David Wilcock: The Philadelphia percobaan

447397x 08. 08. 2019 pamiarsa 2

Dina gugur, abdi ieu alerted mun anyar jeung breakthroughs dilakukeun dina masalah tina percobaan Philadelphia. Kamari kuring kapanggih dokuméntasi relevan! Anjeun bisa geus nyaho, carita Thomas Townsend Brown urang pisan metot - lalaki ieu salah sahiji founding rusiah ngeunaan téhnologi antigravity. Alesan naha ngaranna murag kana oblivion (sahenteuna dina jihat sajarah mainstream) nyaéta basajan - karyana ieu sacara resmi diteundeun rusiah pikeun alesan "kaamanan nasional." Sanajan ieu ngan Brown anu di duapuluhan 20. abad ka mucunghul teknologi antigravity hanca - sarta saméméh anjeunna, meureun malah Nikola Tesla.

Najan kanyataan yén Tesla aya sababaraha rujukan hébat, ieu téh utamana mangpaat - diantara hal séjén sabab ngagambarkeun 4 eusi. bab tina buku sarua anu 7. Aya surah urang nungkulan kami. Éta nyaéta surah dina percobaan Philadelphia. Dina artikel ieu anjeun bisa ngagambar dina mangsa nu bakal datang lamun nulis sababaraha artikel séjén.

Nikola Tesla

Nikola Tesla

Thomas Brown

Thomas Brown

Inpo nu anyar malah leuwih endah

Dr T. Townsend Brown manggihan yén médan éléktromagnétik kuat ngahasilkeun éfék antigravity. Kana waktu, karyana massana perhatian. Taya gambar dihandap anjeun tiasa ningali salah sahiji purwa na heubeul cylindrical bentuk.

image004

Salaku I mibanda geus Cosmos ketuhanan Cenah, lamun nyieun aliran ayeuna cukup kuat antara kutub négatif sarta positif nembongan antigravity "kudéta" yen mesin Anjeun dimimitian buru arah nu nembongkeun kutub positif na. Di dieu mangrupa outline kumaha gawéna dina watesan "Petikan" "Untaian"spacetime cara nelepon Einstein.

percobaan Philadelphia

Malah, mangrupakeun hukum pisan basajan fisika anu mangka Kahijian disumputkeun gravitasi sarta éléktromagnétisme. Kabéh anu diperlukeun nyaéta tegangan tinggi - luhur batan urang ilaharna ngagunakeun pikeun panerapan rumah tangga.

castors

ku Brown urang usulan je kutub négatif tebih leuwih gede dibandingkeun positif. Lamun miharep sangkan a UFO kana prinsip ieu, lajeng sakabéh handap parahu kedah diwangun ku hiji katoda sarta lapisan leutik di pisan luhureun kapal bakal jadi anoda. Kapal nu bisa ngajalankeun kitu nu katoda dibagi kana sababaraha bagian triangular sarta unggal sahijina venturing stream sejen.

modul

Dina hiji pasamoan disebut proyék panyingkepan dina Méi 2001 Kuring papanggih jeung Tandaan McCandlishem, anu ngawartoskeun kuring nu gambar di luhur mangrupa rendition akurat "Réplika mesin extraterrestrial" atawa "kapal Ayeuna" nu geus ayeuna dipaké ku sababaraha instansi pamaréntah rusiah sarta gaya.

Prinsip Brown urang tiasa sam

Misteri ruang, TIME jeung mékanika kuantum

Dina laju cahaya pikeun nyieun bentuk geometri disebut torus a - anu dipidangkeun di handap. spasi dina tiasa ayeuna ditempo salaku permukaan luar na, hiji beungeut batin sakumaha waktu.

pe6

Naon kajadian nalika curvature nu ngagancangkeun laju cahaya? Torus expands deui - tapi ieu ayeuna bakal tibalik ka handap.

Waktos, nu éta saméméhna beungeut batin ayeuna bakal meunang ka beungeut exterior kana.

Naon ieu sateuacan waktos, geus ayeuna mah jadi hiji rohangan.

Sagalana geus overturned. Tur upami Pace kami nambahan salajengna (dina pintonan kami) atanapi nurun (tina perspektif sisi séjén), torus deui ngamekarkeun di wewengkon sarta jadi pesawat stabil, livable.

Anjeun geus ngan dijieun "Spacetime" Gateway - a kanyataanana paralel dimana waktos anu tilu diménsi (ku kami) Jeung hiji-dimensi spasi (ti sudut pandang urang). Kanyataanana ieu, tilu diménsi waktu janten spasi, nu dipindahkeun ku anjeun sarta anu ogé ngalaman spasi - spasi na salah dimension (pikeun urang) Jeung petikan waktos janten seragam.
Kami sadar yen ieu mungkin sigana pisan ngabingungkeun. Naon Kuring geus ditétélakeun di kanyataanna mangrupa tempat dimana aya "éter Userboxtop" atawa "pesawat astral". Ieu hartina "versi sabalikna" tina kanyataan. Sagalana aya anu overturned. Naon dieu "Partikel" aya manifests salaku "Ripple" sabalikna. Lamun coba mun meunang kaluar tina aya sapotong masalah kana kanyataanana urang teuing abruptly flips tibalik pisan gancang jeung explodes. Urang nyebut eta "Antimatter" - ku kituna spasi-waktos anu jenis "Pesawat Antimatter '.

CRESCENDO (crosslinking)

Sareng aliran sahingga kuat tegangan tinggi pondok, anjeun tiasa melu spasi mun za "Breakpoint" terang sarta ngahontal "Crescendo". Dina titik anu, anjeun geus nyieun portal langsung dina jangka waktu na spasi. Lamun wae jalma atawa hal tina kanyataanana urang dina jangka waktu na spasi mana, janten siluman mun pandang urang.

Vortex dina spasi-waktu bisa muncul salaku hideung poék "Hole" di hareup anjeun, atawa permukaan grayish - sakumaha dina kasus sababaraha téknologi Stargate; atawa - dina kasus sejen, ngeunaan nu kuring nyaho - éfék optik kawas reminiscent tina gelembung "Lensa" rippling di kamar sabudeureun anjeun kawas hawa panas.

Spacetime lajeng tiasa ngotéktak teras waktos ka mindahkeun mana dina ruang jeung waktu urang. Tapi teu pisan gampang, sarta kami datang ka naon anu lumangsung salila percobaan Philadelphia. Kuring ukur bisa nyabak ujung gunung es, sabab ieu wewengkon panalungtikan pisan éksténsif jeung kompléks. Beuki bahan, tapi didieu maca, anu hadé anjeun ngartos sakabeh hal.

