Naon anu leres-leres aya dina 51

5736x 12. 09. 2019 1 maca

Naon anu leres dina 51? Panginten pangbadagna UFO pésta di Bumi. Pos Facebook bulan ieu parantos narik jutaan jalma pikeun patepung di gurun Nevada, caket rusiah militér 51.

Glenn Kaminsky ngawangun ruang makan dina festival Bigfoot Daze panganyarna di Willow Creek, California pikeun nyerang sinuburan 51 atanapi sahenteuna di distrik gurun anu sami. Wewengkon militér rahasia di Nevada, anu disangka panjang nyumput nyemprot extraterrestrial sareng kapal angkasa maranéhna, sacara praktis sacara aksés aksés, tapi pikaresepeun pisan pikeun peminat UFO anu ngarencanakeun pendak sareng diajar kabeneran ngeunaan daérah éta.

Glen Kaminsky nyarios:

"Kuring pikir sadayana di Amérika panasaran. Naon anu leresna? Naon anu aranjeunna ngalakukeun di 51? Dupi aya alien? Abdi hoyong terang. "

Status Facebook na acara anu dijadwalkeun pikeun 20. Séptémber 2019 judulna: "51 Area: Éta henteu tiasa ngeureunkeun urang sadayana," nyatet kanaékan pisan. Posna parantos néwak langkung ti seueur calon jutaan 2. Diantara aranjeunna nyaéta Noemi Barajas - bapa umur 31 anu ningali UFO anu berlegar di hiji imah di Anaheim, California.

Marketing UFO

Sababaraha usaha nyobian ngadukung ide ieu sareng ngajual souvenir UFO di toko-toko na. Anjeun tiasa kéngingkeun lalaki palastik héjo leutik atanapi botol Tequila dina bentuk sirah asing. Pamilik salah sahiji perusahaan ngayakeun ceramah ngeunaan UFO, kalebet observasi kalayan teropong.

Wewengkon 51 - Cenderamata

Dina dinten anu sami, 20.9.2019, ngabuka kira-kira 40 mil jauh hiji festival anu disebut Alienstock. Perayaan éta bakal lumangsung dina motel tunggal sareng réstoran anu aya di sakuriling daerah 51. Dina ayana 30 taun-taun na, juragan tos katingali ku minat UFO.

Oge, Mr. Rob Bowman, pamilik réstoran lami 48, ngarencanakeun ngadamel tempat caket caket 51. Anjeunna mangrupikeun jalma anu ampir magis katarik kana daérah ieu, rusiah anjeunna tiasa nyumput.

Darurat

Pajabat federal nagara lokal waspada. Jalma disarios beda dina minat sareng motivasi. Sababaraha aya anu milarian sensasi, anu sanés ambek sareng hoyong ningali naon anu disumputkeun di tempat anu mana artosna.

Wewengkon 51 mangrupikeun situs Angkatan Udara pikeun pangembangan pesawat nenjo U-2 di 50. taun. Pernyataan ieu dilakukeun dina 2013. Acan penjelasan ieu henteu cekap pikeun jalma sareng aranjeunna nyuhungkeun aksés ka daérah éta. Nanging, éta henteu kéngingkeun! Maréntahkeun éta tetep jauh tina 51 Test sareng Training Center. Upami jalma anu henteu resmi asup ka daérah éta, anjeunna langsung ditahan.

Christopher Bader, dosen sosiologi, ngulik kumaha jalma katingali gaib. Seueur anu nyingkir tina agama tradisional sareng janten langkung kabuka kana ideu extraterrestrial. Panaliti anyar nembé nunjukkeun yén sapertilu warga Amerika yakin yén kapal-kapal extraterrestrial leres-leres didatangan kami. Dua per tilu ngajelaskeun kajadian sareng rapat ku fenomena alam atanapi kagiatan manusa.

Jalan Raya

Steve sareng Glenda Medlin, patani anu lami, nyatakeun kotak surat na nangtung di sapanjang jalur 375 dina bagian 98 mil. Sémah mimiti ngeusian kotak suratna ku hurup ka luar angkasa, sareng di komunitas UFO, kotak surat dirujuk salaku "kotak surat hideung."

Wilayah 51 - clipboard

Kasabaran Medlin kasép sareng kasusna diangkat sareng dibenerkeun caket ka bumi. Pangéran, kumaha waé, nempatkeun dina kotak anu sami sareng kotak énggal, anu masih dieusian. Ayeuna parantos akhir usum panas sareng éta patarosan naon anu bakal kajadian dina rapat sareng perayaan anu direncanakeun di daérah 51.

Artikel nu patali

Leave a Reply