaim na di wewengkon nu teu bisa dipariksa.

        Upami: bahasa matematika, saha elmu anu dilarapkeun, can tangtu ogé dipaké pikeun ngajelaskeun hal kanyahoan.

        • hmmh nyebutkeun:

          Kuring noticed nu nyeratna teu ngajelaskeun fisika súdobú tapi timeless. Ieu hasilna dinten ieu teu bisa dipariksa. Jeung sains anu tebih ti cukup pikeun hiji pedaran tepat kanyataanana, perkembangannya téh ngan di awal.

          Artikel henteu acan matematis ngabuktikeun rada on sedeng nevedeckom. Bahasa matematika boga shortcomings signifikan sarta malah kudu. Sagalana teu bisa neuleu dinyatakeun dina nomer e.g., Biologi atawa psikologi i.e. eling manusa. A sesar nyaéta tiori dumasar kana matematis dikedalkeun urang lamunan ngaropea fakta nu anyar geus jadi ilahar miheulaan ...

          • Standa Standa nyebutkeun:

            Kuring noticed deui yen Fisika kontemporer ngajelaskeun (conto: spasi Einstein téh grid a, hukum fisika anu gumantung panitén).

            Ngeunaan Élmu akurasi nu na (dina) akurasi sarta terus cek nagara. Lamun ngarasa yen hasil nu kacida akurat, éta rada mungkin nu narik tina sumberdaya jurnalistik atawa populér, tapi henteu mastikeun ilmiah.

            Sami manglaku ka katepatan tina pedaran biology jeung psikologi.

            Dina téori imajinasi eta meureun bakal jadi alus lamun masihan conto kongkrit. Anjeun nulis yén éta téh lately remen, éta meureun bakal ngumbah conto na teu kudu masalah.

    • hmmh nyebutkeun:

      Ku kituna, nurutkeun daptar sabagean ...

      1. Eta teu bisa dibahas dina detil. Artikel henteu ngawula ka salaku bukti ilmiah.

      2. Numutkeun pamanggih kuring - nu osilasi tina gede, anu handap dénsitas nu. Ieu compares kalawan kapadetan bulk tina euweuh pentingna. Ieu ngarupakeun variabel anyar, hiji hal kawas "gravitasi kuantum".

      3. Eta kudu dipikaharti yén acara rasa manusa manjangan kana sakuliling jeung, sasuai, robah hasil fisik. elmu ieu Kiwari can aya bukti jelas. Ngayakeun dipaké dina fungsi gelombang henteu masihan hiji hasilna akurat, tapi ngan probable. Hiji téori husus rélativitas nyaeta ngalestarikeun sarua tina rakitan inersial taliti. Veda arah ieu boga drawbacks signifikan.

      - visi Einstein gravitasi téh géométri. Graviti curvature timbul waktos na spasi, jeung nu grid nu bisa digambarkeun.

      - Quote: "... kedah ditempo salaku variabel tilu diménsi spasi-waktu". Hartina misspelled dina artikel. Ieu nujul kana waktos anu bakal Trébal dipikaharti saperti tilu diménsi.

      - rélativitas ukur nembongkeun waktu gumantungna tina speed awak jeung inténsitas médan gravitasi. Waktos sakumaha spasi 3D mangrupakeun konsép anyar.

      - ayeuna gambar tina elmu ngemutan waktos salaku hiji-dimensi. Ku alatan éta, "waktos ngalir ka hareup dina garis lempeng salaku walungan", sanajan laju aliran mangrupa variabel.

      - Time boga saloba dimensi saperti eta keur meets saha, saprak éta bisa akurat ngajelaskeun kanyataan.

      Panulis šesťrozmerný nyatakeun waktos na spasi, lantaran misalna sistem koordinat anjeunna meureun henteu. Rohangan jeung waktu teu hayang nunda babarengan salaku Einstein.

      • Standa Standa nyebutkeun:

        1. Teu ngeunaan buktina, tapi katerangan. Hal anu relates to hal nu kawilang sababaraha informasi komunikatif sabab - dibawa ka ekstrim na - sagalana disambungkeun ka sagalana. kituna éta alam penting jeung ukuran sambungan nu.

        2. Naon kahayang anjeun hartosna ku probability density kuantum? kapadetan operator Sistim kuantum? Atawa likelihood tina probability density partikel? Atawa hal sejenna? Kuring heran nu ti kapadetan pakait sareng fisika kuantum, naon ngabandingkeun.