Tempat ngumpulna grid planet

Di sababaraha tempat di Bumi gaduh inténsitas luhur lapangan torsion - titik ieu disebut "Grid titik planet". titik ieu tiasa gancang sarta gampang melu spasi sahingga ngakibatkeun antigravity A "Deformasi" épék. Pamiarsa tilu buku konvergénsiAnu dina situs ieu sadia dina bagian "Baca Free Buku Di dieu" (bacaan bébas) Kudu jadi ayana grid planet akrab. Paling Kuring kungsi diurus di bagian munggaran "Shift tina Abad" (shift tina umur).

s1205

Sigana anu Norfolk, Virginia - anu perenahna dina lintang nu sami sareng lokasi caket dieu Virginia BeachDimana anjeunna digawé Edgar Cayce - éta tina segi "Vortex" dina beungeut titik konci bumi. Kusabab aya liwat kontinyu welder las arc di Norfolk Broads docks kajadian médan éléktromagnétik tina inténsitas tinggi, aya observasi sering of aneh "Deformasi" épék. Sakali laporan ieu dibawa ka tempat nu pangluhurna, pamaréntah Amérika Sarikat ngagero Dr. Thomas Brown pikeun nalungtik sagalana - tina panalungtikan sarta panalungtikan ieu pamustunganana dilahirkeun Philadelphia percobaan.

Élmu leungit kapanggih deui!

Di riung panungtungan, abdi ngawartoskeun kontak abdi anu sadayana informasi dina subjék ieu bisa kapanggih dina bab katujuh buku Élmu Gerry Vassilatose "Kilang kitu"(elmu leungit) - sarta pikeun delight abdi, abdi kapanggih hiji sakabéh surah kiwari online! Sahenteuna sakali kuring diusahakeun mesen buku teh (nu kuring kacida nyarankeun jalma kontak abdi séjén), Tapi nu kebat ka abdi pernah narima. Ayeuna, kumaha oge, sadayana teks online relevan.

handap mangrupa bagian konci tina sakabeh buku, nu tétéla asalna tina sahanteuna dua atawa tilu rekening saksi mata jelema anu nya di dinya. Kuring dirobah téks ku division modérn ayat, nu kiwari mangrupakeun standar Internet - maca tur gampang.

Ngaronjatna kasusah keuangan anu ngabalukarkeun Great depresi, kapaksa Dr coklat ninggalkeunNRL - Naval Laboratorium Panalungtikan (Laboratorium Panalungtikan Naval) Jeung masihan ka Sipil Konservasi Korps (brigades nyalametkeun sipil) Dina Ohio. The di 1939 janten Dr coklatLétnan di cagar, sarta sanggeus hiji ulayat pondok Glenn L. Martin Company Anjeunna dibikeun kaBiro Kapal (Kantor pikeun kapal). Aya nu diurus aspék magnét sarta akustik tina kapal perang.

Ieu ulubiung lamun dimimitian jeung bentang carita petualangan nu kungsi salamina robah karirna. Loba fakta na rinci ti carita éta patchwork babarengan ukur ku terampil uncovering jaringan kompléks tipu daya pamaréntah sarta sakongkolan rasiah.

Ngagunakeun informasi akumulasi ti sagala rupa sumber ilmiah reputable kalawan pangaweruh kajadian janten publik dina nami "Philadelphia percobaan". Naon éta kajadian anu dipenta NRL ka naek kapal on kemungkinan panalungtikan "Gaib" kapal perang?

Ieu kabeh dimimitian nalika sababaraha peneliti ditanya Angkatan Laut pikeun nalungtik fenomena aneh anu lumangsung dina fasilitas rusiah mana anjeunna sering dijalankeun las arc. alat-alat ieu geus disumputkeun sabab ieu actuated ku proses produksi nu anyar hulls beurat Armored, Angkatan Laut maju.

Nalika las lalawanan titik benefited incredibly kuat discharges beurat-ayeuna. Ieu prosés sarupa, saperti patri MIG modern dinten ieu (las arc intertním gas GMAW), Tapi ieu dilakukeun dina dimensi mammoth. Énergi listrik diperlukeun pikeun proses ieu disadiakeun ku accu masif, kapasitor, tegangan tinggi. Kituna babarengan bisa tuntas dilas sababaraha pelat logam jeung logam éta di tempat welds incredibly teuas tur kompak.
Tapi shock ieu jadi sengit na bahaya nu sanggeus netepkeun lambaranana dina posisi relatif bener geus aya tempat dimana las ieu dilumangsungkeun, teu diwenangkeun mun komo karyawan sorangan. discharges bahaya tapi moal paling disquieting naon lumangsung di gaw nu. Leuwih pikahariwangeun éta sinar-X nu keur ngurangan biru-bodas caket dieu dazzling ti ngaleupaskeun.

Ieu dumasar kana alat ngurangan resembling hiji panangan mékanis nu geus disadiakeun ku insulasi pelindung kandel. The ngurangan sarta panangan nu dikawasa jarak jauh, sumber kakuatan nyadiakeun bank kapasitor. Sakali sinyal ieu dibikeun, buta ngurangan resembling kilat ngoyagkeun sakabeh wangunan. Ngarekam aparat diukur dina radioaktivitas tina jadi pinunjul dina incidence sinar-X. prosés ieu kamajuan salajengna dina téhnologi angkatan laut.

Ekstrim hazards listrik atawa radiasi, tapi teu nyegah alat-alat nu geus deployed di institutes laut lianna. Kaamanan éta dina tingkat nu pangluhurna. Luar las karyawan chamber teu kakeunaan resiko nanaon. Wangunan kasebut, mimitian lumangsung fenomena aneh nu teu boga katerangan rasional.
Peneliti nalungtik sakabéh wangunan, pagawe uninga kapisah, pikeun mastikeun yén rumor mimiti nyebarkeun eta bener, lajeng sorangan katalungtik sakabéh prosés ti stan kontrol.

Naon manéhna nempo éta sabenerna unprecedented. Kalayan gerakan gancang discharges lumangsung sarta disarengan sengit "Visual leungitna". The shock dadakan disababkeun ku dorongan las listrik sarta bener dijieun rugi optik misterius dina persepsi rohangan. Ngeunaan fenomena aneh ieu munggaran mikir janten hitungan panon.

Sarerea sangka yén outage mahiwal éta hasil tina pemutihan sengit sarta jumlahna aya rétina - dinya éta respon kimia panon kana lampu "dadakan" sengit na. Ieu mimitina katerangan tradisional. Naon kitu, defied common sense, ieu pangaruh penetrating kana kamar kontrol jeung "Retinal visi leungitna" jeung ngalaman pagawé, anu ditangtayungan ku sababaraha dinding pelindung.

Sagala pangaruh nu bisa nembus témbok jeung ngakibatkeun manusa pikeun ngarasa incompetence misalna bisa dipaké salaku pakarang dahsyat. Leungitna visi, anu geus dikirimkeun malah ngaliwatan tembok, réaksi neurological geus lumpuh fisiologi, supaya manéhna teu bisa ngabales rangsangan éksternal. Jadi naon mun dulur sangka.

Unggal panalungtikan dinten gaining gelar gede na gede tina rasiah militér. Jalma di dieu kapaksa nganggur teu jeung nyebarna fenomena anu samentara neutralize impulses saraf, pangiriman jeung respon.

Pakarang ahli terang yen sagala radiasi listrik nu bisa ngaganti gas saraf, bakal nyadiakeun kaunggulan taktis krusial di tempur. Kedah kasempetan "Ngirimkeun" gelombang musuh, sarta aranjeunna ngabalukarkeun éfék dimaksud. Lamun sagalana indit nurutkeun rencana, bisa jadi hiji-hijina "Flash keuna"Kaasup sakabéh unit prajurit.

Korban musibah di paparan sering ka fenomena ieu éta pasti William Shaver. Bapak Shaver Angkatan Laut éta welder anu digawé kalayan versi handheld heubeul na leuwih leutik tina alat. Alat ieu disiarkeun pulsa sengit pondok frekuensi pengulangan. Saatos énergi pulsa ieu sababaraha kali kakeunaan Shaver mimitian boga halusinasi. Ieu hasil musibah Ruksakna sél saraf - sanity na mimiti terurai kana faktor perdana.

kali sejen, lalaki saimbang ahirna leungit touch ku kanyataanana. Anjeunna mimiti nulis pamphlets aneh sarta dituluykeun sapanjang sesa hirupna. Tungtungna, naskah ieu nya ratusan tur sagala aranjeunna wrote ngeunaan dahsyat"Mahluk tina di dunya teh". Salajengna, éta ieu kapanggih yén paparan pulsa sengit dadakan potensi listrik jeung frékuénsi pisan low ngabalukarkeun panyakit dahsyat, sarta dina sababaraha kasus malah ngaruksak neurological anu ahirna bisa ngabalukarkeun panyakit burung.

panalungtikan anyar anu dilakukeun ku NRL fenomena ieu ngabingungkeun. Sajaba ti éta, "Efek paranti" mun bisa ngalaman eta sabab éta ngan teuing gampang photograph. Eta teu bisa bisi wae aya respon neurological mere ka sababaraha radiasi misterius. Blinding shock sarta ngalakukeun hal jeung spasi sorangan. Peneliti geus delved kana fascinovaněji panalungtikan malah leuwih ti méméh.

epek "Outage" Anjeunna earned perhatian disarengan deukeut pajabat angkatan laut pikeun tétéla maturan pamakéan militer-Na. Saatos ulikan ati tina karya peneliti, anu dibiayaan ku hibah NRL, abdi manggihan yén salah sahijina éta dina sagala bidang ieu patali jeung persepsi interest hébat.

Tapi maranéhanana éta ogé "aspék séjén" tina fenomena ieu, salah sahiji anu chilled. Diantara sababaraha karyawan aslina anu digawé di kamar mana dilas, nyebarkeun rumor aneh. Inget yen urang ieu dikeureuyeuh loka salami proyék nu nunut ka karusiahan. Ku kituna éta saksi sarta sababaraha fenomena sejen yen alesan anjeunna teu bisa ngajelaskeun.
Karyawan erecting fuselage logam jeung pelat individu přisouvali babarengan ngarah bisa dilas. Sakali alarem ditiup, sadaya pagawé sarta tim inspeksi ninggalkeun wewengkon éta. Oftentimes nalika maranéhna ditinggalkeun rupa parabot jeung bohong mana sareng maranehna.

ngecas kapasitor lumangsung sababaraha menit. Lajeng ieu cukup mencet tombol jeung gaw ngoyagkeun shock sakumaha kuat sumping. gagalna pangaruh lumangsung, sarta lamun prosedur ieu terminated sarta kamar deui ngadéklarasikeun aman, pagawe balik ka dirina.

Kana waktu, pagawe ieu noticed nu parabot jeung hal kawilang beurat lianna ditinggalkeun di lantai di kamar atawa di sakuriling na, salila prosedur las wae "direlokasi". Aranjeunna mertimbangkeun yén éta téh kakuatan shock badag kadorong kana sudut atawa kumaha bae squeezed kana témbok, jadi sakabeh wangunan las tuntas searched. Parabot tapi teu bisa kapanggih. (Puharich) Dina tahap ieu, aya deui misteri anu deepened pisan yén sakabeh hal geus dipénta ulikan komprehensif sarta pepek sarta informasi Cara ngumpulkeun ati dina fenomena ieu, ti momen eta munggaran katalungtik. Sadaya karyawan nu diondang kana dicatet yén kantos ningal na ngarasa. Individu cocok pernyataan maranéhna pikeun extent yén "rumor" kedah dirévisi na ayeuna dicandak sakumaha "kasaksian saksi mata". Kabéh éntri éta jadi rusiah yén eusi nu sabenerna teu boga pamanggih sanajan sababaraha agén militér. Pagawe penyidik ​​ngaku yén parabot maranéhanana sarta kaduh séjén tina wangunan saukur "leungit", sarta yén "di alus". Pamingpin anu sababaraha kali chided keur eta na dianggap eta absurd, nepi ka hal anu sarua kajadian ka aranjeunna. Hiji hal éta tangtu: sakali alarem geus dipicu shock sarta mimitian weld, barang mimiti ngaleungit. Dimana, taya sahijieun bisa ngabejaan. Footage tina CCTV dikonfirmasi yen eta sempet bener kajadian.

Mata pelajaran anu disimpen dina tempat nu ngadeg deukeut ngurangan arc. Sakali ieu dimimitian, objék dematerialized - sirna. Ieu némbongkeun footage. Nowhere nyaeta speed pisan ieu "Neodmrštilo"atawa nevmáčklo témbok. Mimitina ditawarkeun for geus kieu sagemblengna konvensional ieu. Efek gagalna éta kasampak sakumaha énergi radiasi aneh, sugan sababaraha varian sinar-X.

sinar ieu miboga kamampuh neutralize réaksi neurological manusa anu decomposed masalah di sakuriling saanggeusna. Ieu seemed geus kapanggih hiji poténsi "sinar maot" nu tentara ieu nyobian pikeun ngembangkeun keur taun. Dina waktu Perang Dunya Kadua ieu raging, Pasifik ieu lalaunan tapi pasti jadi hiji medan perang anyar, sarta narabas ieu miboga poténsi militér gede pisan.

Poténsi tungtung perang. Sarta ngan éta.

Mun fenomena nu urang nyarita, ngajanggélék jadi pakarang, eta bakal jadi langsung deployed. program pakarang jenis ieu bakal merlukeun pikiran ilmiah foremost di nagara éta, kitu ogé di tingkat klasifikasi pangluhurna sarta rigor na pakait jeung strictness. kituna panalungtikan ieu diondang sababaraha élmuwan ti Angkatan Laut.

The eksplorasi ieu "fenomena" na ditanya Dr coklat. pangaweruh nya ku acara "Stress listrik" jeung kagiatan pakait sareng las arc dijieun anjeunna sampurna pikeun calon pakasaban. atasan na tapi terang nu teu bakal gampang tetep anjeunna "Goblog"Nalika eta sumping ka ekspektasi wishful maranéhanana. Brown pernah kungsi reputasi kawentar pemimpi.

Lamun anjeun Dr. Brown diliwatan bahan menyimpulkan yén differed radikal ti maranéhanana anu digambar di lianna. Bari akademisi stubbornly hanacaraka yén leungit observasi nyaeta hasilna "Irradiation" sarta évaporasi saterusna, keur "évaporasi" ieu pernah kapanggih salah sapotong bukti.