        Teu pisan jelas naon hartosna ku "osilasi gede". frékuénsi Greater? amplitudo gedé? atawa hal sejenna?

        3. Pikeun file badag jeung likelihood tina parobahan hiji niléy husus (hal kawas "aya na aya mana ti kitu loba partikel kabentuk"). Na eta bisa diukur.

        4. rélativitas husus nyaéta husus persis sabab examines ukur kasus husus. panitén seragam pindah negligible gravitasi. Nu leuwih gede di divergence tina ekspektasi, anu leuwih gede inaccuracy tina hasil. Tapi weruh sarta katelah ukuran jalma variasi.

        5. Grid eta bisa digambarkeun, tapi teu grid a. Kawas panonpoé on di interpretasi kana tabél ngagambarkeun sagelas anggur, tapi panonpoé nyata sanes sagelas anggur.

        6. waktos multidimensional (leuwih tepat kompleks) geus nyebutkeun Stephen Hawking sabaraha puluh tukang sakumaha hiji pilihan. masalahna nyaeta kumaha ngabuktikeun eta.

        7. Kamana atuh babarengan rohang jeung waktu, salaku draws réalistis diukur hasil yén kombinasi rohang jeung waktu mecenghul?

        • Optimus.prime nyebutkeun:

          Standa Kuring ngarasa kawas artikel ieu dipikaharti sakabéhna, sarta geus teuing rypes Vnom. Sasuai ieu saukur revolving mna coba mun ngabayangkeun, sarta diteundeun dibuka panon dumadakan manggihan inspirasi. sakabéh dunya urang jeung sakabeh nu lingku kami teu ngan hideung jeung bodas. Urang zabudame sangar materialistis tur dimensi spiritual na alam Nash keur. Kabeneran aya nu kakuatan roh nyaéta saluareun ragu. Anjeunna diusahakeun hiji anu weruh deui - nu ngan bisa hayang :-))) .... Sarta sanajan aya Dupi anjeun ngabengkokkeun ... tablespoonfuls na AFAIK Típek Jerman, anu geus dipigawé ogé di telly maranéhna ogé ditalungtik rupa elmuwan jeung fisika ... .nuz na 1 matematik maranéhna + = 2 3 aranjeunna pikeun ngajelaskeun ngeunaan teu cukup ... Ku kituna sangkan .... :)))

          • Standa Standa nyebutkeun:

            Lalaki, anu utterances digambarkeun, nyebutkeun loba untruths atanapi klaim nyasabkeun ngeunaan widang nu bisa Anjeun pariksa. Naha kuring kudu mikir manéhna sangkan kabeneran di naon teu bisa pariksa ayeuna?
            Kuring maksudna, kituna, ngeunaan naha hal ieu dipigawé.

    • hmmh nyebutkeun:

      1. Ieu ngan hiji sketsa kasar jeung éta pangwangunan. Kuring henteu weruh nepi ka bojong naon anu prebádané.
      2. Hal sejenna, ku kituna ieu dicutat. osilasi ieu pakait sareng flutter sahingga mibanda prekuensi.
      3. Teu cukup pikeun pedaran tepat. Nyaho interferes deja, keur dipikawanoh yen akurasi teu nambahan.
      4. Kuring dikedalkeun eta gently. Téori husus rélativitas anu salah, sabab hasil transformasi Lorentz nyaeta pisan datum iner. Sistem sami sahingga mangrupakeun undetectable mun tiap parobahan lianna.
      5. Tangtu, yen grid tinangtu teu, panulis artikel nu teu pikir sangkan boh. Naon ngajadikeun eta grid nu dikarang? Ieu eta masalah? Gombal ponder leungitna waktos.
      6. Muhun, kumaha upami eta panginten Hawking? Nu henteu hartosna yén anjeunna moal malah nganggap batur.
      7. hasilna naon pangukuran nyata? Waktos na spasi, éta ukur téori jeung percobaan dina sagala unconfirmed. Ieu ukur modél. élmuwan unconventional sejen invent model adat nu akurat tiasa ngajelaskeun kanyataanana.

      Beuki anjeun kanyataanana? Pangakuan mahluk anyar atawa anu némbongkeun kaweruh sorangan kaala?

Leave a Reply