Analisis ati lingkungan di warung awakna henteu pakait jeung sagala conclusions misalna. Salila las nu ieu mah dina hawa pikeun logam dirobah jadi gas atawa lagu. The misteri nyata. NRL tapi manehna diperlukeun uninga langkung.

Dr Brown éta yakin anjeunna terang naon ieu sih jalan. Sanajan fenomena sarupa kungsi katempo ku panon sorangan, manéhna nu intuisi kalungguhan katuhu. Manéhna sorangan mangsa percobaan-Na, efek gagalna pernah katalungtik, tapi Sir William Crookes Sumuhun. Salaku bagian tina panalungtikan na, ayeuna ogé dipikawanoh tabung Crookesovy vakum, dijieun hiji observasi aneh.

Luhureun katoda di titik hideung eung nya, nu "Bersinar". Radiasi ieu dina kaayaan husus tangtu nyebarkeun luar dinding tabung. Sir William teu boga masalah ngaku kanyataan yén éta gelap "Pervading spasi" - a radiasi anu signifikan mana tebih saluareun fenomena fisik mere.

Crookes dipercaya yén radiasi ieu nu gateway spiritual - kumaha nyambungkeun garis ti dunya jeung dimensi séjén.

Nalika experimenting jeung efek gagalna, kumaha oge, Dr. Brown kapanggih yén aya hiji spasi deformasi. Naon wates luhur inténsitas distortions ieu? Naon anomali séjén gampang marengan? gravitátory leutik sorangan Powered by tegangan tinggi, ayeuna seemed janten "Pitifully leutik".

Dibandingkeun sareng alat nu nganggo warung las anyar éta bener miniatur. Jalaran kitu, percobaan na dikonfirmasi ayana distortions spasial leutik. Shifting hal éta salah sahiji fenomena dibéré bareng. Nempatkeun eta sakeudeung, Brown dipercaya yén sagala gerakan inersial ilahar bisa attributed kana pangaruh deformasi spasial.
Nalika examining sagala aspek fenomena ieu teu diwenangkeun salah sahiji aranjeunna ngan buka - unggal salah sahijina bisa jadi pohara penting. Dr Brown terang yén masif slabs hulls anu maén peran hiji. Cara tangtu kusabab "Diffused" médan listrik jeung nangtukeun bentuk na. The arc dipuseurkeun dina panangan mékanis Hull éta sabenerna sumber énérgi impressive.

Tapi aya sababaraha "tambahan". Sakali wangunan roared ngurangan arc, adegan mimiti muncul kanyataanana béda. Brown ieu ngan hiji mungkin salian dua ahli séjén di nagara nu ku teori yen fenomena ieu téh hasil tina interaksi nu mangrupa inherently"Electrogravitational". Ieu fenomena electrogravitational.

Wanayasa

kolega na, kumaha oge, notasi kasaruaan ieu ridiculed tur ditampik analisis teleb-Na. tentara kasebut, diperlukeun sababaraha hasil. Kedah conclusions nya Dr. Brown ngadeukeutan ka gawang pamungkas tina ngamekarkeun pakarang nepi ka tiwasna, éta bakal jadi keur dirina keur ngajelaskeun leuwih sering dipake tinimbang Na. Brown massana perhatian ti spesialis militér paling senior na maranéhna nanya ka manéhna tim elit maranéhna dipedar sagalana.

Dr Brown informal dipedar naon yakin yén bener lumangsung, dicutat tina sababaraha karya maranéhanana sarta ogé disebutkeun yén extent nu masalah fenomena ieu akrab. Sanajan aparat eksperimen sorangan Kungsi disababkeun curvature spasial inténsitas sarta konsentrasi misalna, éta bisa niténan éfék sarupa, anu kedah ogé mindahkeun kakuatan massa.

Kusabab aya euweuh katerangan ti realm listrik, hijina pilihan éta nerapkeun dieu Téori Einstein tina kesatuan gaya listrik jeung gravitasi.

Tapi nu penting nyaeta kumaha sadayana ieu pamustunganana ngarah ka kreasi hiji téhnologi anu bisa sapanjang wadah seagoing halimunan. Aranjeunna nyarankeun citak téks lengkep, sarta maca kertas sabab langsung, téks nu teu maca teuing ogé.

BENER emerges

Barina ogé waktos éta, nalika kuring éta nineties telat ngumpulkeun informasi pikeun bukuna Shift tina Abad (Lokasina di bagian Baca Free Buku Di dieu) Kuring hayang meunang leungeun mah Paper Morris K. Jessup, "The Case keur UFO" (bisi UFO), enriched ku disangka qur'an tilu tinggi-profil urang béda di operasi rusiah, anu kapaksa informasi konci ogé percobaan Philadelphia.

Kuring disebutkeun ieu geus di bagian saencanna, tapi lamun teu nyaho Philadelphia percobaan ieu mangrupa usaha dugaan nu kapal kasebut dibikeun ka Angkatan Laut AS (teleported) Ti tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu ka port Norfoku di Philadelphia, Pennsylvania sarta balik deui.

Dampak anu usaha ieu kapaksa seamen, éta dahsyat. Sababaraha di antarana seemed tumuwuh jadi tétéla Hull. Sababaraha saukur maot. Batur nyebut gélo, "aranjeunna spluttered gede bohong atawa lumpat sakumaha deprivation indrawi". Sababaraha mimiti sanggeus nyobian rupa interval zneviditelňovat, nu geus pasti deeply kapangaruhan psikologis - dina hiji hal documented dua pelaut dina palang aub dina perang sarta salah sahijina ngiles kana tengah eta. Ieu individu dibere nanaon a "Ginjal"Anu sakuduna tetep dina fase jeung urusan urang jeung sistem énergi.

Sababaraha pelaut tétéla mimitian ngarasa waktos béda - leuwih laun ti jalma normal. Basa Anjeun noel aranjeunna sarta, contona, aranjeunna scrambling kana leungeun kana waktu éta tina kaayaan bagja maranéhna disconcerted, tapi anjeun kagungan sareng maranehna geus loba kasabaran. Dua jam scraping aranjeunna dina pigura waktu maranéhanana bisa sigana kawas ngan sababaraha detik. Mun anjeunna melong éta salah sahiji urang, urang ngarasa yen urang ningali batur anu miboga stiffness sarta henteu mampuh pikeun mindahkeun. Tapi nalika maranéhna dibere perhatian cukup, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun balik deui ka kanyataanana.

narabas utama dina sakabeh acara

narabas utama dina acara ieu lumangsung dina 1997, dinten anu ulang fiftieth tina kacilakaan Roswell. Manehna cared pikeun anjeunna Kolonel Philip Corso bukuna Poé Saatos Roswell. Corso kaungkap ieu mah USS Eldrige nyandak lalampahan ngaliwatan hyperspace, tapi ieu ngan "Kedok". lalampahan ieu réngsé minesweeper dipikawanoh salaku IX-97. Kituna penyidik ​​anu hayang ditandaan sakabeh hal panipuan a, atawa Eldrige atawa salila pamariksaan awak teu bukti tunggal yén percobaan Philadelphia pernah lumangsung.

Bagian poéna munggaran jeung pamanggihan nu anyar matak na informasi ti Gerry Vassilatose. ngurangan éléktrostatik tina inténsitas pisan luhur, nu dipaké dina las pelat waja kapal badag, disababkeun di wewengkon urang geus dijieun Rift - jenis chasm poék. Objék bray dina zona ruang lingkup kanyataanana urang sagemblengna bisa ngaleungit. kituna katelah Dr Thomas Brownhal anu sarupa - kalawan retakan poék jeung kabiasaan anomalous zat fisik dina kondisi ieu - anjeunna patepung salila panalungtikan nya.

Kuring maca hal anu sarua kajadian ka Kolonel Tom Bearden sakumaha anjeunna surveyed nu "interférométri skalar", nyaéta. Ngarah dua Generators widang torsion béda kana hiji tempat, nepi ka lambak megatkeun eta na aya "gangguan". Nalika anjeunna saw disababkeun a sinister hideung jarak Rift - resembling hiji oval elongated - tétéla éta rada sieun tur alat dipareuman. Saprak harita, anjeunna teu hoyong mess hal ieu - teu nyaho naon bisa rengat pikeun meunangkeun jero. Ulah coba kieu di imah!] Ayana Dr. Coklat, anu geus kungsi ngalaman kalayan acara sarupa, gambaran yén hiji usaha bisa dijieun ku kapal pinuh ku pelaut. The Hull baja tapi efek tétéla sumebar di sakabéh arah. Hal ieu dipercaya yén percobaan Philadelphia ieu manja lantaran struktur fuselage ieu teu konsisten, jadi zona bahaya sumebar radiasi ka tempat dimana di momen nu kapanggih kru - sanajan radiasi éta rencana aslina ukur polah luar kapal na urang sacara umum teu ngahalangan.

Katingal NEW AT antigravity

kapanggihna konci sejen dilakukeun dina surah G. Vassalitose (dina bab dina Dr. coklat) Nyebutkeun ngeunaan ieu: pangaruh antigravity mangrupa hal nu bisa ngajalankeun, sarta eta bakal sababaraha waktos acan digawekeun - kawas siphon a. Pangaruh fading step by step tur mulus fades.

Ieu keur kuring wahyu. Pikeun taun kuring diulik konsep Tibét akustik Levitation (The Élmu of Oneness, bagian 8.9), Tapi Kuring pernah bener dipikaharti kumaha gawéna. kapanggihna Brown urang mantuan kuring ngartos - sarta insiders catetan dina bukuna disadiakeun sagala outlines jelas. Di dieu téh excerpt pondok:

8.9 Tibét akustik levitation

pe8A pamakéan sarupa sora pikeun ngahasilkeun levitation ieu ogé disebut dina carita hina tina Tibét akustik Levitation. The Internet dina rupa-rupa artikel dina jejer ti UFOs jeung énergi bébas na kana rupa panglawungan sawala némbongan informasi sketchy on fenomena ieu, tapi masalah ieu pangalusna dilakukeun dina artikel Bruce Cathieho, anu mangrupa bagian tina buku Anti Gravitasi jeung Grid Dunya (Antigravitace na grid planet).

Awal laporan teh tarjamah Inggris diadaptasi tina majalah Jerman, sarta kami baris dimimitian dimana eta dimimitian tur ditarjamahkeun artikel ieu.

The Monks ti Far East, urang terang yén maranéhanana éta bisa naek ka jangkung gede jeung mawa batu gede beurat ngagunakeun sora béda ... pangaweruh rupa spéktrum Geter akustik élmuwan-fisika mendemonstrasikan yén Geter tur sawah sora condensed tiasa ngabalikeun efek gravitasi. fenomena kieu nulis dina 13. Majalah Implosion jeung Swédia insinyur Olaf Alexanderson.

Laporan handap ieu dumasar kana observasi dilakukeun ku 20 sababaraha taun ka pengker di Tibét. Téks meunang ka abdi liwat sobat Henry KjelsonaMana anjeunna lajeng diterbitkeun dina bukuna The Téhnik Lost. Ieu laporan na:

Dr Jarl Dokter Swedia tur sobat Kjelsonův, diajarkeun di Oxford. Manehna nyieun babaturan aya nu salah murid ti Tibet. Saatos sababaraha taun, dina 1939, Nyandak Dr. ekspedisi Jarl urang ka Mesir di handapeun naunganInggris ilmiah Society (masarakat ilmiah Inggris). Aya manehna kapanggih utusan sobat Tibét na nu manehna nanya eta, lamun kamungkinan, langsung indit ka Tibét dimana manehna murag gering salah lamas tinggi-ranking. Jarl kagungan anjeunna waras.

Sakali anjeunna ngagaduhan Dr. persetujuan Jarl, dituturkeun utusan jeung sanggeus lalampahan panjang ku pesawat sarta anjog di yak deui ka biara, dimana cicing hiji Lama heubeul kalawan eta sobat nu Jarl urang ti Oxford, anu éta geus aya ayeuna, anjeunna ngayakeun posisi luhur.

Dr Jarl di Tibét tetep pikeun sawatara waktu, sarta ku sabab éta babaturan Tibetans, aranjeunna ngajar anjeunna loba hal anu asing lianna kungsi pernah ngadéngé sarta miboga kasempetan pikeun meunang ka aranjeunna.

Hiji poé sobat na ngabawa ka tempat deukeut biara, dimana anjeunna iklas sloping Meadow dikurilingan ku cliffs tinggi.

Dina salah sahiji tembok batu boga jangkungna ngeunaan 250 méter liang badag, anu katingali kawas sungut guha a. Sateuacan liang ieu lokasina platform nu Monks diwangun témbok batu. platform ieu diaksés hijina ti luhur gawir jeung Monks aya kapaksa ngajalankeun handap ka platform maké tali anu.

pe9

Puseur tina widang ngeunaan 250 méter ti suku batu, nya éta hiji datar, digosok batu jeung recesses dished di tengahna.

[Catetan: di handap mangrupa pedaran kumaha résonansi sora dina subjek routed.] Reses The miboga diaméter hiji méter jero tur éta ngeunaan 15 séntiméter. Pikeun ngantep Monks depresi (maké yaks) pikeun mawa sapotong batu. Batu éta saméter lega sarta méteran satengah panjang. Mangka éta leuwih hiji derajat sudut periferal deployed 90 19 instrumen musik, unggal dina jarak 63 méter ti batu digosok. Jarak 63 méter geus diukur akurat. alat musik diwangun 13 drum jeung genep trumpets (Ragdons).

[Catetan: Dina tahap ieu turutan dimensi pasti tina sagala parabot nu urang disingkahkeun pikeun brevity kusabab aranjeunna nyerat masih salajengna.]

Sagala drum éta kabuka dina hiji tungtung bari tungtung nu sejen tina logam "mémbran" dina nu Monks drumming kuncup kulit badag. Balik unggal alat éta sakaligus Monks. kaayaan ieu gambar dina diagram luhur.

Lamun batu éta di tempat, nyimpen biarawan di tukangeun sinyal kendang leutik, sarta konsér nu bisa dimimitian. kendang leutik kungsi pisan nyaring tur bisa kadéngé sanajan sakabeh parabot lianna sabudeureun dijieun din deafening. Sagala Monks chanted solat na laun gancangan nu Pace tina sora luar biasa.

Kahiji opat menit nanaon kajadian, sabab ngan bakal ningkatkeun laju sora drumming na gaining kakuatan. Tapi mangka batu gede badag mimiti ngayun na sway lajeng dumadakan diangkat kana hawa sarta mimiti ngalih ka platform, ayana 250 méter luhur dina batu a. Sanggeus tilu menit, nanjak batu gede anu landed on platform nu.

[Catetan: Catetan yen lumangsung hiji pinuh tilu menit sateuacan batu naek kana 250 méter. Sangkan teu ngawangkong ngeunaan efek "bal mariem", tapi éta kakawasaan levitation lalaunan overcoming gaya gravitasi, sarta batu tungtungna lazily rokét.]

Dina Meadow entrained éta laun beuki loba tur Monks batu di jalan ieu diangkut ka luhur (speeds nepi ka ngeunaan batu 5 6 per jam) Dina hiji lintasan parabolic Panjang ngeunaan 500 méter élévasi exceeding 250 méter. Kadang-kadang aya kajadian anu batu gede snapped, sarta batu Monks sapertos masihan jauh. Unbelievable.

Dr Jarl ku batu ngalayang geus terang ti méméh. Aranjeunna dikaitkeun aranjeunna salaku ahli dina Tibet Linaver, Spalding na HucTapi taya di antarana kungsi kungsi katempo. Tah ieu Dr. Jarl, anu jadi urang asing munggaran anu geus kasempetan pikeun lalajo sakabeh kajadian ku panon kuring sorangan.

Kusabab anjeunna mimitina seemed janten korban psychosis massa, filmed dua video tina kajadian eta. Ieu keur aranjeunna persis hal anu sarua lamun maranéhanana syuting hiji saksi mata.

Pausahaan Inggris pikeun nu manéhna digawé Jarl, film ieu nyangkut jeung ngadéklarasikeun aranjeunna rusiah. Tembok nyebutkeun dina taun 1990. Naha jadi éta hésé ngajelaskeun, atawa malah ngarti. "Tamat ti tarjamah".

[POTE: Jeung ayeuna, ti mimiti catetan Cathieho:]

Kanyataan yén ayana film geuwat diteken deui, nanaon anu jadi kaharti lamun salah nyadar naon anu maranéhna direbut. Ieu bukti yen Monks Tibét téh pinuh conversant jeung hukum ngajéntrékeun struktur matéri anu ilmuwan di masarakat Kulon modern ngan ayeuna dimimitian feverishly ngajajah tur ngartos lalaunan. Ti itungan nembongkeun yen ieu teu solat a biarawan urang, nu bakal langsung ngakibatkeun batu keur levitate - ieu lain fervor agama jeung bakti, tapi pangaweruh sampurna tepat sains, nu mibanda pendeta tinggi-ranking.

rusiah teh aya dina sebaran geometri sahiji instrumen musik jeung posisi relatif maranéhanana ka batu gede, nu kudu dipindahkeun. Ieu oge Ngepaskeun penting drum sarta trumpets. Monks nyanyi pisan seemed kumaha bae strengthened sakabeh pangaruh - voices of sababaraha jangkungna jeung wirahma husus - tapi pikir yén harti kecap maén euweuh peran signifikan.

Cathieho téks lajeng mana asup pikeun ngajelaskeun kumaha papanggihan ieu pakait sareng panalungtikan sorangan jeung pamanggihan di kasaimbangan énergi planét Bumi. Leuwih lengkep ngeunaan karyana dina buku The Shift tina Abad.

papanggihan Cathieho ngarahkeun urang kana yakin yén éter ngageter dina résonansi harmonik sarta yén vibrations ieu tiasa pisan akurat ngukur sarta ngitung. Ayeuna urang tingali yen levitation henteu ngan sababaraha fabrikasi, sabab sakabeh proses ieu katalungtik, nu diukur, sarta enya, malah filmed.

Batu nyandak pinuh tilu menit saméméh anjeunna naek kana jumlah luyu, atawa bisa jadi launching euweuh - ieu rada slow, gerakan ati.

8.9.1 ilmiah analisis Tibét levitation akustik

Pikeun maranéhanana anu kabetot, didieu teh artikel Dan Davidson, anu bakal ngabantu urang keur nerangkeun acara endah ieu basa sains. Lamun nomer tur istilah teknis bothers anjeun, ngan skip nu excerpt handap sarta baca on, nanaon pamahaman sakabéh penting tina sakabeh hal nu sono.

Monks 19 instrumen musik - kaasup drum 13 jeung lima trumpets - anu ditempatkeun di hiji derajat sudut saméméh 90 batu gede. Parabot tadi parameter di handap ieu:

  • 8 1 drum kungsi méteran diaméterna x jangkungna méteran 1,5 3 x mm lambar ipis tina logam, sarta kuma ditimbang 150 kg.
  • 4 0,7 drum gaduh méter diaméterna x 1 méteran dina jangkungna
  • 1 0,2 méteran kendang miboga diaméter x 0,3 méteran dina jangkungna
  • Sagala trumpets éta panjangna 3,12 0,3 méteran x méteran

Itungan dikonfirmasi yén volume drum badag éta sarua jeung nu ti batu gede a. drum Tengah drum anu dibandingkeun kalayan volume badag sarta katilu tina volume volume snare kendang ieu dibandingkeun tengahna41krát leutik tur dibandingkeun volume badag 125krát. Volume pasti tina batu nu teu sadia kitu, hubungan anu harmonis prevailing antara anjeunna jeung drum, urang tiasa deduce yén éta miboga volume ca. 1,5 méter kubik.

aspék séjén metot tina sampel ieu levitation dina praktekna, jumlah leutik gaya anu anu diperlukeun pikeun palaksanaan na. The loudest lumayan tekanan sora anu hiji jalma bisa nyandak nyaéta ngeunaan 280 dyne / cm2. Ieu kurang analisis fisik ucapan 0,000094 watt / cm2.

Lamun urang nganggap yen tiap biarawan ngahasilkeun, nyebutkeun, satengah yén jumlah énergi sora (mana pisan saperti teu mirip), Terus dijieun estimasi salajengna kasar, éta jumlah nu meunang batu gede nu (sora sabenerna gancang disperses dina hawa), Teras we meunang ngeunaan watt 0,04 (I.e. (parabot 19 19 + 4krát Monks) kali 0,000094) Éta bakal ngalakukeun hiji batu gede badag nabrak.

Ieu jumlah pisan leutik énergi nu boga 1,5metrovým mindahkeun batu gede nu.

Salian nyokot batu luhur 250 méter Merlukeun pisan langkung disproportionate. Pikeun batu kayaning granit jeung gamping boga 1 massa kubik suku (ngeunaan 0,3 méter kubik) 60-80 kg.

Mun urang hartosna 70 kg beurat per kaki kubik, Lajeng volume batu méter kubik 1,5 4 ditimbang leuwih ton!!! Angkat beban ngeunaan 250 méter bakal merlukeun ampir 7 jutaan lagu-pon (Unit Anglo-Amérika gawé atawa énergi) - joules bakal jadi malah leuwih lengkep, 1 kalawan renik pound = joules 1,3558 (Ed. penerjemah urang).

Kusabab kuantitas ieu dihasilkeun per 3 menit. ngagunakeun kakuatan 70 horsepower. ieu sarua kW 52. faktor daya persatuan sarta dumasar Unit 5 250 000.
The Monks boh tétéla ngawasa jumlahna vast énergi bébas kana batu gede dipindahkeun, atanapi éta sanggeus maranéhna ngarti kana workings gravitasi, kapaksa ukur jumlah leutik kakuatan sangkan bisa tameng épék na.

Analisis Davidson urang gagal "Levitation" kakuatan pikeun kakuatan "Gravitasi" ampir sarua, jadi mun dipindahkeun batu éta teu jadi susah sabab bisa sigana. Sagalana ieu persis diadaptasi jeung disusun ku kituna asalna gelombang resonant nu ngageter gaduh batu hiji ku kituna manéhna dipindahkeun, bari maranéhna nyerep atawa nembongkeun gaya taneuh, inducing levitation.

Balik ka disposition tina Monks kalawan trumpets (seuseuh), Urang manggihan yén ngawangun kuadran tepat na sadayana anu diarahkeun ka tekanan akustik "Trough-kawas" depressions dina taneuh nu batu nu rested.

Nalika anjeunna ngahontal éta jero tina tingkat batu dipikahoyong tina résonansi, nu lumangsung sababaraha menit, dibuka gerbang, urang bisa ngawitan ngalir kana énergi kanyataanana aether kami, sarta di sabudeureun wangunan pikeun nyieun hiji widang buleud polarized "Unit eling".

Akibatna, nu cornerstone gravitasi kaserep, kawas cai diserep ku vortex, supaya batu teu boga pangaruh, sarta katarik manehna ka taneuh. Hatur nuhun kana leuwih batu massana levitation counteractive teuing lemah atawa "Buoyancy" maksakeun yen batu ojah luhur. Mun anjeun geus kungsi diawaskeun hiji gelembung hawa ngarambat nepi cair kandel, lajeng anjeun gaduh gagasan jelas kumaha ngarobah tekenan ngakibatkeun pangaruh levitation slow.

Inget ogé yén Cathie henteu mikir yén bakal nyanyi atawa konsentrasi Monks miboga éfék anu dihasilkeun dina sababaraha pangaruh. Sanajan kitu, éta pagawéan anu dibere sababaraha média berbakat (jalma psychically sénsitip), E.g. Nina Kulagina, reminds urang yen eling énergi museur di hiji tempat liwat nyanyi jeung tapa, bisa positif pikeun levitate sababaraha gaduh pangaruh signifikan.

Ieu rada mungkin yen tanpa semedi, nu nyumbang ka prosés énergi jeung eling anu dikelompokeun naon geus kungsi ngawangun, percobaan gagal.
démo dramatis ieu levitation ngajadikeun malah langkung raos lamun urang nyandak nu Tibetans bisa jadi ahli waris penting leungit elmu kuna, nu kasurupan urut peradaban technologically maju. Leuwih lengkep ngeunaan ieu dina kitab The Shift of Abad.

Kuring dipikaharti ieu nu geus kaliwat, nalika kuring dikeureuyeuh The Élmu of Oneness, Tapi mangka masih bocor kaluar yén gravitasi mangrupakeun kakuatan utama spasi na levitation gaya utama di spacetime. Lamun anjeun nyieun hiji "transit titik" dina spasi-waktu marengan ngelingan antigravity spasi-waktos portal. Kanyataanna, sigana yen tanpa lalaki diimbuhan dina jangka waktu jeung rohangan, ngakibatkeun antigravity anu mustahil.

Ieu ngécéskeun sagalana ti sipat aneh tina platform ngalayang Dr Viktor Grebenikova, Sanggeus informasi panganyarna Dr Ralph Ring, nu mucunghul dina video dina Project Camelot. Dina duanana kasus, sigana nu make antigravity asup ka spacetime - lapangan prostoupíte iman. Pisan punten mun manjang ti tapi salajengna rinci kudu meunang ka bagian saterusna artikel ieu.

Komo tambahan ...

Kuring yakin yén bebeneran bakal nangtukeun maneh gratis - na hatur nuhun glosovitým informasi nu kuring kungsi maca nu geus kaliwat"UFO Case" éta leuwih ti jelas yén didieu urang nu kaayaan asli "Prosáknutím" Inpo jero. Kuring nempatkeun link di dieu ayeuna, sanajan kuring masih henteu lulus sakabéh téks. Kuring nganggap manehna"Panalungtikan narajang watesan ayeuna pangaweruh" jeung anjeun boga kasempetan pikeun maca téks babarengan jeung kuring. Hal di anjeunna meureun teu persis jelas, tapi leuwih waktos salaku jumlah beuki "leaks" nu mucunghul ti mimiti, urang bisa ngarti tiap bagian beuki loba sarta ahirna sugan rada ngarti.

Urang neruskeun sawala urang jeung analisis tina catetan, nu Jessupovu buku "UFO Case" affixed strangers, akting dina Departemen operasi covert, sarta ogé carita poodhalíme dua feuding sarta Perang peradaban kuna di bumi! Hiji cara maca buku teh nya eta ngan baca catetan marginal (glosses) yén teks ieu operasi covert Unit anggota runes. Upami Sadérék, anjeun bakal manggihan hal metot. Mertimbangkeun kieu tapi ti mimiti: grup ieu sahenteuna sakali dibere salaku "Gypsies" (Gypsies). Abdi teu bakal nyarankeun dina pilarian for teu nanaon hususna, sigana janten rada ngabahas kodeu, hiji cipher sahiji grup rusiah atawa grup dina grup - kawas nu Illuminati atawa oposisi (rebelling) grup nu aya kaitannana ka hiji ti anu ngalobaan Majestic / NSA (Badan Kaamanan Nasional) / sumbu of neoconservatives. [Wawancara jeung Dr. Dan Burisch kuring reassured yén aya dua grup oposisi rebel utama -. Lila kuring kungsi kacurigaan yén ieu téh bisi éta] Dina catetan ieu ngeunaan jalma disebut cultists - istilah "homo". Ieu rada normal yén bahan katuhu datang ti jalma "ti jero" papanggih jeung jalma cucungah nu nangtung "luar". Jeung kaweruh rusiah mindeng datang rasa kakuatan.

Lamun ngotéktak catetan ogé mindeng sapatemon isu nu patali jeung sistem grid planet, ngeunaan nu kuring nulis dina unggal Konvergen buku - nu nyebut "lapisan inten," jeung sajabana ogé, dina ieu nyerat matak ngeunaan antigravity jeung percobaan Philadelphia. passages coolest tapi perhatian dua perang baheula antara grup Perang nu glossarist disebut "LM" jeung "SM".

"Little Lalaki" - "Little Jalma"

Ieu jelas, sarta eta nuturkeun leuwih passages yén "LM"hartosna "Little Lalaki" - "Little Jalma" atawa ogé "jalma LEMURIAN " - "LEMURIAN Lalaki"... dua istilah téh ditukeurkeun, lantaran kami keur diajak ngobrol ngeunaan salah jeung grup anu sarua.

Lemuria, ngeunaan nu maranéhna ngomong pisan dipikaresep nagara sarua, nu manehna spoke Cayce dina maca na salaku "Balebat" kakaisaran. kituna group Populasi husus tangtu kungsi populate India dinten ieu. Mémang, pangaweruh maranéhanana masih dilestarikan dina tulisan kuna disebut Vedas, anu kénéh sumber agama konci tina iman Hindu.

Dina kitab suci Weda kuna maca ngeunaan mesin ngalayang disebut Vimana, perang dahsyat antara dua faksi rival, sarta anjeun bakal manggihan subsections nu ampir pasti nerangkeun pamakéan pakarang nuklir dina konflik ieu ... A kasimpulan komprehensif sadaya fisika Weda, abdi diusahakeun mawa dina 14. Bab Élmu of Oneness.

Kusabab Lemuria tadi dikabarkan leungit bagian tina wewengkonna salaku hasil tina caah dahsyat, maranéhna miboga pangeusi ngereh pulo sarta wewengkon séjén di Samudra Pasifik, nu lajeng sank, sakumaha dina kasus di the legend of Atlantis. Jalan, Pasifik mangrupakeun gurun kosong vast, dimana aya ampir euweuh wewengkon banjir nu geus kaliwat buana pulo buta bisa jadi.

Kituna, abdi percanten yen Lemurijská Kakaisaran miboga puseur na di India, Cina jeung Indonesia - kituna Filipina. Ti Lolobana peradaban netep di tempat sapertos boga aksés ka laut, cai bisa ngakibatkeun leungitna badag hirup sarta karuksakan sababaraha kota palabuan. Lemuria, kumaha oge, bisa meunang nepi ka shores kulon Amérika Kidul ngobrol ngeunaan salah sahiji bacaan Cayce.

Cina-pyramid6Cina-pyramid2

pagawean Graham Hancock, kayaning "Di dunya" (Podsvětd) mangka deukeut shores India jero cai disumputkeun objék megalitik (diwangun batu buta) Arsitéktur. Ieu bisa jadi penjelasan ngeunaan Kujang "Sinking" Lemuria.

Nalika urang tambahkeun panalungtikan Hartwig Hausdorf nu ngurus piramida purba di Cina, provinsi Shaanxi - panalungtikan munggaran mucunghul dina ramatloka ngeunaan Laura Lee - aréa crystallized tina peradaban kuna malah caang.

china-pyramid02Cina-piramida

Batur, kumaha oge, ngalaman Isro digawekeun tur poto tina Laura Lee dihapus informasi ngeunaan hak cipta, jadi poto lajeng diasupkeun kana sirkulasi dina Internet geus diterbitkeun dina loka lianna.

"Spasi-Lalaki" (SM) / Spasi = aslina urang Atlantean

Téks dina titik sagala nyaho naon hartina "SM" tapi lamun dina hal saméméhna"L" saukur dimaksudkan "Little" (leutik), Lajeng "S" Eta pasti bakal hartosna hiji hal jadi trivial. Dina pamadegan mah, ieu bisa jadi kecap "Spasi" (kosmis), Mana ngarojong lolobana bukti sabudeureun. Atlanteans tétéla junun ngereh bulan jeung kamungkinan Mars, jadi lamun pulo sank, éta dimaksudkan punah tina ampir sakabéh éta.

Mun aranjeunna bisa dianggap warisan jalma anu Atlantean salamet, prasasti di cuneiform, teras meureun nya "S" nujul ogé kana "Jalma Sumerskému" - tapi sigana nu sanggeus salamet caah ditinggalkeun pangeusina tur jalma anu ari di Bumi, geus tinggaleun teuing informasi - ieu jelema anu nya sanggeus banjir dina tahap primitif pangwangunan. Aya sahanteuna hiji petikan nu nunjukkeun yen duanana peradaban rival mimiti jadi hiji masarakat earthly canggih - nyaéta kituna Atlantis sareng Rama Kakaisaran. Sanggeus bébéja yén Atlanteans warlike dipindahkeun kana spasi - kituna designation maranéhna "Jalma kosmis". Aya, aranjeunna disangka kagungan kapal badag maranéhanana intercept asteroid sarta hurl aranjeunna keur Marcapada pikeun padumukan LEMURIAN / Raman, kukituna forcing anjeun mindahkeun markas maranéhanana dina cai.

Téknologi duanana kelompok nya éta nyata leuwih maju tibatan naon urang kudu dinten kami, sarta kaasup kamampuhan pikeun mindahkeun jumlah badag beurat cai, ambéh maranéhanana bisa handapeun laut pikeun ngawangun dayeuh maranéhanana. Ieu bisa sugan dipaké téhnologi antigravity.

Sakabeh hal janten malah muhrim lamun urang manggihan yén Lemuria lajeng indit ngaliwatan jenis parobahan genetik na mutations, nu éta hasil dilawan of a hirup lila dina cai. Prosés adaptasi dikembangkeun gills sareng maranehna, jadi lajeng ka extent tangtu tanpa repot ngojay na ngambekan jero cai.

Pikeun ngarojong bukti ulikan ieu bisa ngawula John Kearns, anjeunna sering kutipan Dr Bruce Lipton. Numutkeun nya, lamun nyandak hiji bakteri nu aya bisa nyerna laktosa, sarta nempatkeun eta dina lingkungan dimana laktosa mangrupakeun hiji-hijina sumber sadia dahareun, genetik dirobah baktéri pamustunganana mouthparts maranéhna pikeun nampa sarta nyerna laktosa bisa. Malah DNA urang mangrupakeun jenis panarima nu sanggup adaptively ngarobah-mutated, upami kakeunaan kaayaan kondusif keur survival di merlukeun sifat anyar.

Film "Cai Dunya" dina kanyataan sakabeh ieu dikonfirmasi. panuduh learns lumangsung salila informasi yen karakter teh dicoo ku Kevin Costner boga gills. Dina spésiés na kalawan gills ngalobaan sanggeus caah masif anu musnah paling populasi bumi. Dina sambungan kalawan ieu quietly mungkin yen batur ti generasi saterusna urang jero organisasi rusiah anu ngaheulaan anu pangarang teh dianalisis glosses kami téh jawab ayana informasi rusiah dina pilem anggaran tinggi anu disebut di luhur.

"Waterworld" Tapi bade di sejen "Arah" - tetep dina pikiran nu leuwih ti hiji carita ka hareup urang bisa jadi carita kaliwat urang - jumplukan leutik jalma anu cageur teh "bah Atlantean hébat," sababaraha nu bisa ngamekarkeun kana mahluk bisa hirup di jero cai. Kuring nyaho, kuring nyaho ... Ayeuna pilem bakal sagala hayang kasampak. Hapunten.

Artikel nu patali

4 komentar on "David Wilcock: The Philadelphia percobaan"

Leave a Reply